Implant silicon sani
Silvia-Ioana, nici mie nu mi-a fost recomandat masaj, pot sa spun acum dupa 5 luni ca ii simt super maleabili fata de cum erau. Din ce stiu eu, implanturile anatomice sunt putin mai tari decat cele rotunde, dar nu iti fa griji, deja pe la 3 luni o sa ii simti altfel.
Buna fetelor de cateva zile ma trezesc noaptea ca dorm intr o parte fara sa vreau...ar dauna cu ceva? Ma mai trezesc cu dureri pe partea cu sanul pe care dorm iar cand ma asez pe spate sunt ok..pup
Panta, am facut proba cu sizerele si 260 a fost exact ce imi doream. 300 era prea mult! Daca e sa iasa exact cum arata cu sizerul, este perfect pt mine. medicul mi-a confirmat ca o sa iasa exact asa cum arata cu sizerul.
Deci, in fct de sizer, 260 este perfect, 300 - prea mult. Acum sper sa nu iasa mult mai mic, in realitate, comparativ cu sizerul.
A intrebat medicul in leg cu masaj si mi a sugerat sa nu ma masez eu. Bustiera este suficienta.
Deci, in fct de sizer, 260 este perfect, 300 - prea mult. Acum sper sa nu iasa mult mai mic, in realitate, comparativ cu sizerul.
A intrebat medicul in leg cu masaj si mi a sugerat sa nu ma masez eu. Bustiera este suficienta.
Buna fetelor
Erika72, Vreau sa te intreb, am citit ca ai un implant de 17 ani.Ai avut probleme cu ei vreodata, dureri sau discomfort?Nu am vorbit cu nimeni despre o operatie asa veche, datele nu sunt asa clare daca trebuie sau nu schimbate...
Erika72, Vreau sa te intreb, am citit ca ai un implant de 17 ani.Ai avut probleme cu ei vreodata, dureri sau discomfort?Nu am vorbit cu nimeni despre o operatie asa veche, datele nu sunt asa clare daca trebuie sau nu schimbate...
Buna ziua, m-am operat ieri 11.01.2016 la clinica medical service, domnul doctor Stan. Sunt 100% mulţumită de rezultat. Il recomand din suflet
Buna erika72, 17 ani woow, ne poţi împărtăsi experienta ta? Ai avut probleme de-a lungul anilor? Ce fel de implant ai ? Mulţumim cred ca pe toate ne intereseaza. :*
Buna fetelor:*..vreau sa ma operez si eu la dnul dr. Zamfirescu. Cele care s-au operat la el imi pot da mai multe detalii..va rog mult! ideea e ca la mine e putin mai complicat pt ca am si 2 noduli..si nu stiu daca poate sa ma opereze 2in 1( implant si scoatere noduli). A trecut cineva prin asta?
Erika eu am 400 nu cred ca este o diferenţa prea mare între ei si 440. Poate îţi faci o idee aşa, pup!
Fetelor, oare ma puteti ajuta cu o parere? Vineri am programare pt o consultatie la dl dr Totir, dar vreau sa mai merg la cineva si nu stiu pe cine sa aleg intre dr Dobos si dr Sorin Nae? Oare ma puteti ajuta cu un sfat? Va multumesc :)
Buna seara fetelor, primul implant a fost făcut de profesorul Mugea ( Cluj) in 1999, 200cc. In 17 ani niciodată nu am avut probleme cu Implanturile, nu pot sa ma pling de nimic, dimpotrivă numai mulţumiri medicului. Nu ma întorc la dansul pt ca ştiu ca nu vrea sa pună implanturi mari iar eu îmi doresc un sân mai mare decit ar considera dansul ca ar fii ok pt mine.
Am avut doua nasteri, iar dupa 17 ani cred ca e cazul sa schimb implanturile.
Tin sa precizez ca ma 1, 69 inaltime si 47 kg, sint slabuta si totusi imi doresc un 440cc anatomic, sper sa nu gresesc, dar din cit ma citit pe site, majoritatea spun ca este ok sa pui mai mult.
Sper ca am răspuns la cine dintre voi era interesată de implanturi puse de 17 ani :-)
Mulţumesc frumos SuperSanzi, eu sint foarte îngusta la spate, de aceea sint un pic îngândurată, medicul a spus ca va fii 1 cm inafara implantul adică pot sa il ating cu braţele, aţi mai auzit asa? Încerc sa îmi imaginez...;-)
Am avut doua nasteri, iar dupa 17 ani cred ca e cazul sa schimb implanturile.
Tin sa precizez ca ma 1, 69 inaltime si 47 kg, sint slabuta si totusi imi doresc un 440cc anatomic, sper sa nu gresesc, dar din cit ma citit pe site, majoritatea spun ca este ok sa pui mai mult.
Sper ca am răspuns la cine dintre voi era interesată de implanturi puse de 17 ani :-)
Mulţumesc frumos SuperSanzi, eu sint foarte îngusta la spate, de aceea sint un pic îngândurată, medicul a spus ca va fii 1 cm inafara implantul adică pot sa il ating cu braţele, aţi mai auzit asa? Încerc sa îmi imaginez...;-)
Uitasem, am implanturi Polytech Silimed model anatomic 200cc...
Te înţeleg perfect in legătura cu mărimea. Eu nu sunt aşa micuţa in spate am facut handbal de performanţa si gimnastica si chiar dacă inainte eram complexata ca am spatele lat acum ma bucur ca am avut loc de implanturi mari. Sora mea in schimb are sâni naturali de peste 90cm si mi se pare ca si ai ei ies pe lângă brat, aşa ca nu prea vad care ar fi problema dacă si silicoanele tale ar face la fel. In orice caz, ai încredere in medicul tău, orice operaţie este o carte de vizita si nimeni nu vrea o reputaţie pătată. Dacă el zice ca este ok atunci sigur vei fi mulţumită. Te pup
Eu am făcut acum o luna rinoplastie si sint foarte mulţumită, sper la fel sa fie si cu Implanturile. Mulţumesc SuperSanzi :-)
Mulţumim erika72, mie mi-ai dat curaj, se poate si fara sa le schimbi daca nu vrei neaparat!
Hey fetelor..a trecut cineva printr.o sarcina dupa operatia de implanturi?ma gandesc oare cat de mult se lasa sau cum reactioneaza!?
Buna seara fetelor! Sunt noua in acest forum :)
Peste cateva luni urmeaza sa ma operez am vb deja cu niste doctori pt consultatie dar ce sfaturi puteti sa imi dati? Dr Kasem am auzit ca este f bun, stiti cam si ce preturi are? Iar de Dr Popescu ce pareri aveti? Multumesc mult :*
Peste cateva luni urmeaza sa ma operez am vb deja cu niste doctori pt consultatie dar ce sfaturi puteti sa imi dati? Dr Kasem am auzit ca este f bun, stiti cam si ce preturi are? Iar de Dr Popescu ce pareri aveti? Multumesc mult :*
Buna fetelorrr!!! Gata am intrat si eu in rândul siliconatelor. Pupici
Erika72 eu m-am operat la fodor in oct anul trecut si sunt foarte multumita. Stai linistita ca e f ok, ai incredere in el. Eu am vrut implanturi mici pt ca imi era frica sa nu iasa prea tare in evidenta dar m-a convins sa pun 330 ( desi e micut si asta pe langa ce au alte fete aici:)
Nu stiu de ce imi apare poza invers, nu pot sa o intorc
Gataaa. M am operat. Sunt super bine, nu am dureri deloc. 500 mi a pus pana la urma. O sa imi puj poza maine cand imi face domnu doctor controlu. Va pup
Silvia Ioana. Elena are dreptate, implantul anatomic are un gel siliconului puţin mai dur decât cel rotund si se înmoaie puţin mai greu, eu la rotund cam la 4 luni am putut sa spun ca ii simţeam mult mai Moi, iar acum la 7 luni sunt foarte Moi dar in acelaşi Timp fermi. Mai ai răbdare sa se aseze!
En Vogue, nici nu puteai face o alegere mai buna! Chiar daca nu sunt operata la dansul, am fost ulterior cu o prietena la Consultaţie, e un super om. Cu siguranţă mergi cu toată încrederea, îţi va rezolva toate problemele, vei fi si sănătoasă si multumita, toţi medicii din Zetta sunt buni, dar Dr Zamfirescu are o experienţa mare, un om cald si răbdător, care schimba aspectul sânilor cu asimetrii in minuni. Am precizat toate aceste lucruri pentru ca ai cerut detalii si pentru ca am prietene nu multumite FOARTE MULTUMITE!
Alexandra Alex multumesc frumos pentru apreciere, Ade 128 ai un rezultat foarte frumos! Felicitări fetelor noi operate!
Aly 97 eu sunt operata la Dr Popescu, e un medic bun, du te la o consultatie, apoi te decizi! Clinica e modernă, tot personalul atent si la dispoziţia ta!
Multumesc chanell :) la sfatul tau am mai purtat bustiera, o mai port si acum prin casa sau noaptea :) ma simt mult mai bine cu ea. am o intrebare, dupa cat timp incep sa arate mai bine cicatricile? Ale mele arata mult mai bine decat dupa operatie, dar tot sunt putin in relief si rosiatice..am trei luni deja. Am dat cu stratamed zilnic de doua ori. Si cand apas pe ele mai simt intepaturi. La tine cum a fost dupa 3 luni? :)
Da Mariagripani eu consider ca după 17 ani ar fii cazul sa le schimb, nu ma deranjează ci le doresc mai mari, dar cred ca dacă o persoana are probleme, le are cu sau fără implanturi, cel puţin la mine nu au fost probleme.
En_vogue, eu am avut 2 sarcini la 9 ani de la operaţia de implanturi, mie mi S-au lăsat acum in ultimi doi ani dar cred ca contează si virsta (43 ani)
En_vogue, eu am avut 2 sarcini la 9 ani de la operaţia de implanturi, mie mi S-au lăsat acum in ultimi doi ani dar cred ca contează si virsta (43 ani)
oanapaula90 ✔ï¸
Din propria experienta iti pot spune ca o consultatie la dr Sorin Nae este o pierdere de timp, a fost fara chef si foarte grabit.
Din propria experienta iti pot spune ca o consultatie la dr Sorin Nae este o pierdere de timp, a fost fara chef si foarte grabit.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 3chisturi la sani
- 3marirea sanilor
- 27implant silicon sani
- 10dureri de sani - lateral
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 1Am sanii foarte tari
- 4Sfarcuri dureroase
- 10cancer san - sfaturi
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
- 5Oare am cancer mamar?
- 2IMPLANT MAMAR
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 2Implant silicon
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Implant mamar!
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: