Implant silicon sani
Buna fetelor, sapt viitoare urmează sa m-a operez si vroiam si eu sa ştiu ce trebuie sa iti iei cu tine?? Inafar de bluze cu nasturi sau fermoar?
Lili 1993 da. O Poater deregla, eu am fost operata la 2 zile după ce mi a trecut si mi a venit de 2 ori in acelaşi luna, se poate si mai devreme si mai târziu sa ti întârzie, nu te panica încă...
La mulţi ani doctorului nostru Marius Popescu, astăzi împlineşte frumoasa vârsta de. 38 de ani, sa fie sănătos sa ajute, sa facă fericite multe femei! Sa ne traiti!
Depinde unde te operezi, eu nu am avut nevoie de absolut nimic, doar m-am imbracat intr-o camasa care se descheie in fata.
Am avut la clinica si papuci de casa, si halat, si periuta de dinti, prosoape.
Doar pantaloni de pijama mi-am luat.
Am avut la clinica si papuci de casa, si halat, si periuta de dinti, prosoape.
Doar pantaloni de pijama mi-am luat.
Buna. De ieri ma tot chinui sa schimb poza si nu merge, nu stiu ce Doamne iarta ma are. Am facut si eu 2 luni de la operatie, acum 2 zile chiar ii spuneam doctorului ca inca nu s rotunzi ai mei si inca sunt umflati sus, iar azi cand am facut baie am observat ca s au rotunjit si au coborat, am ramas perplex. L am disperat pe domnul doctor cu intrebarile, azi va intreb pe voi sa i mai dau si lui timp sa respire. Mi au aparut niste chestii mici ca niste cosulete, sunt oare de la bustiera? Eu port bustiera cam 23 de ore si 30 de minute din 24, sau sa fie altceva si sa ma duc la control? Va pup, sanatate celor operate si curaj viitoarelor.
Ionescu.Sacha, bubitele acelea despre care vorbesti, le-am avut si eu in primele 2-3 luni, apoi au disparut. Nu stiu nici eu de la ce erau, posibil bustiera. Dar au disparut :)
Eu mam operat Acum o luna la El mia pus implant anatomic si imi este frica cind se intorc
Mulţumesc Denisa pentru raspuns. M-am liniştit. Am văzut ca unele fete se recuperează mai greu, şi chiar nu pot sta mai mult de 2 sapt. Am văzut ca ai implanturi de 300, dar sânii tai par foarte mari. Abia aştept sa vad la mine cat merge
Brobonelele apar si dispar le-a lungul timpului, uneori de la caldura, sau de la bustiera, la mine erau mai pronunţaţe după dush, e ok, mai specific încă o data fetelor, pozele sunt doar orientative, distorsionează puţin realitatea. Si eu am postat in Timp evoluţia mea fara nimic cu sutiene normale, uşor push Ip, dantela, rochii care ii făceau sa para f mari, si ei sunt normali nici pe departe mari. Acelasi gramaj nu va Arata niciodată lafel pe doua corpuri. Seara frumoasa!
Da ca si eu mam operat si la 2 saptamini am luat avionu
Lam ridicat ca là mine a fost la a doua interventie eu leam schimbat implanturile ca le aveam de zece ani si nu am avut dureri
Fetele care aveti implant anatomic sinteti ok? Ca eu am auzit ca se pot rasuci si trebuie facuta alta interventie asa este?
Buna Crina01 eu când am fost la Consultaţie asa mi-a zis doctorul ca are tendinţa de a se roti si mi -a recomandat rotund. Nu anatomic! Mai întreaba ? Sa fii sigura!
A zis cineva ca nu poate pune poza? Intra la profil dai pe profil modificare intri la poze o setezi si dai in dreptul pozei ok!
Bună crina01, am 330 anatomic, sunt operata de pe 25.01, mă simt destul de bine momentan.o seara buna!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 65Papilom intraductal
- 2am un san umflat
- 6sfarcuri ascunse
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 8cresterea sanilor
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 12Implanturi mamare
- 11Noduli la sani
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 0Implanturi mamare
- 3pete rosii pe sani
- 1Implant mamar!
- 0Mancarime mamelon
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: