Implant silicon sani
Si eu am anatomic, si mi-a zis dr ca fetele au aceasta opinie gresita, ca aleg rotund crezand ca ala nu se roteste. Mi-a explicat ca e mai grav, ala rotund se poate intoarce pe partea cealalta, si nu iti dai seama, ala anatomic isi modifica forma daca se roteste.
Alexandea Alex mie imi este frica ca daca se rasucesc trebuie facuta alta operatie. Eu am avut implant rotund si Nu am avut probleme leam schimbat ca aveam 10 ani
Pe 29 fac o luna de la operatie am implant anatomic si deja ma gindesc sa mi le schimb
Va rog frumos imi puteti recomanda un Dr bun pentru implant si lifting multumesc
Buna feteleor.Am o intrebare:voi ati simti careva intr-un san sau ambii vreun fel de galma?eu asa am in sanul drept, o pot prinde cu mana, nu am avut-o inainte de opartie, iar de simtit am sintit-o abia acum dupa ce s-au dezumftal sanii.
Gandeste pozitiv, daca respecti indicatiile dr, nu are ce sa se intample.
Ti-l recomand pe dr Radu Ionescu, un profesionist in a face niste sani superbi.
Ti-l recomand pe dr Radu Ionescu, un profesionist in a face niste sani superbi.
Buna dimineata!!!! Azi am o saptamana fix de la operatie si ma simt excelent! Am pus si o poza facuta cu un sutien fara bureti, fara intaritori..doar dantela fina. Asa arata sanii mei...gata pun repede bustiera ca muream de curioasa cum e cand ai ce pune in surtine. 😊😊😊😊😊
AlexandraAlex, si ale tale s-au schimbat mult. arata foarte bine si s-au mai asezat. Referitor la rotire, si eu am avut aceasta temere si am inteles de la medic si de la fetele de pe forum ca se intampla doar din anumite motive gen miscari bruste si nepermise in perioada de 'asezare', primele saptamani sau, mai tarziua, din accident sau ceva fortat, nu asa...doar ca au ele chef sa se roteasca. nu cred ca este un factor determinant in alegerea implantului doar daca faci exercitii de forta. Ar trebui sa conteze forma pe care o doresti in final si tipul tau de corp. Am vazut fete cu implant rotund care aratau ca cele anatomice, naturale si fete cu implant anatomic care pareau rotunzi si frumosi. Aici intervine priceperea medicului de a-ti indica ceea ce e mai potrivit. Ganditi-va bine ce va place si ce vi se potriveste! Altfel, de teama rotirii, toate am avea numai implant rotund, nu?
Blaura da ai dreptate. Eu am vrut implant anatomic si vreau sa spun ca sunt foarte frumosi imi plac mult.aveam un pic teama de rasucire. Multumesc acum stau linistita
Mi-am pus de 300 anatomic la recomandarea dl Dobos acum 4 zile, n-am renuntat la fumat inainte de operatie pentru ca efectiv nu pot, in schimb am mai rarit consumul, de la un pachet de tigari pe zi, am fumat cam 7-8 tigari, timp de 3 saptamani. Ma simt foarte bine, imi desfasor normal toate activitatile, doar ca am mai multa grija, sa nu ma lovesc. Deci organismul meu le-a acceptat foarte repede! Va pupacesc pe toate, sanatate sa aveti!
blaura, s-au schimbat, s-au mai apropiat, au si coborat putin. Nu se vede poza ta cu sutien, ma bucur ca te simti bine, arata frumos.
daa...la mine se vede..se pare ca trebuie dat "refresh" din butonasul de sus :)))))
Buna fetelor! Elena ma numesc si sunt noua aici, luni o sa imi fac operatie de lifting si augumentare mamara plus liposuctie si imi este ingrozitor de frica de durerile de dupa :( si-a mai facut cineva 3 in 1 sa imi spyna daca ma mai pot misca dupa? Ceva sfaturi? Multumesc!
Buna fetele am si eu o intrebare este Normal sa se vado venele pronuntate pe sini? Ca là mine prima data cind am facut Nu se vedeau Acum se vad rau
Da, e normal, ca se întinde pielea, se subţiază, si mie mi au apărut dar după 2 luni cand am avut un accident de maşina de la impact... Altfel nu cred ca se observau. Fetelor nu va mai temeţi de rotire, sunt cazuri f rare, un medic bun care a făcut corect buzunarul nu va avea niciodată problema asta la paciente. Pentru fata care cere recomandari, Crina 01 un doctor f bun e Dr Zamfirescu, am văzut super rezultate, evoluţie in timp, , , ii poţi studia profilul pe net si vei înţelege de ce il recomand, plus se apropie de tine sufleteste si îţi încrederea de care ai nevoie( am asistat la consultatie si am putut face diferenţa între medicii. Îţi doresc sa iei decizia corecta!
Buna fetelor.. am 6 saptamani de la operatie si azi toata ziua m-a durut sanul drept si simteam cum se contracta muschiul...sunt speriata😢 I s-a intamplat cuiva?
Chanell problema este ca Nu mia intins piele ca nu este la prima interventie eu am schimbat implantu ca le aveam de zece ani si mam gindit sa le schimb. La primele Nu se vedeau venele ca Acum. Si vreau sa zic ca Nu sunt asa mari
Ivanka sunal pe Dr care tia facut si intreabal cred ca este Cel mai bine
Chanell problema mea este ca eu leam avut rotunde si Acum miam pus anatomice buzunaru era deja facut pe implant rotund daia imi este un pic de teama ca se rotesce tu ce zici?
Ivanka, mie mi s-a intamplat la fel. Sanul stang mi s-a contractat f mult timp. A inceput dupa o luna si vreo 2-3 sapt a tinut-o asa. Dr a zis ca nu e nicio problema si si-a revenit cu timpul cand muschiul s-a relaxat complet. Imi aduc aminte ca am fost f panicata atunci.
Multumesc mult bela25.. sper sa fie si la mine ceva temporar!
Nu Crina, stai liniştita, nu se va roti nimic, sunt fixate f bine, scoateti' va din minte gândurile astea care va fac rău fara motiv, bucuraţi-vă, va de ei, mJoritatea femeilor îşi pun anatomice, sunt putine cazuri de rotire, s au făcut atâtea studii, nu mai fiti negAtiviste ca va induceti singure starea asta care nu va face bine. Doar respectati indicaţiile medicilor si bucuraţi va! Eu am rotunde, dar sa ştiţi ca acum mi as pune anatomice, am acumulat mai multe informaţii, pot arată lafel de pline sus ca si cele rotunde cu anumite coduri. Venele nu se vad mereu, , , , uneori sunt mai accentuate după oboseala sau efort, si eu am fost suparata mult timp, pentru nici la mine nu se vedeau venele deloc nici după interventie, cAnd am avut accidentul Dr mi a recomNdat un antinflamator, dar nu am mI rezolvat nimic, acum asta e nu s accentuate si in afara de noi nu cred ca pune nimeni accent pe vene:) sunteţi frumoase, nu va mai ganditi la lucuri care nu se vor întâmpla! Pupici!
Ivanca stai liniştita sunt lucururi cAre se tot întâmpla pana la. 6 luni, pe la 5 luni si eu am patit'o, ma dure dreptul, se intarise, si asa am fost 1 săptămâna, am crezut ca am făcut contractura, dar imediat după ce mi a venit ciclul s a înmuiat si a revenit la normal. Si obosela de peste zi de multe ori duce la întărirea si contractarea muşchilor, deci nu te panica, o sa fie totul bine!
Crina, sunt doctori care recomanda mesajul, alţii nu. Mie Dr mi a zis fara masaj, ca nu e indicat, ca le poate schimba forma, ce poţi face e masajul uşor atunci cand te dai cu crema pe sâni, nimic altceva. Sânii se vor aseza natural, dar in unele cazuri se cere si masaj, in general fiecare respecta indicaţiile date de medicii lor, cum sunt medicii care recomanda gheata pe sânii iar alţii exclus! Daca nu ti a spus nimic de masaj doctorul tau, nu trebuie sa faci.
Buna, desi nu am mai fost activa pe forum, v am urmarit constant si vreau sa apreciez perseverenta si altruismul de care a dat dovada @chanell. Esti o fata extraordinara chanell! Felicitari fetelor operate si bafta celor care urmeaza sa se opereze!
Eu am facut pe 26 ian, 3 luni de la operatie si ma simt foarte bine. M am reapucat si de sala la inceputul anului, sub atenta indrumare a unei antrenoare de fitness. Inca nu lucrez partea de sus desi am acordul dr ului.
De la 75B am ajuns la 80D! S au inmuiat considerabil si ii simt fffff sensibili inainte de menstruatie. Sunt foarte incantata de ei, de marime, de cum se vad prin haine, insa i as fi vrut un pic mai apropiati.
Iau deja in calcul peste ani si ani o a 2a interventie, dupa ce voi avea mini, avand in vedere gramajul implantelor alese. Sunt constienta ca dupa 1/2 sarcini va exista cel mai probabil riscul de a si pierde din fermitate si de a se lasa.
Am vazut recent la o prietena un 290 si nici nu zici ca are, mmmmm.. Costul interventiei ducand o undeva la 4000 si ceva de euro... Hmmmm. ' faceti mi ce considerati/alegeti ce forma considerati/se potriveste' i a spus aceasta dr ului.
Inainte sa va duceti la un consult uitati va in oglinda si descoperiti singure cum v ar placea sa arate noul bust. Fiti sigure de ceea ce va doriti si spune ti si dr ului, cu siguranta va gasi solutia optima pentru ceea ce va doriti. Eu am ales pentru mine si sunt multumita, alegeti si voi ce va place ca sa fiti multumite. Nu este o operatie pe care o poti face zilnic.
App, nu recomand implant mai mare de 450cc. Parerea mea personala :*
Sfat: cum a spus si chanell, fiecare dr are recomandarile/indicatiile lui post-op, urmatile pe cele ale propriului vostru doctor.
Va pupacesc
Eu am facut pe 26 ian, 3 luni de la operatie si ma simt foarte bine. M am reapucat si de sala la inceputul anului, sub atenta indrumare a unei antrenoare de fitness. Inca nu lucrez partea de sus desi am acordul dr ului.
De la 75B am ajuns la 80D! S au inmuiat considerabil si ii simt fffff sensibili inainte de menstruatie. Sunt foarte incantata de ei, de marime, de cum se vad prin haine, insa i as fi vrut un pic mai apropiati.
Iau deja in calcul peste ani si ani o a 2a interventie, dupa ce voi avea mini, avand in vedere gramajul implantelor alese. Sunt constienta ca dupa 1/2 sarcini va exista cel mai probabil riscul de a si pierde din fermitate si de a se lasa.
Am vazut recent la o prietena un 290 si nici nu zici ca are, mmmmm.. Costul interventiei ducand o undeva la 4000 si ceva de euro... Hmmmm. ' faceti mi ce considerati/alegeti ce forma considerati/se potriveste' i a spus aceasta dr ului.
Inainte sa va duceti la un consult uitati va in oglinda si descoperiti singure cum v ar placea sa arate noul bust. Fiti sigure de ceea ce va doriti si spune ti si dr ului, cu siguranta va gasi solutia optima pentru ceea ce va doriti. Eu am ales pentru mine si sunt multumita, alegeti si voi ce va place ca sa fiti multumite. Nu este o operatie pe care o poti face zilnic.
App, nu recomand implant mai mare de 450cc. Parerea mea personala :*
Sfat: cum a spus si chanell, fiecare dr are recomandarile/indicatiile lui post-op, urmatile pe cele ale propriului vostru doctor.
Va pupacesc
Ce ma bucur sa va revad, bella25, chanell, c.alexa! Chiar ma gandeam...ce bune erau acum vorbele celor mai experimentate! Desi eu am doar de 8 zile implant, eu cu voi mi-am facut antrenamentul din august pana acum ☺☺☺☺!
Legat doar de venele vizibile, la mine la ambele sarcini erau asa pronuntate. Acum le am similar cu acea perioada pentru ca pielea se intinde si nu m-am speriat.
Legat doar de venele vizibile, la mine la ambele sarcini erau asa pronuntate. Acum le am similar cu acea perioada pentru ca pielea se intinde si nu m-am speriat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 21vreau silicoane
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 0Marire sani
- 3durere a sanilor
- 2sini prea mari
- 1tumora mamara dreapta
- 4Augumentare Mamara
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: