Implant silicon sani
Eu nu pot sa schimb poza..oare nu merge de pe telefon?
Eu am schimbat o pe telefon dar trebuie facuta Pe moment altfel nu merge formatul asta. Numai ca la mine tot pe cea veche o vad. Important e sa vedeti voi evolutia ca eu ma vad in fiecare zi in oglinda :))
Fetele care v ati operat la dr.totir cu doamne iarta ma ati dat de el?ca eu am facut programare p1martie la dansul pentru control si acum numai pot da de asistenta:((.
fetelor nu merge sa pun poza la profil cum trebuie sa procedez?
Muhaha...problema rezolvata:)...fetele care v ati operat la dr totir a trb sa dati gelul jos de pe unghii?am observat ca alti medici cer asta, inclusiv cei de la zetta.
Giulia, eu nu am dat gelul jos. Am sunat-o si eu sapt asta pe asistenta si nu mi-a raspuns dar m-a sunat inapoi dupa o ora. Dl dr.intra in operatie pe la 1 si nu il mai prinzi. Incearca de dimineata cand are consultatii. Daca nu raspunde te suna inapoi.
Ms mult bella...am vb cu asistenta si dupa controlul pe1, daca e totul ok, p3e operatia si mor d frica:))...
Gliulia, stai linistita, eu am fost foarte speriata, m-am dus cu multe povesti ale prietenelor, ca durerea e groaznica, dar am ramas surprinsa cat de usor a fost.
Ms pt incurajare:)...asa zic si eu...oricum nu am spus mai nimanui, decat ca ma gandesc la aceasta operatie...nu de alta dar la ce povesti si pareri au, mai bn lasa :))
Fetelor incep sa nu imi mai suport bustiera (Marena). Parca ma arde pe coaste, a devenit f sensibila si zona aia, nu erau destul sanii. Ca o las mai larga, ca o tin mai stransa tot aia e. Primele 2 saptamani nu am avut nicio treaba, nici nu o simteam, dar acum ma dispera de-a dreptul. Abia astept sa pot sa port stadiul 2 dar mai e pana atunci.
Nu trebuie sa iti frica...daca asta iti doresti cu adevarat! bine, eu vorbesc care am
intrat tremurand in operatie! plangand! dar asta mi am dorit si am facut o! parerile sunt impartite la fel felul in care o persoana suporta operatia!eu nu am sa te mint, azi ma simt mai ok operata de 3 zile, dar durerile au fost mari, si mai aveam si ochii curgand de la anestezie! inca merg ca un pinguin si nu am iesit din casa, abia azi m am spalat pe fata cu apa.dupa cum am zis depinde de organism, de greutate, de implant, de piele.la mine durerea este accentuata pentru ca sunt foarte ingusta in torace si pielea e foarte subtire si mai sunt si slaba! dar curaj, asta iti doresti, are sa fie bine!
intrat tremurand in operatie! plangand! dar asta mi am dorit si am facut o! parerile sunt impartite la fel felul in care o persoana suporta operatia!eu nu am sa te mint, azi ma simt mai ok operata de 3 zile, dar durerile au fost mari, si mai aveam si ochii curgand de la anestezie! inca merg ca un pinguin si nu am iesit din casa, abia azi m am spalat pe fata cu apa.dupa cum am zis depinde de organism, de greutate, de implant, de piele.la mine durerea este accentuata pentru ca sunt foarte ingusta in torace si pielea e foarte subtire si mai sunt si slaba! dar curaj, asta iti doresti, are sa fie bine!
Cristina...si eu sunt slaba...voi vedea pe1cum va fi si ce va spune medicul, pana at pot doar sa ma gandesc.:))
Sanziana, toate cred ca am trecut prin problema asta cu bustiera. Pielea mea era atat de iritata de la ea incat ma ardea. Dupa 3 sapt dr mi-a dat voie sa stau 2 ore pe zi fara ea, iar in cele 2 ore stateam in casa, goala, pentru ca nu suportam niciun material pe piele.
Giulia, si eu sunt slaba, pot sa imi numar coastele :) mie nu mi s-a parut asa rau pt ca ma asteptam sa fie mult mai rau. Intr-adevar recuperarea e cea grea, dormitul pe spate, amorteala de dimineata, greutatea de pe piept atunci cand vrei sa te ridici si faptul ca nu poti face mai nimic cu mainile.
Giulia, si eu sunt slaba, pot sa imi numar coastele :) mie nu mi s-a parut asa rau pt ca ma asteptam sa fie mult mai rau. Intr-adevar recuperarea e cea grea, dormitul pe spate, amorteala de dimineata, greutatea de pe piept atunci cand vrei sa te ridici si faptul ca nu poti face mai nimic cu mainile.
Bela sincer m ai linistit plus ca sanii tai arata genial...ms mult fetelor :)
Fetelor ma doare ff tare o cicatrice, am
Momente cand durerea alterneaza mai tare sau mai incet, ca s cum as fii taiata in zona aceea. Ati patit asa cv ? Este normal ???
Momente cand durerea alterneaza mai tare sau mai incet, ca s cum as fii taiata in zona aceea. Ati patit asa cv ? Este normal ???
Si eu am probleme cu o cicatrice simt ca ma arde e foarte aiurea senzatia
Eu nu suport nimic pe cicatrici inca, am incercat niste costume de baie dar greeeeu a fost.
Buna fetelor, azi am iesit din spital, ieri dim m am operat.mi a fost frica dar anestezia si a facut repede efectul a durat 3 ore operatia. Cand m am trezit ma dureau rau sanii dar cu sedative am scapat, am consumat multe lichide si am scapat de efectul anesteziei fara dureri de cap si ochi, fara stare de voma, am reusit sa mananc supa dupa 4 ore, m am dat jos pt a merge la baie dupa 1 ora de la aducerea mea in salon cu greu dar am reusit pt ca am avut drena la un san pana azi, asistentele sunt deosebite iti iau durerea cu mana, sanii au iesit perfecti ii iubesc am avut asimetrie mare am mentor rotund 175 cc cu 345 cc, ii simt f f tari, am voie sa fac dus maine si joi merg la control, revin cu poze si vesti, iau ketonal forte pt durere, zinat 500 pt 5 zile, apoi pt uns sanii dar nu pe cicatrici lioton si arnica, pt cicatrici dar peste 2 sapt contratubex, bafta celor care urmeaza merita.operata la clinica zetta dr zamfirescu, un om deosebit
Buna fetelor, am o luna de la operaţie, si ma întrebam care e distanţa potrivită dintre sâni ?Ca mie mi se pare ca e cam mare. Am sa încerc sa pun o poza.
Se vede poza? Sper ca am reuşit sa o pun...eu nu o văd
Lorycutza si mie mi se pare putin cam mare distanta, dar e si in functie de cum ai tu sanii, daca e distanta mare nu are cum sa ii apropie foarte mult. Distanta stas intre sani nu exista...suntem diferite toate.
Am toracele umpic mai rotund sa zic aşa, si sâni privesc oarecum in lateral, asa erau si înainte. E o distanţa de vreo 3 degete. Oricum sper sa se mai modifice in lunile care urmează :D. Mi s-a pus maximul care intra, umpic forţat...doctorul mi-a zis sa am răbdare, dar nu ma prea caracterizează pe mine răbdarea :))
Nu ti se vede poza inca. Dar cred ca 3 degete sunt si la mine.
Lorycutza, nu e o distanta standard. La mine e doar un deget subtire :), sunt f apropiati. Mi-ar fi placut sa fie putin mai departati, f putin :) deci depinde si de gusturi. Oricum la mine erau apropiati si inainte.
Fetelor dupa cat ati putut sa imbracati tricouri ??
Eu de cum am iesit din spital...cu ce altceva sa te imbraci? Evident mai largute ca altfel nu ai cum sa le dai jos apoi.
E normal fetelor sa va deranjeze cicatricea, e o incizie pana la urma, apar senzatii de usturime, in momentul cand începe sa se vindece, mancarime, firele încep sa se reabsoarbe, sa se topeasca, sânii încep sa coboare si uneori incizia atinge margine bustierei si deranjează. Puneti betadina!!!! unguentul Contractubex il folosiţi de 2 ori pe zi, este indicat câteva luni. Cu alegerea vestimentaţiei HELEN depinde de fiecare dintre voi cum va simţiti, eu sunt operata vara, am purtat direct maieu, nu ridicam mâinile dar in schimb imi aplecam corpul si capul pentru a trage maieul. Va mişcaţi mâinile cât va permite corpul, cât simţiti ca nu va deranjează. Cu bluzite mai lărgute e ok, asa nu forţati mâinile. TALA C ma bucur ca eşti bine, Zetta e o familie, cu personal deosebit, unde te simţi ca acasă! lORICUTZA, implantul apropie sânii, dar contează si cum sunt sânii naturali, daca distanţă e mai mare se va diminua după implant dar nu foarte mult. Poarta bustiera, si eu am 2 degete, cand port sutienul chiAr se mai micsoreaza. Si succesul fetelor este chiar RĂBDAREA!!!! Va doresc o seara frumoasa fara dureri si Complicaţii!
Buna seara fetelor. Voiam sa va intreb daca e normal sa se simta pielea foarte dura la incizie? Sunt operata la mamelon. Ms
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6sfarcuri ascunse
- 33marire sani - recomandari
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 14implant silicoane
- 3sani lasati si moi
- 0Implant iesit
- 9Vreau sani mari
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 10Silicoane sani, detalii
- 4implant mamar
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 3Implanturi mamare
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: