Implant silicon sani
Salutare fetele! Felicitari ultimelor curajoase!
Sweet_angel, dupa cum se vede din poza de profil, a trebuit sa imi anulez programarea din 13 februarie..va povestisem ca racisem cu o sapt inainte de operatie si cu 2 zile inainte inca imi mai curgea nasul si medicul mi-a zis ca nu vrea sa adauge niciun risc suplimentar de infectie si ca o anulam...am fost foarte afectata, imi luasem concediu, aranjasem tot ce se putea si..am anulat. Nu am fost in stare nici sa va mai scriu, am zacut vreo doua zile de suparare, nu-mi gaseam locul, de fapt nici acum nu sunt ok cu moralul...raceala mi-a trecut de tot cam de atunci, dar stiam ca trebuie sa imi vina mensrtuatia, asa ca nu am mai facut nimic. Voi suna luni la clinica sa vad cand ma reprogrameaza..a fost greu pt ca saptamana dinaintea operatiei a fost foarte stresanta, in fiecare seara adormeam greu, ma straduiam sa iau de toate pt raceala, dar nu ma gandeam ca va tb sa anulez. Cu ocazia asta am aflat ca ma vor intuba, asta e procedura si ca oricum gatul se poate irita si ca o infectie suplimentara poate degenera.va mai tin la curent..
Buna fetelor sunt noua pe grup va urmaresc de foarte mult timp activitatile pe aici...Eu am programare pe 2 martie la domnu doctor Totir Dumitru...de la voi l'am ales din comentariile voastre multumite de el...am fost la consult si chiar e super Ok
Trebuie sa imi masez finut sanii cu crema hidratanta dar nu stiu cum sa ma masez sa fie bine. Eu ma fac cu lotiune de corp si ma masez un pic cu varfurile segetelor cat intra crema.Oare cum ar trebuii? Si ce crema hidratanta sa folosesc sa fie buna?
Buna! Am programare la consultatie pe 2 martie la domnul doctor Totir. Stiti cumva cam la cat timp de la consultatie programeaza de obicei operatia? Sunt putin constransa de timp. Va multumesc!!!credeti ca am facut o alegere buna alegandu-l pe dansul?
Buna si eu am programata consultatia la dl dr totir pe 24 febr. Stie cineva la cat timp de la consult ma pot opera(cu aproximatie ca nimeni nu poate sti exact) cum a fost in cazul vostru? Multumesc
te poate opera si intr o saptamana, maxim doua.cel putin la mine asa a fost, nu stiu daca difera de la medic la medic, insa eu la primul consult am fost anul trecut pe la sfarsitul lui iunie, iar pe 1 iulie am avut programata operatia(tin sa zica ca a trebuit sa plex din tara in perioada aia).acum cand m am
operat a vrut domnul doctor sa ma mai vada o data sa vada daca s a schimbat ceva, m a vazut pe 15, tot pe 15 am facut si analizele medicale iar pe 16 am avut operatia.bafta!
operat a vrut domnul doctor sa ma mai vada o data sa vada daca s a schimbat ceva, m a vazut pe 15, tot pe 15 am facut si analizele medicale iar pe 16 am avut operatia.bafta!
Am revenit fetelor, eu am utilizat Strataderm pentru cicatrici, dar am auzit ca si contractubex e bun. Am mai auzit ca la inceput doare cicatricea de sub sani cand apasa sutienul pe ea, dar apoi in cateva luni dispare si durerea asta. Problema asta nu am avut-o avand tehnica pe sub brat, vorbesc din auzite. Newme2 relaxeaza-te, pana la urma doctorul vrea binele tau ma gandesc sa nu ti irite gatul daca ai fost racita, si sa-ti apara vreo infectie sau alta complicatie.
Da realfeel, stiu, la mine e si inconvenientul de distanta si faptul ca nu m-a putut vedea, a condus sa fie prea prudent din punctul meu de vedere in aceasta situatie. E normal sa nu vrea sa riste nimic, atat pt pacient, cat si pt el ca reputatie. acum stau ca pe ace sa nu racesc iar, sau eu stiu ce se mai poate intampla.
Crinush27, mie mi-a aratat Ivan exact cum sa ma masez. Cu ambele maini apropii sanii de mai multe ori, din lateral pana se unesc, asta de mai multe ori, cu crema hidratanta pe maini ca e mai usor. Si apoi cu miscari circulare, cu toata mana pe sani.Mie mi-a recomandat masaj mai dur, adica nu doar cu varful degetelor. Chiar ieri am fost la consultul de o luna si mi-a mai recomandat inca 2 luni masaj, cu cat mai mult, cu atat mai bine a zis. Sport la treaba :)))
Durerea asta surda ma inebuneste bine am doar 2 zile.pot sa ma dau jos usor din pat dar dormitul in fund e groaznic. 2 pastile de ketonal forte nu mi sunt de ajuns iau si tromadol si sunt ametita.pe voi cand v a mai lasat durrrea asta ?
Talac, durerea dispare treptat dar, dupa o sapt e mult mai ok. Presiunea si amorteala de dimineata la mine au tinut destul de mult, cam o luna, dar a fost mai ok de la zi la zi.
Pentru fetele care intreaba intervalul de timp intre consultatie si operatie la dr Totir, la mine au fost 10 zile, pt ca dl dr a fost plecat din tara cateva zile. In mod normal ar trebui sa fie max 2 sapt, depinde de aglomeratie, dar pot fi si cateva zile
Multumesc pentru raspunsuri @cristina27 si bela25. Eu am consultatie miercuri si nu mai am rabdare as vrea cat mai repede nu pot sa ma mai gandesc la altceva! Inca doua saptamani o sa mi se pare super mult. Offf
Ce rost are masajul asta? Mie nu mi-a aratat cum sa fac, a zis doar sa ma masaz finut cu crema hidratanta dar nu mi-a aratat cum sa fac. Poate ca eu nu am nevoie...
Talac p mn dupa 5 zile a inceput sa se diminueze durerea putin cate putin in fiecare zi, acum la 13 zile simt amorteala si presiune mai mult, dureri am decat l sanul stang si l cicatricile de jos. Fii tare, este greu dar gandestete mereu doar l rezultat.
Eu am luat tratament 10 zile...Vimovo (antiinflamator de 400), singulair, amoksiklav (antibiotic), doreta (cu tramadol), vitamina e, vitamina c, arnica si mydocalm de 150 pe care inca il iau. Eu dureri doar de spate am avut, la sani pot sa zic ca am avut cel mult un disconfort. TalaC am fost disperata cu dormitul pe spate, am crezut ca innebunesc, dar sa stii ca mai mult de o saptamana nu dureaza pana te obisnuiesti. Orice invat are dezvat, eu nu dormeam pe spate nici 2 minute dar acum dorm chiar bine pe spate.
Bella25, hellen19. sanzianna88 multumesc de incurajari sper sa ma mai lase durerea zilrle astea. cat timp trebuie sa dorm asa la 30 grade ? Mai mult de 2 sapt ? Am reusit sa dorm cateva ore
Pai ideea dormitului pe ceva inclinat e ca sa iti fie tie mai usor, sa te ridici mai simplu...nu cred ca daca dormi pe drept are ceva...dar cred ca ar fi foarte incomod si la ridicat si la dormit.
Masajul are rolul de a inmuia sanii sau vrem sa ne ramana sus si tari ca doua baloane?😂 Eu l am intrebat cum sa fac masajul si mi a aratat. Si ieri la consultul de o luna mi a mai aratat cum sa masez sanul care inca e putin mai tare ca celalalt, sa il ridic in sus si apoi sa il apas usor in jos, tot cu crema. Fiecare medic si operatie e diferita, important e ca sa ascultam ce zice medicul.
A folosit cineva Prosil pentru cicatrici?
Realfeel ma bucur ca ai reapărut. Eu si Newme2 avem nevoie de sfaturile si susţinerea ta.
Eu încă nu am fost la consult si nu am planificată operaţia, deoarece in 10 martie voi face o intervenţie minora la nivelul abdomenului si in functie de recuperare o voi putea programa.
As fi vrut sa fac operaţia acum in februarie, dar era full...
Ce vreau sa întreb...: analizele si mamografia sau ecografia se efectuează la Clinica in tariful plătit sau separat?
In iunie am bilete la mare... credeti ca m-as recupera la timp daca ma operez la sf lui martie/ începutul lui aprilie?
Newme2 iti ţin pumnii. Sa ne tii la curent ☺
Eu încă nu am fost la consult si nu am planificată operaţia, deoarece in 10 martie voi face o intervenţie minora la nivelul abdomenului si in functie de recuperare o voi putea programa.
As fi vrut sa fac operaţia acum in februarie, dar era full...
Ce vreau sa întreb...: analizele si mamografia sau ecografia se efectuează la Clinica in tariful plătit sau separat?
In iunie am bilete la mare... credeti ca m-as recupera la timp daca ma operez la sf lui martie/ începutul lui aprilie?
Newme2 iti ţin pumnii. Sa ne tii la curent ☺
Buna fetelee. Sunt noua aici, e facut contul de 2 minute :))) vreau sa fac operatia la Stan si as vrea niste pareri in legatura cu marimea. Nu am sani deloc si mi-a propus 245. Am fost deja la consultatie si urmeaza sa sun pt programare la operatie.
Balint.ptk nu te poti lua dupa marimea altor fete. Difera foarte mult in functie de cum ai toracele, de tipul de implant, proiectia lui, profilul lui. Daca doctorul ti-a zis ca 245 cc e maximul trebuie sa ai incredere in el. Tu ce parere ai? Esti multumita de marime?
Buna. Am incredere mare in el, stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa dimensiunile altor fete dar sunt putin sceptica acum vazand pozele... Mi a spus ca ar fi cam maximul pt ca 285(urmatoarea marime) s-ar vedea prin lateral pt ca desi nu am sani, forma lor initiala este destul de distantata si foarte ridicati. Am facut si simularea si se vedeau bine. Cam o idee mai mari decat sunt acum cu sitienul. Doar ca nu stiu daca asa vor arata si dupa operatie.
Am vazut fete cu cc nu foarte multi si pareau imensi si invers. Si eu as fi vrut mai mult dar a zis ca nu se poate, tot asa ca mi-ar iesi in lateral. La mine la fel a aratat si dupa operatie...doar ca intr-o bluza nici nu se vede...sunt ca si inainte cu sutien. Eu cand am facut simularea, am facut-o intr-un maieu.
Buna Balint ptk, ai fost la consult la domnul Constantin Stan? daca da, si eu am fost la dansul si mi a recomandat 285, eu neavand sani deloc, dar am mers si l domnul Ionescu, iar el mi a recomandat 295.diferenta nu era mare, asta insemnand ca e marimea potrivita.eu iti sugerez sa mai mergi la un consult la alt medic sa vezi ce marime ti ar da si asa iti vei da seama daca e ok.oricum medicul bun stie ce ti se potriveste mai bine, deci lasa te pe mana lui si nu iti mai face griji.bafta
Mersi pentru raspunsuri :* intr-un maieu am facut si eu simularea. Mi-a pus intai 220 si nu prea se vedeau deloc, dupa care a pus si 245 si erau super ok. Teama mea e sa nu fie mai mici dupa operatie. Adica daca ar iesi asa cum a fost la similare sunt multumita, sper doar sa nu fie modificari mari. Stiu ca nu o sa fie 100% ca la simulare dar nici sa difere foarte mult. Pe mana lui merg, e doctorul la care m-am hotarat de 3 ani de zile :d prefer sa merg la el chiar daca e mai scump fata de ceilalti, dar e corpul meu si merita ce e mai bun, mai ales ca imi doresc operatia asta de mult timp. Abea astept sa pot sa port orice costum de baie la mare :)))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 4Cancer san
- 7dureri de san - ce trebuie sa fac?
- 0Marire sani
- 9Vreau sani mari
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 11Noduli la sani
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 2Implant mamar
- 0Micşorarea mameloanelor
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 1Contractura capsulara
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: