Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 197219731974 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
21-02-2016, ora 19:39
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
eu tot iti sugerez sa mai mergi la un consult la
altcineva! si eu am fost ca tine, dar a contat sa am doua pareri!
0
21-02-2016, ora 19:47
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Buna Balint.ptk este o marime f mica ! Încearcă sa-i spui ca vrei maxim cat încape! Ca o sa fii dejamagita la sf ! Ca sunt mici! Eu am 375 cc mentor si nu mi se par mari!
0
21-02-2016, ora 20:03
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Buna Anamaria00 acum am văzut msg pe privat, am 16 zile de la op, sunt f bine, sanii arata superb au luat forma, promit ca o sa revin cu o poza noua, marţi sunt la consul., poate scap de pansamente!
0
21-02-2016, ora 20:05
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
Amna nu poate sa ii zica medicului ca e o marime foarte mica, si mai ales nu lui Stan, avand in vedere ca nu exista san nu are cum sa bage o marime mare.si cand zic asta ma uit la mine, sunt mica in torace, nu am avut piele suficient de elastica, mai mult de 285 nu s a putut.depinde si cu ce bagaj vii ca sa se poata un implant mai mare.sunt si doctori care pun implant mai mare si nu ii intereseaza daca va fi ok pe viitor: corp, riscuri etc. ii intereseaza doar ca pacienta vrea MARI respectiv banul
0
21-02-2016, ora 20:10
Balint.ptk
Nu este medic/terapeut
Balint.ptk
Da cristina, asta este si problema mea. Nu am suficienta piele care sa o intinda, neavand sani deloc i sa coboare putin cu incizia ca sa faca un sant mai mare, sa fac putin mai mult loc. Ar incapea si 285 dar ti-am spus, cand am facut simularea cu 245 mi s-au parut perfecti. Sper sa iasa tot la fel de perfecti cum erau si atunci :))) doctorul stan e ft descchis la tot ce inseamna asteptarile clientei, mie cel putin asa mi-a lasat impresia. Nu este adeptul sanilor iesiti din comun, cauta sa fie cat mai naturali.
0
21-02-2016, ora 20:10
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Exact cum zici Cristina! Important e sa arate bine, nu sa fie cat mai mari si inestetici. Pe doctor nu il doare gura sa zica de o marime mai mare sau mai mica. Balint.ptk eu am 240 si 290, asa orientativ.
0
21-02-2016, ora 20:11
Balint.ptk
Nu este medic/terapeut
Balint.ptk
Tu ai facut operatia la stan sau ai ajuns la alt medic dupa ce ai fost la el ? Si ce te a determinat sa numai faci operatia la el. (In caz ca nu ai facut-o acolo)
0
21-02-2016, ora 20:13
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Buna @cristina 27, atunci sa încerce la alt doctor, poate ii zice o marime mai mare! Ca este păcat de banii daţi pe o marime mica, mai ales daca avea de gând sa-si pună o marime mai mare !
0
21-02-2016, ora 20:15
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
exact! stiu despre ce vorbesti! eu cand am decis sa imi pun sani nu am vrut ceva iesit din comun ci am mers pe ceva potrivit mie, sunt slabuta si cred ca sanii vor arata f bine cu implantul ales de domnul
doctor.cand Stan m a intrebat ce doriti d sora am zis Naturalete! Stan e adeptul sanului frumos nu dus la extrema doar ca asa vrea pacienta! ii e egal ca va pierde o pacienta sau nu! deci dak vrei un san frumos si natural asculta ce zice medicul! sfatul meu, de curiozitate poti sa incerci si un alt consult sa compari dac iti da o diferenta mare ca marime.asa te vei si linisti in privinta marimii.eu asa am facut, eram nelinistita ca tine.
0
21-02-2016, ora 20:18
Balint.ptk
Nu este medic/terapeut
Balint.ptk
Eu vreau o marime care sa arate bine in corpul meu, am 50 kg si 1, 65 inaltime. Nu vreau sani marii pe care sa nu ii pot duce. Nu am sani deloc si nu are piele ft multa care sa o intinda, doctorul mi-a explicat asta ft clar. Inainte de a se apuca de operatie trebuie sa aiba pe lucra. Nu am avut nici un copil si nu e indicat sa puna maximul de silicon pt ca nu stie cum v-a reactiona corpul meu la un viitor copil. Grija mea era doar sa nu para ft mici cu 245.
0
21-02-2016, ora 20:20
realfeel
Nu este medic/terapeut
realfeel
Sweet-Angel, am facut ecografia si analizele in alta parte, nu la clinica, si nu sunt incluse in pretul interventiei (dar nu costa mult). Daca faci interventia la sfarsitul lui martie, inceput aprilie, ai timp berechet sa recuperezi pana in iunie, mai ales daca faci prin axila, mai ales ca recuperarea e mai rapida si mai usoara. Multa bafta!
0
21-02-2016, ora 20:22
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
eu am facut operatia la Radu Ionescu. desi numai Stan am avut i.n cap ca si tine.consultul l Stan a fost undeva la 15 minute, mi s a parut cam plictisit, dar politicos, eu aveam nevoie de informatii nu de un consult scurt de 15 min; il voiam pe el din cauza implantului folosit Polytech; in aceeasi zi am avut consult si la Radu Ionescu si m a tinut 2 h in consult, i am zis de ce voiam sa merg pe mana lui Stan, si m a uimit cand Mi a scos din dulap acelasi tip de implant pe care il are si Stan: mi a explicat tot, nu doar avantajele acelui tip de implant ci si dezavantajele lui, respectiv mi a zis ca il foloseste in cazuri extreme.ei acum nu ma intelege gresit: Stan e un medic f bun doar ca relatia pacient medic am simtit o cu Ionescu! si asta conteaza destul de mult mai ales cand iti e o teama imensa cum aveam eu.
0
21-02-2016, ora 20:25
Balint.ptk
Nu este medic/terapeut
Balint.ptk
Diferenta nu o face si pensa aceea brevetata de stan ? Tipul de implant polytech l-am vazut si la alti doctori, doar ca nu se pensa aceea. La ionescu cat te-a costat ? Si cum a fost recuperarea ? Cum esti acum ?
0
21-02-2016, ora 20:32
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Buna.. vad ca se vorbeste despre marimi.. mergeti pe maxim.. eu nu aveam sani deloc si nici piele dar am 430cc anatomic.. si chiar nu se vad mari deloc.. pana la urma facem operatia ca sa avwm sani nu doar o idee mai mari..dam noste bani care nu ii iei din strada si nu se merita sa ne vhinuim degeaba ca apoi sa nu fim multumite.. eu de parerea asta sunt.. dar poate unele fete nu isi doresc sani mari.. sau chiar am observat ca la unele fete se vad chiar mari si cu 250 cc.. dar conteaza mult proiectia.. alegeti ce credeti ca este bine si potrivit pt voi.. daca nu sunteti multumite de marime incercati si la alt doctor.. este foarte bine sa ai cel putin 2 pareri.. nu va operati doar de dragul de a va opera.. informativa si alegeti ce credeti ca se potriveste cel mai bine pentru voi..
Eu am fost la 2 doctori si amandoi miau spus aceeaşi marime ca maxim.. dar eu am vrut mari 😀.. eram satula de sani mici..inexistenti..
0
21-02-2016, ora 20:32
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
M a costat 4400 Euro.primele zile au fost grele, dureri mari insa acum ma simt bine avand 5 zile la operatie: ma pot ridica singura, respir mai bine si umblu mai bine. Si domnul Ionescu foloseste pensa Ellman, daca asta te intereseaza.
0
21-02-2016, ora 20:35
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Iar cu masajul.. nu toti doctorii recomamda masaj.. cum unii doctori spun ca e bine sa pui gheata altii nu.. fiecare doctor are stilul lui ca sa zic asa.. eu nu am facut masaj.. si nu miau ramas nici in gat nici tari. Am 7 luni si sunt perfecti.. ascultati de doctor..aveti incredere in el..iar daca nu va inspira incredere incercati la altul si tot asa..
0
21-02-2016, ora 20:35
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
nu fac reclama nimanui, de aceea ti am
si spus incearca macar inca un consult la un medic diferit asa vei fi sigura in privinta marimii
0
21-02-2016, ora 20:36
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Fetele care sunteti operate mai de mult, am si eu o curiozitate la voi. Dupa cat timp v-ati acomodat cu noii sani, nu i-ati mai perceput ca pe ceva nou si strain de corpul vostru?
0
21-02-2016, ora 20:42
Balint.ptk
Nu este medic/terapeut
Balint.ptk
Chiar cred ca o sa ma mai duc la un consult, si probabil chiar la ionescu :)) am un program flexibil si nu ar strica deloc...ai dreptate. In proportie de 90% raman la stan, sper sa nu fie nevoie sa imi schimb parerea pt ca as fi dubii si nu vreau sa merg cu frica la operatie. O sa programez si la ionescu un consult si v-a anunt decizia finala :d
0
21-02-2016, ora 20:43
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Mary alexa eu mam acomodat mai greu cu ei..chiar daca nu ii simteam ca si cum ar fi acolo din totdeuna ma incomodat la orice.. si acum ma mai incomodeaza dar nu pt ca ma doare sau chestii de genu..ci pur si simplu o viata fata sani e cam greu sa te obisnuiesti asa repede cu sani.. eu cred ca pe la 3 luni am inceput sa ma acomodez cu ei.. dar inca mai am momente cand uit ca am sani si zic sa imi pun repede un sutien pe mine cand ies afară :))).. nu ii simt grei nu ii simt deloc si nu ii simt ca si cum ar fi ceva acolo doar ca stiu eu ca e ceva.. pff.. nu stiu daca ai inteles ceva..dar imi e greu sa explic :))
0
21-02-2016, ora 21:11
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
15 minute la consultatie??? Dar cum s-a gandit la marime, din ochi? Si eu am stat 2 ore la prima consultatie, mi-a explicat cu lux de amanunte tot, a facut masuratorile etc. Oricum apoi sunt bagate si intr-un program pentru rezultate mai exacte.
0
21-02-2016, ora 21:16
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Ella din ce vad in poza tu ai altfel constructia, ai spatiu...de aceea a mers asa mult. Cred...nu sunt doctor sa fiu sigur.
0
21-02-2016, ora 21:17
@cristina27
Nu este medic/terapeut
@cristina27
Da Sanziana, am vb cu asistenta vreo 10 minute dupa care a aparut medicul:15 minute.dar a fost politicos si chiar programase operatia in Bucuresti. ma asteptam sa fie mai dur, rece dupa cum citisem pe forum.Dar nu l am simtit aproape de ceea ce voiam eu.Ionescu, dupa ce ca anulasem operatia o data, ma sunase sa faca psihoterapie cu mine, am simtit ca el e ceea ce doresc.
0
21-02-2016, ora 21:32
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Probabil.. am 69cm sub sani.. latimea sanului lam avut de 11cm(a intrat de 12 cm pt ca atat are 430cc..cu forta cei drept dar sunt fericita ca a intrat) 1.72 inaltime si 53kg. nu sunt foarte lata dar ma bucur ca a intrat atat :)))
0
21-02-2016, ora 21:32
6r2j-4fd1-ent4
Nu este medic/terapeut
6r2j-4fd1-ent4
Ptr fetele care vor sa stie timpu de programare la domnu doctor Totir Dumitru dupa consultatie...Eu am fost pe data de 16 februarie si aveam de ales pe 2 martie sau 15 martie si am ales 2 martie
0
21-02-2016, ora 21:45
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Fetele care urmeaza sa se opereze mergeti pe maxim !!!! E pacat sa faci o operatie sa ti maresti putin bustul nu are sens parerea mea... De exemplu eu am fost la 4 consultatii si am studiat forumuri timp de aproape 5 ani pt a ma hotarai. La inceput vazand la fete mi am dorit mereu 300cc aratau bine naturale. Am mers la consult la Ovidiu Grecu mi a zis maxim 290 cc eu fiind slaba 50kg si 1.65m inaltime fara sani deloc dar cu o forma frumoasa spunea el.am mers in aceeasi zi la Totir si ma speriat zicandu mi ca un 440 cc mentor anatomic mi ar sta perfect ca s lata in spate. Eu am crezut ca exagereaza asa ca am ales sa ma operez in strainatate. Mi am pus 400 cc proectie maxima 6.3 parca si mi se par super ok nici mari dar nici mici. Acum ma gandesc ca Totir avea mare dreptate ca un 440 cc era perfec. Asa ca fetelor avem medici fff buni in Romania mergeti pe maxim si spuneti exact ce va doriti. Eventual umblati cu poza dupa voi eu asa am facut :))) Multa bafta celor care urmeaza sa se opereze sunteti pe maini bune si aveti deja fete experte in silicoane care va ajuta fff mult cu sfaturi. Multumim fetelor care zi de zi raspund la mesajele si preocuparile noastre si ne fac viata mai usoara :) !!! Insanatosire grabnica fetelor operate recuperare usoara!!!
0
21-02-2016, ora 22:05
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Multumesc Ella. mai am 2 sapt pana la operatie si simt ca nu mai trece odata timpul:))) Am si momente de pierdere cand ma iau toate spaimele si nu imi mai vine sa fac nimic, dar ma pipai si imi revin:)))
0
21-02-2016, ora 22:21
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Succes mary alexa.. eu nu am avut frica si nici un moment in care sa ma razgandesc.. dupa cum se vede in poza eu nu aveam sani deloc..miam dorit din tot sufletu operatia asta si nu mam razgandit.. doar cand mam pus pe masa de operatie mam gandit ce mia trebuit mie dar mam razgandit repede:))).. iar primele 10 zile pt ca nu eram in forma sa fac totul ca inainte plus dormitu pe spate ma omora..atunci ziceam la fel.. ce o fi fost in capu meu..dar ma uitam in oglinda si imi trrcea imediat :))
0
21-02-2016, ora 23:33
Mirenka
Nu este medic/terapeut
Mirenka
Voi cum ati procedat in leg cu cei care v-au intrebat daca v-ati operat? Si nu cei foarte apropiati, ci cunostinte, colegi... Eu nu stiu ce sa zic... As prefera sa evit dupa, tirul de intrebari...
0
21-02-2016, ora 23:55
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
heei, gagici! felicitari noilor operate şi recuperare usoara! Iar pt viitoarele siliconate, mult succes şi veti vedea ca nu e chiar asa greu cum va asteptati!

Am vazut ca intrebase cineva cum se simt sanii dupa mai mult timp. Eu chiar ieri am facut 4 luni şi nici nu ii simt, parca asa am fost dintotdeauna, insa mai am momente cand ma incurca, inainte fiind obisnuita sa fiu plata:)) Uneori cand mai stau pe o parte cumva in pat, ma cam jeneaza şi trebuie sa imi gasesc alta pozitie de somn, iar in rest..chiar nu am nimic iesit din comun. Efectiv nu ii simt in corp ca sa zic asa..ma simt ca inainte de operatie.

In legatura cu marimea şi cu proba cu sizerele, cel putin la mine pot sa garantez ca operatia mi-a iesit exact asa cum aratam cand am facut proba cu sizerele in cabinet. Nu s-au facut mai mici sau mai mari, au iesit exact cum i-am vazut inainte. Dar mergeti pe cat va spune dr ca incape maximul, pt ca el stie mai bine decat oricine altcineva. Este adevarat ca sunt unii doctori care sunt adepti marimilor mai mici, mai naturale, iar altii pun mai mult, dar mergeti unde aveti mai multa incredere.
La consult, eu i-am zis dr ca as vrea niste sani mai mari blabla toate astea şi el mi-a spus riscurile care pot aparea şi mi-a zis ca mie..oricat de mult as vrea şi ar vrea şi el sa imi puna mai mult, pur şi simplu nu se poate pt ca nu aveam atata piele. Sunt ft multi factori de care depinde alegerea unei marimi potrivite..

Pensa aia pe care o folosea la un moment dat numai dr Stan, acum o folosesc mai multi doctori printre caare dr Ionescu şi dr Totir daca nu ma insel...deci aveti de unde alege.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 197219731974 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •