Implant silicon sani
In poze sânii mei par mult mai bombati, in realitate sunt mai mici
Fetele care aveti poze la profil cu inainte si dupa operatie, fara nici un fel de suparare dar daca v-ati pus poze inainte fara sutiene sau bustiere de ce dupa operatie aveti poze cu bustiere? cele care sunt interesate de marimile voastre nu-si vor da seama cat de cat de cum arata sanii vostrii, si asa pozele in general, nu ajuta foarte mult dar sanii acoperiti nu ajuta deloc. Va rog sa nu o luati in nume de rau, e doar o idee! zic doar de fetele care sunt ca mine, before and after, cele care au de la inceput poze imbracate nu zic nimic ca pana la urma e decizia voastra daca va aratati sau nu sanii, dar cele care au sanii goi intr-o poza si sanii acoperiti in cealalta e alta poveste:)
Multumesc TalaC, ma apuca depresia cand vad ca m am umflat asa cu totul de mi am pierdut orice forma, aveam si eu o urma de abdomen, acum parca n am fost o zi la sala in viata mea nu se vede nimic :(
Eu ptr ca ma simt bine ma cam mananca coaja si ma misc, nu am stare sa stau in pat sau in casa, mainile mi le am miscat fara sa ma fortez, nu ma doare nimic, nu car nimic ce i drept dar ma agit cam mult, sper sa nu am probleme...
Azi mi am desprins bandajul de deasupra sanilor, ce bine e parca m am eliberat putin.
Eu ptr ca ma simt bine ma cam mananca coaja si ma misc, nu am stare sa stau in pat sau in casa, mainile mi le am miscat fara sa ma fortez, nu ma doare nimic, nu car nimic ce i drept dar ma agit cam mult, sper sa nu am probleme...
Azi mi am desprins bandajul de deasupra sanilor, ce bine e parca m am eliberat putin.
Anemona, pe mine nu ma lasa dr sa ma deschid la bursieră, cred ca pana îmi scoate firele.
Am o durere intre sani mai mult spre stangul, ma doare rau parca mi se pune un carcel, mi au dat lacrimile când m am ridicat si in unele pozitii. A ti simtit si voi asa ceva?
Am o durere intre sani mai mult spre stangul, ma doare rau parca mi se pune un carcel, mi au dat lacrimile când m am ridicat si in unele pozitii. A ti simtit si voi asa ceva?
De aia tot zic eu sa nu mai dam sfaturi in legatura cu marimile, ca sunt unele fete care le au mari cu 300 cc si altele care au 400 cc si sunt destul de micuti. Este o gama extrem de larga de dimensiuni, volume şi forme de implant.
Eu am avut poza si fara bustiera, am explicat ca am pus poza asta pentru a vedea modelul de bustiera fara cusaturi si mult mai comoda decat cea de la Marena pe care doctorul ma lasa sa o port in ideea in care poate sunt si alte fete interesate sa mai diversifice, cu atat mai mult ca aceasta este din bumbac si nu irita pielea deloc.
Anemona eu mi.am pus poza cu bustiera pt ca deocamdata inciziile mele 4 la numar nu sunt tocmai ok/ estetice( 2 la mameloane si 2 sub san) si mi.a fost cat de cat rusine!
Probabil in maxim 2saptamani o s.o schimb!
Probabil in maxim 2saptamani o s.o schimb!
Sanziana oricum mai mult de o ora nu am stat fara..mi.a fost frica parca:) si ma simt in siguranta cu bustiera pe mine!
fetelor sa nu va suparati pe mine acum! Doar am spus, nu e neaprat sa ma si luati in seama:)) nu voi intelege niciodata treaba asta cu marimile, mie nu mi se pare logica treaba asta, e foarte ciudat, stiu ca difera in functie de glanda care o ai, de inatime de greutate de marimea tarocelui dar sunt si fete care sunt asemanatoare in toate astea si uite ca rezultatele sunt complet diferite, eu nu inteleg de ex o treaba, ALEXANDRA ALEX, am vorbit cu tine in privat si te-am intrebat de marimea ce o aveai inainte si mi-a spus-o si era o marime cu o idee mai mica ca a mea de dinainte dar tu esti mai inalta si apropae de greutatea mea si tu ai 330 si eu 345 dar la tine par foarte mari pe cand la mine nu prea...e un mister:))
Doar ce am tras sperietura vietii mele, azi dimineata am dat jos bandajul de deasupra sanilor, si simt o miscare mai intensa de parca s ar ridica. Chestia e ca am simtit si cum sanul stang parca se strangea usor in interior. A mai patit cineva? Mi s a facut rau de spaima sincer dar incerc sa respir sa ma calmez. Numai dau din maini stau cuminte gata!!!
Lavi, asta am simtit dupa 3 zile de sugrumare, când am fost la dr la control, când mi a deschis bustiera, , am simtit ca se duc in lateral, parca o luaseră la vale :)) fiind cu dr nu m am speriat dar a trecut senzaţia repede.
Voi cate zile aţi luat pastilele antiinflamatoare?
Voi cate zile aţi luat pastilele antiinflamatoare?
Ieri nu am luat dar azi dimineata am luat un ketonal pt ca m-a durut cam@ taricel cand m-am@trezit si eu nu fac fata durerilor! Am sa incerc sa fac si eu un colaj cu inainte si dupa. E o idee f buna Anemona, asa putem sa vedem intr-adevar si rezultatele.
Asa am avut si eu, bandajul e acolo pentru a tine sanii la locul lor, pentru ca ei au tendinta de a migra sper locurile moi, daca nu ar fi banda aia sanii s-ar ridica sus prea mult spre clavicula, cel putin asa mi s-a spus mie, de aceea ni se da bustierele astea asa stranse, pentru a tine sanii in locul in care trebuie, eu cand am intrebat la consultatie, despre spatiul dintre sani, mi se parea ca sunt cam departati si mi-a spus ca in timp bustiera isi v-a face treaba si se vor apropia, tocmai pentru ca ei merg spre tesutul moale din jurul lor. Dar banda depinde de la pacienta la pacienta, de ex daca o pacienta are sanii lasati automat nu-i v-a mai pune banda acolo sus pentru ca este nevoie ca sanii sa fie cat mai sus, depinde de la caz la caz
Same si la mine, eu am avut de jur imprejur bandaj.
Merci fetele. Eram curioasa, am crezut ca ati facut ceva mai complicat.
banda aceea a fost cea mai nasoala treaba din toate, era asa de stransa si mai dadea si manacarimi, cat am dat-o jos a fost ca si cand mi-a luat o piatra de pe piept:)) dupa ce-am iesit din operatie si m-am trezit aveam bustiera si peste bustiera eram bafajata de jur imprejur peste sani, asa de stransa era treaba aia ca abia puteam respira, cand traceam aer in piept mai tare incepea sa tusesc:)) si acolo la fel, cand mi-a taiat-o la 5 dimineata tin minte si exact si minutele, parca m-am nascut din nou asa bine a fost:)) Eu sunt curioasa in legatura cu ASPASSIA, cum adica nu ai voie sa-ti dai bustiera jos? mie mi-a spus sa fac si dus din prima zi.. e ceva mai complicat la tine sau doar asa procedeaza doctorul cu toate pacientele lui, ca stiu ca fiecare doctor are metodele lui. LaviniChiriac la cate zile ti-a spus sa tai banda de deasupra sanilor? eu 4 zile am tinut-o
Ara-Anemona 4 zile am tinut o si eu, asa m a instruit doctorul, acum simt la stangul ca si cum mi se pune un carcel, senzatia apare si dispare. Dabea miercuri ma duc la controlul de o saptamana, o sa i precizez si doctorului.
miercuri am si eu controlul de doua saptamani, normal trebuia luni dar nu aveam cum sa ajung, la ce ora ai consultatia? eu am la 12:)
asa simteam eu la dreptul, mie mi-a spus ca e normal:) Simtim atatea chestii si problema e ca nu de fiecare data e normal si nici nu mai stim ce sa credem, care senzatii sunt ok si care nu:)) saracii doctori, stresati de atatea intrebari:)))
Da Anemons, nu o pot da, am fire de scos si nu cred ca am nici plasturi rezistenţi la apa, am pansament, ce vad prin bustiera. Si mie mi se pare ciudat sa nu ma spăl 2 săptămânii pana la scoaterea firelor, ma chinui cu servetele umede...
o sa ii scriu dr, mai e cineva in situatia asta ?
am implant simplu, nimic complicat
o sa ii scriu dr, mai e cineva in situatia asta ?
am implant simplu, nimic complicat
Cel mai probabil asa procedeaza el, mai citeam pe la inceputul forumul chestii de genul, stiti cum se zice, atatea case atatea obiceiuri:)) eu de exmplu fac tatuaje, asta mi-e meseria si tot timpul cand am clienti de la alti oameni care fac tatuaje imi spun ca aia recomadau pentru vindecare cu totul altceva:)) eu am invatat intr-un fel, recomand ce cred eu ca e mai bine...asa si doctorii presupun, fiecare cum a invatat sau cum au vazut rezultatele pacientilor pe parcurs
Sweet_angel, sunt bine, mai bine decat ma asteptam. Nici ieri nu am avut cine stie ce dureri, exceptandu-le pe cele de spate. Astazi ma simt intepenita si am dureri ca o febra musculara. Doctorul mi-a spus ca a avut ceva mai mult de lucru la mine, intrucat am avut sani tuberosi si a fost nevoit sa ii coboare cu 3-4 cm.Luni ma duc la control. Nu pot sa fac dus pana atunci, desi mi-a spus ca de obicei, altor paciente le permite sa faca asta. Mi-a pus 330 cc moderate high profile, dar mi se par micuti in comparatie cu ce vazusem la alte fete care aveau aceeasi marime. Oricum pentru mine sunt ok, nu imi doream ceva mare. In ce pozitii ma sfatuiti sa stau, ca parca nu gasesc niciuna indeajuns de comoda??
Mihaela pentru mine cea mai buna pozitie e cea multe perne sub mine:) imi pun una mare dedesubt apoi cate una mica pentru fiecare umar apoi ina una mica pentru cap, la mine a functionat, toate pernile fiind foarte foarte pufoase:D nu stiu cat de inteleasa m-am facut:) Le pun gen piesele de domino si alea micute sa vina cumva si sub omoplati, dar pernele mele sunt pernute de fapt foarte mici si foarte moi:)
Voi v-ati mai pus gheata pe sani dupa ce ati ajuns acasa? Multumesc pentru sfat Anemona
mie nu mi-a spus nimic, dar daca tu simti nevoia nu are ce sa faca rau, numai sa pui infasurata intr-un prosop, niciodata direct pe piele:)
Mie mi-a recomandat dr. sa pun mazare congelata si asa am facut...
En vogue, multumesc; ai tai sunt foarte reusiti! :)
Voi v-ati mai luat temperatura? eu nu ma simt prea bine azi, am avut dureri de cap si am 37.5 temperatura. Oare e vreo problema? Ar fi a 10-a zi de la operatie azi...
Cred ca totusi am cam exagerat cu miscarile...
Junghiuri mai am si eu in interiorul sanilor si se mai contracta, dar ma gandesc ca astea sunt normale...
Bulele de aer de sub piele au disparut dupa ce am terminat cu antibioticul, cam asa.
En vogue, multumesc; ai tai sunt foarte reusiti! :)
Voi v-ati mai luat temperatura? eu nu ma simt prea bine azi, am avut dureri de cap si am 37.5 temperatura. Oare e vreo problema? Ar fi a 10-a zi de la operatie azi...
Cred ca totusi am cam exagerat cu miscarile...
Junghiuri mai am si eu in interiorul sanilor si se mai contracta, dar ma gandesc ca astea sunt normale...
Bulele de aer de sub piele au disparut dupa ce am terminat cu antibioticul, cam asa.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 7Probleme sani
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 27implant silicon sani
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 0Implant iesit
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 4implant mamar
- 2Implant mamar
- 1Contractura capsulara
- 0Implant mamar!
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: