Implant silicon sani
Eu mi am pus gheaţă pe sânii la recomandarea dr meu.
Fluturii, câteodată am simtit ca îmi arde fata si pieptul si asta am păţit si la clinica iar asistenta mi am pus 2 servetele cu spirt pe frunte si piept timp de 2, 3 minute si mi am revenit, asa am facut si acasa când am simtit la fel. Nu stiu daca era febra dar simteam ca ma ia o căldură.
Fluturii, câteodată am simtit ca îmi arde fata si pieptul si asta am păţit si la clinica iar asistenta mi am pus 2 servetele cu spirt pe frunte si piept timp de 2, 3 minute si mi am revenit, asa am facut si acasa când am simtit la fel. Nu stiu daca era febra dar simteam ca ma ia o căldură.
Te si dor sanii, Fluturi? Sau doar capul si te simti putin mai incinsa? Poate ai doar o migrena.
Sunt niste junghiuri, din cand in cand, dar pe care le-am mai tot simtit si am zis ca sunt firesti... oare temperatura asta indica o problema? pfiu...
Hmm, ia-ti si maine temperatura si si vezi. Daca simti ca nu este in ordine, suna-ti medicul. Am citit ca deseori dupa o operatie chirurgicala apara aceasta stare sub-febrila. Daca incepe sa iti creasca, clar il suni pe doctor!
Am raspuns la mesajele in privat, habar nu aveam ca aveam asa multe, imi pare rau ca nu am raspuns mai devreme dar habar nu aeam ca am mesaje noi, daca nu apare o alerta ceva nu-mi da prin cap sa ma uit mai des la mesajele private:) Sper sa va fi fost de folos!
Voi va ti simtit sânii amortiti? Nu ma lasa deloc sânul stâng parca mi sa pus un carcel groaznic in el, si il simt amorţit 😢 toate astea când stau in pat pe perne, când sunt in picioare nu, nu îmi vine sa ma mai asez 😢😢😢
Eu asa patesc la dreptul, cu stangul nu am avut nici o treaba dar la dreptul am simtit tot ce-ati simtit si voi:)) e mai incapatat:)) cand am fost la control la o sapt domnul doctor mi-a schimbat pansamentele si mi-a spus sa le dau jos in 3 zile, 3 zile fiind astazi si mi le-am dat acum jumate' de ora si vreau sa spun ca sunt niste taieturi atat de micute si de finute, sunt niste dungulite rozalii, nu ma astepam sa fie asa de finute si dragalase:)) desi nu inteleg de ce m-a pus sa-mi dau pansamentele jos astazi, acum parca mi-e frica sa mai fac dus:))
Va citesc cu drag, ma incurajati mult.
Sunt in a treia zi dupa operatie: ridicare plus implant si liposuctie abdomen si flancuri.
Am venit cu 4 kg in plus pe cantar, mi se pare enorm, sunt extrem de umflata peste tot, nu-mi vine nici un inel pe deget.
Voi ati experimentat treaba asta? Si daca da, in cat timp trece?
Sunt in a treia zi dupa operatie: ridicare plus implant si liposuctie abdomen si flancuri.
Am venit cu 4 kg in plus pe cantar, mi se pare enorm, sunt extrem de umflata peste tot, nu-mi vine nici un inel pe deget.
Voi ati experimentat treaba asta? Si daca da, in cat timp trece?
Da Ana, din ce am vazut toate suntem balonate si cu kg in plus, tocmai au spus fetele 2, 3 săptămâni ar trebui sa treacă, asta am inteles eu.
Eu sunt exceptie? Nu am fost balonata deloc si am si slabit:)) Preferam 2 3 kg in plusðŸ˜
E clar ca azi nu a fost ziua mea cea mai buna, dupa toate panicile traite cu senzatiile alea de carcel, in seara asta dupa ce m am uns cu crema am observat ca sub sanul stang a sangerat putin cicatricea, cand ma uit mai bine observ si ca bandajul e desfacut cca 1 cm exact in dreptul cicatricii, nu zau ca mi au iesit vreo 10 fire albe, e tarziu sa mai sun acum la dr, am pus o bucata de leocoplast peste bandaje.
Sweet angel am avut o problema la un san..a trebuit sa iau antibiotic si de aceea am anulat o.
Acum astept cu nerabdare ziua in care ma voi opera!!
Am o mare teama de anestezie.
Fetelor voua nu v a fost frica?
Acum astept cu nerabdare ziua in care ma voi opera!!
Am o mare teama de anestezie.
Fetelor voua nu v a fost frica?
Multumesc aspassia.
Trebuie sa avem rabdare si usor vor trece toate, dar zau ca e greu. Eu cum apare un simptom nou, cum ma panichez.
Spre ex am gatul extrem de iritat, de la intubatie, si abia pot vorbi, ca o laringita. Am facut si conjuctivita si acum simt ca mi se infunda nasul. Ati combinat vreuna dintre voi paracetamol cu ketonal?
P.s. Pe mobil nu pot pune poza, iar pe calc nu stiu cum
Trebuie sa avem rabdare si usor vor trece toate, dar zau ca e greu. Eu cum apare un simptom nou, cum ma panichez.
Spre ex am gatul extrem de iritat, de la intubatie, si abia pot vorbi, ca o laringita. Am facut si conjuctivita si acum simt ca mi se infunda nasul. Ati combinat vreuna dintre voi paracetamol cu ketonal?
P.s. Pe mobil nu pot pune poza, iar pe calc nu stiu cum
Aspassia si la mn observ ca sanul drept inca vrea sa ma mai chinuiasca. Stangul parca nu-l mai simt, dar dreptul ma tine si ma strange intr-o parte, ma doare mai ales noaptea, la orizontala.ziua ca si tine, nu i mai simt asa.
Ana iam si eu am o rinita alergica si o data, de 2 ori pe zi... stranut. E horror, simt ca-mi sar tatele din piept:)) intreaba la o farmacie daca e ok sa le combini.
Lavi e posibil ca bandajul sa se fi dezlipit de la crema cu care te-ai uns. Ai grija sa nu dai deloc cu crema pe langa ca se dezlipeste de tot.mie mi-a atras atentia dr cu privire la treaba asta pt ca eu ma dau cu unt de cacao pe ei de cand m-am operat. Avand sani f mici inainte, vreau sa evit vergeturile. Am 2 prietene carora le-au aparut dupa implant si au sanii praf de la ele.
Ma terorizat sânul stang toata seara, nu ma lasa senzaţia de carcel de loc, am dat drumul tare la căldură in casa si sa mai ameliorat, ieri pe la 17 am fost pana la Mega, n am cărat nimic dar am simtit răcoare la piept, cred eu ca se accentuează si de la curent.
Asa este Ana, e greu dar cred ca vor trece si ne vom aminti doar. Ieri chiar am plans prima data din cauza acelui carcel, ptr ca pur si simplu eram obosita si nu ma puteam intinde sa dorm. Va pup dragelor 😘😘
Asa este Ana, e greu dar cred ca vor trece si ne vom aminti doar. Ieri chiar am plans prima data din cauza acelui carcel, ptr ca pur si simplu eram obosita si nu ma puteam intinde sa dorm. Va pup dragelor 😘😘
Ana, eu iau ptr durere Doreta, este un medicament in combinatie cu paracetamol, te poţi uita pe net la prospect vezi ce substanta are ketonalul poate iti dai seama daca le poţi combina.
Fetelor de la 3 sapt dormim si noi pe o parte? O sa raman cu sechele de la dormitul asta pe spate.
Buna dimi fetele, ma bucur ca sunteţi toate ok cu mici disconforturi. Asa este pana la 6 luni sunt senzaţii care apar si dispar, chiar si la 9 luni daca e f rece si sunt îmbrăcată subţire muschii se contracta, implantul se integrează foarte bine, organismul il accepta dar uneori ne mai atenţionează... Sa aveţi un Weekend frumos cu mult soare si sani frumosi!
Mary Alexa pe lateral se poate dormi de la 6 sapt chiar mai curand daca nu simţi niciun disconfort. Poti încerca daca te simţi bine, sunt fete care la 1 luna s au asezat pe lateral, poziţia mea de domn era pe spate, nu m a deranjat, acum dorm mult pe parti, direct pe sani:)
FETELOR, eu m am uitat prin bustiera si am impresia ca mamelonul stang, priveste spre exterior, o fii prea devreme sa cred asta ? Mie si Fluturi am impresia asta din ce vad in poza, avem si aceeas mărime..
Merci Chanel. Inseamna ca mai am ceva de asteptat. Mai am o intrebare la fetele operate mai de mult, cand ne putem relua viata sexuala? Mi-a fost jena sa-l intreb pe dl doctor. Sotul meu imi cam da tarcoale:)))
Dupa 3-4 saptamani iti poti relua viata sexuala dar e important sa te si simti in stare sa o faci, ca daca mai ai dureri si disconforturi e cam aiurea.
La frig e horror! Ii iau in brate pe amandoi, e reflex.
Si eu am luat Doreta, doar ca fara reteta nu o poti lua de la farmacie.
Mary Alexa si pe mine m-a tinut dreptul, parca aveam carcel la el, dar trece senzatia, stai linistita.
La frig e horror! Ii iau in brate pe amandoi, e reflex.
Si eu am luat Doreta, doar ca fara reteta nu o poti lua de la farmacie.
Mary Alexa si pe mine m-a tinut dreptul, parca aveam carcel la el, dar trece senzatia, stai linistita.
Mary Alexa eu am facut-o din prima saptmana:)) se pare ca noile achizitii incing prea mult atmosfera:))) Domnul doctor a zis ca e ok dar sa fie gen babeste daca se poate spune asa:))) cat mai delicat fara bruscari sau miscari prea bruste:))
Aspassia asa m-am panicat si eu, mameloanele mele parca sunt prea jos si l-am intrebat la consultatie pe domnul doctor si a spus ca nu e motiv de ingrijorare pentru ca pana se aseaza complet ele tot vor fi ba inegale ba prea jos ba unul mai sus unul mai jos, depinde foarte mult de cum se aseaza ele, nu reactioneaza ambele la fel, in cazu meu cel putin:)
Cred Anemona, oricum stângul e mai inflamat.
Channel, tu ce parere ai, se schimbă si pozitia mameloanelor in timp, când se asează si sânii?
Sanziana, dupa cat timp a dispărut senzaţia de carcel ? Nu mai suport :(( numai când stau întinsă în pat simt. Si încă ceva am impresia ca acel carcel sau amorţeala se duce si in mana stângă, Voi aţi simtit la vre o mana ?
Channel, tu ce parere ai, se schimbă si pozitia mameloanelor in timp, când se asează si sânii?
Sanziana, dupa cat timp a dispărut senzaţia de carcel ? Nu mai suport :(( numai când stau întinsă în pat simt. Si încă ceva am impresia ca acel carcel sau amorţeala se duce si in mana stângă, Voi aţi simtit la vre o mana ?
Oricum am luat Doreta care are paracetamol si ketonprofen.
Aa si încă ceva, m am cam umplut de cosuri pe piept, ati avut ?
Aa si încă ceva, m am cam umplut de cosuri pe piept, ati avut ?
M-am ales cu o raceala.
M-a vazut doctorul si mi-a zis sa nu mai iau ketonal, sa iau doar paracetamol. In nici un caz sa le combin, e bine de stiut pt cle care au intampinat probleme asemanatoare cu ale mele.
Mi-am dat azi vreo 2 min burtiera jos, am putut respira, extaz total :)))
Cu bustiera inca nu am incercat. Cand mi-a dat-o jos doctorul la schimbat de pansament, am crezut ca o iau sanii la vale.
M-a vazut doctorul si mi-a zis sa nu mai iau ketonal, sa iau doar paracetamol. In nici un caz sa le combin, e bine de stiut pt cle care au intampinat probleme asemanatoare cu ale mele.
Mi-am dat azi vreo 2 min burtiera jos, am putut respira, extaz total :)))
Cu bustiera inca nu am incercat. Cand mi-a dat-o jos doctorul la schimbat de pansament, am crezut ca o iau sanii la vale.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 6sfarcuri ascunse
- 7Mana umflata dupa operatie
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 8cresterea sanilor
- 10chimioterapie
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 74cancer de san??
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 1arsuri ale sanului
- 3pete rosii pe sani
- 5Oare am cancer mamar?
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Micşorarea mameloanelor
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 0despre Sani
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: