Implant silicon sani
Multumim Ella pt sfaturi! Felicitari pt sani, f frumosi.
Îmi puteţi spune va rog cat costa o operaţie la Dl Doctor Nae Sorin.?
Mulţumesc.
Am citit foarte multe pe internet dar nicăieri nu găsesc de la ce suma pleacă.
Mulţumesc.
Am citit foarte multe pe internet dar nicăieri nu găsesc de la ce suma pleacă.
Buna fetelor. As vrea sa stiu cam dupa cat timp dupa operatie poti face solar??
Andylimone eu sunt operata de 5 zile la dr Nae. Eu am dat 3500 pe lifting clasic in T plus implanturi mentor.
Cel mai bine il suni si il intrebi sau mergi la o consultatie care costa 150 ron.
Numerele de telefon le gasesti pe site.
Cel mai bine il suni si il intrebi sau mergi la o consultatie care costa 150 ron.
Numerele de telefon le gasesti pe site.
Buna, fetele care sau operat la dr totir la medlife, cum ati procedat cu recoltarea analizelor, ati sunat inainte, sau ati mers direct acolo? Maine intentionez sa merg sa le fac si eu si azi duminca nu pot suna pe nimeni, nu vreau sa deranjez nici doctorul.
Sandra, eu am fost acolo fara sa anunt. Dar din cate imi amintesc, trebuie sa fii acolo in intervalul 7-11. Totul dureaza aproximativ 40 de minute.
Claudia, ador sanii tai, fff frumoasa forma, proiecţia tot ! Mulţumim pentru link ul cu evolutia, se vede diferenţa si ma bucur sa stiu ca se vor modifica si la mine.
Multumesc mult mihaela, asa voi face si eu, o sa merg maine sa le fac..
Oare dupa cate zile o sa pot aa conduc? Voi dupa cate zile v-ati simtit in stare ?
Mihaela depinde...eu am condus prima oara dupa aproape 2 saptamani si nu mi-a fost prea ok.
Claudia 55 la solar cat mai tArziu e mai bine, dar daca totuşi vrei sa mergi dupa 1 luna cel putin, acoperi bine cicatricile cu crema factor maxim de protecţie si cu plasturi, daca cicatricile dupa solar arată 3D sunt ieşite in evidentă, mai asteapta, nu trebuie exagerat...
Mi.am pus si eu poza noua..inca se vede unde am fost vanata si se vad cicatricile! Dar la 3 saptamani eu zic ca sunt ok! :) iar sanul stang inca nu a coborat!
Foarte frumoase en vogue, arata foare naturali. Felicitari!
Mie mi s-a pus un carcel in partea dreapta de ma doare si cand respir mai adanc! Am luat un ketonal, sper sa ma lase ca deja m-au exasperat durerile astea!
Se vede bine en_vogue, si la mine încă se vede vanataia dintre sanii.
Mary cred ca eu te inteleg perfect, dupa doua zile am inceput sa plâng, pana in inima se ducea durerea plus ca nu ma puteam odihni.
Acum am alta problemă, dupa ce mănânc nu rezist in picioare, ma doare în partea dreapta sub coaste rau, se duce pana in spate durerea, nici nu stiu ce orag o fii si nici ce sa iau😢
Mary cred ca eu te inteleg perfect, dupa doua zile am inceput sa plâng, pana in inima se ducea durerea plus ca nu ma puteam odihni.
Acum am alta problemă, dupa ce mănânc nu rezist in picioare, ma doare în partea dreapta sub coaste rau, se duce pana in spate durerea, nici nu stiu ce orag o fii si nici ce sa iau😢
Multumesc Mary Alexa:* si ai tai arata super! O sa te lase..dar e normal..hai ca nu mai este mult de indurat si apoi n.o sa regreti nici macar durerile cele mai grele din toata perioada!:*
Multumesc aspassia:* pe mine ma doare in partea stanga coasta..zici ca m.am lovit asa simt! Eu zic ca e de la bustiera!
Ab astept sa ma lase fetelor. Aspassia si la mn radiaza durerea in spate, in coaste. Vineri am controlul de 2 saptamani, ab astept sa ma duc sa il sec cu intrebarile pe doctor:))) Maine e soare, mai caldut, vreau sa fac o plimbare in parc, orice ar fi. Ma pregatesc de baie, ma spala sotul meu de parca isi spala masina:))))
😂😂 m ai facut sa rad Mary, si eu rad la baie cu prietenul meu😂 ieri am reusit singura sa ma spăl. pana vineri o sa iti treacă sigur, eu am avut momente când am regretat operaţia dar mi am revenit si m am trezit la realitate. Sambata îmi scoate si mie firele, nu va imaginaţi cum tanjesc dupa un dus de sus pana jos😂 hai vesele va vreau, vine vara 😘
Foarte multe rezultate reusite in ultima vreme pe forum :)
@aspassia, durerea care apare la scurt timp dupa masa in dreapta si de duce in spate, e de obicei fierea ( colecistul). Ai grija sa nu mananci gras sau legume si fructe crude, pana isi mai revine corpul la normal.
@mihaela, eu analizele le-am facut la ora 7 in dimineata operatiei. Fetele de la receptie stiu despre ce e vb.
@aspassia, durerea care apare la scurt timp dupa masa in dreapta si de duce in spate, e de obicei fierea ( colecistul). Ai grija sa nu mananci gras sau legume si fructe crude, pana isi mai revine corpul la normal.
@mihaela, eu analizele le-am facut la ora 7 in dimineata operatiei. Fetele de la receptie stiu despre ce e vb.
mie mi s-a spus sa le fac cu cateva zile inainte, dar nu am putut sa ajung la bucuresti doar pentru niste analize si le-am facut la medlife-ul din orasul meu, am platit in total 100 euro si din pacate daca nu le faci la clinica lor din bucuresti nu mai sunt incluse in pret...dar ce mai conteaza 100 de euro cand operatia e 3400:))
Multumesc bela, m am uitat pe net, am toate simptomele, stii vreun tratament scurt ptr asta?
Buna fetelor! In sfarsit am reusit si eu sa schimb poza de profil :)). Foarte frumoase rezultate aveti ! Ce fel de sutiene ati purtat in primele luni???
Dupa 3 luni se aseaza, deci n-ar mai trebui sa scada
Fetelor cum va mai simtiti? Maine fac si eu o saptamana uraaa. Voi ce gel imi recomandati in afara de arnigel, nu l mai suport, miroase groaznic si imi si inroseste pielea, pot sa iau orice gel cu arnica?
Eu mai iau doreta seara caci atunci mai simt carceii, in rest nu prea ma doare nimic, doar presiunea si binenteles blestemata de bustiera ca am momente cand imi vine sa plang nu o mai suport.
Eu mai iau doreta seara caci atunci mai simt carceii, in rest nu prea ma doare nimic, doar presiunea si binenteles blestemata de bustiera ca am momente cand imi vine sa plang nu o mai suport.
Lavi crema mea se numeste Arnica si tot are un miros ciudat, cred ca asa miroase substanta. Dar nu îmi inroseste pielea.
O sa ma duc maine sa caut asa, mai am un gel cu arnica care miroase mai bine dar e lipicios si ma deranjeaza, multumesc Aspassia! Un somn odihnitor va urez fetelor!
Criss2015 ma uit la poza ta si parca ma vad pe mine! Prima poza parca am fi si facut-o in acelasi loc:))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 14ridicare sani
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 12Implanturi mamare
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 21proteza san stang
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1Marire si ridicare de sani
- 0Micşorarea mameloanelor
- 2Implant mamar.
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Implant sâni
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: