Implant silicon sani
Aspassia la mine sunt pozitionate uniform, asa erau si naturale, contează mult si forma naturală, la inceput exista tendinţa de a privi in lateral, le împinge implantul si timp de 1 luna sunt ieşite in relief, apoi se aseaza. In timp nu se schimba poziţia lor, se poate interveni in cazurile unde sunt mult spre exterior, chirurgical se pot schimba poziţia lor.
pai atunci eu sunt in dubii, eu le aveam perfect pozitionate, la masuratori nu mi-au iesit nici cu un milimetru diferite una de alta si acum sunt prea jos si unul parca e putin mai sus si sanii erau amandoi exact la fel si foarte apropiati si acum sunt departati si unul mai mare ca celalalt...fiecare persoana reactioneaza diferit, e normal sa conteze si forma lor de dinainte dar uite spre exemplu eu, nu aveam absolut nici un defect si pana la pozitia lor finala am si o sa am destule "defecte"
Da Aspasia...la sanul drept si mergea pana la brat.
Nici eu nu avem defect 😢 sa zic ca erau f putin mameloanele îndepărtate dar insesizabil. EU sper totusi sa se mai modifice când coboară implantul
În cazul în care sa punem Raul în fata şi se întâmplă ca sâni sa nu coboare amândoi şi rămâne diferenţa vizibila intre ei.ce faceţi?
Aţi discutat aceasta problema cu medicul înainte de operaţie?
Adică el îţi vine în ajutor pt rezolvarea problemei sau eşti pe cont propriu?
Aţi discutat aceasta problema cu medicul înainte de operaţie?
Adică el îţi vine în ajutor pt rezolvarea problemei sau eşti pe cont propriu?
Andylimone nu cred ca s-a gandit nimeni la asta, cel putin eu nu m-am gandit.
Aţi observat ca sunt 6400 comenotari. Chiar dacă mai am câteva luni de la operaţie nu am timp sa le citesc pe toate dar intru şi le caut pe sărite. Am citit despre un caz asemănător şi când sa prezentat la medic el ia arătat fotografiile de cum era înainte şi ca acum ar trebui sa fie mulţumită.
În unele cazuri plăteşti cu 500 € în plus, aceasta fiind o garanţie a operaţiei.este valabila 5 luni.dar tu nu poţi fi supusa unei alte intervenţii decât după 7 sau 8 luni.
Asta nu o înţeleg.
Ma poate lamuri cineva?
În unele cazuri plăteşti cu 500 € în plus, aceasta fiind o garanţie a operaţiei.este valabila 5 luni.dar tu nu poţi fi supusa unei alte intervenţii decât după 7 sau 8 luni.
Asta nu o înţeleg.
Ma poate lamuri cineva?
Aspassia, ai dreptate, iar in poze parca e mai accentuat defectul asta, dar eu sper ca se vor aseza, deocamdata sunt inca foarte tari, iar cand ma uit la ei imi par ok, sau asa vreau eu, ca prea mi i-am dorit :). Pe tine te deranjeaza asta? au farmecul lor si asa ;). Si eu am o iritatie pe piept de la bustiera, in zona aceea am pus compresa sterila, sa mai protejez pielea. Azi e mai bine, febra a scazut sub 37, au ramas intepaturile, din cand in cand...
E o fata pe forum care s-a reoperat dupa o luna parca. Asta cu garantia mi se pare doar un mod de ati lua bani in plus, daca e sa se intample ceva ce nu tine de tine ar trebui reparat fara alte cheltuieli. Plus sa nu uitam cate hartii am semnat inainte de operatie unde ti se specifica...ca poti face vergeturi, ca se poate intampla nu stiu ce...sunt lucruri care se intampla, fiecare organism e diferit.
Fluturi nici ai mei nu sunt identici, dar doctorul mi-a zis din start asta. Exact la fel nu are cum sa ii faca.
La mine oricum de dinainte am avut unul mai mare si unul mai mic plus ca din cel mic s-au si scos 2 noduli. Era cam imposibil sa iasa exact la fel.
Fluturi nici ai mei nu sunt identici, dar doctorul mi-a zis din start asta. Exact la fel nu are cum sa ii faca.
La mine oricum de dinainte am avut unul mai mare si unul mai mic plus ca din cel mic s-au si scos 2 noduli. Era cam imposibil sa iasa exact la fel.
Eu am urmarit pe forum, unele fete au un link cu evolutia si am vazut diferenţe mari de cum arătau in primele zile, apoi pe parcurs s au modificat f mult, au coborat, s au rotunjit si s au asezat frumos. Am incredere ca se vor schimba.
E devreme inca sa te pronunti. Eu la o luna si 3 saptamani pot sa zic ca stangul e ca un san normal, moale, nici nu zici ca e silicon, dar dreptul inca e mai tare. Nu au cum sa coboare amandoi deodata, nici sa devina moi tot deodata, nu e un mecanism fix.
Buna!! Fetelor, sunt in a treia zi de la operatie si imi e somn stop. Sa fie oare de la pastile? Iau Doreta pentru durere. Ce credeti?
Da Mihaela, si eu am luat Doreta si primele 4 zile dormeam in fund, am citit prospectul si provoacă somnolenţă. Mie una mi a convenit am trecut mai usor peste dureri.
cate pastile iei pe zi de Doreta ?
cate pastile iei pe zi de Doreta ?
De la Doreta dormeam si eu non-stop:) Eu sincer am citit absolut tot ce scria pe foile alea de mi le- dat sa semnez dar nu am vazut ceva cum ca-mi zicea ca e posibil sa am vergeturi sau alte defecte, eu l-am intrebat pe domnul doctor la consultatie daca e posibil sa fac vergeturi si a spus ca nu am nici o sansa...depinde foarte mult si de marimea implantului, ca daca iti alegi ceva foarte mare si se chinuie doctorul sa-l impinga acolo si cu picioarele clar pielea aia e super fortata si vor aparea vergeturi...
Si eu cred ca treaba cu vergeturile tine de calitatea pielii fiecăreia. Bineinteles ca e bine sa ne hidratam si sa prevenim, dar cum spune Anemona daca e forţat e si riscul mai mare..
Sanziana, mie mi se par perfecti ai tai, nu vad nicio diferenta intre ei, ar trebui sa-i lauzi in fiecare zi ca sunt frumosi! ☺ï¸
mie mi-a recomandat dr bio oil pt a preveni vergeturile. eu prefer crema, am luat trixera de la Avene.
Astazi am luat doua Doreta. Nu as mai fi luat-o pe a doua, dar sanul drept ma cam deranjeaza, in timp ce stangul nu ma doare deloc. Cred ca acest lucru se datoreaza si pozitiei in care am stat. Pentru voi cum au fost durerile in ziua a 3-a?
Eu am scotch de hartie peste tot pe sani. Voi nu ati avut asa, nu?
Si eu am luat Doreta, la inceput dupa 15 min ma lua un somn de imi cadea capul. Dupa cateva zile s-a mai obisnuit organismul. Luam seara o pastila, iar daca aveam dureri si dimineata. Mi-a spus doctorul ca efectul ei tine cam 17 ore.
Mihaela, cum adica scotch de hartie peste tot?
Mihaela, cum adica scotch de hartie peste tot?
Ce poza se vede la profilul meu? Mie îmi apare prima poza pusa fara implant :(
Astazi am fix o săptămână de la operaţie. Greul a trecut. Va pup
Astazi am fix o săptămână de la operaţie. Greul a trecut. Va pup
Fluturi, sper sa nu te fii deranjant sesizarea mea, dar cum nu pot da bursieră jos sa fac o poza, am tras eu puţin si m am uitat si seamana f tare cu sanii tai, eu sunt convinsă ca se vor modifica mult.
Wow.. cate fete noi operate.. nu am mai scris de mult dar va citesc aproape zilnic.. ma bucur ca sunt multe fete noi operate si ca totul este bine pentru toate..
Nu va speriati din cauza micilor intepaturi sau amorteli pentru ca sunt normale.. mie si acum la 8 luni daca dorm prea mult pe un san sau daca stau intro pozitie aiurea imi mai amortesc.. dar isi revin imediat..si din cauza vremii mai am intepaturi dar si doctorul mia spus ca de la vreme mai pot simti cate ceva..in rest sunt super multumita..nu am avut peobleme si sper ca nici de acum sa nu am..
succes fetelor si cele noi operate nu stati numai in casa..iesiti la plimbare..nu sunteti bolnave..va pup
Nu va speriati din cauza micilor intepaturi sau amorteli pentru ca sunt normale.. mie si acum la 8 luni daca dorm prea mult pe un san sau daca stau intro pozitie aiurea imi mai amortesc.. dar isi revin imediat..si din cauza vremii mai am intepaturi dar si doctorul mia spus ca de la vreme mai pot simti cate ceva..in rest sunt super multumita..nu am avut peobleme si sper ca nici de acum sa nu am..
succes fetelor si cele noi operate nu stati numai in casa..iesiti la plimbare..nu sunteti bolnave..va pup
Fetelor azi sunt la 10 zile de la operatie si vreau sa va intreb ceva. Sanul stang simt ca este mai relaxat si nu mai doare, decat mici intepaturi insa sanul drept cand ma asez la orizontala si stau asa simt ca se intareste dedesubtul lui si parca ma strange, ma doare muchiul, nu stiu. Si cand ma ridic dimineata din pat tot el ma doare. Credeti ca e normal?
Mary, aceleasi senzaţii le am la stangul, dreptul nici nu zici ca e operat. Când sunt in picioare n am nimic la nici unul. Aseara n am mai rezistat si i am scris dr, mi a spus ca e normal la orizontala toata presiunea e pe toarce si pe mine ma sfătuit sa iau pastilă ptr durere 1 la 6 /h, pe când iniţial erau 1 la 12/h, bine asta in cazul in care ma durea groaznic stangul când stăteam in pat. Eu am 8 zile astazi.
Pe mine ma tinut 2 zile durerea asta ca un carcel la stangul, de ieri sa mai atenuat, ori de la pastile, ori asa e normal.
Dimineaţa, sunt ca 2 pietre amândoi, dupa ce ma misc bine începe sa se mai atenueze, dar asta e normal, am vazut de multe ori pe forum.
Pe mine ma tinut 2 zile durerea asta ca un carcel la stangul, de ieri sa mai atenuat, ori de la pastile, ori asa e normal.
Dimineaţa, sunt ca 2 pietre amândoi, dupa ce ma misc bine începe sa se mai atenueze, dar asta e normal, am vazut de multe ori pe forum.
In picioare nici pe mn nu ma doare, dar daca ma intind ca un carcel se face sub el si parca simt muchiul pieptului ca se intareste. Poate o fi muschiul mai afectat decat la celalalt, cn stie.cand te ridici din pat te mai dor? Pastile eu nu am mai luat de 2 zile.
Când mă ridicam ma durea groaznic, apoi îmi trecea imediat. Stiu ca e super dureros dar trece de la sine. Nu cred ca e unul mai afectat, majoritatea fetelor de aici au simtit unul mai dureros, cred cs pur si simplu nu reacţionează la fel. Daca te mai doare asa rau ia o pastilă pt durere, daca nu fii sigura ca trece. Ti am zis ma tinut 2 zile, pana in mana se ducea durerea, si acum cand ma pun in pat simt tendinţa ca se strânge muşchiul dar nu mai simt acel carcel.
Merci aspassia, m-am mai linistit.ma speriasem putin.
Aspassia, cum sa ma supar? :) si eu cred ca o sa arate mult mai bine, n-am nicio emotie, mai ales ca inainte nu era nicio asimetrie. Acum observ ca dreptul e mai iesit la exterior pt ca imi atinge bratul cand tin mainile pe langa corp, sper sa se aseze la locul lui in timp. Ca si voi, cand stau mai mult intinsa ii simt durerosi si congestionati ca in perioada alaptarii cand se umpleau cu lapte. La mine dreptul e mai dureros.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 7cancer am aflat ieri
- 13cancer la san
- 21proteza san stang
- 63Micsorare de sani
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1Marire sani
- 11Implant cu silicon
- 4Augumentare Mamara
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 1Implant mamar
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: