Implant silicon sani
Hey fetele! Am revenit. Toata lumea e bine? Noutati? Va pup
AnnaB nu ti-a spus ca era un mall chiar aproape de clinica? Poate nu stia ca nu esti din Bucuresti. Eu acolo am gasit.
https://www.zuga.ro/haine-imbracaminte/sutiene-bustiere-sport/triumph-sutien-sport-triaction-energy-n.htm?utm_source=2parale&utm_medium=Campaign&utm_campaign=0494896da
pe site-ul asta am gasit eu sa-mi mai comand una
http://www.runningshop.ro/imbracaminte-sport/sutiene-sport/triumph-sutien-sport-triaction-energy-n.htm
sau pe site-ul asta
https://www.zuga.ro/haine-imbracaminte/sutiene-bustiere-sport/triumph-sutien-sport-triaction-energy-n.htm?utm_source=2parale&utm_medium=Campaign&utm_campaign=0494896da
pe site-ul asta am gasit eu sa-mi mai comand una
http://www.runningshop.ro/imbracaminte-sport/sutiene-sport/triumph-sutien-sport-triaction-energy-n.htm
sau pe site-ul asta
Ai dreptate Chanell, Dar cum am suferit atata timp, nici nu ma uităm la sutiene deobicei, ma gândeam ca orice mi as lua nu îmi poate dă ce nu am, iar acum sunt disperata:)).
@mamitzica cauta pe net, chiar si aici pe forum scrie sus unde ai lupa implant silicon sani arion Daca nu cauta pe paginile din urmă, sunt fete care au..
@mamitzica cauta pe net, chiar si aici pe forum scrie sus unde ai lupa implant silicon sani arion Daca nu cauta pe paginile din urmă, sunt fete care au..
buna. am doua saptamani de la operatie si pot spune cand merg 10-20 metri se unfla si e o apasare puternica. oare sa fie din cauza ca nu am avut drene?
Andreea sa stii ca majoritatea nu am avut drene, sunt din ce in ce mai putin medici care mai folosesc, drenele sunt ca o poarta deschisa spre infectii asa ca trebuie evitate. Daca era sa fie de la asta cu siguranta aveam toate aceleasi dureri in aceasi perioada de timp:) Corpurile noastre sunt diferite asa ca simtim durerea diferit si ne recuperam diferit, poate tu ai o recuperare mai inceata asta nu inseamna ca e ceva grav! Stai linistitita ca e perfect normal, si eu o saptmana jumate am simtit acea apasare si acum am o luna si tot ma umflu intre sani cand fac un pic de efort mai sustinut sau merg mai mult pe jos
Fetele stiu ca s a Mai discutat acest subiect insa Nu Mai retin cand Nu Mai scad sanii nostri adika exact asa cand putem sa vedem un rezultat cum Raman
AnnaB cat ai de la operatie? Uite in cazul meu de exemplu au fost putin inflamati 4 zile cam asa apoi a ramas imflamatia doar intre sani...nu sau micsorat in sensul sa se vada, s-a dezumflat partea de sus putin, eu am anatomic...plus de asta la anatomic dupa ce coboara frumos mai prind volum si o sa para mai mari, sau cel putin asa mi-a spus doctorul:) Asa a fost la mine...Sa-ti completezi si profilul daca ai timp sa ajutam fetele noi cat mai mult cu informatii:) Un rezultat final il poti vedea la 6 luni cam asa, o sa dureze pana se aseaza cum trebuie...
Am modificat si am atasat poza de azi fara bandaje, am 7 zile de la op intre sani Mai sunt un pic imflamati insa asa ma intereseaza in volum daca v or ramane asa pt ca ii ador asa cum sunt
Multumesc mult Ara Anemona... maine voi merge sa imi scoata firele voi vedea ce va spune si medicul... cu toate ca stiu ca medici de la noi nu au cine stie ce experienta cu fetele TS... am optat sa ma operez in romania am zis ca totul va fi bine si cred ca asa va fi
Nu stiu de ce dar noi subestim doctorii din tara noastra si numai dar avem doctori extraordinari ramasi inca la noi in tara. Eu sincer nu am incredere deloc in sistemul nostru medical, vorbind de spitalele de stat, pentru ca ce e mai bun la noi in tara de obicei pleaca in alte tari unde sunt platiti foarte bine...dar la privat inca avem doctori buni, esteticieni...
Scuze AnnaB, tu ai profilul completat, pentru Andreeats era treaba cu completat profilul:)
Andreats la ce dr esti operată ? Cred ca te cam grabesti, Eu sâmbătă fac o luna si astazi la control mi a spus dr ca încă sunt inflamati sânii mei. Eu cred ca avem dr foarte ok, matusa mea e stabilită in londra si a avut o problema medicală de urgență si mi a spus ca a fost tratată ca un nr, nu ca un om, plus ca la scurt timp a trimis o acasa si a facut infecție la plămâni, deci...Daca te uiți la poza mea sânul stâng e încă inflamat fata de dreptul, la inceput a fost si mai rau,
Dr Vitalie Stan. E super ok... dar vom vedea evolutia
. Dr vitalie este un dr cu f mare experiență am auzit de el f mult. Eu zic sa ai răbdare si sa urmezi exact ce ti a spus el si totul va fi bine. Nici eu nu am avut drene.
da am inteles ca a lucrat si in germania si are oare care experienta pe genul meu clinica foarte ok personalul nu mai zic au stat asistentele toata noaptea cu mine .. nu toti medici se baga a opera o transsex.
Andreats, nu cumva ai stat cu mine in camera? Esti blonda? Ma refer pana la operatie? Dupa care ne a separat? Erai cu prietenul tau?
Scuze, acum am vazut ca ai doar 2 săptămânii. E posibil ca unele reacții sa le ai diferite data fiind sexul, de asta cel mai ok e sa comunici cu dr
Arion ca si eurosilicon sunt proteze pe care europa le foloseste america nu, nu sunt recunoscute la fel si noile proteze ale domnului stan, polytech, intradevar daca le cauti la preturi, sunt mai economice ca mentor sau allergan, sunt un pic si diferite la textura, acum nu mai tin minte exact unde sunt fabricate, parca in franta.
Am stat singura. Iubitul meu abia sambata vine din dubai. Sunt roscata . M-am operat pe 24/03/2016
Dar cred ca o stiu pe cea blonda.. ca mi-au spus asistentele de ea. Sa operat inaintea mea . Dar majoritatea din noi se feresc a intra si a comunica din cauza frici sa nu le denigreze etc
Protezele acceptate in america sunt controlate de aceeasi ente food and drugs amministration, care controleaza si medicamente ente statala, in schimb in europa circula multe tipuri de proteze pentru ca au nevoie doar de un certificat dat de structuri private si controale interne. Despre polytech au dubii ca invelisul poate cauza cancer, asa in putine cuvinte, e mult spus, despre arion daca cauti pe net vezi ca siliconul din interior e produs in california, dar protezele nu au trecut testul in america? Wtf?
Da. Eu nu inca nu am curajul dar in toamna cred ca il voi face putin mai mic . Chiar daca stiu ca nu am nevoie .. si vreau sa imi fac si barbia putin :)... doar ce am inceput
Mie domnul dr Vitalie la consult mi a recomandat Arion 485cc.. Eu eram hotărâtă pe Mentor, pt ca de " de top". Dif este de 200€, dar am citit ca mult mai multe fete au Mentor. Nu inteleg de ce mi a recomandat Arion. Explicația dr a fost ca am pielea subțire si de la Arion nu voi face falduri.. Fetele cu acest implant, imi spuneti un pic experiența voastră, VA ROOOOG?
Mizza, da, in Franta sunt Arion. Eu sunt total bulversată pt ca voiam Mentor dar domnul dr a spus ca mi recomanda Arion.. Ce sa fac??
Sunt operata pe 16.03 si de cateva zile mi se exfoliaza pielea de pe sani ingrozitor de tare, in special pe lateral
Folosesc bio-oil, am incercat si crema avene. Nici o imbunatatire
Sa folosesc un scrub, ati incercat?
Folosesc bio-oil, am incercat si crema avene. Nici o imbunatatire
Sa folosesc un scrub, ati incercat?
Ana si mie mi se exfoliaza pielea pe sânii, mi a fost teama sa o exfoliez pt ca e super întinsă si la atingere ma ustura usor in unele zone.
Se poate incarca poza de profil de pe iphone? Am incercat si nu reusesc, dar poate fac eu ceva gresit...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 10tensiune in sani
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 7Iritatii pe ambii sani
- 15Nodul sau chist?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 7Probleme sani
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 0Biopsie - Cancer de san
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 9Vreau sani mari
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: