Implant silicon sani
Si mie mi se exfoliaza pielea de pe sanii chiar si acum la 2 luni de la operatie, folosesc bi oil o data pe zi, la dus folosesc gel exfoliant si degeaba.
Mamitzica Arion sunt frantuzesti din cate stiu eu, si sunt sigura ca daca vrei Mentor tu neaparat, doctorul iti va pune Mentor. Eu am vrut cu orice pret Mentor si mi a spus ok, e de acord pentru ca aveam si eu glanda, dar am vazut destule fete de pe forum care nu aveau glanda inainte si au implanturi Mentor, tu hotarasti acum. Totodata am vazut si fete operate cu Arion dar nu stiu cum sunt in timp.
Mamitzica Arion sunt frantuzesti din cate stiu eu, si sunt sigura ca daca vrei Mentor tu neaparat, doctorul iti va pune Mentor. Eu am vrut cu orice pret Mentor si mi a spus ok, e de acord pentru ca aveam si eu glanda, dar am vazut destule fete de pe forum care nu aveau glanda inainte si au implanturi Mentor, tu hotarasti acum. Totodata am vazut si fete operate cu Arion dar nu stiu cum sunt in timp.
Si pe mine ma ustura in unele zone.
Cateodata mai suflu si verific, parca sunt copil mic
Eu citisem un articol undeva ca pielea noastra oricum se regenereaza la un interval de timp, ceea ce ar insemna ca e un semn bun
Sani noi, piele noua :))
Cateodata mai suflu si verific, parca sunt copil mic
Eu citisem un articol undeva ca pielea noastra oricum se regenereaza la un interval de timp, ceea ce ar insemna ca e un semn bun
Sani noi, piele noua :))
La noi e cam devreme sa exfoliem cu produse din comerț, Eu o sa incerc cu mălai, pe fata asa fac, stiu de la mama si la fata reacționează f bine. Da si pe mn ma ustura, dr a zis ca de la bustiera si cam asa e pt ca daca o dau jos nu mai e chiar asa, partea dintre sânii de jos e încă umflată si ma doare daca apas usor. In rest încă ma tine dreptul, am încercat mesajul ( ma rog eu i am mângâiat mai mult ), nu prea îmi iese..Încă ii simt ca pe un corp străin, in special dreptul... Încă se contracta usor când ma ridic din pat. Am pus o poza nouă, sper sa se vadă, cam asa arata sânii mei la ap o luna
Aspassia eu sunt operata la 4 zile dupa tine, am fix aceleasi simptome ca tine.
Cand ma ridic din pat simt o greutate pe piept. Dar in timpul zilei au inceput sa stea mai putin contractati.
Am condus ieri, e un pic incomod, mai mult paihic sa nu fac vreo miscare gresita sau brusca. Am zis sa mai astept pana la 4 sapt, profit sa merg pe jos
Cand ma ridic din pat simt o greutate pe piept. Dar in timpul zilei au inceput sa stea mai putin contractati.
Am condus ieri, e un pic incomod, mai mult paihic sa nu fac vreo miscare gresita sau brusca. Am zis sa mai astept pana la 4 sapt, profit sa merg pe jos
M ai linistit Ana, ma gândeam ca am eu o problema... văzând ca fetele nu se mai plâng de nimic :) când dau jos bustiera îmi raman dungi pe sânii destul de pronunțate asa ca azi dupa dush si crema, chiar pe acele dungi mi am pus cate ' o discheta demachianta si vad ca e ok, nu ma mai ustura
Si eu am facut la fel. Imi mai pun servetele, vata, in special la stangul pe lateral, unde e cusatura bustierei, se freaca cu mana. Am o portiune unde simt ca ma arde pielea
Ieri am spalat bustiera si cand am pus-o pe mine am zis ca nu pot respira, probabil a intrat la apa.
Ieri am spalat bustiera si cand am pus-o pe mine am zis ca nu pot respira, probabil a intrat la apa.
Exact Ana.. bustiera se strange de fiecare data cand o spalam..si eu am observat ca sustine mult mai bine dupa ce o spal!
AnnaB, cum e fasa aia de pus intre sani ca sa i mai distanteze?
Buna.deci am fost la medic. mi-a extras atele. si mi sa spus ca e normal sa fie mai unflati ca am alta musculatura. si de azi nu m-ai port banda aceea de sus non stop. doar seara. deci totul e bine
Danna Florentina e fasa normala de pansament de o folosesc la spitale, mi- a spus sa o pun noaptea intre sani este f incomoda pt ca Mai sunt un pic umflata intre sani si fasa e rigida ca naiba...asta e akm trb sa o suport, akm cand m am obisnuit cat de cat cu dormitul Pe spate am fasa intre sani Mai bine pun o caramida
Andreats probabil ca ai musculatura mai dezvoltată, insa eu am o luna si sunt inflamati, încă se contracta si încă ma dor uneori. Mie una mi se pare o recuperare lentă si stresanta operatia asta. Sincer ! Am fost astăzi pana la super market si abea ma tărâm cu o sacoșa de maxim 2 kg, stau încă cocosata, dormitul pe spate ma terminat :( ma asteptam sa fie mai usor dupa o luna insa e aceeas grija ca in urma cu 2 săptămânii...
O sa incep sa mi pun si eu din seara asta. Prima data cand m am operat erau prea distantati, cand stateam intinsa fugeau la subrat. Acum, la a 2 a operatie, m a cusut prin parti ca sa nu mai fuga si stau calare. M am saturat pana peste cap. Daca stiam prin ce o sa trec, ma gandeam de 10 ori inainte.
Danna Florentina te-ai operat la Dobos? Din poza ta de profil se vad chiar super bine!
Buna! In sfarsit am resuit sa imi fac si eu cont :). Doresc sa vorbesc cu o fata care a fost operata de dr Bogdan Caraban din Cta. Este posibil?
Annab, credeam ca fasa ta e ceva mai profi si poate fi comandat ;)) si eu am sanii cam apropiati si am purtat ceva de genul, facut de mine acasa, de frica unei sinmastii. Mi-ar fi placut sa pot cumpara ceva mai profi pt somn. Cea facuta de mine chiar nu deranjeaza deloc dar e mai...homemade :)) dl dr chiar a ras de mine cand a vazut-o. A zis ca o pot patenta :)))
Heelloo fetele. Azi au facut si micutele mele 1 luna, le-am scos in oras sa le sarbatoresc:)) ma simt foarte bine, se mai intaresc ele dimineata dar trece repede. Doar durerile astea de spate imi dau batai de cap dar sper ca in curand sa pot dormi pe parti. Am incarcat o poza noua cu fetili la 1 luna de viata:)) aspassia tu cum mai esti?parca suntem operate apropiat ca data.
Fetelor am spus mereu recuperarea e lenta, trebuie multă răbdare, nu trece 1 luna si totul revine la normalitate. Sanii mai sunt umflați si la 3 luni, uneori poate apărea disconfort, mâncărimi, intepaturi, pana la 6 luni, ulterior dispar. Eu am 10 luni, ma simt foarte bine, nu se simte nicio greutate, uneori de la oboseala si efort se simt mai grei. Nu operatia in sine este grea si grija si răbdarea la care trebuie sa ne inhamam, in timp se uita prin ce s a trecut, o sa fiti bine toate!
Bella25 tu o porti non stop mie mi a spus doar noaptea sa o port akm sunt destul de apropiati ma gandeam sa il sun sa il intreb iar, oare cat timp trb sa o port eu Mai am programare la dr in Mai woow sa o port pana atunci
Hey Mary, ma bucur ca esti bine, sâmbătă fac si eu o luna, ma supăra sânul drept, ma tine, am senzatia ca nu are loc gen.. o sa incerc un mic masaj sa vad daca îmi mai trece... ma ingrijorasem dar ma m ai linistit acum Chanell, cam de când mi a scos firele a inceput senzatia asta la dreptul... sper sa treacă, nu ma deranjează doar ca ma sperie..Între sânii in partea de jos ma tine pielea putin, incerc sa fac masaj intre ei. Chanell ai f mare dreptate, nu op in sine e dificilă ci grija pe care trebuie dusă zilnic si toate menajamentele etc.
Am uitat sa spun, senzatia la sânul drept este in mare parte când stau in pat, când fac cate ceva, sau ies afara de ex in seara asta am iesit la o terasa, nu am simtit nimic.
Nu este nicio fata pe aici operata la dr Bogdan Caraban? :(
Nu te ingrijora aspassia, ti-am zis ca si eu am tot felul de senzatii la sanul drept. Ma gandesc ca a fost mai dezvoltat muschiul acolo, cum folosim toata ziua mana dreapta si poate de aceea. Uite acum m-am trezit si ma strange putin, stangul nu-l simt deloc. Cum a zis si Channel, trb sa avem muuulta rabdare caci vor trece toate. E frustranta recuperarea dar hai ca o sa treaca!
Noroc cu forumul asta si bineinteles cu voi, fete minunate, va pup
Annab, eu am purtat-o destul de mult. Nu pt ca ar fi fost nevoie chiar atat, dar pentru ca eu sunt putin paranoica si am facut prostia sa caut sinmastie pe google :))) oricum e ceva fff rar si apare in primele 6 luni. Eu am purtat-o pe a mea si ziua pt ca am facut-o din elastic negru si arata destul de bine chiar si cu un maieu.
Fetelor, cum ați rezolvat problema cu constipația de după? Am două zile de la operație, beau mai mult de 2 litrii de lichide pe zi însă rezultatele refuză să apară.
Helly, cu laxative si supozitoare am rezolvat eu...
Helly incearca cu laxative.eu ab dupa 4 zile de la operatie am iesit cu ciocolax.
Helly intra pe commenturile mele am spus despre constipație!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 12dureri de sani
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 7dureri de san - ce trebuie sa fac?
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 48cancer de san?
- 13cancer la san
- 2cresterea rapida a sanilor
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 0Capsule marire sani
- 4Augumentare Mamara
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 2Implant cu silicon
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 4Implant silicon sani
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: