Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 204520462047 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
09-04-2016, ora 11:26
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Depinde de recomandările medicului. Mie mi s-a spus sa port bustiera medicală 3 săptămâni 24 ore din 24, 2 săptămâni 12 ore pe zi, de preferat noaptea iar în celelalte 12 ore sa nu port nimic care sa ma incorseteze, sa las sânii liberi.
0
09-04-2016, ora 11:38
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Cred ca nu mai rețin multe lucruri care mi sau spus la externare, eram f amețită, apoi n am mai intrebat. Noaptea nu cred ca o sa renunț la ea prea curand, insa ziua as vrea sa port obisnuite..
0
09-04-2016, ora 12:03
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Aspasssia ar trebui sa îl întrebi pe medicul care te-a operat, nu cred ca ar trebui sa fie o problemă.
0
09-04-2016, ora 12:59
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Sigur nu e o problema helly, dar e cam strict si tare îmi e ca aud vreo 3 luni
0
09-04-2016, ora 13:21
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Dacă asa e mai bine pentru tine... Încearcă sa respecți cu strictețe ceea ce îți spune el pentru ca mai târziu sa nu apară păreri de rau.
0
09-04-2016, ora 13:35
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
si eu am primit aceleasi recomdari ca si ti e helly si asa am si facut.3 saptamani non stop si de o sapt o port numai noaptea. Ma simt foarte bine fara bustiera, sanii s-au inmuiat f mult. Insa am vazut ca sunt fete aici care au purtat-o si 2 luni. Personal cred ca o purtati degeaba non stop dupa 1 luna. Trebuie purtata in timpul noptii ca sa ii tina la locul lor insa ziua lasa-ti muschiul sa se refaca, sa se aseze. Bustiera aia doar ii sustine, corpul vostru trebuie sa inceapa sa lucreze. Deci nu deveniti dependente de bustiere.
0
09-04-2016, ora 15:56
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am respectat tot ce mi a zis dr, dar o sa vezi si tu peste 2, 3 săptămânii îmi vine sa arunc bustiera asta :))
0
09-04-2016, ora 16:52
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Ce faceti feteloor? De cateva zile ma chinui sa intru in cont, slava domnului ca am reusit in sfarsit! Cum va simtiti? Aspassia ce faci, cum te mai simti? Intre noi sunt doua zile diferenta, dar cred ca eu sunt aia mai tembela, ma misc din prima saptamana, facem o luna cat de curand! Singura chestie care ma deranjeaza e sfarcul drept care daca l apas ma doare, o durere usoara, sa fie hipersensibilitate sau vreo complicatie?
Nu m am despartit de bustiera, o mai schimb cu cea de la triumph dar sincer aia mi se ridica si parca se pozitioneaza exact pe cicatrici! Tot sarmana Marena e baza, mai ales noaptea! Mai stau cate jumatate de ora dupa dus fara nimic, dar sincer cand ma aplec la dreptul simt cum se misca ceva, si ma cam panicheaza! Asa ca imediat ma imbrobodesc cu bustiera si stau cuminte! Cred ca o sa renunt la ea dupa 6 luni :)) e mult mai safe chiar daca ma strange ca naiba! Deja o strang la a doua gaica, inainte o strangeam maxim! Sper ca sunteti bine ca frumoase stiu sigur ca sunteti!
0
09-04-2016, ora 16:56
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Ah ce vroiam sa va intreb? Si voi va confruntati cu lipsa de intelegere pe acasa? Prietenul meu nu vrea sa priceapa ca sfarcurile amortite sau sensibile sunt urmari post operatorii sau ca durerile sunt normale pentru perioada asta. Tot imi repeta ca nu se merita chinul, si asa ma demoralizeaza, mai ales ca eu chiar nu m am plans cine stie ce si de descurcat m am descurcat singura! M am saturat de prejudecatile de genul siliconatele sunt pitipoance sau cine stie ce alte porcarii pe care le mai aud de la atii. Toata lumea se uita ciudat cand le spui ca ai silicoane, de parca cine stie ce grozavie!!
0
09-04-2016, ora 17:07
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Lavi, Am si eu pb cu prietenul meu, nu intelege ca nu suport nici eu sa ma ating si crede ca asa o sa fie mereu. Sa enervat si mai rau când i am spus ca sfarcul drept efectiv nu il simt si sunt amorțit ambii sânii de la sfarcuri in jos. Ma terorizează si enervează dar eu sper ca o sa isi revină...sper. azi am facut treaba prin casa si e ok, mai e presiune uneori, mai simt INTEPATURI si usoară durere ma luat azi stângul putin. Oricum e ok îmi revin pe zi ce trece
0
09-04-2016, ora 17:37
Carmina2
Nu este medic/terapeut
Carmina2
Buna, fetelor... va tot citesc de când am descoperit forumul, dar incep sa am indoieli nu neaparat in privinta operatiei cat a recuperarii, vad ca nu e o faza f usoara. Eu ma gândeam gata operatia cu asta s-a dus greul. Dar greul abia dupa incepe. Si nu stiu daca m-as putea descurca avand doi copii... adica nu stiu cum mi-as putea permite sa "zac" :) si sa ma menajez pana la o luna de zile sau mai mult... Ca daca esti singura sau cu prieten, life is easy :). Cat poti poti, cat nu, stai.
Dar fetelor care aveti copii acasa, cum v-ati descurcat? Si cu serviciul? Cat ati avut concediu? Ca nici nu pot sa merg la lucru si sa nu fiu in stare sa manevrez un biblioraft :). Plus ca nici nu as spune ca mi-am facut operatie, ca se mai uita unii crucis si nici nu cred ca ar trebui sa ii intereseaze, pana la urma tine de intimitatea mea. Apropo, da, am auzit si eu faze de genul "numsi c..vele isi pun silicoane". Bullshit.
Si da, mi-e frica de numai de anestezia generala. Si nu pt mine, ca daca as fi doar eu nu m-as stresa. Dar nu sunt singura, si responsabilitatea principala sunt copiii.
Cam asta e la mine... un pas inainte, doi inapoi :). Si trece timpul, in loc ma bucur de un look imbunatatit :))
0
09-04-2016, ora 17:43
Carmina2
Nu este medic/terapeut
Carmina2
Plus ca nici sotul nu ma prea sustine :)...imi spune ca nu am nevoie, ca pt el sunt perfecti. Dar eu nu mi le fac pt cineva, ci doar si numai pt mine, ca sa ma simt mai bine in propria piele! Cine a alaptat stie ca dupa sanii isi pierd din volum, nu mai sunt fermi. Eu am avut un soc când mi-am dat seama ca nu mai pot purta rochitele decoltate de dinainte, chiar daca nu aveam sanii f mari, aratau super pe corpul meu.
Si imi spune sa ma gândesc la implicatiile medicale si la riscurile pe care mi le-as asuma. Si daca merita.
0
09-04-2016, ora 17:45
Alexandra8
Nu este medic/terapeut
Alexandra8
Buna, fetelor. Vreau sa va intreb si eu ceva.voi ati avut pe cineva care sa va duca la spital, sa stea cu voi etc? Este neaparat necesar sa fie o persoana cu tine la externare si primele zile dupa? Ms
0
09-04-2016, ora 17:52
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Nicole, la spital cu mine nu a fost nimeni doar a venit si ma luat, poți lua si taxi, in schimb acasa da, primele 5 zile nu m as fi descurcat singura...
0
09-04-2016, ora 18:01
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Carmina2 te inteleg perfect si eu am doi copiii, sotul munceste in deplasare e plecat cate 4 luni, sunt singurica.Nu Mai spun exact de anestezie imi era f frica Mai ales ca tatal meu a murit in urma unui anevrism Pe care l a mostenit.ma am chinuit luni de zile de aveam si cosmaruri.in final m am decis...la sot Nu Mai vb exact asa zicea si el ca sunt Sotia lui I am oferit doi copiii si pt el sunt perfecta.Pe cand eu muream cand vedeam ca Nu Mai aveam ce Pune in sutien.akm am 10'zile de la operatie...ma simt excellent.ieri am facut curat, am facut mancare, azi am framantat si am facut gogosi.eu cred de unde mi I am dorit asa mult I am acceptat din prima.f mult conteaza si a gandi pozitiv.asa ca mergi fara teama, alege in dr care iti insipira incredere si crede-ma ve I fi super happy dupa.eu parca sunt disperata ii admir non stop.de sot Nu Mai vb le zice " the twins "
0
09-04-2016, ora 18:01
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Carmina2, nu e chiar asa de grav cum pare. :))) Suntem mai multe mămici pe aici și poate avem chiar un avantaj... ne mobilizam mai repede pentru a putea fi cat mai repede lângă puii noștri. Ai nevoie de ajutor în primele zile și ai nevoie și de înțelegerea soțului. Îți doresc sa fie asa cum ai nevoie!
0
09-04-2016, ora 18:03
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Nicole eu sunt din Bc m -am operat la Bucuresti am avut cumnatica cu mine insa am mers ok am iesit din Clinica si am asteptat o in strada chiar Nu m am simtit slabita...
0
09-04-2016, ora 18:27
Carmina2
Nu este medic/terapeut
Carmina2
Anna, ai niste sani super frumosi, sa ii porti sanatoasa :)
Helly, la fel, se vede f frums si natural pe dedesupt
Pe mine ma enerveaza ca desi corpul si-a revenit complet (port xs/s) si imi pot permite cam orice haine (in limita decentei unora, ca deh, sunt mama :) ) sanii nu mai sunt cum au fost, am alaptat aproape non stop peste 4 ani cu o mica pauza de 9 luni :)... Deci daca macar erau ca inainte, nu ma agitam asa. Plus ca am peste 35 :), nu ca s-ar vedea... dar poate organismul nu reactioneaza ca la 20. Uffff... Ma gândeam la silicoane si inainte sa am copii, dar am zis ca nu e o idee buna, optim ar fi dupa ce nasc si alaptez.
0
09-04-2016, ora 19:11
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Carmina2, as vrea sa îți trimit mesaj pe privat dar nu pot.
0
09-04-2016, ora 19:21
Carmina2
Nu este medic/terapeut
Carmina2
Nu stiu ce pot sa fac, Helly... sunt noua pe forum :)
0
09-04-2016, ora 20:05
Helly03
Nu este medic/terapeut
Helly03
Carmina2 poți debita, dacă vrei, profilul privat.
0
09-04-2016, ora 20:16
Carmina2
Nu este medic/terapeut
Carmina2
Helly, done :)
0
09-04-2016, ora 20:27
Carmina2
Nu este medic/terapeut
Carmina2
Am gasit
0
09-04-2016, ora 21:15
Giulia07
Nu este medic/terapeut
Giulia07
Fetele si eu m am operat acum o luna si uneori cand ma aplec simt ca se misca ceva inauntru...sau poate mi se pare:)
0
10-04-2016, ora 01:01
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Giulia asa patesc si eu, o sa l intreb pe dr saptamana viitoare despre ce i vorba ca si eu ma sperii cand mai simt! O sa zica probabil sa asteptam pana la 3 luni cand se aseaza bine implantul. A mai avut cineva senzatia asta?
0
10-04-2016, ora 01:04
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Pai nu se misca implantul ? M am aplecat si eu azi si simt ca atârnă si el, nu e normal? Adică ma gândesc ca nu e sudat totusi..:))
0
10-04-2016, ora 01:10
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Da Aspassia, nu e sudat inca, dar e tare ciudata senzatia parca il scapi :)) si eu m am speriat cand am simtit de ma aplecam ca o intepata deaia cu inima cat un purice. Am observat ca se misca, eu la dreptul daca apas in interior intre sani chiar simt o margine, ei sunt in miscare acum, migreaza spre diferite zone, de aia e importanta bustiera si sa faci masaj, sa l repozitionezi cat inca se mai poate. Asa cred cel putin, chiar va rog sa ma corectati daca bat campii :))
0
10-04-2016, ora 01:25
Giulia07
Nu este medic/terapeut
Giulia07
Si la mine doar dreptul se "plimba":))...poate e asa unde sunt dreptace si folosesc mult mai des mana?
0
10-04-2016, ora 06:52
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
In fiecare dimineata ma trezesc si para am fost batuta, ma omoara spatele fetelor:(( vreau sa dorm si eu normal, am incercat sa ma pun iar pe o parte si e groaznic, ma dor si nu stiu, parca nu pot sa respir
0
10-04-2016, ora 06:57
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Si vad ca acum iar ma tine sanul drept si ma doare.a indispun rau durerile astea. Acum a inceput si sotul sa ma enerveze, ma tot intreaba cand ma fac bine de parca m-as fi imbolnavit. Uffffff
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 204520462047 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •