Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 204620472048 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-04-2016, ora 07:24
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Mary Alexa incearca sa gandesti pozitiv lasa ca scapam noi uite eu de ex incerc sa Nu Mai dorm ziua, stau Mai mereu departe de pat si dormitor si seara cat de tarziu vin in la culcare Daca stau sa ma uit la tv iarasi stau in sezuj ca sa Nu imi obosesc Deja spatele, vad ca fac asta de cateva nopti si merge adorm ca in bebelus ma trezesc intepenita pe la 6/7 dim dar macar dorm.si mie asta mi se pare cea Mai grea perioada insa ma gabdesc ca Nu va dura la nesfarsit.be strong akm am trecut de operatie mult Nu va Mai fi
0
10-04-2016, ora 08:12
steviutza
Nu este medic/terapeut
steviutza
Peste o luna o sa fiti ca inainte de operatie, eu am 3 luni deja si nu ma incomodeaza absolut deloc, in nici o pozitie, nici la sala, nici in pat. O sa treaca si perioada asta, credeti ma ca o sa fiti super mega fericite.
0
10-04-2016, ora 08:46
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Carmina2, ma regasesc in toate vorbele si temerile tale. Dar din momentul in care am stabilit data operatiei deja devenisem alta femeie. Iar dupa operatie pot spune ca a fost cea mai importanta decizie a vietii mele de sotie si mama a doi copii. Eu m-am recuperat ff usor, la o sapt am fost la serviciu, am condus, m-am ocupat de copii, doar ca nu ii mai iau in brate. Ma asez in genunchi langa ele si le tin in brate. Au inteles ca ma doare ceva si nu pot. Rezultatul este o noua persoana, o noua femeie, sotie, mama! Nu mai sta pe ganduri, sotul va fi incantat, tu vei simti ca ai renascut! Ai rabdare, alege medicul potrivit si apoi lasa totul sa decurga. Bafta multa!
0
10-04-2016, ora 09:34
en_vogue
Nu este medic/terapeut
en_vogue
Fetelor nu va intristati..chiar o sa fie bine..eu am aproape 7 saptamani si nu mai simt nimic..doar mici intepaturi dar foarte rar! In rest snt foarte bine si nu regret deloc aceasta operatie..desi in primele zile ma gandeam" cine m.o fi pus pe mine sa.mi fac rau singura"! Va pup si curaj :*
0
10-04-2016, ora 09:37
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Multumesc fetelor, stiu, aveti dreptate. Dar va spun sincer ca uneori ma demoralizez rau si parca imi vine sa le scot:)) la mine diminetile sint cele mai rele, pe parcursul zilei imi revin usurel.uofff ce bine ca sunteti!!!
0
10-04-2016, ora 09:54
en_vogue
Nu este medic/terapeut
en_vogue
#Mary cu timpul atat diminetile cat si serile vor fi de vis:) :* putina rabdare..ca asa eram si eu! :*
0
10-04-2016, ora 09:56
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Mary, m ai e putin si vine vara si tocmai bine ne refacem pana atunci, nu vreau sa te aud ca iti pare rau !!!.
0
10-04-2016, ora 10:02
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Stiu fetele mele. Dar m-a stresat rau si sotul ieri, a zis-o asa pe un ton de parca as fi bolnava. E aiurea cand cel de langa tine nu te intelege si nu te sustine asa total. De aia nici eu nu ii zic daca ma doare ceva, evit, nu vreau sa inceapa cu "daca ti-a trebuit". Ma mai deacarc si eu aici cu voi.
0
10-04-2016, ora 10:09
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Te inteleg Mary, crede ma ca si eu am avut episoade din astea cu prietenul, ba chiar mi a zis ca el nu e infirmieră, ma durut si am tăcut fiindca nu a fost nniciodată de acord sa ma operez da si când o sa îmi revin ii dau peste mana daca vrea sa pună si el mana:)).
1
10-04-2016, ora 10:43
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
V am spus mere fetele trebuie o răbdare de fier, diminețile sunt grele, dar va veni o zi cand va treziți bine, fAra dureri si odihnite, trebuie doar sa va uitați in oglinda si toate temerile vor dispărea. Chiar daca recuperarea e diferită de la un organism la altul, rezultatul si încrederea in sine merita tot sacrificiul. Si la un san natural se mai simt uneori junghiuri, înțepături, amorțeala... Deci fruntea sus si pieptul inainte!!!!
0
10-04-2016, ora 10:57
ANDREEATS
Nu este medic/terapeut
ANDREEATS
Cred ca aseara asa eram eu fruntea sus si mingiile de hambal inainte... ieri ma mancat sa ma spal la cap . Si sa fac putina miscare.. adica putin mai multa. Dar pot zice ca se unflasera ca am crezut ca gata ies se duc de tot.. sanul drept e nebunie cu el are o chestie ca reactioneaza primul. La mine tot disconfortul e seara si nu ma mai dor doar se unfla asa ca doua mingii
0
10-04-2016, ora 12:38
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Observ ca cel mai des sanul drept e mai problematic, ca si la mine. Ma gandesc ca este din cauza ca folosim mai mult mana dreapta si o fi musculatura pieptului mai dezvoltata.
0
10-04-2016, ora 19:08
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am reusit si eu sa gasesc magazinul triumph intr un final, fetele de acolo stiau deja ce bustiera am nevoie, triumph triaction high, vreau sa spun ca ma simt mult mai bine de cat cu cea de la marena, nici nu se compara ca si material plus ca ma simt in siguranță, are susținere f buna, oare o fi o problema daca si dorm cu ea ?
0
10-04-2016, ora 19:25
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Assapasia eu am dormit cu ea dr a zis sa le alterez asa ca port una ziua una noaptea akm e Mai stransa cea de la Marena insa cea de la Triumph imi
Ofera in super comfort
0
10-04-2016, ora 20:01
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Buna fetelor:* Tot asa mi s-a spus si mie, ca le pot schimba, o zi una o zi alta si la dormit la fel...Am observat la sanul drept la cicatrice e la capat o bucatica de cojita si se simte asa ca un nod sau ceva, e singurul loc unde am cojita...tin sa precizez ca am o luna si o saptamana si am avut fire reabsorbabile...sper sa nu fie nimic grav
0
10-04-2016, ora 20:24
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Multumesc fetelor, in seara asta rămân cu ea ca tare bine este. Anemona, tot pe forum citisem ca ar fi un capăt de la nod ce se topeste mai greu, sper sa nu gresesc..
0
10-04-2016, ora 21:35
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Fetele am si eu o nelamurire d nul Dr mi a recomandat Contractubex un pret super avantajos akm m am uitat la stratamed woow este o f mare dif la pret, oare este la fel la eficienta? Voi ce folositi Mai ales fetle d nul Dr Totir
0
10-04-2016, ora 22:23
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Tot Contractubex folosesc si eu, sincer am vrut sa-mi iau Stramed dar dupa ce am mai citit si pe net si din discutiile de aici m-am razgdit, nu are rost sa dau atatia bani cand de fapt corpul tau oricum isi face treaba si prostiile astea cu cicatrizantele sunt mai mult de marketing, sa stoarca de bani fete ca mine disperate dupa o vindecare minune:))) Nu are rost sa speri ca daca te dai cu o solutie minune cum e stratamed vezi doamne nu o sa se vada mai deloc cicatricea, ea o sa fie acolo indiferent de solutie, daca corpul tau e destul de capabil sa vindece cicatricea frumos si cat mai finut mai mult de atat nu ai ce sa faci...sunt corpuri care reactioneaza intr-un fel si altele in alt fel..depinde foarte mult si de calitatea pielii si de varsta si de alimentatie, sunt mai multi factori implicati. Plus de asta am inteles ca simplul masaj al cicatricilor le ajuta enorm...Cam asta am inteles eu din tot ce m-am documentat pana in prezent despre cicatrici. Fiecare face ce vrea, eu am ales sa-mi cheltui acei bani in alte scopuri mai utile:) Sunt pareri pro si contra bineinteles fiecare face ce vrea!
0
10-04-2016, ora 22:31
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Multumesc, acum ma gandesc si d nul Dr stie el ce stie ca doar de altfel a r recomanda alta crema
0
10-04-2016, ora 22:36
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu folosesc acum stratamed ca asa mi a zis dr, mi a specificat dar când il termin iau si eu contractubex nu am de gand sa dau pe 10 grame 190 lei la 2, 3 săptămânii ca nu sunt nebună :)
0
10-04-2016, ora 23:16
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Da, asa este fetelor, corpul in sine are un sistem propriu de regenerare, cu sau fara crema cicatrizanta. Contractubex este accesibil si lafel de eficient ca si stratamed care este mult mai scump, se poate folosi concomitent si crema de galbenele care are efect emolient si cicatrizant. Totuși folosiți Contractubex 2, 3 luni au si ele rolul lor.
0
10-04-2016, ora 23:35
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Fetelor, ma tot uit pe forum si citesc.. si mai din urma, si mai actuale.Nu prea am văzut fete cu implant 485cc. Marea majoritate 300 si cv si câteva cu 5-600. Sper sa fie OK, ținând cont de faptul ca acestea au fost indicațiile medicului..
Si încă o întrebare: exista riscul ca implantul sa nu fie acceptat de organism??
0
11-04-2016, ora 00:25
RicoIri
Nu este medic/terapeut
RicoIri
Mamitzica, eu urmeaza sa ma operez pe 19 apr. Medicul mi-a recomandat si mie 430 sau 485, ceea ce mi s-a parut destul de mult. Eu am 1.73 si 58 kg, momentan cupa 75B la sutien
A zis ca mi s-ar potrivi f frumos.. Ma cam tem sa aleg maxim sincer, nu as vrea nici prea mult
0
11-04-2016, ora 00:37
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Mamitzica asta am intrebat si eu la prima consultatie la domnul doctor, daca exista vre-un risc ca implantul sa nu fie acceptat de organism si el m-a asigurat ca nu exista nici o posibilate de respingere a implantelor! Asta a zis Dumitru Totir, nu am de unde sti ce spun alti doctori:) In legatura cu marimea, toata fetele aici pe forum vor spune ca e bine sa mergi pe maximul recomdata sa nu aveti pareri de rau apoi sa va ganditi cum ar fi fost mai mari si asa si e.. Daca medicul v-a recomdat si acea marime ca fiind maximul inseamna ca si acea marime e potrivita corpului vostru:) nici un doctor nu v-a recomda o marime ce nu e proportionala cu intregul corp, bine mai e si treaba cand clienta doreste mult mai mult decat ii treuie dar asta e alta poveste:)
0
11-04-2016, ora 00:45
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Chiar dacă materialele din care sunt confecţionate implanturile mamare sunt testate şi sunt considerate sigure medical, există şi persoane mai sensibile care dezvoltă în timp o reacţie de respingere a protezei mamare. În această situaţie, implantul poate fi izolat, în timp, de restul corpului, organismul construind în jurul acestuia un strat de ţesut conjunctiv-fibros asemănător unei capsule.
0
11-04-2016, ora 00:47
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Deci treaba cu respingerea se refera la acea contractura capsulara, asta e ce am gasit eu când ma interesat. Deci practic respingerea nu exista..
0
11-04-2016, ora 07:37
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Ricolri, suntem aprox la fel:)eu am 1, 75 si 60 kg.Doctorul mi a recomandat mărimea asta, sincer cu bustiera, la simulare, inițial mi s au părut mari, dar dupa 1 min deja ma obișnuisem si mi plăcea:)) oricum am înțeles ca nu e același lucru simularea cu rezultatul de dupa operație- in sensul ca par cu 20 sau 30% mai mari la simulare.. Bafta multă ! Eu mai am de așteptat pana n vara:)
0
11-04-2016, ora 07:41
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Ara-Anemona, da, asa am auzit si eu, sau mai bn zis am citit, ca multe fete nu prea au fost mulțumite dupa operație in sensul ca si doreau cv mai mari..eu am acum 75 B, dar cu push Up.Cat tine de respingerea implantului si eu VREAU SA CRED ca nu exista varianta asta, offff, pana n vara cred ca mi iese par alb!:))
0
11-04-2016, ora 07:43
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Aspassia, pai contractura musculara nu prea e OK..:(( daca, Doamne ferește, o faci.. nu treb îndepărtat implantul???
0
11-04-2016, ora 08:03
AnnaB
Nu este medic/terapeut
AnnaB
Mamitzica Nu iti fa griji la fel m-am panicat si eu cand a spus Dr ca intra 400.maxim vai Nu am vrut de teama sa Nu iasa prea Mari, d nul Dr stie ce face eu am
Mers Pe cea Mai mica varianta 350 akm parca regret ca Nu am
Pus maxim.eu am 1.65 si 53kg deci Tu esti mult Mai inalta, akm la noi mamicile e alta poveste pr ca noi am alaptat este pielea acolo Deja deci akm intra destul depinde cat de lasat e sanul altfel ptoza se si repara prin implant.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 204620472048 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •