Implant silicon sani
si inca cv, sanul de unde curge lichidul nu ma doare, in schimb stangul ma omoara, e mai tare ca piatra..
Naida exista clinica cu program de Weekend, HYPOCRATE, iti las un număr suna si intreaba tot ce te interesează.0214565000/ 0733440077. Calea Rahovei nr 259.sector 5.
Buna seara.felicitari pentru fetele operate...Dupa un an cred ca o sa intervin iar...offf...Inca nu stiu sigur, o sa-mi fac programare si la alt doctor sa vad ce spune
Fetelor de la operație pana în prezent am ajuns de la 64 kg la 56 kg , deocamdată nu văd o schimbare la sânii, fermi erau și înainte și după operație, deși din ce văd ai mei s au înmuiat mai repede din ce spuneți voi. Deocamdată îmi plac, sper sa nu se schimbe, au o forma anatomica ff frumoasa
Am uitat sa menționez, Eu am vrut sa slăbesc am ținut regim și cu greu am reușit. Și am de gând sa ajung la 50. Sper sa nu aibă sânii de suferit ! Noapte buna
feteloooor peste 4 ore intru in operatie :) emotiiii :) va pup tare tare revin dupa :)
Alet, îți țin pumnii!! Bafta sa iasă totul f bine!
Alet, mult curaj, va fi totul asa cum iti doresti!
Alet bafta multa!O sa fie foarte bine! Aspassia in legatura cu slabitul dr.meu mi-a zis ca fluctuatie de greutate sa fie (- + ) 3kg pt ca sanii sa nu sufere modificari acum ce sa zic conteaza mult si cum reactioneaza fiecare organism.
Fetelor treaba cu anticonceptionalele interzise stiu ca era inainte de operatie dupa cred ca avem voie sa luam fara nici o restrictie nu cred ca afecteaza voi ce stiti?
Alet23 multa bafta,
Buna fetelor, eu sunt operata de 4 zile, sunt extrem de balonata imediat dupa anestezie, am vb cu Dr ieri si mi-a zis ca m-am constipat si balonat de la calmante, ieri am luat 2 pastile de carbune activ si m-am simtit mai bine, dar azi aceeasi poveste, sunt balonata rau cand respir imi aud gazele in stomac:) si ma mai dor si sanii foarte tare in special stangu.
Va rog dati-mi un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac. Va pup!!!
Buna fetelor, eu sunt operata de 4 zile, sunt extrem de balonata imediat dupa anestezie, am vb cu Dr ieri si mi-a zis ca m-am constipat si balonat de la calmante, ieri am luat 2 pastile de carbune activ si m-am simtit mai bine, dar azi aceeasi poveste, sunt balonata rau cand respir imi aud gazele in stomac:) si ma mai dor si sanii foarte tare in special stangu.
Va rog dati-mi un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac. Va pup!!!
Fetele azi mi-am gasit putin chilotul patat, este normal? Voua vi s-a intamplat? Mie menstruatia mi s-a terminat cu 4 zile inainte de interventie, nu mai inteleg nimic.
Am nevoie de ajutorul vostru care ati trecut deja de stadiul acesta...
Am nevoie de ajutorul vostru care ati trecut deja de stadiul acesta...
Kent11 din cauza anesteziei se poate intampla sa iti vina mai repede sau mai tarziu menstruatia, nu te panica nu e nici o problema multe fete au patit-o, in legatura cu balonarea si constipatia sa stii ca antibioticele sunt de vina, Orice tratament cu antibiotice poate produce un dezechilibru al florei intestinale, bucale şi vaginale.Poti sa faci si ciuperca daca esti sensibila, te sfatuiesc sa mergi la farmacie si sa zici ca ai un tratament cu antibiotice si cere si cv pentru stomac si flora intestinala ei vor stii deja.eu am patit la fel.pup
Ade17 eu am citit acum ca antobioticele scad si eficienta anticonceptionalelor, dar de la operatia ta a trecut deja cv timp, eu cred ca poti sa incepi fara nici o problema.pup
Aspassia felicitari pentru ca ai reusit sa dai jos atatea kilograme ! o zi buna pup.
Multumesc mult AnaRita m-ai, mai linistit putin o sa merg la farmacie sa iau protectie pt flora intestinala. Pupicii
Vă mulțumesc fetelor, știu ca nu e ok ptr sâni sa slăbim rapid și mult, deocamdată sunt bine, sper sa fie așa în continuare. Va pup o zi bună
Bună fetelor! Eu va urmăresc de ceva timp și în luna octombrie vreau sa fac 2 interventii: Mărire de sâni și rinoplastie. Am văzut rezultate frumoase la dl dr marius popescu și îmi voi programa un consult la dânsul. Eu am 3 saptamani libere în care vreau sa fac intervențiile și sa am și timp de recuperare ca apoi voi începe munca. Cu cât timp înainte se fac analizele? De la clinica mi s-a spus că se fac cu 2 saptamani inainte dar nu as mai avea timp de recuperare prea mult după... voi cum ați procedat? Mulțumesc frumos
Alecsandraa91 eu nu am facut analizele inainte am vb cu domnul doctor, am stabilit data operatiei si chiar atunci am facut si analizele.pup
Ana Rita ms de răspuns, dar la clinica Zetta nu se fac analizele în clinica de asta întreb. Fetele care sunt operate la Zetta dacă îmi puteți răspunde as fi recunoscătoare
Alecsandraa91 uite un raspund dat de Chanell tot pt analize a inttebat cineva...
06-06-2016, ora 00:23
Autor: Chanell
exista clinica cu program de Weekend, HYPOCRATE, iti las un număr suna si intreaba tot ce te interesează.0214565000/ 0733440077. Calea Rahovei nr 259.sector 5.
06-06-2016, ora 00:23
Autor: Chanell
exista clinica cu program de Weekend, HYPOCRATE, iti las un număr suna si intreaba tot ce te interesează.0214565000/ 0733440077. Calea Rahovei nr 259.sector 5.
Ana Rita mulțumesc ești o drăguța și ai niște sâni superbi! Sa-i porti sanatoasa!!
Frumosi sani, Kent. Sa-i stapanesti sănătoasă si recuperare usoara
Alet23 ținem pumnii
Alet23 ținem pumnii
Lotusflower, am fost si la urgente si la med.de fam pt lichidul care-mi curge din rana unde a fost drena, au spus ca nu arata a fii infectie, insa sa fiu atenta caci daca nu se opreste, atunci poate da in infectie..mi-au spus sa mentin rana dezinfectata si uscata si sa astept..nu mi-a rec.in schimb nici o crema sau cv care sa grabeasca vindecarea..Stiti ceva ce ar ajuta?..Med.de la urgente era roman, si mi-a spus ca de curand a mai fost un caz exact ca al meu, doar ca respectivei i-a curs vreo 2 luni si a venit la sp.cand deja era infectie..Sunt putin speriata..Si cat or sa mai dureze durerile acestea?..sunt deja 2 sapt si nu simt nici o ameliorare..ba din contra, diminetile parca am dormit cu 3 tone pe piept..:(
Aspassia, felicitări ! Ai grija totuși sa nu slăbești f mult. Eu chiar ma gândeam ca sigur o sa pun 2, 3 kg( sper ca nu mai mult) dupa operație.. sala nu, mișcare prea multă nu.. sigur se depun câteva kg:( eu nu s obișnuita sa stau prea mult timp, sunt o fire activa, cred ca o sa mi fie greu, dar asta e. Important e sa merite!!!:)
Mamitzica eu nu m am îngrășat din cauza operație deloc, ci iarna asta pusesem mult pe mine.
Sunt curioasa, oare pot schimba doar un san???stie cineva???
Marmaris eu am mentionat am stat cu gaurica desfacuta aproape 2 luni daca eu nu ii spuneam medicului sa imi prinda doua ate si acum o aveam.. odata la doua zile sau cand depune-am putin mai mult efort curgea. Cand curgea ma simteam usurata parca mi-se lua o piatra de acolo. Doar ca de la acel lichid mi sa lasat sanul drept putin mai in jos o mica diferenta. acum sunt foarte ok. ba chiar am si zburat ieri cu avionul. si nu am simtit nimic . inafara ca am adormit ca o papusica mi-a spus mama :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21vreau silicoane
- 18sani mici la adolescente
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 7Mana umflata dupa operatie
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 4Sfarcuri dureroase
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 2operatie estetica la spital
- 1Marire si ridicare de sani
- 1Simptome false?
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Ridicarea sanilor "cazuti" - Intrebari si Raspunsuri
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: