Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 210621072108 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
06-06-2016, ora 21:27
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
si la mn sanul unde curge nu l mai simt asa tare, e mai desumflat, pe cand stangul e ca piatra si ma doare mai tare..medicii de aici nu au vrut sa-mi faca nimic..mi-au zis sa astept..
0
06-06-2016, ora 21:33
Kent11
Nu este medic/terapeut
Kent11
Sweet_Angel multumesc mult pt cuvintele frumoase, din pacate la mine recuperarea este un iad. Sanii ma dor ingrozitor si sunt extrem de balonata... nu isi face nimic efectul:(((
0
06-06-2016, ora 21:39
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Kent11, ai niste sani f frumosi, sa-i porti sanatoasa..la mn este aceeasi situatie..ma vindec f greu, dupa 2 sapt operatia arata ca in a-3 a zi..inca am vanatai, sanii ma dor ca in prima zi..cel ma dureros loc este insa al areolelor care sunt extra umflate si acum..aa si numai zic de balonare si picioare umflate..
1
06-06-2016, ora 21:54
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Marmaris, iti vei schimba zilnic pansamentul, solutia de betadina cred ca e suficienta, crema nu prea ajuta la inchis "orificii", pansament steril si gata. Eu zic ca nu mai faci dus, adica nu pe sanul respectiv. Ai incercat sa te ungi cu ceva antiinflamator pe sani? Ajuta. Ai grija la pansament. Reduce edemul, relaxeaza muschii...
0
06-06-2016, ora 22:00
Kent11
Nu este medic/terapeut
Kent11
Marmaris, multumesc frumos. Imi pare rau sa aud ca nici tu nu esti bine, eu momentan nu am picioarele unflate dar burta si tatele imi sunt mai mult decat suficiente, la fiecare respiratie imi aud cum borborisesc gazele in stomac si nu pot sa le elimin. Am luat si carbune activ si clisma. si degeaba. Iar de sanul stang nici nu mai vorbesc.este la fel ca la tine..tare ca piatra ii dau cu tot felul de creme( lioton gel, arnigel, diclofenac.) si fara rezultate. Sper sa ne revenim cat mai curand ca eu deja am inceput sa disper.
Te pup, recuperare grabnica!!
0
06-06-2016, ora 22:03
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
nu am mai udat zona resp.de 2 zile, dezinfectat si pansament steril dim.+seara schimbat iar de la farmacie mi-au dat bepanthen antiseptic, cica e mai bun ca ala normal pt rani.. iar cr.antiinflamatoare pt sani nu am, ce as putea folosi?..stangul e intarit rau si ma doare...multumesc din suflet Lotusflower pt sfaturi..fara voi aici as fi dat rau in paranoia..:)
0
06-06-2016, ora 22:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Kent 11, imi pare rau sa aud ca ti este atat de greu.. prob tine de organismul fiecăreia, aud fete care dupa 9, 10 zile șofează, iar altele cum este si Marmaris, de exemplu, se vindeca greu. Ma gândesc la voi fetelor prin ce treceti, si chiar imi pare rau. Dar intr un final treb sa treacă toate astea si sa rămână doar motive de bucurie cand va vedeți sânii! In 3 sapt urmeaza sa am si eu sânișorii mult visați, sper sa fie cu noroc! Va pup si va doresc din suflet sa treacă odată per asta grea pt voi!
0
06-06-2016, ora 22:08
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Pe cuvantul meu ca simt ca nu o sa scap de durerile si senzatiile astea nasoale niciodata:)) asa organism sa am, dupa 2 sapt sa fiu la fel..O_O
0
06-06-2016, ora 22:12
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Alecsandraa91 eu sunt operata la Zetta. Ei nu fac analize acolo, dar colaboreaza cu clinicile Medsana. Dupa ce te duci la consultatie te vor programa cei de la zetta la analize.
0
06-06-2016, ora 22:13
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Intreaba la farmacie daca poti da cu Arnigel sau Nurofen, sunt antiinflamatoare. Mie, dupa intervenția la mamelon cand se inflamase dr mi le a recomandat si a fost benefic Nurofenul gel. Dar inainte intreaba doctorul sau farmacista. Ce sa zic, eu urmeaza sa ma operez, nu stiu sa ti dau prea multe sfaturi, nu am trecut prin recuperare.. dar fii tare ! Si tu si Kent si toate fetele care s au operat recent, trebuie sa treacă si durerile acestea! Cat sa mai țină!?
0
06-06-2016, ora 22:16
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Fetelor cum ati scapat de constipatia de dupa operatie?
0
06-06-2016, ora 22:18
Alecsandraa91
Nu este medic/terapeut
Alecsandraa91
Diana ms de informație. Eu vreau sa se facă totul f rapid ca după sa am timp de recuperare. Mi-ar conveni sa merg la consult, a doua zi la analize și în 2 3 zile la operație. Nu știu dacă e așa de simplu...
0
06-06-2016, ora 22:22
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Depinde ce perioada nimeresti. Am o prietena care astazi a fost la consultatie si in 2 zile s-a operat. Eu m-am operat la domnul dr Zegrea iar dansul opereaza si in functie de ciclu, la o sapt dupa terminarea acestuia. Cel mai bine e sa te programezi la o consultatie si sa vb cu doctorul.
0
06-06-2016, ora 22:31
Alecsandraa91
Nu este medic/terapeut
Alecsandraa91
Eu în octombrie vreau, nu știu cum va fi perioada ăsta ptr doctor dar sper sa fie în favoarea mea. Eu vreau la dl dr marius popescu. Acum na, mai întâi să merg la consult și apoi mai vedem. Mulțumesc Diana ptr sfaturi
0
06-06-2016, ora 22:33
Diana720935
Nu este medic/terapeut
Diana720935
Cu placere! Multa bafta!
0
06-06-2016, ora 22:41
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Marmaris, ceva ce sa contina diclofenac sau ibiprofen. Pt gaze...espumisan sau carbune medicinal. Ai avut scaun dupa op? Daca nu, o microclisma, se gasesc la farmacie. Adica sper, ca tu esti in Germania.
Eu sm fost o norocoasa, nu am avut nici balonari, nici zgomote, creptidatii, nici hematoame.doar durerile aferente...
0
06-06-2016, ora 22:42
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Kent11.la mine balonarea a fost singura neplacere dupa operatie si crede ma pe cuvant ca aveam burta enorma( cam asa o avusesem in a 7 a luna de sarcina). Si m a tinut cam 2 sapt.
Carbune medicinal 2 cpr/3*zi in prima zi si dupa luam cate 1 cpr. Iar pt constipatie care chiar nu mi a creeat probleme mari sup cu glicerina( eu oricum sunt mai constipata de fel dar nu a probleme din cauza asta) dupa ce am nascut mina zis ca dupa primul scaun pot pleca acasa si dr mi a recomandat supozitorul
0
06-06-2016, ora 22:45
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Si asa am facut si acum cu toate ca in a 2 zi de la op am iesit fara probleme.in urm zile mai apelam la asta daca nu se intampla.dar eram concentrata rau pe balonare asta m a terminat
0
06-06-2016, ora 22:46
alet23
Nu este medic/terapeut
alet23
Gataaa fetelor :) sunt in sfârșit posesoarea unor sâni superbi :) 375cc mentor rotund :) ma simt bine. M-am ridicat singura, am mancat, am fumat. Problema este ca nu imi este somn. Imi este frica sa dorm :)) va puup. Cat de curand voi adauga poze si voi completa si profilul :*
0
06-06-2016, ora 22:48
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
Mamitzica, multumim pt incurajari si multa bafta si tie, iti tinem pumnii.Lotusflower, culmea e ca am scaun abs normal, dupa op am avut a doua zi, dar balonata sunt si daca beau doar apa..nu inteleg doar dc dupa 2 sapt durerile nu se micsoreaza, areolele dc nu incep sa se desumfle..maine sunt medicul din nou..
1
06-06-2016, ora 22:48
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Bravo alet23 esti tare:))))))
0
06-06-2016, ora 22:51
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
ooo alet23 esti un "superman" Felicitari! Eu am dormit atat de mult, ca atunci cand venea asistenta sa ma vada, sa ma intrebe daca-s bn sau sa faca injectia, deschideam ochii, dadeam un "da" din cap si ii inchideam la loc:)))) prima oara cand am deschis ochii, in schimb, mi-a bagat pe gat asistenta suc de portocale si supa, de am vomitat toata anestezia..
0
06-06-2016, ora 22:56
Kent11
Nu este medic/terapeut
Kent11
Mamitzica te rog sa ma crezi ca la sofat nici nu mandesc, azi am mers cativa km cu masina.. bine inteles ca in dreapta nu la volan iar la fiecare curba simteam cum imi fugeau tatele in stanga si in dreapta:)).
Diana720935 incearca cu zeama de varza eu am incercat cu de toate si nu a mers nimic, asta seara am baut 2 pahare de zeama de varza murata in trecut m-a scapat de problema asta si am zis sa mai incerc o data.
Va pupacesc pe toate, aveti grija de voi!!!
0
06-06-2016, ora 22:59
AnaRita
Nu este medic/terapeut
AnaRita
Felicitari alet23!!!
0
06-06-2016, ora 23:00
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Hei fetelor. Eu am avut ceva probleme cu adresele de email si contul. Sunt alexa mary. Am citit si vad ca unele va recuperati mai greu. Imi pare rau, dar va zic sigur ca trece si o sa uitati de toate durerile astea. kent balonare am avut si eu si a fost super nasol. Am luat ciocolax pt ca nu iesisem de 5 zile la wc, iar dupa ce am luat m-am stricat rau la burta:)) deci te inteleg, e cam chinuiala. Pana isi revine organismul la normal e putin de indurat. Marmaris la tn chiar nu inteleg cate e trb cu acel lichid si cu acea gaurica. N-ar trb totusi sa ti-o coase? Mi se pare ciudat sa stai cu o gaura deschisa si sa fii predispusa la tot felul de infectii...
0
06-06-2016, ora 23:03
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alet, felicitări!!!! Ma bucur mult pt tine!
0
06-06-2016, ora 23:06
Andrea1985
Nu este medic/terapeut
Andrea1985
Buna fetelor, nici eu nu mă simt prea grozav, sânii sunt F umflați si dor (dreptul)si când vine noaptea vin problemele.Sper sa îmi revin cât mai repede si vouă celor care va recuperați mai greu va doresc însănătoșire grabnică!Alet bravo recuperare ușoară!
0
06-06-2016, ora 23:13
Kent11
Nu este medic/terapeut
Kent11
Anamaria547 si eu am burta la fel ca si cand as fi insarcinata in 7 luni. Am luat 1 comprimat de carbune activ la pranz si 2 comprimate astaseara si vad ca deja incemp sa ma mai golesc. Am baut deja zeama de varza murata ca in trecut stiu ca m-a mai ajutat sper si de data aceasta sa dea rezultate. Va multumesc tuturor fetelor pentru sfaturi!!!! Va pup
0
06-06-2016, ora 23:17
Marmaris
Nu este medic/terapeut
Marmaris
kalista, multumesc pt raspuns.nici eu nu inteleg..sunt op in turcia, si stau in germ.am fost si la urgente, unde erau medici romani si la med de fam...cica inca nu-i infectie si sa astept ca o sa se inchida..dar cand nu stiu..sunt la munca acum, m-am uitat si pansamentul e iar ingalbenit..si am mai observat la sanul cu pricina, imediat sub el pe prima coasta, am o umflatura rotunda dureroasa..la celalalt nu..
0
06-06-2016, ora 23:22
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Nu stiu exact cat ai de la op. Dar la mine a durat ceva ce e drept am luat carbune dupa o sapt si a fost ok inca de la primele comprimate deja a 3 a zi nu ma mai deranja, umflata tot eram dar nu ma deranja:)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 210621072108 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •