Implant silicon sani
Buna fetelor
Cine sa operat la domnul doctor theodor motruc de la clinica Omniclinc din iasi? Ce parere aveti despre el? Este bun ca medic?
Cine sa operat la domnul doctor theodor motruc de la clinica Omniclinc din iasi? Ce parere aveti despre el? Este bun ca medic?
Lyuta, asta cu fumatul e o chestie f aiurea; fumezi..cică te vindeci cv mai greu, le opresti..începe tusea care e CRUNTA, eu am tușit de 3, 4 ori si am zis ca mi crapă pieptul:( sol de mijloc e sa tragi câteva fumuri din cand in cand, atâta cat sa nu te apuce acces de tuse.multumesc mult pt urare, TREBUIE sa treacă si per asta mai grea, asta e cursul firesc, n avem încotro.
Chanell, draga mea, esti altruistă, dedicată, m ai ajutat mult, orice sfat si încurajare e un balsam.
Aspassia, MAMY3, Marmaris, TUTUROR va multumesc si sper sa va fiu si eu de folos cândva!:)
Aspassia, MAMY3, Marmaris, TUTUROR va multumesc si sper sa va fiu si eu de folos cândva!:)
Fetele, cam cate zile e mai greu? Eu sunt in a 4 a.. Cam in cat timp nu mai merg k robotelul, cand mai trece presiunea si usturimea? APROXIMATIV asa..
Mamitzica, după 7 zile se schimba lucrurile complet. In schimb trebuie făcută mișcare din brațe, jos-sus pana deasupra capului, câte 15, la fiecare ora. Ajuta f mult! Eu am 17 zile de la operație si ma simt foarte bine. Am grija sa nu fac mișcări greșite, gen tras-împins, nu ridic... Antiimflamatoarele si analgezicele ajuta f mult ! Nurofen sau ibalgin sport aplicat pe sâni de 2 ori pe zi. Când stai culcata poți lasa sânii liberi max 30 min. Pungi de Mazăre congelată de 500 g aplicate pe sâni câte 30 min. de 3 ori/zi, sunt o minune pt sâni ; cu căldurile astea si acum imi pun. Răbdare multă! Sănătate!
Mamitzica sa nu ridici mâinile în sus ca e riscat..Se poate desface operația.. Ridica doar din umeri ușor cât sa te relaxezi
3xMoomy, deci mai am un pic de tras, azi e a 4 a zi. Nu stau in pat, ieri si azi chiar am evitat sa zac, cu mâinile e cv mai binișor acum, a doua zi a fost ff rau.. Mie Dr mi a dat Arnica sa aplic si mastoprofen gel, dar ma cam tem sa deschid bustiera de tot, o deschid pana la penultima gaica. Merci mult !:)
Marce 89, nu le ridic, nu deasupra umerilor !
Kalista eu am inceput sa simt la 3 saptamâni te ia si te lasa brusc, am întrebat atunci medicul si mi a spus ca nu are legătura bratele cu implantul sun nicio forma nu s cauzate de operatie, cu aceasta amorțeala, furnicătura eu am ramas si acum dupa 1 an, o simt f des atunci cand stau mult intr o poziție sau cand butonez mult telefonul.
Mamitzica, e bun ca conține ibuprofen. Cat despre aceasta mișcare, Dr mi-a spus sa o fac încă din prima zi, cred de asta mi-am revenit așa repede. Eu sunt operata de Mastopexie + implant, dar executând corect mișcarea nu s- a întâmplat nimic cu operația.
Pupici mamitzica, promit ca dupa 10 zile o sa te simți bine!!!!!!
Din cate mi-a zis dr nu este voie sa ridici mainile mai sus de nivelul umerilor in prima luna.
Mare grija!
Uf, mai am 4 zile.emotii din ce in ce mai mari...
Mare grija!
Uf, mai am 4 zile.emotii din ce in ce mai mari...
După a 12-a zi am reușit sa dorm si pe stânga si pe dreapta.
Fetelor voi când va palpați sâni după implant..simțiți așa un fel de "galme" ?
felicitari, mamitzica și tuturor celorlalte noi operate! greul a trecut, de acum trebuie doar sa va obisnuiti cu noile achizitii :) dupa 7 zile deja va veti simti din ce in ce mai bine..
marce89, la ce te referi prin galme? și in ce zona le simti? Daca le simti sub sani sau între sani este normal..simti marginea implantului, nu e nimic grav.
marce89, la ce te referi prin galme? și in ce zona le simti? Daca le simti sub sani sau între sani este normal..simti marginea implantului, nu e nimic grav.
Da pe marginea sanilor.. Probabil ca mi se desumfla și de aceea simt așa ?
Panda, multumesc mult!:) inca n a trecut greul, e abia a 4 a zi. Dar a devenit suportabil. Astept sa treacă inca 3 zile sa fac săptămana si sper din suflet sa încep o etapa mai ușoară. Se pare ca eu n am fost asa rezistenta precum alte fete care scriau ca la 3, 4 zile nu mai aveau dureri.. dar important e sa fie totul bn si sa ma bucur de sânii pe care i visez de 15 ani..:) te pup!
Buna seara fetelor, am încercat si eu acum sa ma pun pe o parte nu simt sa ma deranjeze ceva, e bine sa dorm si pe o parte daca nu ma deranjează, sau încă nu am voie, luni fac 3 saptamani de la operatie.
marce și eu simt 'galmele' alea sau 'valurile', dar sunt marginea implantului. Deobicei se simt la pacientele mai slabute pt ca nu e destul tesut ca sa le acopere. Atata timp cat nu se vad valurile alea nu ai de ce sa te ingrijorezi.
mamitzica ai sa vezi ca toate durerile trec repede..cea mai naspa e ziua 2, dar pe urma incet incet se schimba lucrurile. La 7 zile te vei simti mult mai bine și la 14 zile diferenta o sa fie wow la cum te vei simti.
onutza, nu stiu ce sa zic..depinde de dr tau cum ti-a spus sa faci, am vazut ca nu toti au aceleasi interdictii, insa din propria experienta pot sa iti spun ca abia pe la 6 saptamani am avut voie sa dorm pe parti și nici macar atunci cand am implinit 6 saptamani nu prea am putut dormi pe parti ca mai simteam un disconfort..eu te-as sfatui sa mai astepti..e mai bine sa fii mai precauta
mamitzica ai sa vezi ca toate durerile trec repede..cea mai naspa e ziua 2, dar pe urma incet incet se schimba lucrurile. La 7 zile te vei simti mult mai bine și la 14 zile diferenta o sa fie wow la cum te vei simti.
onutza, nu stiu ce sa zic..depinde de dr tau cum ti-a spus sa faci, am vazut ca nu toti au aceleasi interdictii, insa din propria experienta pot sa iti spun ca abia pe la 6 saptamani am avut voie sa dorm pe parti și nici macar atunci cand am implinit 6 saptamani nu prea am putut dormi pe parti ca mai simteam un disconfort..eu te-as sfatui sa mai astepti..e mai bine sa fii mai precauta
Mulțumesc Panda, voi asculta sfatul tău si mai astept câteva saptamani, esti o drăguța:*
Onutza te înțeleg perfect :))) eu marți fac 3 săptămâni..încerc sa țin bustiera cât de stransport pot de și mă deranjează rău..Mă doare spatele din cauza poziției de somn și din cauza ca încerc sa stau dreapta.. Mă simt teleghidata :)) off ce as dormi pe o parte.. Nu sunt adepta somnului pe burta..Dar pe o parte da.. panda Mulțumesc de răspuns.. Nu se văd valuri doar ca simt așa..intradevar sunt slaba am 1.69 și 53 kg..Mă rog am pus 4 kg de 3 săptămâni :)) pe 11 merg la control după care mă întorc în " tăriile calde" și voi reveni în octombrie in tara pt control
Onutza, mie doctorul mi-a spus dupa prima saptamana sa dorm pe laterale fara probleme, doar ca mie imi era teama la inceput. Intai am dormit asa putin inclinata pe o parte. Dar la 3 saptamani dormeam pe laterale. Acum vezi cum te simti, daca nu te doare, e ok.
Exact asa simt si eu chanell, in bratul drept. Curios este ca inainte de operatie nu am avut niciodata aceste simptome ale bratului. Deci eu sunt convinsa ca are legatura cu implantul. Simt aceasta amorteala sau imi simt bratul greu dupa ce fac efort prelungit. Sau, ca si tine, daca stau prea mult timp pe o parte.am sa intreb si eu la controlul de 6 luni, in septembrie.
Si eu tot la 3 saptamani am dormit pe parti, ca nu mai rezistam pe spate. In primele nopti cu o perna pusa in spate ca sa stau mai mult sprijinita si apoi, incet, am inceput sa dorm ca lumea pe fiecare parte. Acum ma trezeac uneori noaptea deoarece dorm prea pe ei si ma dor. Pe burta nici nu ma gandesc sa ma pun:))) cred ca asta e singurul meu regret, ca nu mai pot dormi pe burta. Cand imi vad sotul si pe fi'mea cum dorm pe burta, tanjesc...
Ah si inca dorm cu bustiera Marena. Efectiv nu pot fara ea. Am incercat sa ma culc fara, dar nu m ia somnul, ma simt incompleta:)))
Eu înainte numai pe burta adormeam, m-am gandit ca in concediul asta nu o sa ma pot odihni aproape deloc mai ales ca eu ma trezesc in fiecare dimineata la ora 4 cand merg la munca:((((. Ma doare spatele rau cum dorm tot pe spate:((( doctorul nu mi-a spus cand am voie sa dorm pe o parte dar o sa i-l intreb maine. Sunt tot obosita ca nu ma pot odihni noaptea:((((
Si mai este ceva, sensibilitatea la sfârcuri ma omoară:((( nici bustiera nu o mai suport cand ma apasă pe sfârcuri, asa ati simțit si voi???? Oare cat mai tine " usturimea" asta???
Kalista, imi amintesc si eu este senzația ca bustiera este ca un strat de piele de care nu ne putem lipsi:), aceiași senzație o aveam ai eu, încercam fara si aveam un somn conștient, nu ma odihneam, ulterior cand am fost plecata mai multe zile si nu am avut o am fost nevoită sa dorm fara ea si asa am reușit sa fiu ok fara bustiera. Dorm foarte bine fara ea, nu am probleme, acum cand scriu o am pe mine, cand sunt f obosita o mai iau la întrebări. Va pup fetele, somn liniștit!
Onuta eu de la 1, 5luni nu am mai simtit dar cred ca depinde de la caz la caz.mai am.un pic partea de jos a sanului amortita si am aproape 2 luni
Buna dimi, fetelor! O întrebare: pe voi va usturau inciziile noaptea mai mult? Sau cand stăteati întinse?cum ma pun sa dorm, încep sa ma " frigă"..senz mea e de parca s ar freca tăietura de ceva( bustiera, bandaj), dar am tras un pic cu degetele de marginea bustierei si pare ca nu i de la ea
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 5Operatie lifting mamar
- 14sani mariti natural
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 14ridicare sani
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 14Tumora maligna la san
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1tumora mamara dreapta
- 4implant mamar
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 4Augumentare Mamara
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Nelamuriri dupa augumentarea mamara
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: