Implant silicon sani
Onuta da.. Și eu am făcut "rana" la un sfârc dar mia trecut.. Și eu suntvla del de sensibila la ele din cauza bustierei..zi de zi vând le masez abia pot sa le ating dar după masaj sunt ok, mamatzica da e ok ai aceea senzație pt ca se prinde operația.. E normal
Cu plăcere :) vei avea senzația ăsta pana după ce îți va scoate firele, și dupa aceea va fi din ce în ce mai inexistents.. cicatricea mea a început deja sa se cicatrizeaze.. Se vede foarte puțin... Probabil și crema care o folosesc ajuta foarte mult.. singura mea problema e bustier :)) cei drept nici înainte nu prea purtam sutien ca nu prea aveam ce baga în el:))
Mamatzica de la STRATAMED, intradevăr e scumpa dar chiar da rezultat.. păcat ca nu pot face poze sa postez în com sa vezi ce bn arată...
Marce, deci tot renumita cremuță :)sa împlinesc 2 sapt si mi cumpăr si eu, am vazut ca se găsește la 10 gr si la 50g.banuiesc ca la o aplicare treb pus f putin, nu îmbibat..
Mulțumesc Daria2009 si Marce89, asa si eu le simt foarte sensibile, eu nu imi fac masaj la sani dar ma dau cu ulei si cand ating sfârcurile imi vine sa zbier, asa urat se simte:((((rana nu am facut deloc, iar cicatricile arata foarte bine, va doresc o zi frumoasa
Într-adevăr Stratamed este foarte buna, eu am primit de la clinica una de 10 g, dar m-am uitat pe net si se găsește si in Germania, mult mai ieftin ca si in România, trebuie sa imi mai comand una:))
Da, trebuie aplicat in strat foarte subțire ca altfel nu se usucă, aplicat și lăsat cca 5-6 minute încât sa se usuce bn, în cât timp se usucă eu îmi fac masaj și după îmi pun bustiera
Oare si la voi se simt sânii ciudat la frig??? Parca se strâng:))
Onutza câte minute pe zi Îți dai bustiera jos?
Eu sunt in ziua 9 dupa operatie, de muuulte zile ma simt super bine, ce ma "deranjeaza" acum este banda de peste sani, abia astept sa se aranjeze implantul si sa arate natural, sa scap de banda. Presupun ca nici la voi nu aratau f natural in ziua 9, nu?
Felly T, tu ții banda f strans? Si eu am banda.. dar n o suport non stop f strânsă, o mai relaxez eu un pic
Marce, eu imi dau jos bustiera doar cand fac dus si ma dau cu crema, in rest o țin tot timpul, ar veni cam 10 min pe zi in total.
Merci Marce!:) azi am simtit sânii mai inflamați si dureroși decât ieri.. sper ca e totul OK!recunosc ca astăzi n am mai stat întinsa atat de mult, pt ca nu mai suport, ma dor toate, mai m am plimbat prin camera, am stat si n șezut mai mult.. azi e a 5 a zi.
Eu una nu am aceea banda:) am bustiera și atât.. mamitzica e foarte important sa încerci sa te relaxezi..Cu cât te forțezi cu atât durerea e mai mare, eu în primele zile după op dormeam foarte mult..prb și de la pastilele ce le luam..Dacă durerea e insuportabila atunci poți lua un calmant la nevoie
Mamitzica toate prietenele mele care si-au pus implant si au avut nevoie de banda de deasupra sanilor (operate de medici diferiti) au spus ca scopul benzii este de a nu lasa implantul sa urce prea sus...eu te-as sfatuii sa incerci sa o strangi cat poti de tare si sa nu o lasi deloc relaxata.
Cat timp trebuie sa porti banda aceea?
Cat timp trebuie sa porti banda aceea?
ROXY, intre timp am intrebat doctorul meu si a zis ca e n regula daca o mai relaxez, deci am verde!:)
Marce, nu ma forțez, doar ca astăzi n am mai putut sta ca leguma, am mers prin camera, am stat mai mult in șezut, nu mai puteam sa stau împăiată :))
Marce, nu ma forțez, doar ca astăzi n am mai putut sta ca leguma, am mers prin camera, am stat mai mult in șezut, nu mai puteam sa stau împăiată :))
Am dat cu mastoprofen si Arnica si vad ca nu mai sunt chiar asa tensionați :) Ahh, abia astept sa ma bucur de fetele mele cu adevărat!!
ONUTZA, eu stiu de la Chanell si am auzit si la alte fete ca se " strâng" la o Temp mai scăzută:) deci e normal.. ma rog, normal in situația data.
Am niște senzații f ciudate! Simt inauntru de parca as avea picături de apa fierbinte care se plimba
Sanii vor fi unflati inflamati pana la 3-4 saptamani dar pe zi ce trece se detensioneaza usor si nici nu realizezi cand se desunfla.La frig se contracta muschiul din cauza asta senzatia asta ciudata, bine ca e vara :)
Eu m-am operat la inceputul lui martie si am prins cateva zile super friguroase. Si mi se intareau sanii fff rau si ma dureau. Deci frigul ii tensioneaza. O sa observati ca dupa ce faceti dus caldut o sa ii simtit moi si usori pret de cateva minute.
Da Mamitzica, asa urâta e senzația:((( si vremea asta urâta Numa ploaie si frig asa urat se simte la sânii mei:)))
Marce, da, am dat o jos pe aceea si am pus alta noua, se murdărise prima..am avut emotii, plus ca m am si suparat, unu e mai mare acum decât celălalt.. Dar astept., e devreme inca, se vor așeza.. Sper!
Ehh stai liniștită mamitzica, e nevoie de timp, sa ne faci unla avatar sa vedem evoluția ta:)
Dupa cum am.promis am reusit sa pun poza noua, cum vi se par? Sper sa nu mai scada mult ca deja ii vad pe zi ce trece mai.mici..ori faptul ca m-am obisnuit cu ei.Citeam mai de mult ca la anatomic dupa 2luni incep sa prinda volum dar eu nu imi imaginez cum vor fi mai mari...
Daria, f frumoși! Sunt simetrici, mărime potrivită, forma frumoasa! Ai mei arata ciudățel acum; unu e mai umflat si sunt tari ca piatra. Azi împlinesc 6 zile :)
Mamitzica, e normal sa fie un san mai umflat decat altul si cu forme ciudate. Mie dr mi-a zis ca pot sa relaxez banda un pic fata de cum mi-a strans-o el, dar nu cu mult si nu pe perioade lungi de timp. Mi-a zis sa fac un semn cu pixul acolo unde mi-a strans-o el. La a doua vizita m-a intrebat cum e cu banda, am zis ca m-am obisnuit si mi-a strans-o si mai mult :) Eu o dau jos doar 10 min pe zi cat imi fac toaleta, in rest o tin stransa cat mi-a zis dr, pt ca vreau sa se aseze sanii frumos si repede. A zis dr sa profitam acum, cat nu se termina vindecarea. A estimat ca voi sta cu banda 2 sapt, abia astept sa scap. Da, ma deranjeaza, dar o am de 4 zile si deja mi-a coborat un pic implantul in forma dorita. Dupa astea 2 sapt raman cu bustiera, fara banda. Va pup
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 12dureri de sani
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 14Tumora maligna la san
- 5Mancarime mamelon
- 8interpretare mamografie
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 4implant mamar
- 11Implant cu silicon
- 1Marire sani si scolioza?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: