Implant silicon sani
Daria2009, foarte frumoși sunt sânii tai, ti se potrivesc perfect:*
Multumesc mult ! Intreb veteranele cum se mai schimba intre 2 si 6 luni cand se zice ca ajung la forma finala ? Presupun ca se mai inmoaie dar forma ramane aceeasi?
Felly T, da, 2 sapt se tine banda, asa mi a spus si mie dr. Banda ajuta sa coboare sânii care sunt prea "'in gat", ai mei nu mai sunt f ridicați, iar azi am împlinit abia 6 zile. Nici eu n am stat fara ea, nu vreau sa fac greșeli, doar am mai slăbit o uneori cand se inflamau si automat banda ma strângea f tare, dar am intrebat doctorul si a spus ca e OK.
Daria sa stii ce se schimba foarte mult. Eu am aproape 4 luni, implant anatomic. Au coborat la acelasi nivel, sunt simetrici si capata un aspect mai natural. Inca sunt tari, nu ca la inceput dar aici depinde si de coezivitatea siliconului.
Plus ca asa cum a scria si chanell, se maresc dupa 3 luni. Capata mai mult volum deoarece se relaxeaza muschiul.
Sa speram ca mai prind volum, mi se pare ca au scazut mult...inainte "judecam" in sinea mea fetele care le auzeam ca vor mai mari ca li se par mici, acum le inteleg perfect -)
Si ai mei mi se par mici acum:))) eu am anatomic 450, sper sa prindă mai mult volum dupa câteva luni, răbdare si tutun am:))))
Da fetelor... și eu mă obișnuisem cu ei și mi se păreau mici, sa vedeți la plaja când se holbeaza toată lumea la decolteul vostru..ca vi se par imensi
Stai ca nu înțeleg... După ce se " desumfla" se mai măresc?
Marce 89, se destind muschii, implantul nu mai sta " sugrumat, prind volum in timp, da.
Aspassia, sa vad cum ies eu in lume!:)) imi par pepenași !
Ms mamatzica, Asta nu am știut... Dar nu îmi va părea rău :)))
Buna, sunt noua pe acest forum. Sunt operata de o luna, sânii mei sunt inca tari si unul este mai sus, altul mai jos. Credeți ca se vor așeza cu timpul ? Multumesc !!
Mirela3, eu sunt operata doar de o săptămana, însă 3 luni am citit pagina cu pagina acest forum.. nu ti face griji, dupa o luna sânii nu sunt inca așezati, procesul poate dura pana la 6 luni. Erau fete care spuneau ca la un moment dat sânii lor erau pătrați :)) deci stai liniștita, mai durează pana coboară si se aseaza. De cele mai multe ori unu e mai mare sau mai sus. Si la mine dreptul e mai măricel acum, dar o sa si revină cu siguranța. Te pup!
Chanell, Aspassia, Mamy3, Panda, Sweet Angel, Onutza 2015, Lyuta, Roxy13, Marmaris, DanaVlad, Marce89, FellyT, miruna31, TUTUROR fetelor care m au susținut si încurajat ( imi cer scuze daca am mai uitat alte nume de utilizator), VA MULTUMESC din suflet!!! Acest forum este ca un doctor blând care alina orice durere sau frica! Toate fetele cu care am vorbit inca de dinainte de operație si dupa sunteți minunate! Astăzi fetele mele împlinesc 7 zile si se simt extraordinar. Domnul doctor Vitalie este pt mine un artist, un om deosebit si mai ales un doctor de excepție. Nu este reclama, este vocea sufletului meu mulțumit. Mi a fost f greu 2, 3 zile si nopți dar acum tot ce ma mai " deranjează" este o ușoară usturime a inciziilor care este normala. FETELOR, FACEȚI ACEST PAS, nu așteptați ca mine pana la 36 ani, mergeți la un doctor bun si totul o sa merite din plin!!!
Așa e :) și eu sunt foarte fericita ca am făcut acest pas :) abia aștept sa pun o rochiță decoltata și sa ies cu pieptul în fata :))), eu mâine fac 3 săptămâni de la intervenție.. Și mă simt minunat... singurul deaconfort e bustiera.. Dar e spre binele meu, o sa o suport eu încă 2-ua luni și o săptămână :)) sănătoase sa fim... restul.. E can can
Neața fetelor, si eu astăzi fac 3 saptamani de cand m-am operat si sunt foarte fericita si împlinita ca am facut pasul acesta:)))eu luna asta am cununia asa ca sigur voi fi sexy:))) va pup pe toate
Buna fete frumoase! M-am intors din vacanta! A fost prima vacanta la mare dupa operatie si m-am simtit minunat sa nu mai trebuiasca sa fac tot felul de artificii sa maschez faptul ca nu am sani. E super sa ai incredere in tine! Chiar daca am o multime de alte defecte, lipsa sanilor era defectul care ma apasa cel mai tare, practic nu puteam sa ma simt femeie.
Eu am acum 2 luni si jumatate si sanii s-au asezat foarte frumos sunt moi fata de cum erau la inceput, dar inca nu ca si un san natural. Acum nici nu stiu cam cat de moi ar putea fi la final.
Sper si eu sa prinda putin mai mult volum, nu pt ca ii vreau mai mari ci pt ca ar parea mai naturali.
Eu am acum 2 luni si jumatate si sanii s-au asezat foarte frumos sunt moi fata de cum erau la inceput, dar inca nu ca si un san natural. Acum nici nu stiu cam cat de moi ar putea fi la final.
Sper si eu sa prinda putin mai mult volum, nu pt ca ii vreau mai mari ci pt ca ar parea mai naturali.
Mamitzica, ma bucur tare mult ca esti bine! Si vei fi din ce in ce mai bine! Gata ai o saptamana, a trecut ce a fost mai greu.
Ma bucur ca te-am putut ajuta putin, esti o persoana minunata.
Si pe mine m-au ajutat alte fete operate inaintea mea si mi se pare foarte normal ca la randul meu sa ajut si o fac cu placere.
Datorita acestui forum eu nu l-am stresat deloc cu intrebari pe doctor dupa operatie, pt ca stiam tot ce ma interesa de aici.
Ma bucur ca te-am putut ajuta putin, esti o persoana minunata.
Si pe mine m-au ajutat alte fete operate inaintea mea si mi se pare foarte normal ca la randul meu sa ajut si o fac cu placere.
Datorita acestui forum eu nu l-am stresat deloc cu intrebari pe doctor dupa operatie, pt ca stiam tot ce ma interesa de aici.
Mamitzica ma bucur ca te simti mai bine si totdata ma bucur ca ti-am putut fii de ajutor cu un sfat sau o parere, stiu din propria experienta ca este de mare folos!
Multumesc pentru raspuns, eu nu sunt foarte fericita, am 350 ml si mi se par mici, imi pare rau ca nu am optat pentru mai mult :(((.
Mamitzica, am citit ca sânii prind volum in timp, am o luna de la operație, am vreo șansa sa mai prindă putin volum ???
Mirela, pana la 2 luni inflamatia se retrage complet, incep sa se inmoaie, sa coboare, sa se aseze. Din cate am inteles cam de pe la 3 luni incep sa prinda volum. Sper si eu sa fie asa, dar asta ne-o pot spune doar fetele operate de mai mult timp. Eu mai am vreo 2 saptamani pana fac 3 luni, dar nu sesizez vreo schimbare in sensul asta.
Voi bustiera după 3 săptămâni ati ținut o strâns de tot? Sau ați mai lărgit o? După cât timp ați renunțat la bustiera?
In aces moment eu care am ajutat zeci de fete si am susținut sa faca acest pas, plang din cauza răutăților colegilor, si mi as fi dorit sa fiu ca inainte, atunci cand ai un job unde intr un final nu esti înțeleasă, nu sunt băieți la munca si stiu prea bine ca nu pot ridica atat de mult ei m au stresat pana am pus mana si am facut mișcări bruște, fortare si cu greutate, mușcari mult prea dese ale bratelor, ample si acum da, dupa mai bine de 1 an pentru prima oara simt durere, si îmi arde sanul drept, ma doare brațul drept, care a fost mereu mai sensibil. Maine poate revin la sentimente mai bune dar totuși gândiți"va bine daca jobul vostru si sprijinul colegilor va vor ajuta. Sunt foarte trista...
Offf Chanell, ce rau imi pare ca tocmai tu patesti asa ceva.
Din pacate, asa este lumea, multi sunt rai si invidiosi, nu ti-ar intinde o mana de ajutor pt nimic in lume. Iar daca mai stiu si motivul, deja esti catalogata piti, ca nu a fost o necesitate, ci un moft al tau, altii sunt bolnavi si tu dai bani pt ca nu ai ce face cu ei si multe alte rautati...
Sper sa fie totul bine, sa fie doar ceva de moment. Multa sanatate, Chanell!
Din pacate, asa este lumea, multi sunt rai si invidiosi, nu ti-ar intinde o mana de ajutor pt nimic in lume. Iar daca mai stiu si motivul, deja esti catalogata piti, ca nu a fost o necesitate, ci un moft al tau, altii sunt bolnavi si tu dai bani pt ca nu ai ce face cu ei si multe alte rautati...
Sper sa fie totul bine, sa fie doar ceva de moment. Multa sanatate, Chanell!
Multumesc pt raspuns ! Sânii tai sunt foarte frumoși Mamitzica, la fel de mari i-as fi dorit si eu :(((!
Mamitzica, ce mesaj optimist al tau! :) mult mai bine, fata de cele de saptamana trecuta :) Bravo! Chanell, imi pare f rau sa aud, ce nesimtiti. Sper sa fie totul bine! Poate totusi implantul tau nu a patit nimic, mie dr mi-a zis ca dupa o luna de la op imi pot ridica fetele in brate (15 kg). Cat ai ridicat? Asta cu pitipoanca si ca lumea e bolnava si tu te operezi sanatoasa fiind am auzit si eu... Dar ar pune mana pe ei daca ar putea... Sa ne tii la curent!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 7Probleme sani
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 74cancer de san??
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 9Vreau sani mari
- 0implant mamar
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 3implant sani
- 2Mastoza chistica
- 0sini prea mari
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 0Ridicarea sanilor "cazuti" - Intrebari si Raspunsuri
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Mastopexie și implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: