Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 214321442145 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
06-07-2016, ora 14:24
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Si am intrebat doctorul daca pot dormi pe o parte si a zis ca pot de acum.
Mi-a zis ca este un dr in America care le pune pe paciente sa stea direct pe burta dupa operatie pt ca nu este asa de dureroasa dupa recuperarea. Eu nu am curaj sa fac asta...
0
06-07-2016, ora 14:35
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY, trimite email către Romedic, eu asa am facut si au fost ff amabili, m au ajutat. Nu merge de pe iPhone, la mn n a mers. Trimite email cu poza pe care o vrei la profil si cu cerința ta.
0
06-07-2016, ora 14:37
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
ROXY, deja ti a dat voie sa dormi pe părți??? N am mai auzit... fetelor, voi??
0
06-07-2016, ora 14:59
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Marce sa stii ca și mie mi se pare o prostie dar sa știi ca sânii ei erau reușiți și se simțea bine
0
06-07-2016, ora 15:26
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Si mie mi-a spus docotorita ca pot dormii pe parti imediat dupa operatie..evident nu am facut asta pt ca imi era frica :))..acum insa dorm pe parti fara prb..
0
06-07-2016, ora 16:21
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Mersi Marce89:*, astăzi am vazut ca in fisa mea scrie ca trebuie sa port 3 saptamani bustiera, si dupaia trebuie sa port sutien, dar nu stiu ce sa fac sa o mai țin sau nu??? Nu ma deranjeaza doar ca au început sa se vindece cicatricile si banda de jos sta chiar pe ele si asta e deranjant. Eu m-am gandit sa o mai țin pana fac o luna si dupaia sa o port doar noaptea, e Ok asa???
0
06-07-2016, ora 16:22
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Mamitzica, si mie doctorul la externare mi-a spus ca pot dormi pe parti si am fost tare mirata, pt ca ma miscam ca un robotel, abia ma asezam in pat si el zicea sa dorm pe parti, dar dupa prima saptamana am inceput sa dorm inclinata asa pe cate o parte si incet incet pana la 3 saptamani am ajuns sa dorm foarte bine pe lateral. As fi murit sa dorm numai pe spate cateva saptamani.
0
06-07-2016, ora 16:29
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Fetelor, tot citesc comentariile voastre si nu pot sa nu ma intreb: oare de ce exista diferente atat de mari intre recomandarile medicilor dupa operatie?
Eu nu am avut tuburi de dren, nu am avut banda peste sani, din a doua zi am facut dus, mi-a interzis 3 saptamani sa dau cu ceva pe sani, a zis sa dorm pe parti de la inceput, dupa 3 saptamani a zis sa port bustiera doar noaptea, iar de la 6 saptamani sa nu o mai port deloc, decat atunci cand fac sport.
Eu chiar nu inteleg de ce difera atat de mult recomandarile medicilor.
0
06-07-2016, ora 16:31
Marce89
Nu este medic/terapeut
Marce89
Onuta..Mie mi sa spus sa o port 3 luni, eu zic sa o mai ți ca nu face nimic rău... Știu ca minimul e de o luna... Acum nu știu.. Ca văd aici atâtea cazuri..atâtea păreri diferite..Nimic concret
0
06-07-2016, ora 16:36
Marce89
Nu este medic/terapeut
Marce89
Mamy nici eu nu am avut tuburi de dren, nu la toate intervențiile se pun tuburi de dren decat la cele necesare, cel puțin așa știu eu... Dar am rămas și eu surprinsa la câte am citit aici
0
06-07-2016, ora 16:44
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu cred ca recomandările diferite sunt în funcție de mărimea implantului, forma, chiar și vârsta și tipul de piele, apoi cred ca fiecare medic are experiența lui și astfel diferă. Mamy îmi place tare mult sutienul tău de baie
1
06-07-2016, ora 16:59
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
O mai țin si eu, doar la cununie nu am sa o port ca nu imi permite rochia:))) oricum mai sunt 3 saptamani pana atunci. Are dreptate Mamy, fiecare doctor este cu recomandările lui, mie mi-a spus ca dupa o luna nu trebuie sa mai port bustiera, ca nu trebuie sa imi fac masaj la sani, si culmea ca in misa mea scrie ca dupa doua saptamani sa imi masaj sânii in fiecare zi cate 5 min:)) nici nu stiu ce sa mai înțeleg, el o spus ca cu crema pentru cicatrici sa ma dau doar o luna si atat, iar in fisa scrie sa ma dau timp de 3 luni o data pe zi:))) eu ma dau de doua ori pe zi si arata foarte bine cicatricile au căzut toate cojile si imi fac masaj de doua ori pe zi si am simțit ca sau schimbat in bine de cand ii masej:))) si vb aceea mărire de sânii ne-am facut toate de ce este asa de diferit de la un Dr la altul ??
0
06-07-2016, ora 17:05
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Da, aveți dreptate.. daca spuneti ca si unora dintre voi v a recomandat asa, înseamna ca e OK.mie mi a sunat ciudat pt ca eu am 9 zile azi si abia pot aplica crema, dar sa dorm pe părți..:)) ai mei sunt inca ff tari. Tuburi de dren nici eu n am avut, însă am avut si un leucoplast ff strans lipit sub sani, de la un capăt la altul, cu care am stat o sapt, si banda deasupra sânilor cu care treb sa mai stau pana împlinesc 2 sapt. Cu bustiera mi a zis 3 luni, 2 non stop apoi doar in cazuri speciale - o ieșire, etc- sa renunț 3, 4ore.. Si indicație pe termen lung- la activități sportive mereu bustiera, pe acasă cat mai des bustiera, si n rest sutiene cu susținere buna.. prob pt ca implantul e măricel la 500.. nici eu nu mai am 20 ani.. asta e!
0
06-07-2016, ora 17:09
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Wow, MAMY!!m a facut curioasa Aspassia si am tras un ochi. Suuuper decolteu!
0
06-07-2016, ora 17:32
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
In legatura cu tuburile de dren, dr a zis ca multi dr zic ca pot lega vasele respective din san incat sa nu mai curga sange dar ca el prefera sa puna pt siguranta sa nu fac hematom.
Bustiera mi-a zis sa o port o luna (bustiera medicala post operatorie 1) + banda de deasupra sanilor 10 zile. Eu mi-am comandat o bustiera post operatorie 2 care eu am decis sa o port dupa o luna.
Imi puteti recomanda crema pt cicatrici? Crema de galbenele a zis ca nu e buna
1
06-07-2016, ora 17:41
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Eu folosesc Contractubex de 2x pe zi la indicatiile medicului si ma mai dau si cu Bio Oil, am inteles ca e bun pt cicatrici..
0
06-07-2016, ora 17:41
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Roxy, STRATAMED mi a recomandat mie dr, si am auzit de la multe fete ca e extraordinar.
0
06-07-2016, ora 17:45
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Am si eu o întrebare.. s a mai intamplat cuiva dupa operație sa fie deranjata la stomac? F ciudat.. inițial n am avut scaun 2 zile, apoi m am deranjat la stomac.. O avea leg sau e întâmplator??
1
06-07-2016, ora 18:12
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Mamitzica si eu am fost deranjata la stomac multe zile dupa operatie cu toate ca scaun am avut chiar din prima zi dupa operatie, am mai citit pe forum ca si alte fete au fost, mie mi-a spus doctorul ca este normal
0
06-07-2016, ora 18:26
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Merci, Onutza! M am linistit..:)
0
06-07-2016, ora 18:57
Marce89
Nu este medic/terapeut
Marce89
Mamitzica noi 2-ua am făcut interventia cu doctori diferiți dar din aceasi clinica:) avem aceasi reguli:))aceasi tip de silicone "arion"( eu am rotund) diferența e la mărime și intervenția mea a fost făcută la clinica eliade pt ca la arca nu aveau loc, era full:))
0
06-07-2016, ora 19:42
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Da, Marce, , asa este!:) si al meu tot rotund, chiar daca nu pare.
0
06-07-2016, ora 19:46
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Multumesc Mamitzica, recunosc ca eram tare mandra de sanii mei la plaja pt prima oara in viata mea.
Aspassia, sutienul l-am luat anul trecut, desi nu aveam ce baga in el, dar mi-a placut foarte mult si uite ca vara asta s-a potrivit de minune.
Legat de diferentele intre recomandari, am uitat de masaj, mie mi-a spus sub nicio forma sa nu-i masez, sa nu incerc sa-i apropii sau sa-i pun in sutien cu sarme pana la 3 luni.
Probabil fiecare medic are experienta proprie, dar ma mira foarte tare diferentele astea majore intre recomandari si nu stiu daca are legatura cu marimea implantului, varsta, pielea si altele, pt ca eu am vorbit cu fete operate de doctorul meu, avand varste diferite, implant diferit ca marime, iar recomandarile au fost aceleasi.
0
06-07-2016, ora 19:47
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Momentan ai zice ca e anatomic mai degrabă.. dar o se se așeze el, treb răbdare si uneori nu prea mai am:( e f greu sa nu poti face ceea ce vrei, ma dispera inactivitatea si dormitul pe spate cand eu toata viata am dormit băiețește pe burta. Dar ce si face omul cu mana lui, se numește lucru manual, nu?:)) eu am vrut o!
0
06-07-2016, ora 19:59
Marce89
Nu este medic/terapeut
Marce89
Mamitzica eu luni merg la controlul de 1 luna:) dacă vi la scos de fire poate ne și cunoastem:)
0
06-07-2016, ora 20:22
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu astăzi ptr prima data pot sa spun ca mă simt confortabil în sutien cu sârme și putin burete. Am pus și poza sper sa se vada
0
06-07-2016, ora 21:01
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Se vede poza, Aspassia! Wowww ce bine arata, super!
0
06-07-2016, ora 21:15
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Marce, eu marți vin, asa m a chemat... mi ar plăcea tare sa ne cunostem, dar sigur găsim alta ocazie, alt control!:* mi ar placea':)
0
06-07-2016, ora 21:16
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Aspassia, eu nu vad poza:(
0
06-07-2016, ora 22:01
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Aspassia foarte frumos arata:*
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 214321442145 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •