Implant silicon sani
Si mie mi-a zis ca pot dormi pe parti dupa ce scap de tuburile de dren (in ziua 4). Tuburile de dren scad procentual riscurile de hematom/serom, care sunt o posibila cauza a contracturii capsulare. Mie dr mi-a zis ca unii dr recomanda scoaterea drenurilor dupa ce cantitatea colectata scade sub 30 ml in 24 h, altii sub 50 ml in 24 h, mie mi le-a scos cand a scazut sub 50 ml. Si mie mi-era frica sa ma intorc pe parti cand mi-a dat voie, dar incet incet m-am pus pe parti si acum e ok. Banda am tinut-o doar 6 zile, dar strans. Sanii s-au asezat, implantul a coborat, am scapat de banda. Abia maine fac 2 sapt. Sunt f multumita de cum arata sanii. Mai sunt un pic inflamati sus la muschiul pectoral, dar deja arata aproape naturali. Eu mi-am luat bustiera stadiul 2 pe care o port numai cat se usuca Marena (de stadiu 1). Mamitzica, mersi de pont - de la tine am citit de bustieremedicale.ro si am fost la ei la atelier si mi-am ales, au fost ff amabili, mi-au aratat o gramada de bustiere si sutiene, mi-am luat bustiera de stadiu 2 si deja un sutien de stadiu 3 pt viitor, nu m-am putut abtine :) Primul sutien din dantela fara sarme si bureti. Si bustiera de stadiu 2 e sexy. Sunt f incantata!
Buna seara fetelor, am trecut cu bine peste prima consultație însă nu sunt convinsă de Explicațiile pe care le-am primit. Am feelingul ca medicul nu e pe aceeași lungime de unda cu mine. Mai am vineri la 15.00 o alta programare ptr consultație, care sper sa ma mulțumească. Aștept cu nerăbdare ziua de vineri, încă am elan, si curiozitate despre cum va fi, ptr ca in definitiv tot trebuie sa ma operez, ca ma ia disperarea din cauza crizei de timp. Va pup si va mulțumesc pentru cele scrise.
Dar care e treaba cu stadiul la bustiere fetelor? Eu am 2 bustiere de la Marena..doctorita mi-a spus ca pot sa port sutiene fara sarma si push-up..acestea doar dupa 6 luni..
FellyT, ma bucur ca ti am fost de folos ! Pe Bustieremedicale.ro sunt tot felul de sutiene compresive f frumose, sexy chiar!:) martea viitoare cand merg la scos firele o sa intreb dr cand o sa am voie, ținând cont ca este tot lenjerie compresiva, cred o sa am voie in curând.Ma bucur mult ca esti atat de incantata de rezultat, sper sa fiu si eu cat mai curând :) pup
Miruna, stadiul 1 este pt postoperatoriu pana la 6 sapt, adica prima perioada, stadiul 2 dupa 6 saptamâni si stadiul 3, pt susținerea sânilor pe termen lung.
Liz1981, cel mai bine este sa ti alegi un dr pe care l simti compatibil, cu care te intelegi din prima si care ti inspira multa încredere. Dupa operație e important sa comunice bine cu tine.. te pup! Multa bafta!
Multumesc mamitzica!! si este neaparat sa le avem pe acestea, sau putem purta orice sutien cu sustinere mai buna?
Mamitzica multumesc de incurajari :*.momentan asta chiar e visul meu cel mai mare si nu ma las pana nu mi.l implinesc, Marce89 abia ast sa imi impartasesti pareri dupa ce o sa incepi lucru :). Roxy felicitari si recuperare usoara.. Felly T, eu de ridicat nu prea am ce dar pun unghii tehnice si cand pilesc imi solicit putin muschii pectorali plus ca am tendinta sa ma sprijin in mana stanga. Despre marime nu stiu nimic, momentan sunt super ocupata cu joburile ca nu am timp nici sa respir, deci nu am avut timp sa merg la consultatii :( dar am noroc cu voi ca aflu o gramada de informatii foarte folositoare, din 1 aug o sa fiu in concediu si at vreau sa merg si sper tot in perioada aceea sa pot sa fac si interventia, oricum o sa vreau maximul :))). Onutza acum am vazut poza si imi place ca iti vin cicatricile fix sub sani, cred ca dupa ce o sa se mai aseze nu o sa ti se mai vada deloc, app la consultatie ai platit ceva? Si cu cat timp inainte te.ai programat? Pupici
Super fetelor, mă bucur sa aud păreri și eu sunt mulțumită. Mamitzica mai da i refresh la pagina
Oanacriss mare grija cu ales-ul de maxim.dr mi-a explicat cu cat e mai mare cu atat e mai grea recuperarea. Daca vrei maxim, ia-ti 2 sapt intregi de concediu si multa rabdare :)
Fetele am trecut cu bine de prima noapte acasa dar e mai dureros intr-adevar. Cand m-am ridicat din pat (5 am) am crezut ca mor de la presiune.
Ieri m-am tot incapatanat la spital sa ma ridic singura si acum ma doare locul unde sunt bagate drenele.
Si lacrimez mult, e de la anestezie?
Ce crema folositi pt pielea intinsa de pe sani? Pt cicatrici mi-am comandat contractubex
Fetele am trecut cu bine de prima noapte acasa dar e mai dureros intr-adevar. Cand m-am ridicat din pat (5 am) am crezut ca mor de la presiune.
Ieri m-am tot incapatanat la spital sa ma ridic singura si acum ma doare locul unde sunt bagate drenele.
Si lacrimez mult, e de la anestezie?
Ce crema folositi pt pielea intinsa de pe sani? Pt cicatrici mi-am comandat contractubex
Bună fetelor, peste 1 luna si 1 sap ma operez PTR implant mamar, as vrea sa stiu si eu cat de bun este doctorul caraban Bogdan ? Stie CNv Cva ?? Am
Citit forumul o sa fie dureri foarte mari gen insuportabile ?
Citit forumul o sa fie dureri foarte mari gen insuportabile ?
Miruna 31, dupa ce porti postoperatoriu bustiera atat cat ti a recomandat dr, poti purta si sutiene normale cu susținere buna, mai ales daca n ai un implant mare( 500 cc sau mai mult). Pup
ROXY13t, asta cu lăcrimatul si eu am avut o câteva zile plus ca ma si usturau ochii. Mi au explicat fetele ca este de la un gel pe care ni l pune pe pleoape cand suntem sub anestezie.. bea muuulta apa!
Oanacriss, asa este, grija mare cat pui!!in cazul meu a fost necesar sa pună 500cc, pt ca am toracele lat(1, 75 -60 kg) si dupa măsurători atat a iesit. Recuperarea la mine a fost cv mai greoaie in sensul ca eu am avut dureri mari 3zile si 3 nopți:((, nu m am putut ridica singura, aveam o presiune pe piept ce ziceai ca mi a aterizat un elefant pe sani.. in schimb la fetele cu implant mai mic am citit ca s au simtit f bn, n au prea avut dureri, s au putut ridica singure, au condus dupa câteva zile, etc.. Bafta muulta sa fie totul perfect!
Bună fetelor. Am o întrebare. Pot sa îmi pun aparat dentar având în vedere că în luna octombrie urmează sa îmi schimb implanturile? Sau mai bine aștept pana după operație? S-a confruntat careva cu aceasta situație? Mulțumesc
Fetelor, voi dimineață când va treziți, simțiți o usoara presiune?
Iudina, cel mai bine sa întrebi medicul, , app, ce sa întâmplat ?
Da, de ce vrei sa îi schimbi?par ffff naturali în poza
Marce, vreau sa ii schimb deoarece după opt ani de zile după mai multe îngrășări și slăbiri pielea s-a întins și par ușor căzuți( mai ales când ii pipai parca implanturile sunt goale pe dinăuntru și se simte foarte tare marginile implantului ) și în plus acum pot sa îmi pun măcar 300 cc având în vedere ca acum am 150cc plecând acum opt ani aproape de la 0.
Iudiana acum am vazut ca suntem operate de acelasi medic. Cam mici implanturi ti-a pus. Si eu am insistat sa imi puna 320ml.
Tot la el mergi sa iti schimbi implanturile?
Nu cred sa aiba vreo treaba aparatul dentar cu implanturile
Tot la el mergi sa iti schimbi implanturile?
Nu cred sa aiba vreo treaba aparatul dentar cu implanturile
Fetele simt o mare presiune pe sani si ma pisca sanul drept de unde imi iese tubul de dren. Este normal?
La spital m-am simtit mult mai bine.
Acum mi frica sa ma dau jos din pat singura
La spital m-am simtit mult mai bine.
Acum mi frica sa ma dau jos din pat singura
Roxy presiunea e normala, de dren nu știu pt ca nu am avut, eu și acum după aproape o luna dimineață când mă trezesc simt presiune mai ușoară,
Iudiana și eu îmi pun curând aparat dentar, nu cred ca este o problema dacă este fix.
Buna fetelor, Oanacriss eu mi-am facut programea cu o luna de zile înainte am vrut sa fiu sigura ca este liberă cand am eu concediu, eu nu am plătit consultația in cei 3200 de euro am avut totul inclus, doar cand m-am externat mi-am mai cumpărat o bustiera care o fost 250 de lei parca. Eu o sa ma duc aici in Germania la control care ma costa 300 de euro si pot sa merg cand vreau eu si de cate ori cred eu ca este nevoie, poate ar trebui sa suni pentru programare sa nu fie prea tarziu, daca te-ai decis la ce Dr te operezi, te pup:*
Într-adevăr cicatricile arata foarte bine, o sa fac astăzi o poza doar la cicatrici sa vezi mai bine cum se vad, ma bucur ca sau vindecat frumos si repede:))
Roxy in 2008 când mi-am pus implanturile nu încăpeau mai mult deși as fi vrut. În octombrie vreau sa le schimb cu unele mai mari și doctorul Senin Negovan mi-a spus ca acum încape lejer 350cc. Tot la el vreau sa ma operez deoarece am fost foarte mulțumită de el.
Aspassia eu vreau sa îmi pun aparat dentar înainte de operatia de schimbare a implanturilor. Nu încurcă aparatul treaba anestezistului în timpul operației? Eu asa am auzit. dar cel mai bine o sa intreb doctorul sa fiu sigura ca nu fac o prostie
E bine sa întrebi dar știu ca la operație m au întrebat de proteze mobile nu fixe. Cred ca și Stomatologul stie
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 20Cancer san stadiul II
- 2am un san umflat
- 13umflaturi la san
- 9Noduli la sani
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 0Marire sani
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 48cancer de san?
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 3implant sani
- 4implant mamar
- 1Marire sani si scolioza?
- 3Silicoane
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 1Scoaterea implanturilor mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: