Implant silicon sani
Blondy, eu am 500cc, la 1, 75-60 kg, si dupa cum vezi
nu s mari, sunt ok pt conformația si înălțimea mea.
Eu m am lăsat pe mana doctorului meu, a zis intre 485cc si 500cc, urmând sa decidă pe masa de operație, si a hotărât 500cc.
Mergi pe mana dr tau, spunându i totuși cam ce dorești ( mari, medii, proiecție înaltă, sa para naturali, sa fie mai bombati sus, etc), iar el va decide ce e mai bn pt tine.
nu s mari, sunt ok pt conformația si înălțimea mea.
Eu m am lăsat pe mana doctorului meu, a zis intre 485cc si 500cc, urmând sa decidă pe masa de operație, si a hotărât 500cc.
Mergi pe mana dr tau, spunându i totuși cam ce dorești ( mari, medii, proiecție înaltă, sa para naturali, sa fie mai bombati sus, etc), iar el va decide ce e mai bn pt tine.
Dragele mele știți cumva... Se mai dezumfla mai coboară ca ma uit in oglinda si parca sunt Prea umflate prea in gât. Eu am rotund implantul. Durerea e la fel dar cred ca am invatat sa o suport. Mai legan un picior mai strâng putin din dinti. Va pup si mamitzica ai tot respectul din partea mea. Esti o femeie curajoasa si puternica.
Am incercat sa pun poza dar nu imi ia formatul ca sunt pe telefon.
Izzaa, o sa coboare si o sa treacă si edemul, dar treptat:)
Ale mele arătau f ciudat la început; f mari si ridicate.. cam in 2 sapt, cand am mers la fire erau deja ok, dar oricum " asezarea " implantului definitiva poate dura câteva luni, dar de pe la 2 sapt incep sa arate mai firesc:)) nu te speria.
Referitor la poza, nu merge decât format jpg.. ori pui de pe tableta, laptop, calculator, ori rogi admin forumului sa te ajute, trimițând un email către ei.
De pe tel nici eu n am reușit niciodată, chiar daca mi am descărcat o aplicație jpg..
Ale mele arătau f ciudat la început; f mari si ridicate.. cam in 2 sapt, cand am mers la fire erau deja ok, dar oricum " asezarea " implantului definitiva poate dura câteva luni, dar de pe la 2 sapt incep sa arate mai firesc:)) nu te speria.
Referitor la poza, nu merge decât format jpg.. ori pui de pe tableta, laptop, calculator, ori rogi admin forumului sa te ajute, trimițând un email către ei.
De pe tel nici eu n am reușit niciodată, chiar daca mi am descărcat o aplicație jpg..
Evident ca dr mi-a sugerat 450 cc, doar ca mi-a spus ca de pe o scara dea 1 la 10, o sa doara de 4... intrebare...de ce va doare asa de rau ? Ca ii sub muschi? si daca le-as pune sub glanga, nu ar fi mai usor ? Daca " va urcati pe pereti " asa cum se spune, eu ce ma fac ? Ca ma tremura si cand imi facea masuratorile...Am asteptat atat sa nasc si sa pot sa imi fac schimbarea...sa stiti ca pana in noiembrie cand ii programata operatia, imi fac curaj. Apropo, ce sani frumosi aveti, toate. 450 cc anatomic ii mai mare decat 450 cc rotund ?
Blondy eu am implant rotund 325 cc si mi se par giganți am 162 cm si 50 de kg. Da sunt puși sub mușchi si dor mai tare. Dar acum depinde si de corpul fiecăruia. Ideea e si ce material ai tu. Daca ai sâni sau nu ai deloc. Eu am avut cupa c inainte de implant. 450 cc anatomic e mai mare ca cel rotund numai ca e mai plin jos nu si sus. Eu nu am vrut anatomic ca eu fac multa mișcare si mi-a fost frica de acel mic procent ca s-ar învârti. Asa ca nu am vrut sa risc nimic. Sper ca te-am lămurit cat de cat. Succes pe mai departe. T pup
Blondy cu 450ml o sa fi perfecta! Doare ca e o operatie, dar intensitatea e diferita la fiecare. Pe mine una nu m-a durut tare, a fost suportabil. Ca o febra musculara accentuata. Ce a fost neplacut, senzatia aceea de neajutorare, dependenta de cineva...psihic m-a terminat. Am avut maaare noroc cu sora mea si mama. Eu am avut si tuburi de dren 5 zile, dar si asa tot am iesit in oras :))))
Sunt fara sani...cu ei tari si fara asimetrie, dr mi-a spus va o sa comande si 410, dar ai 450...nu o sa am drene si ca voi ramane la ei doua zile ptr ca sunt de la distanta, in general toate pleaca a doua zi...asa calm mi-a vorbit si fara sa imi fac nici un fel de griji, parca imi faceam programare la spalatorie...:)))))) sunt convinsa ca doare, altfel fetele nu s-ar plange... mi-a zis ca o sa se invineteasca rau, , , si ca bustiera ii incomoda... daca va deranjeaza banda de joc ca vine pe taieturi, nu ati putut pune dischete moi de vata ? Si nu o sa am fire...dar va trage plasturii aia dupa o saptamana...sa vezi atunci urlaturi
Bllondy, fara supărare, dr tau stie de dinaintea operației ca nu vei avea drene??sau cat o sa te învinețești? Astea sunt probabilități, nu are cum sa stie sigur..
Si cum adica nu vei avea fire? Cu ce te inchide, cu plasturi?:))
O avea dr tau alte tehnici, dar eu n am mai auzit
Si cum adica nu vei avea fire? Cu ce te inchide, cu plasturi?:))
O avea dr tau alte tehnici, dar eu n am mai auzit
Drenele nu sunt necesare in toate cazurile, la mine si la alte fete nu s a pus niciodata problema de drene, sunt medici care le folosesc la toate pacientele indiferent daca este cazul sau nu, cred ca din analize se poate observa daca este necesar. Se mai pun in cazurile mai complicate, eu nu vad rostul unui chin in plus daca nu este necesar.
Izzaaa sanii se aseaza in timp, edemul dispare, prind o alta forma mai frumoasa si de coborât ajung pana la nivelul unde erau cei naturali, daca sanii naturali sunt poziționați mai sus vor cobora foarte putin.
Blondy sub glanda se lasa mai rapid in timp, plus șansele de contractura capsulara sunt mai mari, durerile sunt relative, in funcție de cum le percep fiecare organism in parte! Preferi siguranța unui implant ferm, rezistent in timp, cu posibile dureri mai accentuate( dar nu de urcat pe pereți) sau dureri minime si un implant care se lasa mai rapid?
Da, Chanell, n a spus nimeni ca sunt necesare in TOATE cazurile, am spus doar ca nu are cum sa stie dinainte cu câteva luni.. tuburile de dren se folosesc in cazul in care ai o acumulare mai mare de sange..iar analizele de sange le faci in ziua operației..
In fine, noapte buna fetelor!
Si noapte cat mai ușoară fetelor recent operate!
In fine, noapte buna fetelor!
Si noapte cat mai ușoară fetelor recent operate!
Blondy ai inteles gresit cu firele, in sensul ca nu le scoate si se reabsorb, se topesc singure in decursul a 2 luni. Fire am avut toate, nu exista operstie fara cusătura, firele sunt la interior, nu le vezi dar se simt la atingere pana se topesc.
Analuzele mamitzica se fac in ziua operației la anumite clinici, in general se fac cu o săptămana inainte de interventie, sunt putine clinici unde faci analizele in acelasi loc si in ziua operației. Daca ar avea toate clinicile dotările necesare sa nu te deplasezi in alta parte pentru analize ar fi mai practic, dar nu au toate laboratoare. Intr o săptămana nu apar modificări la nivelul coagulării sângelui, si la o interventie ulterioară dupa câteva luni analizele făcute cu câteva luni in urma sunt ok atat timp cat nu au apărut complicații dupa prima interventie chirurgicală.
Drenajul asigura evacuarea unor lichide la exterior, se instituie atunci cand exista posibilitatea acumulării unor secreții sau a unor Infecții.
Haideți la somn fetelor, este si maine o zi! Aveți grija de voi! Pupici, noapte buna!
Fetelor recent operate, va doresc sa va treacă noaptea usor si sa reușiți sa va odihniți !
Chanell, somnic pufos!
Chanell, somnic pufos!
Noapte buna Mamitzica. Fetelor aveți grija la schimbările de temperatura, se resimt durerile si muschii se contracta.
Poate nu m-am exprimat corect, firele se topesc si nu vor fi scoase, iar dupa o saptamana se vor inlatura plasturii dupa prima consultatie...Sincer, am incredere in dr, mai ales din discutiile de pe aici! Si am intrebat daca a avut vreun esec si mi-a spus ca singur regret a fost ca dupa un implant pus la o doamna de 370 cc, nu a putut-o sa o convinga ca durerea trece si ea insista sa ii scoata ca nu mai rezista... a ajutat-o cu calmante, a fost langa ea sotul si copilul si toti ii spuneau sa se linisteasca ca trece, a plecat acasa si dupa o saptamana a venit sa ii scoata...si pe mama doamnei care era la tara a adus-o sa o incurajeze si tot nu a reusit. Ii normala ? Nu am intrebat, dar cu siguranta nu a mai vazut banii si cred ca a mai platit si ceva pentru a doua...
Buna fetelor!Azi-noapte am dormit cel mai bine din ultima perioada!Durerea parca s-a mai diminuat, cu toate ca simt mici înțepături in ei! Ma ridic singura de pe canapea, mai greu e ridicatul prima data dimineața din pat!Sper ca sunt pe drumul cel bun spre vindecare!
Ce bustiere ați purtat dupa ?Arata tot ca acea primită dupa operație ?Au banda aceasta cu scotch peste sâni, sau nu mai e necesară dupa ce se scot firele?A mea parca e mărimea L, tot mărimea asta sa comand?Mersi fetelor, va pup
Ce bustiere ați purtat dupa ?Arata tot ca acea primită dupa operație ?Au banda aceasta cu scotch peste sâni, sau nu mai e necesară dupa ce se scot firele?A mea parca e mărimea L, tot mărimea asta sa comand?Mersi fetelor, va pup
Catagiani dupa ce scoți firele porți aceiași bustiera medicală compresiva din spital, 6 saptamâni sau cat ti a spus medicul tau, cand vei putea renunța definitiv la ea( deși noaptea majoritatea o punem, si eu o pun chiar si dupa 1 an), atunci ziua poti purta orice fel de bustiera. La inceput se renunța treptat câteva ore pe zi, pana renunți definitiv, o mai porți cand vei face efort. Va veni si perioada cand începi sa porți sutien. Aveți grija azi e mai rece( fetele din Bucuresti, unde s a răcorit) veți resimți înțepături si muschii se contracta!
CATAGIANI, buna! Ma bucur ca ai dormit mai bine, sigur esti pe drumul cel bun!
Bustiera se poarta non stop minim o luna, dar aici recomandările diferă de la un doctor la altul. Cat ti a spus doctorul tau sa o porti, atat o porti. Mie, de ex, mi a zis s o port non stop 3 luni, a 3 a luna putând totuși sa renunț la ea câteva ore pe zi..
Banda elastică de deasupra sânilor eu am purtat o 2 sapt, rolul ei este de a ajuta implantul sa coboare, sa nu mai ai aspectul de " sani pana n gat", dar la fel, normal era sa ti spuna dr tau cat s o porti, pt ca nu e regula scrisă, de la un caz la altul diferă.
Mărimea bustierei o păstrezi, da, iti cumperi aceeași masura. Vezi ca benzile sunt detașabile, eu am 2 bustiere Moom, si dupa perioada de 2 sapt cat am purtat banda, am detașat o, iar acum port bustierele simple.
Bustiera se poarta non stop minim o luna, dar aici recomandările diferă de la un doctor la altul. Cat ti a spus doctorul tau sa o porti, atat o porti. Mie, de ex, mi a zis s o port non stop 3 luni, a 3 a luna putând totuși sa renunț la ea câteva ore pe zi..
Banda elastică de deasupra sânilor eu am purtat o 2 sapt, rolul ei este de a ajuta implantul sa coboare, sa nu mai ai aspectul de " sani pana n gat", dar la fel, normal era sa ti spuna dr tau cat s o porti, pt ca nu e regula scrisă, de la un caz la altul diferă.
Mărimea bustierei o păstrezi, da, iti cumperi aceeași masura. Vezi ca benzile sunt detașabile, eu am 2 bustiere Moom, si dupa perioada de 2 sapt cat am purtat banda, am detașat o, iar acum port bustierele simple.
Azi împlinesc 6 saptamâni de la operație:)
Nopțile grele, sânii inflamați, durerile de spate si de brațe.. toate au trecut!
Acum, problema nr 1 a rămas dormitul pe spate, eu fiind obișnuita inainte sa dorm pe burta.
Azi noapte m am asezat pe umăr, intr o parte, nu ma doare, dar parca simt ca ma tine, nu ma simt confortabil deocamdată.
Stăteam cate un minut maxim pe fiecare parte, apoi tot pe spate ajungeam:))))
Inca am sensibilitate la sfârcuri, dar oricum este mai suportabil acum.
In rest, astept cu nerăbdare sa mai treacă inca 2 sapt, dupa care treptat sa mai pot renunța si eu la bustiera.. sa merg la shopping de sutiene, sa ma bucur si eu cu adevărat de fetele mele frumoase!:)
Asadar.. totul trece, aveti răbdare!
Va pup!
Nopțile grele, sânii inflamați, durerile de spate si de brațe.. toate au trecut!
Acum, problema nr 1 a rămas dormitul pe spate, eu fiind obișnuita inainte sa dorm pe burta.
Azi noapte m am asezat pe umăr, intr o parte, nu ma doare, dar parca simt ca ma tine, nu ma simt confortabil deocamdată.
Stăteam cate un minut maxim pe fiecare parte, apoi tot pe spate ajungeam:))))
Inca am sensibilitate la sfârcuri, dar oricum este mai suportabil acum.
In rest, astept cu nerăbdare sa mai treacă inca 2 sapt, dupa care treptat sa mai pot renunța si eu la bustiera.. sa merg la shopping de sutiene, sa ma bucur si eu cu adevărat de fetele mele frumoase!:)
Asadar.. totul trece, aveti răbdare!
Va pup!
Ma bucur ca esti mai bine cataangy. Ai mei inca dor durerile sunt cam la fel dar cred ca m-am obișnuit eu cu ele. Ma termina psihic cand vad ca sotul meu pleaca si eu nu pot pleca la treaba. Nu stiu ce era in capul meu cand am crezut ca voi fi ca noua dupa 3 zile. AZi de dimi am observat un lucru foarte ciudat stângul e mai mare ca dreptul adica se observa clar s_o mai fi desumflat mai repede dreptul? La mine nu era o diferenta foarte mare intre ei. Erau normali.
Scuze ca ti-am gresit numele catagiani. Prostia asta de telefon scrie el de capul lui.
Mulțumesc mult Chanell si Mamitzica!!Am sa mai comand câteva la fel sa am de schimb.Am sa vb cu domnul doctor cât tp tr purtată, când ma duc sa scot firele!Izza nu văd dacă e vreo diferența între ei, mici înțepături am simțit in ei de dimineața când m-am trezit, dar cred ca e din cauza vremii cum a zis Chanell.Nici eu nu ma pot obișnui cu statul asta fără sa fac nimic, dar tr sa ma odihnesc sa ma recuperez mai repede.Fetelor va pup si mulțumim ca ne suportați aceleași întrebări puse de zece ori înainte !!!
Izzaa, nu te îngrijora, si la mn vreo 2 sapt dreptul a fost mai mare, destul de vizibil.
Își revin pe rand:)
Își revin pe rand:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Operatie lifting mamar
- 51Despre marirea de sani
- 3Probleme la san!
- 9Noduli la sani
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 12Implanturi mamare
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 2cresterea rapida a sanilor
- 9nodul la san
- 1Simptome false?
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 1Implant mamar!
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 0Implant mamar!
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: