Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 219421952196 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
08-08-2016, ora 12:36
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Bllondy e tare povestea cu femeia ce a cerut sa ii scoata implanturile :))))) mie imi vine sa rad. Nu e atat de dureros, era doamna mai sensibila. Oare cum a nascut? Nici nu se pune problema de asa dureri. Primesti calmante si antiinflamatoare pt o saptamana
0
08-08-2016, ora 12:39
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Dr mi-a zis ca pot renunta la bustiera. Eu tot o port ca ma simt mai bine cu ea.
Chanell am vazut ca ai scris ca indicat e sa purtam sutiene dupa 2 luni. Ce ar trebui sa port de acum pana la 2 luni? Bustiere normale?
Si trecerea de la bustiera medicala la bustiere normale si sutiene se face treptat? De ex eu daca sunt la munca 9-10h (cu tot cu drum dus-intors), e indicat sa stau cu bustiera medicala si cea normal in casa sau invers?
1
08-08-2016, ora 13:02
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Pfiuuuu mamitzica. Ce bine ca alta intervenție nu as mai face niciodata :))):))) tu dupa cat timp te-ai putut mișca in voie fara dureri? Sa-ti reiei activitățile sau sa conduci? T pup
0
08-08-2016, ora 13:08
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Izza, eu am condus de la 3 saptamâni..
De mișcat in voie dupa 8 zile aproximativ, la mn per cu dureri mari a fost cam de o sapt.
Dar au fost fete care au condus dupa o sapt, iar dureri mai mari au avut 3, 4 zile..
0
08-08-2016, ora 13:25
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Izza asteptam poza :)
0
08-08-2016, ora 13:34
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Of mamitzica deci mai am de tras. Cam depind de masina. Roxy am incercat sa pun poza de pe tel si nu m-au lasat trebuie sa ajung la etajul 2 la laptop, mai stau ca am scările pe rotund si e mai complicat cu coborâtul. Dar promit ca pun zilele astea. Va pup dragele mele
1
08-08-2016, ora 13:40
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Roxi eu pana m am inzdravenit la munca m am intors dupa 1 luna, (am avut si concediu)program de 12 ore, am purtat la serviciu bustiera data de la operatie. Dupa 3 luni am luat sutien la munca, NON stop am purtat bustiera 2 luni, am renunțat ziua la ea treptat, o puneam daca făceam efort. Ulteriori in casa stăteam cu bustiere normale, la munca si pe strada sutien, in casa fara nimic am dormit NON stop cu
Bustiera 4 luni, cand m am obișnuit noaptea fara ea( e pe fond psihic ca fara ea nu reușim sa dormim bine) dar in câteva zile reușim. Deși dorm foarte bine fara ea in orice poziție de 2 luni o pun iar noaptea, nu vreau sa se distanteze( sau cel putin asta e in mintea mea) cum ai mei s au înmuiat f mult dar sunt fermi nu vreau stand pe spate sa se mărească distanta. Oricum bustiera se mai lasa, nu mai este rigida ca la inceput si e f comoda noaptea.
1
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Catagiani, felicitări pentru recuperarea rapida !
Doresc recuperare rapida tuturor fetelor !
Mamitzica, oficial ai scăpat, inca putin si te vei bucura de sexy sutiene!
Eu am o problema cu țigările...stiu ca trebuie sa le las mai ales pt intervenția la nas...dar aman de pe o zi pe alta. Am facut o pauza de 3 ani si m-am lăsat brusc, dar anul asta...cu problemele pe care le-am avut, m-am reapucat!
Cred cu tărie ca daca vrei cu adevărat...poti, dar ma tot amăgesc ca au fost fete care nu au renunțat si nu au pățit nimic.Oricum...asta e un moft! Pup toate fetele!
0
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Jessica, cat timp ti a spus tie sa porti bustiera?
0
08-08-2016, ora 13:44
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Scuze ca am scris un roman, dar încerc sa detaliez, sa se înțeleagă cat mai bine.
0
08-08-2016, ora 13:45
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Fetele cu implant mai mare, va rog.. cat timp v a recomandat sa purtați bustiera? Cat timp ati avut restricții cu dormitul pe spate si dupa cat timp v a dat voie sa ridicați mâinile deasupra capului???

Eu am aceste restricții 3 luni.. Iar eu am abia o luna jumate azi..
Pfff, greu...:(
0
08-08-2016, ora 13:47
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ramih, indicat e sa le raresti cat poti de mult, daca renunți dupa interventie brusc te poate apuca o tuse zdravăna. Eu nu sunt fumătoare, mamitzica stie cum e mai ok cu fumAtul si fetele fumătoare operate!
0
08-08-2016, ora 14:39
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Fetelor, am si eu o întrebare :cum v-ați spălat la cap/pieptănat.etc dupa operație? Puteți ridica mainile, sau va puteți apleca...Eu dupa 10 zile ma întorc la munca si de obicei ma coafez singura.Scuze ca pun întrebări ciudate...dar la o saptamana de la intervenție e ziua mea si chiar daca voi avea atela pe nas si probabil voi fi cu sânii in gat...măcar parul sa fie ok :) Multumesc !
1
08-08-2016, ora 14:44
Jessicca
Nu este medic/terapeut
Jessicca
Buna fetelor, azi mi a scos firele si nu a durut deloc, Mamitzica mie mi a spus medicul sa o port 3 luni 24/24 si a patra luna 12/24, dar mi a sugerat sa nu renunt complet la bustiera dupa aceasta perioada, pentru binele sanilor !
0
08-08-2016, ora 14:47
Jessicca
Nu este medic/terapeut
Jessicca
Am gasit si Stratamed la clinica, 400 lei, 50 g
1
08-08-2016, ora 15:02
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Chanell iti multumesc frumos. La fel voi proceda si eu. Ma voi simti psihic mai bine daca mai port bustiera inca o luna non-stop iar dupa incet incet voi renunta.
Am gasit sutiene foarte comode fara sarma si cu 2mm de burete pt ca nu imi place sa mi se vada sfarcurile prin bluze (mai ales ca lucrez cu femei si is super barfitoare eu fiind cam subiectul nr 1 de discutie mai ales ca am implant acum :))) )
1
08-08-2016, ora 15:11
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Ramih cel mai bine e sa te duci la un salon sa te speli pe cap sau pune pe cineva sa te spele. T pup.
0
08-08-2016, ora 15:18
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Ramih aceasi intrebare am avut-o si eu.
In prima saptamana eu am mers la coafor pt spalat iar prietenul meu mi l-a intins cu placa (nu stia dar a invatat :))) ).
Dupa in genunchi in fata la vana mi-am aplecat capul si cumva cu mainile pe langa corp m-am spalat, prietenul meu mi l-a descalcit si eu l-am uscat.
Timp de 1 luna dr nu mi-a dat voie sa ridic mainile mai sus de nivelul umerilor
0
08-08-2016, ora 15:24
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Jessica, ti am zis ca n o sa te doară la fire!:)
Deci tot 3 luni si tu.. înseamna ca este vb despre mărimea implantului, de aceea noi avem restricție mai
mare.
S a scumpit stratamedul? Pff.. acum o luna era 315 la 50 gr..

Eu mai am putin, treb sa mi cumpăr intr o sapt, maxim.. oricum, merita bănuții, la 6 sapt abia se mai vad, f vag..
0
08-08-2016, ora 15:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Tot la salon ma spăl si eu de cand cu operația.. din cauza faptului ca inca nu am voie sa ridic mâinile, nu ma pot spala pe cap cum trebuie.. am încercat de 2 ori si rămăsesem cu cojite, pt ca n am putut ridica dusul deasupra capului sa ma limpezesc bine:))
Asadar, salon, salon:)
Dr meu mi a spus ca pana voi împlini 3 luni sa nu ridic coatele deasupra umerilor.. răbdare.. rabdare..
0
08-08-2016, ora 15:34
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
RAMIH, eu nu le am putut lasa si pace!:)) am fumat inclusiv in ziua operației, mai cu masura asa, dar tot am fumat. Dupa operație, la 4, 5 ore am iesit cu colega de salon ( care avea rino) si cu asistenta la tigara.. Bine, amândouă mai mult pufaiam decât fumam, făcusem o fumăraie acolo de ziceai ca a luat foc terasa:))
Acasă, ce crezi? Eu abia respiram, din cauza presiunii de pe piept, dar imi aprindeam tigara si o lăsam mai mult sa ardă singura in scrumiera, doar pt psihicul meu asa.. sa mi dea senzatia ca fumez. Stiu, sunt un ex negativ dpadv, dar eu iti zic cum am facut eu si n am avut nicio problema cu vindecarea cicatricilor, ba din contra, abia mai vad unde sa aplic crema.

Pupicei!
1
08-08-2016, ora 15:36
Roxy13t
Nu este medic/terapeut
Roxy13t
Mamitzica incearca varianta mea. Spala-te doar pe cap si stai daca nu in genunchi, in pozitia ghiocel langa vana. Nu e nevoie sa ridici mainile deasupra capului. Coafeza asa mi-a recomandat sa ma spal tot timpu pt ca ajuta la stimularea sangelui in cap si asa creste parul mai repede.
De descalcit ar trebui sa fie usor cu o masca buna.
Nevoia te invata :)))
1
08-08-2016, ora 15:36
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Multumesc pt răspuns, dragele mele!Eram sigura ca salon scrie pe mine :) nu ca mi-ar displace.Pupici!
1
08-08-2016, ora 15:40
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Da, ROXY, cv de genul am facut, dar cand l am uscat am constatat ca in loc de par aveam cv ca niște latze aspre:)))

Eu folosesc șampon si masca pe baza de keratina, iar astea daca nu le limpezești bine de tot, iti rămâne parul gras si faci cojite.. Asadar SALON! Sincer, a început sa mi placa, asa ma răsfăț si eu mai des, inainte mergeam doar la ocazii speciale si la vopsit.
0
08-08-2016, ora 15:42
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Va puteți spală deasupra la chiuveta, eu nici măcar nu mi a trecut prin minte sa ma spăl la salon daca aveam sau nu voie nu m am mai gândit, m am spalat la 6 zile de la operatie. Cu îmbrăcatul am avut maieu nirmal, decoltat, nu am ridicat bratele ma aplecam cu tot corpul cu bratele in jos si gata, deși la control doctorul imi făcea observații ca iar am ridicat mâinile. Parul il pieptănam si il prindeam in coada singura chiar daca ma deranja putin. Dar sa nu aveți probleme mergeți la coafor, a 2 a oara sigur veți reuși singure.
0
08-08-2016, ora 17:48
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Fetele recent operate, completați va profilul, va rog, daca nu puteți sau nu vreți momentan cu poza, măcar doctorul, clinica, detalii despre implant.
Astfel ajutați aspirantele sa si faca o idee in alegerea unui doctor.
Merci! Va pup !
1
08-08-2016, ora 17:59
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Eu am adăugat ieri parca nu stiu daca se vede. Voi pune si poza zilele astea cand reusesc sa ajung la laptop.
0
08-08-2016, ora 18:10
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Da, Izzaa, tu ai profilul completat. Pupicei!
0
08-08-2016, ora 18:38
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Te pup mamitzica
0
08-08-2016, ora 19:52
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Fetelor am mai dat o fuga la mare nu am rezistat, am stat la plaja, nu am mai pus plasturi pe cicatrici dar am avut grija sa pun un prosop împăturit peste sutien în zona taieturii, astăzi după dus am observat la sânul drept cam jumătate din cicatrice era ușor scoasă în relief, nu simt nimic deosebit, nici culoarea schimbată..
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 219421952196 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •