Implant silicon sani
Marcela1, acum de ce continuam sa vorbim despre asta?lasa-mi mesaj privat cu mailul sa te lamuresc, ca doar asta ai vrut sa vezi, poze inainte si dupa.
Buna Oana.
Bine ai venit in comunitatea noastra. Speram sa gasesti raspunsurile dorite.
Bine ai venit in comunitatea noastra. Speram sa gasesti raspunsurile dorite.
Am nevoie de o marire de sani si probabil si de lifting, dar mi e foarte teama. Vreau un doctor bun care sa mi obtina o forma frumoasa cat mai naturala cu o marime in armonie cu fizicul. Am o lista de medici despre care v as ruga sa mi spuneti pareri Ovidiu Grecu, Porumb din Oradea, Trotir, Antohi, Lascar
Nu ma lamuresti doar pe mine. Demonstreaza la toate fetele cea ce sustii.
Daca nu inseamna ca nu este real cea ce spui.Poza tor cea veche este.
Daca nu inseamna ca nu este real cea ce spui.Poza tor cea veche este.
Temerile mele sunt...un rezultat esuat si faptul ca in 3 4 ani cel mult mi as dori un copil...si nu as vrea sa mi fac o alta interventie dupa nastere:(..
Si o alta problema ar fi ca am nevoie si de o rinoplastie...am o deviatie de sept cu rinita alergica si discomfort estetic...as dori sa fac ambele operatii in acelasi timp..ptr a nu face 2 anestezii...ptr asta am nevoie de un doctor priceput pe ambele:(...
Fetele stiu foarte bine ce spun, nu am ce sa iti demonstrez tie, mai ales la asa o abordare pe care ai avut-o. M-am oferit sa iti trimit poze in privat, vad ca nu te multumeste asta.
E foarte enervant ca nu multi medici nu au pagini web cu poze facute fetelor inainte dupa, ar fi cea mai buna recomandare a dansilor...poze am vazut l Grecu, Porumb..si chiar si Trotir, desi la dansul, operatiile la sani aratau f bine, mi s au parut pozate doar fetele care aveau material bun din prima, adica nu a avut interventii prea dificile...
AnaStefan ai mail in privat. Astept asa cum ai spus
Oana
Majoritatea medicilor buni- NU PUN poze pe site-.
Daca o pacienta doreste sa vada rezultate ii sunt aratate in cadrul consultatiei avute- 1 ora 1 si 39 min. In fct.de medic. Ai un pm
Majoritatea medicilor buni- NU PUN poze pe site-.
Daca o pacienta doreste sa vada rezultate ii sunt aratate in cadrul consultatiei avute- 1 ora 1 si 39 min. In fct.de medic. Ai un pm
Marcela1, ai comentat mult si tot pe langa subiect. Am inteles deja ca iti doresti sa vezi "realitatea" asimetriei AneiStefan, si nu doar tu, dupa cum chiar tu precizezi. Cine mai vrea sa o vada, nu ne spui si noua? Si revenind la singura intrebare care conteaza si la care, bineinteles, nu ai raspuns :
De unde interesul si curiozitatea legate de asimetria AneiStefan?
Nici macar nu e operata la domnul Zamfirescu, a carui implicare o tot ridici in slavi, ci la domnul Albu.
De unde interesul si curiozitatea legate de asimetria AneiStefan?
Nici macar nu e operata la domnul Zamfirescu, a carui implicare o tot ridici in slavi, ci la domnul Albu.
Marcela1, sa inteleg ca insinuezi faptul ca AnaStefan minte?? Nu ti vine sa crezi ca medicul a dat kix??
Ea, comparativ cu tine, a fost activa pe forum, a avut de a lungul timpului nenumărate poze, nu cred ca treb sa ti demonstreze tie in mod special ceva.
Ai o atitudine caustica.. si un interes mult prea accentuat in legătura cu acest caz. De ce?
Ea, comparativ cu tine, a fost activa pe forum, a avut de a lungul timpului nenumărate poze, nu cred ca treb sa ti demonstreze tie in mod special ceva.
Ai o atitudine caustica.. si un interes mult prea accentuat in legătura cu acest caz. De ce?
Marcela1 Da rezist și poate mai sunt femei în situația ta care le poți da o speranță. Așa ca nu văd de ce nu ai pune o poza ;) nu draga, nu în privat pe site ul ăsta se vb și despre reconstrucție după cancer mamar și ai face un bine acelor femei. Așa ca lasă atitudinea de polițistă și ajuta acolo dacă Îți dorești la topicul respectiv, nu înțeleg ce cauți la implant sânii dacă la tine e cu totul altceva?! Ok, am înțeles că ești foarte mulțumită, bravo tie și mă bucur sincer pentru tine și pentru orice femeie care scapa de așa ceva dar cred ca ai greșit topicul.
MissKate.
Esti pe dinafara. Daca nu intelegi este problema ta.
Zi. frumoasa
Esti pe dinafara. Daca nu intelegi este problema ta.
Zi. frumoasa
Zi frumoasa si tie, Marcela1! Te-au multumit pozele?
AnaStefan
Am primit. MULTUMESC.
Vreau sa te rog sa ai RABDAREEE. Cel drept este. Fffffinflamat. A fostt agresat tesutul.
Cindva imi vei da dreptate.
Max 2, luni.
Daca vrei sa mergi si la alti dr.ok. o poti face - dar ITI VOR LUA banutii si atit.
Stiu ce spun.
Am primit. MULTUMESC.
Vreau sa te rog sa ai RABDAREEE. Cel drept este. Fffffinflamat. A fostt agresat tesutul.
Cindva imi vei da dreptate.
Max 2, luni.
Daca vrei sa mergi si la alti dr.ok. o poti face - dar ITI VOR LUA banutii si atit.
Stiu ce spun.
Marcela1, o sa ignor ultimul tau comentariu referitor la mine, chiar nu are rost sa iti cant in struna.
Brusc insa m-a apucat si pe mine curiozitatea: Pe 22 ianuarie 2016 scriai pe forum :
"En_vogue. - Ai facut cea mai buna alegere ca medic plastician- dr.Zamfirescu. eu am reconstructia mamara in urma cancerului efectuata de catre dinsul in urma cu 2 ani si pot spune ca NU AM AVUT PROBLEME. Vei avea parte de cea mai buna echipa - chirurg- anestezist
- asistente- pers.auxiliar
Bafta"
Acum mai putin de o ora ai scris asta:
"AnaStefan- ADEVARATELE rezultate indiferent- IMPLANT sau Reconstructie tesut propriu se vad la 6-8 luni de la ultima interventie. Eu am 1 luna de la ultima taietura si vom vb de mici modificari abia dupa 3-4, luni dupa ce sanul nu mai este inflamat."
Curiozitatea mea e legata de ultima ta taietura. Ti-a facut domnul Zamfirescu reconstructie de sani acum 3 ani, NU AI AVUT PROBLEME, dar acum o luna te-ai mai taiat o data.
Ne poti spune si noua "realitatea"?
Ca poate nu oi putea dormi la noapte de curiozitate, exact cum nu poti tu dormi din cauza asimetriei AneiStefan.
Brusc insa m-a apucat si pe mine curiozitatea: Pe 22 ianuarie 2016 scriai pe forum :
"En_vogue. - Ai facut cea mai buna alegere ca medic plastician- dr.Zamfirescu. eu am reconstructia mamara in urma cancerului efectuata de catre dinsul in urma cu 2 ani si pot spune ca NU AM AVUT PROBLEME. Vei avea parte de cea mai buna echipa - chirurg- anestezist
- asistente- pers.auxiliar
Bafta"
Acum mai putin de o ora ai scris asta:
"AnaStefan- ADEVARATELE rezultate indiferent- IMPLANT sau Reconstructie tesut propriu se vad la 6-8 luni de la ultima interventie. Eu am 1 luna de la ultima taietura si vom vb de mici modificari abia dupa 3-4, luni dupa ce sanul nu mai este inflamat."
Curiozitatea mea e legata de ultima ta taietura. Ti-a facut domnul Zamfirescu reconstructie de sani acum 3 ani, NU AI AVUT PROBLEME, dar acum o luna te-ai mai taiat o data.
Ne poti spune si noua "realitatea"?
Ca poate nu oi putea dormi la noapte de curiozitate, exact cum nu poti tu dormi din cauza asimetriei AneiStefan.
Da, si eu as vrea sa vad un san reconstruit dupa cancer mamar.
Se scoate tot???
Ramane pielea si se umple???
Se scoate tot???
Ramane pielea si se umple???
Nu e f fff inflamat dupa 3 luni:) se vede cata glanda e la cel mare, fata de cel mic. Aia nu e inflamare, e glanda in plus. Dar hai sa ne oprim aici. Eu nu am avut nimic de ascuns, am pus poze de-a lungul timpului. Nu m-am certat cu nimeni si nici nu am de ce sa o fac. Repet, singurul lucru care m-a deranjat a fost felul in care mi-ai vorbit, in conditiile in care pana acum nu am mai comunicat niciodata. Mi-am schimbat inapoi poza de la profil cu cea in bustiera daca tot nu se vedea poza noua, pana la urma e alegerea mea ce poza am, asa cum este si a ta sa nu ai niciuna:)
Cele care au spus ca sunt caustica etc.si interesul meu.
Rezultatul final se vede la citeva luni bune. Nu la 3 luni. La AnaStefan a fost agresat tesutul prin introducerea acelei proteze de silicon-, - fiind mai mic - DECI, INFLAMATIA NU A DUSPARUT IN TOTALITATE NICI LA CEL STG. doar are impresia.
Cind un medic face operatiile care le face acest medic - indiferent de medic - merita sa le luam apararea.
Sa fim Realiste. vrem perfectiune- Dubla mastectomie si punem 2 proteze siliconice identice. Atunci rezultatul v a fi perfect Dar nici atunci
Care din voi si au masurat sanii dupa perioada de recuperare - fara a fi inflamati5-6 luni si v au dat aceasi cm? Sigur nu ati fist curioase sa vedeti diferentele. Bafta
Rezultatul final se vede la citeva luni bune. Nu la 3 luni. La AnaStefan a fost agresat tesutul prin introducerea acelei proteze de silicon-, - fiind mai mic - DECI, INFLAMATIA NU A DUSPARUT IN TOTALITATE NICI LA CEL STG. doar are impresia.
Cind un medic face operatiile care le face acest medic - indiferent de medic - merita sa le luam apararea.
Sa fim Realiste. vrem perfectiune- Dubla mastectomie si punem 2 proteze siliconice identice. Atunci rezultatul v a fi perfect Dar nici atunci
Care din voi si au masurat sanii dupa perioada de recuperare - fara a fi inflamati5-6 luni si v au dat aceasi cm? Sigur nu ati fist curioase sa vedeti diferentele. Bafta
Mirelinda-
Mastectomia - se scoate toata glanda mamara- cu areola.sfirc.ganglioni axilari.
Azi ma voi ocupa de poze si va trimit sau va pun aici cum doreste o oersoana- fara sa realizeze ca nu toata lumea suporta acest gen de mutilari chiar si chirurgicale necesare.
O adresa de mail ptr a ti trimite ? MULTUMESC
Mastectomia - se scoate toata glanda mamara- cu areola.sfirc.ganglioni axilari.
Azi ma voi ocupa de poze si va trimit sau va pun aici cum doreste o oersoana- fara sa realizeze ca nu toata lumea suporta acest gen de mutilari chiar si chirurgicale necesare.
O adresa de mail ptr a ti trimite ? MULTUMESC
MissKate.
Daca erai sau esti atit de INFORMATA
RECONSTRUCTIILE mamare dupa Mastectomie
Pot dura si un an. - 2-3 in fct.de boala daca te lasa sa termini ce ai inceput
Ultima mea taietura? Simetrizare daca iti spune ceva acest lucru dar ma abtin. ( avind un cancer mai depinzi si de tratamente )Nu am cu cine-. ai avut un vis l ai realizat- felicitari- sa le porti sanatoasa- DAR NU DENIGRA caci s ar putea sa ai surprize neplacute
Bafta in cea ce ti doresti.Restul despre. realizarile dr nu are sens sa ti le dau. Cine vrea sa afle mai multe despre el si despre binele facut de el Vor cauta singure. Daca era atit de incapabil cum spui tu- nu era atit de cautat- pe plan international si national.
Daca erai sau esti atit de INFORMATA
RECONSTRUCTIILE mamare dupa Mastectomie
Pot dura si un an. - 2-3 in fct.de boala daca te lasa sa termini ce ai inceput
Ultima mea taietura? Simetrizare daca iti spune ceva acest lucru dar ma abtin. ( avind un cancer mai depinzi si de tratamente )Nu am cu cine-. ai avut un vis l ai realizat- felicitari- sa le porti sanatoasa- DAR NU DENIGRA caci s ar putea sa ai surprize neplacute
Bafta in cea ce ti doresti.Restul despre. realizarile dr nu are sens sa ti le dau. Cine vrea sa afle mai multe despre el si despre binele facut de el Vor cauta singure. Daca era atit de incapabil cum spui tu- nu era atit de cautat- pe plan international si national.
Dar cine a zis ca dr Zamfirescu e incapabil? ?? Despre ce vorbim aici??:))) nu despre doctor e vorba, ci despre tine, Marcela.
Holla chicas. Se intampla o treaba ciudata cu sanii mei: daca ii pipai, in speta in partea inferioara am o senzatie de parca as apasa pe o punga cu apa sau pe bubble wrap. Fac si un mic sunet. Mi se pare amuzant dar totodata sunt curioasa despre asta. Voua vi s-a intamplat ceva asemanator? Va pup
AnaStefan.
Raspunsul era ptr MissKate care nu intelege cum este cu taietura mea dupa 2 ani. Nu a inteles cum este cu tesut prooriu.
Raspunsul era ptr MissKate care nu intelege cum este cu taietura mea dupa 2 ani. Nu a inteles cum este cu tesut prooriu.
Korah
Nu este normal.S a acumulat putin...
Lichid pe intelesul tau. Se rezolva prin punctie cu seringa.
Si pacat ca ai ales aici.
Nu spun mai multe.
Ptr.toate fetele care vor un chirurg estetician- plastic Sa acceseze pagina Asociatia chirurgilor plastici din Romania si acolo au toti medicii - din Romania.fara dosare- kixuri cum spunea mau sus o persoana.
Cu incredere accesati ACPR
Nu este normal.S a acumulat putin...
Lichid pe intelesul tau. Se rezolva prin punctie cu seringa.
Si pacat ca ai ales aici.
Nu spun mai multe.
Ptr.toate fetele care vor un chirurg estetician- plastic Sa acceseze pagina Asociatia chirurgilor plastici din Romania si acolo au toti medicii - din Romania.fara dosare- kixuri cum spunea mau sus o persoana.
Cu incredere accesati ACPR
Oana, bine ai venit!
Eu nu stiu mare lucru despre domnul Porumb din Oradea, stiu doar ca este celebru ca fiind primul si mult timp singurul medic din tara care pune implant cu incizie axiala. Intre timp, la Bucuresti, mai pun implant prin acelasi procedeu domnii Calin Dobos si Renert Gad. Or mai fi si altii, dar de astia stiu eu :))
Domnul Ovidiu Grecu este foarte bun si pe implant si pe rinoplastie, desi la implant cu lifting a mai avut si cateva paciente nemultumite; in plus este cam scump - mie mi-a cerut 6400 euro pentru implant si rinoplastie; i-as fi dat, ca la mine nu era nevoie de lifting, dar a fost "ceva" in atitudinea si felul dumnealui de a fi si de a se purta care mie nu mi-au inspirat incredere, cu toate ca atitudinea a fost ok per ansamblu si mi-a vorbit foarte frumos si respectuos- au fost paciente la consultatie pe care nu doar ca le-a repezit, le-a vorbit pur si simplu urat si nerespectuos.
Cu toate ca mi-a inspirat profesionalism si stiu ca este profesionist, a fost mai mult un "feeling" pe care am preferat sa nu il ignor si am ales sa ma operez in alta parte.
Am fost la consultatie si la domnul Nicolae Antohi, tocmai pentru ca stiam ca e foarte bun si pe rino si pe implant. Dumnealui mi-a cerut 6300 euro, mi-a propus un implant foarte mic, 300cc rotund profil inalt, am insistat pentru mai mult si a fost de neclintit, iar la nas m-a cam speriat, ca pe partea estetica eu eram super ok, voiam doar varful nasului un pic mai mic si narile putin mai fine, pe mine ma interesa in principal deviatia de sept care imi obtura nara dreapta, iar dumnealui voia sa imi faca ceva super complicat, cu multe incizii, cu cartilaj recoltat din spatele urechii pentru reconstructie, aveam impresia ca am cel putin nasul Barbarei Streisand, ceea ce chiar nu era cazul meu. In plus, nu am avut acea conectate mentala cu dumnealui, nu a reusit sa imi transmita incredere si siguranta. Ulterior, analizand mai bine pozele cu rezultate de rinoplastie pe site ul clinicii, am observat ca nu imi plac asa mult nasurile facute de dumnealui, parca sunt toate un pic prea late; acum insa depinde si de gusturile fiecaruia, inclusiv frumusetea este un concept relativ si subiectiv.
De domnul Lascar, la fel, nu stiu ce sa iti spun, scriau fetele pe forum ca este adeptul implantului mai mic, si ca de fapt nici nu ar mai opera dumnealui de ceva timp, ca are si dumnealui o varsta, si ca in realitate toate operatiile sunt facute de echipa de doctori pe care o conduce si pe care cel mult o supervizeaza.
Cat despre domnul Dumitru Totir, este medicul la care am ales sa ma operez, schimbare implant si rinoplastie, ambele in cadrul aceleasi interventii. 5300 euro mi-a cerut dumnealui.
Este adeptul implantul mai mare, dar fara a depasi masuratorile corpului pacientei, este comunicativ si deschis- mie de exemplu, la prima consultatie mi-a recomandat implant anatomic, ca sunt slaba, iar la cea de-a doua consultatie l-am intrebat eu cum crede ca mi s-ar aranja implantul rotund profil ultra inalt, si a spus ca ar putea fi o idee bun acest tip de implant pe care l-am si ales in final, dupa lungi discutii si lamuriri.
Legat de rinoplastie, mi-a placut foarte mult ca dupa operatie foloseste tuburi de silicon in locul "clasicelor" mese de tifon indesate in nari. Am respirat perfect pe nas chiar a doua zi dupa operatie, ceea ce mi s-a parut foarte tare.
Pe parte estetica, atat sanii cat si nasul meu sunt inca in proces de aranjare, nu am inca 3 luni de la operatie.
Altceva nu stiu ce sa iti mai spun, important este sa iti alegi tu 2-3 medici si sa mergi la consultatii, sa iti faci propria parere si sa vezi cu cine rezonezi.
Bafta multa!
Eu nu stiu mare lucru despre domnul Porumb din Oradea, stiu doar ca este celebru ca fiind primul si mult timp singurul medic din tara care pune implant cu incizie axiala. Intre timp, la Bucuresti, mai pun implant prin acelasi procedeu domnii Calin Dobos si Renert Gad. Or mai fi si altii, dar de astia stiu eu :))
Domnul Ovidiu Grecu este foarte bun si pe implant si pe rinoplastie, desi la implant cu lifting a mai avut si cateva paciente nemultumite; in plus este cam scump - mie mi-a cerut 6400 euro pentru implant si rinoplastie; i-as fi dat, ca la mine nu era nevoie de lifting, dar a fost "ceva" in atitudinea si felul dumnealui de a fi si de a se purta care mie nu mi-au inspirat incredere, cu toate ca atitudinea a fost ok per ansamblu si mi-a vorbit foarte frumos si respectuos- au fost paciente la consultatie pe care nu doar ca le-a repezit, le-a vorbit pur si simplu urat si nerespectuos.
Cu toate ca mi-a inspirat profesionalism si stiu ca este profesionist, a fost mai mult un "feeling" pe care am preferat sa nu il ignor si am ales sa ma operez in alta parte.
Am fost la consultatie si la domnul Nicolae Antohi, tocmai pentru ca stiam ca e foarte bun si pe rino si pe implant. Dumnealui mi-a cerut 6300 euro, mi-a propus un implant foarte mic, 300cc rotund profil inalt, am insistat pentru mai mult si a fost de neclintit, iar la nas m-a cam speriat, ca pe partea estetica eu eram super ok, voiam doar varful nasului un pic mai mic si narile putin mai fine, pe mine ma interesa in principal deviatia de sept care imi obtura nara dreapta, iar dumnealui voia sa imi faca ceva super complicat, cu multe incizii, cu cartilaj recoltat din spatele urechii pentru reconstructie, aveam impresia ca am cel putin nasul Barbarei Streisand, ceea ce chiar nu era cazul meu. In plus, nu am avut acea conectate mentala cu dumnealui, nu a reusit sa imi transmita incredere si siguranta. Ulterior, analizand mai bine pozele cu rezultate de rinoplastie pe site ul clinicii, am observat ca nu imi plac asa mult nasurile facute de dumnealui, parca sunt toate un pic prea late; acum insa depinde si de gusturile fiecaruia, inclusiv frumusetea este un concept relativ si subiectiv.
De domnul Lascar, la fel, nu stiu ce sa iti spun, scriau fetele pe forum ca este adeptul implantului mai mic, si ca de fapt nici nu ar mai opera dumnealui de ceva timp, ca are si dumnealui o varsta, si ca in realitate toate operatiile sunt facute de echipa de doctori pe care o conduce si pe care cel mult o supervizeaza.
Cat despre domnul Dumitru Totir, este medicul la care am ales sa ma operez, schimbare implant si rinoplastie, ambele in cadrul aceleasi interventii. 5300 euro mi-a cerut dumnealui.
Este adeptul implantul mai mare, dar fara a depasi masuratorile corpului pacientei, este comunicativ si deschis- mie de exemplu, la prima consultatie mi-a recomandat implant anatomic, ca sunt slaba, iar la cea de-a doua consultatie l-am intrebat eu cum crede ca mi s-ar aranja implantul rotund profil ultra inalt, si a spus ca ar putea fi o idee bun acest tip de implant pe care l-am si ales in final, dupa lungi discutii si lamuriri.
Legat de rinoplastie, mi-a placut foarte mult ca dupa operatie foloseste tuburi de silicon in locul "clasicelor" mese de tifon indesate in nari. Am respirat perfect pe nas chiar a doua zi dupa operatie, ceea ce mi s-a parut foarte tare.
Pe parte estetica, atat sanii cat si nasul meu sunt inca in proces de aranjare, nu am inca 3 luni de la operatie.
Altceva nu stiu ce sa iti mai spun, important este sa iti alegi tu 2-3 medici si sa mergi la consultatii, sa iti faci propria parere si sa vezi cu cine rezonezi.
Bafta multa!
MissKate
Ai spus un adevar. Chiar daca doar ai auzit- dar asta este realitatea.
Ai spus un adevar. Chiar daca doar ai auzit- dar asta este realitatea.
Korah, este GLANDA ta.. nu te îngrijora! Asa am avut si eu un timp, la un mom dat se uniformizează :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 7durere persistenta la sani
- 14sani mariti natural
- 11nodul la san
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 10dureri de sani - lateral
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 4Cancer san
- 7cancer am aflat ieri
- 1implant mamar - recomandari
- 1cancer la san
- 10Silicoane sani, detalii
- 0Implanturi mamare
- 2IMPLANT MAMAR
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 1Operatie de augmentare mamara
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: