Implant silicon sani
Buna ziua, sunt noua pe forum dar va citesc de mult timp. Pe 18 ianuarie am programare la dr Grecu pentru consult. Imi puteti spune va rog daca domnul dr este adeptul sanilor mari? Eu nu am deloc si as vrea cam 400 abi astept sa vad cat imi spune maximal admis. Am vazut in schimb si fete operate la dr rachad hassan. Imi puteti impartasi din experienta voastra va rog. In proportie de 99% pt dr Grecu optez. Am emotii deoarece am si un bebel de 8 luni acasa si nu stiu la cat timp de la operatie il voi putea lua in brate. Stiti cam la cat timp dupa consult te programeaza pt operatie dr Grecu?
Marcela1, chiar nu inteleg unde si pe cine am denigrat, nu ca tu ai sti sau ca ar avea vreo importanta, e clar ca tie iti place doar pe aratura, si eu am altceva mai bun de facut decat sa am un dialog steril cu tine.
Oricum, MULTUMESC, m-ai facut sa rad din toata inima. Ai reusit sa produci o fraza fara cap si fara coada si fara niciun sens, super nostima in ambiguitatea ei, o reproduc aici, ca sa mai rad o data:
"Cind un medic face operatiile care le face acest medic - indiferent de medic - merita sa le luam apararea. "
Esti fantastica, mergi cu bine, drum bun, vorba cuiva!
Declar, in mod unilateral, ce-i drept, inchis orice dialog cu tine!
Oricum, MULTUMESC, m-ai facut sa rad din toata inima. Ai reusit sa produci o fraza fara cap si fara coada si fara niciun sens, super nostima in ambiguitatea ei, o reproduc aici, ca sa mai rad o data:
"Cind un medic face operatiile care le face acest medic - indiferent de medic - merita sa le luam apararea. "
Esti fantastica, mergi cu bine, drum bun, vorba cuiva!
Declar, in mod unilateral, ce-i drept, inchis orice dialog cu tine!
Marcela chiar te rog sa spui mai multe. Ori spui ce ai de spus ori mai bine nu arunci momeli de genul. Daca eu am ales prost si tu stii ceva ce nu stiu eu atunci e bine sa spui ca sa afle si alte fete.
Merci
Merci
Intra pe pagina Asociatia Chirurgilor Plastici si acolo vei gasi raspunsul cautat.
Nu am voie aici- deranjez gen MissKate care..aveam pretentii ptr virsta ei.
Cind am spus indiferent de medic- m am referit la toti- nu doar unul.
Intra pe ACPR si gasesti raspuns sau pe fb.acpr.
Bafta
Apropo MissKate. Nu stiu cum este pe aratura. Poate ma inviti tu la o explorare.
Nu am voie aici- deranjez gen MissKate care..aveam pretentii ptr virsta ei.
Cind am spus indiferent de medic- m am referit la toti- nu doar unul.
Intra pe ACPR si gasesti raspuns sau pe fb.acpr.
Bafta
Apropo MissKate. Nu stiu cum este pe aratura. Poate ma inviti tu la o explorare.
Roxir82, doctorul meu este plecat din tara momentan, nu ma poate consulta, nu inferiorizez pe nimeni, eu sunt operata de 2 ani, nu pot cere sfatul unor fete noi operate care au multe senzatii la inceput, de asta am facut apel la fetele mai vechi.nu inteleg unde este inferioritatea, dar ma rog, site-ul nu mai este de mult unul constructiv, este unul plin de frustrari.
Acesta e un forum public si mai multi utilizatori ar beneficia de pe urma informatiei pe care ai putea-o oferi. Asa ca te rog inca o data daca nu te deranjeaza sa o impartasesti cu noi.
Altminteri o sa cred ca e doar cu scopul de a inflama spiritele. Iar daca ai un os de impartit cu cineva de pe forum, poti duce chestiunea in privat sau catre adminul forumului.
Inca o data, merci.
Altminteri o sa cred ca e doar cu scopul de a inflama spiritele. Iar daca ai un os de impartit cu cineva de pe forum, poti duce chestiunea in privat sau catre adminul forumului.
Inca o data, merci.
Cveronicaoana, am scris mai sus, domnul Grecu nu este adeptul implantului mare, in general recomanda mai mic. Pe acelasi tip de implant anatomic, CPG 333, domnul Grecu mi-a recomandat 290cc si maxim 330cc cand i-am spus ca vreau mai mare, iar domnul Totir mi-a recomandat 380cc sau 430 cc daca vreau mai mare.
Ulterior, incepand sa ma documentez, am vazut ca implantul de 380cc are latimea mai mica cu 0, 5 cm decat latimea sanului meu, pe cand cel de 430cc are latimea de 12 cm, exact cat latimea sanului meu; cu alte cuvinte, chiar si cel mai mare implant recomandat de domnul Totir nu depasea dimensiunile corpului meu.
Pe de alta parte, implantul de 290cc recomandat de domnul Grecu are latimea de 10, 5 cm; nici nu vreau sa imi imaginez ce sani mici si departati mi-ar fi iesit cu implantul asta, eu avand, asa cum am mai precizat, latimea sanului de 12 cm.
Si de la 290cc la 430 cc chiar e o diferenta notabila, domnul Grecu nu mi-ar fi pus nici in ruptul capului nici macar 380cc.
Si nu a fost cazul meu, ca nu am insistat mult pe marime, dar scriau fete pe forum ca devine iritat si nervos daca pacienta insista pe o marime mai mare.
Personal, am doua prietene nemultumite de marime, una cu deja celebrul 290cc operata acum trei ani la domnul Grecu, si una operata acum un an la domnul Ionescu cu 330cc.
Ulterior, incepand sa ma documentez, am vazut ca implantul de 380cc are latimea mai mica cu 0, 5 cm decat latimea sanului meu, pe cand cel de 430cc are latimea de 12 cm, exact cat latimea sanului meu; cu alte cuvinte, chiar si cel mai mare implant recomandat de domnul Totir nu depasea dimensiunile corpului meu.
Pe de alta parte, implantul de 290cc recomandat de domnul Grecu are latimea de 10, 5 cm; nici nu vreau sa imi imaginez ce sani mici si departati mi-ar fi iesit cu implantul asta, eu avand, asa cum am mai precizat, latimea sanului de 12 cm.
Si de la 290cc la 430 cc chiar e o diferenta notabila, domnul Grecu nu mi-ar fi pus nici in ruptul capului nici macar 380cc.
Si nu a fost cazul meu, ca nu am insistat mult pe marime, dar scriau fete pe forum ca devine iritat si nervos daca pacienta insista pe o marime mai mare.
Personal, am doua prietene nemultumite de marime, una cu deja celebrul 290cc operata acum trei ani la domnul Grecu, si una operata acum un an la domnul Ionescu cu 330cc.
Korah.
A vuit toata MEDIA
Poti accesa pagina Asociatiei chirurgilor plastici si gasesti raspunsul.
Cine vrea poate accesa. Nu pot pune pe forum acest lucru- nu este permis. Am indrumat catre pagina oficiala a ASOCIATIEI CHIRURGILOR PLASTICI din Romania.
Acolo gasiti atit toti medicii afiliati din toata Romania -, multe raspunsuri la intrebarile voastre cit si probl.
A vuit toata MEDIA
Poti accesa pagina Asociatiei chirurgilor plastici si gasesti raspunsul.
Cine vrea poate accesa. Nu pot pune pe forum acest lucru- nu este permis. Am indrumat catre pagina oficiala a ASOCIATIEI CHIRURGILOR PLASTICI din Romania.
Acolo gasiti atit toti medicii afiliati din toata Romania -, multe raspunsuri la intrebarile voastre cit si probl.
Si ai impresia ca eu am trait sub o piatra pana acum ?
Cand am ales sa ma operez la Marek am stiu despre ce a vuit media si mi-am asumat. La fel cum imi asum si acum. Si poate ca ar fi mai bine sa ne abtinem de la pareri extreme pana cand nu am fost noi sub bisturiul medicului, nu crezi?
Pana una alta eu sunt multumita de rezultatul meu si de felul in care m-a tratat medicul pe care l-am ales asa ca nu inteleg exact ce incerci sa demonstrezi.
Cand am ales sa ma operez la Marek am stiu despre ce a vuit media si mi-am asumat. La fel cum imi asum si acum. Si poate ca ar fi mai bine sa ne abtinem de la pareri extreme pana cand nu am fost noi sub bisturiul medicului, nu crezi?
Pana una alta eu sunt multumita de rezultatul meu si de felul in care m-a tratat medicul pe care l-am ales asa ca nu inteleg exact ce incerci sa demonstrezi.
Korah la 2 luni ești încă inflamata, glanda e inflamata, fetele au simțit ca un scartait de zăpadă, unele chiar au avut în fisa de externare scris chestia ăsta. Nu te îngrijora ca nu are rost, după 3 luni va reveni la normal deși poate așa sa se simtă mai moale la tine. Oricum diferite senzații toate am avut și le am descris um ni sa părut la momentul respectiv dar nu e vb de lichid acumulat, în primul rand dacă era lichid trebuia sa fie o diferență între sânii doar nu se acumula in calitate egala în ambii ce Dmz? !
MissKate multumesc frumos, incep sa am emotii si mai mari ca nu am luat in calcul si un alt medic si am citit in mare majoritate doar comentariile legate de dr Grecu. O prietena este operata la dr Totir si intradevar are implanturi mai maricele, dar tot ea mi la recomandat pe dr Grecu. Tin sa mentionez ca eu am si o asimetrie destul de vizibila si un san are muschiul mai jos pozitionat fata de celalalt si vizualizand site ul dr Grecu am vazut ca a scos sani frumosi cu probleme similare cu ale mele, doar ca eu as fi vrut si sani mai mari, cel putin peste 350
Merci pentru raspuns Aspassia si Mamitzica. Ma gandesc ca e ceva normal, eram doar curioasa. Voi merge la control in curand si vad ce zice si doc.
Aspassia
Tecontrazic- cind se formeaza edem- nuseformeaza uniform+ indiferent de operatie.
Tecontrazic- cind se formeaza edem- nuseformeaza uniform+ indiferent de operatie.
Fetele ce se intampla aici? Eu, noua fiind chiar sunt ajutata enorm de forumul asta si e pacat ca exista atatea discutii in contradictoriu. Korah la fel si la mine, am impresia ca e moale intr un loc, incerc sa nu ma sperii pana nu ma duc la control. Durerile de omoplati sunt surde acum, ma simt mult mai bine, insa inca regret operatia cand imi aduc aminte sanii ieri dimineata :)). Momentan nu am voie sa dau jos bustiera deloc pana la control
Felicitari Ioana2017.
Sa i stapinesti sanatoasa. Sa nu ti para rau
Sa i stapinesti sanatoasa. Sa nu ti para rau
Mirelinda astept o adresa valida - mail ptr a ti trimite pozele
Alina Ant ce fel se manifesta vibrația ? Am un an și câteva luni. Eu de exemplu nu am nici o problema cu sânii dar dacă ridic ceva greu sau ma trage cineva de mâini tare, atunci simt niște senzații ciudate chiar și putina durere.
Sa n-ai regrete Ioana. Apropo, ai mp de la mine.
ludiana, eu am 380cc cpg 333, daca vrei lasa mi mail si iti trimit poze diseara:) o sa pun si aici poza curand
Dragele mele, bine v-am regăsit.am avut ceva pagini de recuperat! Pentru fetele care vor 2/1 interventie rino si implant, recomand...rinoplastia nu doare deloc, doar ca trebuie mai multă rabdare vis-a-vis de rezultatul final. In cazul meu sânii si-au definitivat forma dupa primele 2 luni...acum la aproape 5 luni forma este cam aceeași doar ca s-au înmuiat si se simt naturali la atingere...cât despre nas...hmmm...chiar trebuie rabdare. In primele 4 luni aveam vârful inflamat si semiamortit, acum am unele zile cand ma trezesc cu el amorțit, usor inflamat...si de la o saptamana la alta se face din ce in ce mai adorabil. Rezultatul final in cazul rinoplastiei se vede dupa 8 luni, 1 an.deci multă rabdare.
Aniela015, este o usoara vibratie continua, o simt undeva sub implant, nu este deloc dureroasa, nu o simt nici ca pe o febra musculara, sper sa nu fie fisura, eu fac si sport regulat, dar nu am simtit decat acum senzatia asta.Si senzatia o am deja de 5 zile.O sa fac un eco, si revin sa las informatiile si aici.
Buna fetelor, mai am 2 zile si merg la ecografia mamara ! Va citesc in fiecare zi comentariile si sper sa vad intr-o zi, pana ma operez eu, o persoana operata la domnul doctor Radu Ionescu care sa impartaseasca cu noi senzatii "de dupa":)).
Va pup si numar zilele pana la consult.
Va pup si numar zilele pana la consult.
Doamne ferește, și eu ce am zis? dacă era lichid era o diferență între sânii! Mai Marcela altceva nu ai de făcut?
Alina îmi pare rău ca nu te pot ajuta. Nu am simțit niciodată așa ceva..mai simțeam furnicături la incizii dar e diferit de ce simti tu. Sunt sigura ca nu e nimic grav, am prietene cu implant care fac sport și nu au probleme dar fa un ECO așa cum ai spus și tu, pentru liniștea ta.
Fetelor, acea senzatie de bubble, "scârțâit" mai ales cand împing sanul in sus, cand ii apropii sau ma aplec, inca o am si sunt deja 3 luni si un pic de cand m-am operat. Aproape ma face la psihic, daca aflati vreun răspuns la treaba asta, spuneti-mi si mie.
Pe 24 am control, o sa-i spun dr desi o sa i anticipez răspunsul..
Pe 24 am control, o sa-i spun dr desi o sa i anticipez răspunsul..
Buna fetelor. Luni fac 4 saptamani de la operatie si inca simt ca niste arsuri in sani si presiune cand stau intinsa, si sanul stang nu s a lasat asa mult ca dreptul, este normal?
Deci eu am simțit vibrație în sânii când am încercat prima data sa încordez mușchii pectorali pe la 6 luni cam așa. Și știu ca a mai zis cineva aici de vibrație în sân. De atunci nici nu am mai încercat
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 7Probleme sani
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 2sini prea mari
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0despre Sani
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: