Implant silicon sani
Ramo,
Eu am facut in fiecare an ECO la dr Guruianu Mirela, la Hiperdia.
Succes!
Eu am facut in fiecare an ECO la dr Guruianu Mirela, la Hiperdia.
Succes!
AndreiAndreea, merci ptr.raspuns ;) D-na aceasta doctor are cabinet in Bucuresti, eu as vrea in orasul meu.N-as merge la clinica unde mi-am facut prima oara, d-na de acolo mi-a spus ca totul e ok...cand eu aveam mastoza fibrochistica, in fine ! O sa mă informez mai bine ;)
Cristina456, si eu am sanii apropiati, dar asa au fost si ex-ii, nu aveau cum sa fie altfel.Eu te-as sfatui sa nu porti prea strans bustiera, sa nu dai in alte complicatii.Mie mi.era frica de simastie.Acel " uni-boob", rar dar se intampla.Si in general ptr fetele cu sanii foarte apropiati, nu purtati excesiv bustiera sau sutiene care apropie sanii...gen push-up.
Cristina456, si eu am sanii apropiati, dar asa au fost si ex-ii, nu aveau cum sa fie altfel.Eu te-as sfatui sa nu porti prea strans bustiera, sa nu dai in alte complicatii.Mie mi.era frica de simastie.Acel " uni-boob", rar dar se intampla.Si in general ptr fetele cu sanii foarte apropiati, nu purtati excesiv bustiera sau sutiene care apropie sanii...gen push-up.
Mulțumesc Ramo. Tot faceam vânătăi intre sâni si de asta am vorbit cu medicul si mi-a spus sa o las mai larga. La a doua strângere. :*
Imi cer scuze Ramo, am inteles eu gresit!
Mult succes!
Mult succes!
Apropo, superbi sânii. Si ce mari sunt. Presupun ca inainte de cei 425 cc aveai oricum sâni su implantul a venit ca o completare. Eu eram aproape 0 inainte :))).
Aveam si eu ceva acolo inainte de operatie, nu eram plată, plata, da' nici minerală:)) Aveam un B spre C...in functie de kilograme.Multumesc, Cristina, si tu ai sani frumosi, sa-i porti sanatoasa si recuperare ușoară ! Mare grija la bustiera, tu ai nevoie de sustinere nu de apropiere ;)
Buna !M-ar interesa sa imi maresc sanii si as vrea sa aflu pretul consultatiei la dr chawi, clinica world estetica si daca acesta foloseste ptoteze de la Mentor. Cine cunoaste, pls help me! Seara frumoasa!!!
Maryyy, buna ! Consultatia e gratuita la dr. Chawi, e un doctor foarte bun.Cred ca foloseste si implanturi Mentor dar din cate am observat lucreaza mai mult cu Arion.Si acesta e ok.Daca rasfoiesti putin forumul o sa vezi multe fete operate la acest doctor, poti sa iti faci o idee cam cum arata rezultatele sale )
AndreiAndreea, poate pui o poza cu sanii tai, am inteles că vrei sa faci o noua operatie ! Si eu ma gandeam la asta, insa nu stiu ce sa fac.Cred ca toate ne dorim mai mari insa trebuie sa fim constiente si de proportii.
AndreiAndreea, poate pui o poza cu sanii tai, am inteles că vrei sa faci o noua operatie ! Si eu ma gandeam la asta, insa nu stiu ce sa fac.Cred ca toate ne dorim mai mari insa trebuie sa fim constiente si de proportii.
Ramo, maine merg la consultație la domnul doctor. A zis ca trebuie sa scoată firele si sa vedem ce mai spune in rest. Eu am de purtat si acea banda peste bustiera si chiar sunt curioasa cand imi da voie sa renunț la ea. :))) am revenit la munca si colegii ziceau ca nu prea se vede diferența. D eprca știau ei ca aveam sutiene cu numere mai mari, cu burete cat exista :)). Am zis ca înaintea cantitatea era bruta (sân+sutien plin de burete), acum e doar cantitatea neta :)).
Cristina, ma regasesc in vorbele tale, cu cantitatea bruta si neta :)) Eu consider ca e important cum ne simtim noi cu ei, nu ce observa altii ;) Eu am 3 saptamani si jumatate, pot spune ca s-au asezat si incep sa ii ador :x Spuneti-mi si mie please ptr apropiere cum ar trebui sa imi tin bustiera? Mentionez ca o am la ultimele randuri de cleme, insa as putea sa mai ridic un pic bretelele, simt ca as mai putea face asta. Credeti ca m-ar ajuta in apropiere?
Ramo medicul mi-as pus ca acesta este motivul pentru care nu ii pune lipiți, pentru a nu apărea complicații de genul.
Aura G, da asa este, multi nu inteleg ca noi facem operația pentru noi. Si daca o faci de dragul altcuiva, sigur nu vei fi fericita. Imi doream de foarte mult timp, Acum sa speram ca o sa fie Ok cu cicatrizarea si Așezarea implantelor.
Cristina, eu la un moment dat o luasem razna cu distanta intre sani.Mi se pareau prea apropiati si pielea mi.era putin ridicata de pe stern, si imi faceam tot felul de filme.Am fost la control iar dr m.a linistit, a zis ca totul e ok si sa nu imi fac griji.Tot atunci mentionase termenul asta " simastie" si imi ramasese in cap fixat pe el.Am cautat pe tot google- ul informatii despre aceasta complicatie ; la implantul pus submuscular sansele sunt minime, mai mult spre implantul subglandular sunt sanse sa apara ! Si o reinterventie e foarte greu de efectuat, doar de un doctor bun c.o tehnica buna.Sper sa nu i se intample nimanui asta.
Nu doare scoatere firelor, vei simti o mica pișcatura :) Ma bucur ca unele dintre voi spuneti si altor persoane despre marirea sanilor, mai aflati pareri, chiar daca unele sunt presarate si cu invidii :)) La mine doar prietenul meu stie, atat :))
Nu doare scoatere firelor, vei simti o mica pișcatura :) Ma bucur ca unele dintre voi spuneti si altor persoane despre marirea sanilor, mai aflati pareri, chiar daca unele sunt presarate si cu invidii :)) La mine doar prietenul meu stie, atat :))
Da pai a zis ca de asta pune numai submuscular Dr Vitalie Stan. Si a zis ca mai pune asa pentru a evita complicații numita contractura capsulara... oricum sper sa fie bine. Am completat la profil mărimile implantelor. Din păcate, deși erau mici, tot a fost diferența de mărime intre ele (sânii naturali)... mie nu mi s-a parut. Inițial a vrut sa puna 380cc cu 410cc. Dar in operatie a a vazut ca pt a egala a fost nevoie de 440cc in loc de 410. Mi-a trimis poze pe whatsapp seara. M-a intrebat daca sunt curioasa sa vad aceste imagini si nu am stat pe gânduri. Astăzi la munca aveam niste senzații ciudate, parca se contractat Mușchii involuntar la cele mai banale mișcări de apăsare. Si parea sa rămână încordat mușchiul apoi. M-am speriat f tare si m-am dat cu mult arnigel si apoi am stat liniștita...
Da, sunt cateva complicatii pe care ni le asumam :) Ti ai ales o marime suficient de mare incat sa nu iti para rau pe viitor.Or sa arate super dupa 2, 3 luni, dupa ce se vor mai aseza.Contractarile astea se fac si de la schimbarile meteorologice:))
Wow Ramo cat de frumosi sunt sanii tai! Ai un rezultat exceptional!
Cat despre ‘sinmastie’ acesta este termenul, si eu zic ca daca nu e ceva dureros sau care sa aiba alte cauze, nu vad nici ceva inestetic in asta; conteaza si mama natura... imi prindea bine si mie sa fie putin mai apropiati.
Va salut fetele
Cat despre ‘sinmastie’ acesta este termenul, si eu zic ca daca nu e ceva dureros sau care sa aiba alte cauze, nu vad nici ceva inestetic in asta; conteaza si mama natura... imi prindea bine si mie sa fie putin mai apropiati.
Va salut fetele
Ram0, imi era dor sa ti mai vad sanii tai mari si frumosi!! Te pup
Maryy, eu sunt operata la dr.Chawi..foloseste si mentor si arion.
Maryy, eu sunt operata la dr.Chawi..foloseste si mentor si arion.
Cristina, o sa tot mai simti contractarile astea stai linistita.Tot felul de senzatii o sa tot mai simti :*
Ramo ai mare dreptate, trebuie sa ne asumam totul de dinainte de operatie. Dar eu am ales maximul admis pentru mine, mai fusesem la un doctor care mi-a zis ca intra maxim 250, iar domnul Stan Vitalie din start a spus ca imi pote pune peste 400. Si m-am bucurat, având un sutien 70b gol inainte... Eu am mai pățit o chestie urata. Nu stiu daca a mai pățit cineva. Eu am toți dinții acoperiți cu coroane (nu fațete). Sunt pur si simplu acoperiți 3D. Nu am dureri la cald, rece, mancare tare, etc ce mai exista. Iar de 2 zile ma doare un dinte care cica ar avea si nervul scos... doare atat de rau încât mananc totul tasat si tot izbucnesc in plâns daca ating dintele acela un pic. Am înțeles ca aceasta reacție a apărut in urma anesteziei generale... o sa treacă aceasta durere luând antiinflamatoare câteva zile, sau o sa trebuiască sa merg la la dentista? Mulțumesc anticipat.
Marry, si eu tot la dr Chawi sunt operata. Eu cand am fost la prima consultatie, mi a luat si sange ptr analize si am platit 180lei, urmatoarele consultatii dupa operatie fiind gratis. Eu am Arion, dar din cate stiu, pune si Mentor :)
Buna, Andreea, multumesc frumos, si rezultatul tau e superb !!!.Mie chiar mi.ar placea sa am spatiul dintre sanii tai.Arata a decolteu adevarat !)) Scuza.ma ca n.am scris corect termenul, eu am cautat in engleza " symmastia" in romana nu prea sunt exemple, informatii. Si crede-ma ca arata foarte inestetic sa ai complicatia asta.Sa te uiti pe RealSelf.Practic se ridica pielea de pe stern si se formeaza un singur sân ! Depinde in ce stadiu se afla.
Mădă, foarte frumos a evoluat recuperarea ta.Iar rezultatul e Wow ! De fapt aratau din primele zile asa.Norocoaso ! :*
Mădă, foarte frumos a evoluat recuperarea ta.Iar rezultatul e Wow ! De fapt aratau din primele zile asa.Norocoaso ! :*
Am citit foarte multe pagini ale acestui forum, de aceea l-am scutit pe medic de sute de întrebări. Si va mulțumesc din suflet pentru tot. Dar de dinti nu stiu daca a menționat cineva...
Multumesc Ramo! Ma trec fiori sa citesc asta din partea ta, ai carei sani ii admiram pe forum cand inca eram plata si frustrata! Asa e, cred ca orice complicatie sau rezultat dus intr-o extrema nu va fi pe gustul nostru si probabil nici de durata pe termen lung.
Eu zic sa ne iubim sanii mult, pt ca altfel se supara si cred ca si psihicul ne saboteaza in final.
Despre dinti fetelor tot ce pot sa va spun e ca dupa anestezie nu mi-au mai sangerat gingiile deloc cateva saptamani. Din pacate am gingiile tare sensibilite si mai mereu patesc asta.
In schimb, am patit vreo luna doua sa resimt o senzatie de furnicatura inspre cot de fiecare data cand ma atingeam pe sani, si invers, cand imi intindeam crema pe mana, ma furnica exteriorul sanului. Ma gandesc ca pana si-au revenit nervii si musculatura aveam contactele ‘puse invers’ ;-))
Foarte util acel site, realself. Cu multe cazuri internationale, testimoniale, poze si raspunsuri date si de medici. Ce mi s-a parut f putin diferit fata de acest forum, e trendul unor sani usor mai mici in medie decat ce impartasim noi aici. Romancele prefera sanii mai mari :-)
Eu zic sa ne iubim sanii mult, pt ca altfel se supara si cred ca si psihicul ne saboteaza in final.
Despre dinti fetelor tot ce pot sa va spun e ca dupa anestezie nu mi-au mai sangerat gingiile deloc cateva saptamani. Din pacate am gingiile tare sensibilite si mai mereu patesc asta.
In schimb, am patit vreo luna doua sa resimt o senzatie de furnicatura inspre cot de fiecare data cand ma atingeam pe sani, si invers, cand imi intindeam crema pe mana, ma furnica exteriorul sanului. Ma gandesc ca pana si-au revenit nervii si musculatura aveam contactele ‘puse invers’ ;-))
Foarte util acel site, realself. Cu multe cazuri internationale, testimoniale, poze si raspunsuri date si de medici. Ce mi s-a parut f putin diferit fata de acest forum, e trendul unor sani usor mai mici in medie decat ce impartasim noi aici. Romancele prefera sanii mai mari :-)
Andreea Radu, deci sa inteleg ca e posibil sa fie o inflamator gingivala? Ma tot uit in oglinda in zona aceea si nu se vede nimic umflat... :(
Ah nu Cristina, scz daca nu m-am exprimat ok. Mie imi sangereaza in general gingiile, dar anestezia cu toate celelalte efecte secundare, a oprit aceasta sangerare pt doua-trei saptamani. Dar nu am avut nimic inflamat sau nu m-au durut dintii. Poate fi ceva pe plan nervos, eu zic sa nu te sperii asa tare, dispar usor toate senzatiile astea ciudate.
Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase. :*
AndreeaRadu la fel am patit si eu, dupa ambele operatii nu mi-au mai sangerat gingiile mult timp. Cred ca ni se administreaza in timpul operatiei medicamente care impiedica sangerarile excesive iar efectul se pastreaza ceva timp. Amorteala si sensibilitate la sfarcuri am avut chiar si la un an, la prima operatie, iar acum e mult mai bine, adica am o usoara sensibilitate dar nu se compara cu prima operatie. Daca as face o comparatie intre operatii, la a doua durerile au fost undeva pe la 10% din cele pe care le-am avut la prima, si de fapt nici nu le pot numi dureri ci mai degraba usturimi ale inciziilor, usturimi pe care nu le-am simtit la prima operatie.
Eu am vorbit cu medicul pe whats si nu m-am mai dus la control la 3 luni, voi merge la 6 luni pentru ca nu am nimic sa-l intreb si ma simt foarte bine. Sunt mai mult decat multumita. Diferenta este enorma pentru mine fata de prima operatie. Sanii sunt moi, ii pot apropia foarte usor iar inciziile sunt situate perfect in pliul sanilor nu cum erau pozitionate la prima, cu un cm mai jos. Iar senzatia aceea de gheara in sani pe care o tot aveam cu implanturile anterioare, nu am avut-o nici macar o clipa. Am purtat bustiera 3 luni si o voi mai purta o luna doar noaptea.
Eu am vorbit cu medicul pe whats si nu m-am mai dus la control la 3 luni, voi merge la 6 luni pentru ca nu am nimic sa-l intreb si ma simt foarte bine. Sunt mai mult decat multumita. Diferenta este enorma pentru mine fata de prima operatie. Sanii sunt moi, ii pot apropia foarte usor iar inciziile sunt situate perfect in pliul sanilor nu cum erau pozitionate la prima, cu un cm mai jos. Iar senzatia aceea de gheara in sani pe care o tot aveam cu implanturile anterioare, nu am avut-o nici macar o clipa. Am purtat bustiera 3 luni si o voi mai purta o luna doar noaptea.
Ramo,
Incerc sa pun zilele urmatoare, ca nu am cum momentan, weekend prelungit
Incerc sa pun zilele urmatoare, ca nu am cum momentan, weekend prelungit
Ms mult Ram0!!
Fetelor si eu am patit la fel cu gingiile, nu mi mai sangereaza de cand m am operat.
Bia ma bucur ca esti bine si multumita.:*
Fetelor si eu am patit la fel cu gingiile, nu mi mai sangereaza de cand m am operat.
Bia ma bucur ca esti bine si multumita.:*
Buna ziua fetelor! Am fost astăzi la domnul doctor pentru scoaterea firelor. De fapt a tăiat capetele, abia acum am aflat ca Dn doctor Stan folosește fire resorbabile. Mi-a spus ca nu mai e nevoie sa pot banda ziua, doar încă o saptamana noaptea. A zis ca e si el mulțumit de rezultat. De bustiera mi-a zis sa o port 3 luni non-stop si încă 3 luni doar noaptea. Pentru Durerea de dinti de care va spuneam a zis ca am facut o nevralgia dentară declanșată de anestezia generală+factori externi (frig, curent). Eu o sa mai port banda totuși non stop încă o saptamana ca sa fiu eu mai sigura ca sunt sânii ținuți “in cătușe” :))).
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 11nodul la san
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3sani lasati si moi
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1ruptura implant mamar
- 1Marire sani
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
- 4Implant silicon sani
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: