Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 279928002801 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-03-2018, ora 13:24
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Mie nu mi s-au dezlipit acei plasturi de pe cicatrici chiar daca am facut dus zilnic. A zis sa ii las acolo pana cad ei, ca e bine asa. Iar cand cad, sa ma dau cu stratamed. Deja mi l-am cumpărat pe cel de 10 g si am înțeles de la domnul doctor ca trebuie sa imi ajungă 3 luni. Iar pentru nevralgia dentară am lut un antiinflamator puternic+pansament gastric. Apropo, am vazut si astăzi o grămada de fete superbe care au venit la consultație, parca mi-am clatit ochii, chiar daca sunt fata. Voi cum va mai simțiți?
5
10-03-2018, ora 15:59
Alessa2018
Nu este medic/terapeut
Alessa2018
Buna fetelor, m am operat miercuri la dr Totir Dumitru, lifting cu implant, Mentor rotund 375.. i m veryyyyy happy... sunt superbe, ridicate, am avut ceva discomfort, ceva ameteli pana la lesin, probabil de la anestezie, abia am trei zile, deja parca e putin mai bine. Domnul doctor este jos palaria, mi a facut ceva ce nici nu speram sa am!
0
10-03-2018, ora 18:37
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Cristina 456,
Daca antiinflamatorului are efect doar in zilele in care iei pastile si revine durerea, mergi la dentist. Succes!
0
10-03-2018, ora 18:58
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Am înțeles, mulțumesc pentru răspuns. Daca durerea persista, o sa o sun pe dentista sa programez o consultație. :*.
1
10-03-2018, ora 20:21
AndreeaRadu13
Nu este medic/terapeut
AndreeaRadu13
Super Alessa, ai facut-o!! Ma bucur ca esti bine si asteptam poze! E normal sa te simti slabita in primele zile, e si medicatia si faptul ca stai la pat. Dar esti pozitiva ceea ce ajuta! Pupici recuperare usoara!
0
10-03-2018, ora 21:00
Bubb
Nu este medic/terapeut
Bubb
Buna fetelor! Este cineva operata la dr. Ovidiu Grecu? Am nevoie de pareri concrete despre dansul. Multumesc !
1
10-03-2018, ora 21:15
Aura G
Nu este medic/terapeut
Aura G
Buna Bubb! Eu sunt operata la dr Grecu! Ce anume te-ar interesa sa stii?
2
10-03-2018, ora 21:41
Aura G
Nu este medic/terapeut
Aura G
Din punctul meu de vedere au fost si parti bune si unele mai putin bune.
Sa incep cu inceputul! M-am programat la consultatie telefonic. Are o asistenta, pe nume Eliza, care se ocupa de programari si care efectiv este puntea de legatura intre pacient si dr. Nu vei putea vb la telefon cu domnul dr sau pe whats app(am mai vazut pe aici ca unii doctori pastreaza legatura direct cu pacientele), la dr Grecu nu este cazul.
Consultatia - dureaza in medie 2 ore, pe mine m-a tinut 4, sa imi explice totul de la A la Z, ceea ce am apreciat si a fost un lucru extrem de bun, mi-a desenat la propriu pe hartie, mi-a vorbit pe intelesul meu si nu in termeni medicali. Ceea ce nu mi-a placut la consultatie a fost faptul ca pe mine nu prea m-a lasat sa vorbesc, iar in momentul in care mi-a vazut sanii si m-a masurat s-a comportat de parca stia exact de ce am nevoie si a incercat sa imi bage in cap faptul ca alta varianta nu este, in afara de ceea ce, in viziunea lui, mi s-ar fi potrivit mie, atat ca forma, cat si ca marime.Totusi a tinut cont, intr-un final, ca imi doream o marime mai mare decat cea sugerata de el si a facut tot posibilul sa imi puna maximul admis de el, conform masuratorilor, si anume 370cc. Este un dr care iti vorbeste foarte mult de partea negativa, iti scoate in evidenta toate defectele sanilor tai, scopul final al acestora fiind ca pacienta sa constientizeze ca “materialul clientului” este foarte important, iar rezultatul depinde si de acest aspect, nu numai de “opera” doctorului...si da, aici i-am dat dreptate, doar ca atitudinea asta te cam bulverseaza si nu iti da atata incredere si optimism(asta am simtit eu, acum depinde de la pers la pers).
Este intr-adevar un dr profesionist, cu multe operatii la activ, fapt ptr care l-am ales si am mers pe mana lui.
Eu mi-i doream mai mari, cred ca asta este dezamagirea mea principala, dar sunt frumusei, s-au mai inmuiat si se aseaza pe zi ce trece tot mai bine. Cred ca in cateva saptamani ii voi adora si mai mult. Per total sunt multumita.
Sfatul meu este sa te programezi la mai multi doctori, sa poti face comparatie si sa alegi dr care consideri ca a empatizat cel mai mult cu asteptarile tale, cel care iti da cea mai multa incredere.
Multa bafta!

PS: Daca mai doresti si alte informatii, intreaba-ma!
3
10-03-2018, ora 22:02
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Buna seara fetelor. Săptămâna viitoare fac si eu doua luni de la operatie, si sunt foarte bine. Am pus si o poza la profilul meu...Eu sunt foarte mulțumită de rezultat, atât de formă cât și de mărime, și sper să nu se mai modifice! Vreau sa va multumesc pentru suport. Acest forum a însemnat mult pentru mine, înainte de operatie.
1
10-03-2018, ora 22:04
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Bia, mă bucur mult pentru tine! Chiar mă gândeam la tine zilele trecute...
1
10-03-2018, ora 22:36
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Bubb,
Eu sunt operata de dr Grecu, si pot spune ca este un medic foarte direct in ceea ce priveste consultația. Pe mine consider ca m-a ajutat sa inteleg ce presupune o adtfel de operatie, sa inteleg ca si chirurgia adta estetica are limitele ei. Si ca Frumusețea rezultatului final tine strict de situatia noastra inainte de operatie, dar si de ceea ce reiese in urma unor măsurători care se fac ca sa aflam ce forma de implant ne trebuie ca sa obținem cei mai frumosi sani din situatia pe care o avem. Si da, are o asistenta care raspunde la telefon sau ne ofera suport dupa operatie oricand avem nevoie. Si asta poate confirma si Aura.
Din punctul meu de vedere e un medic responsabil cu privire la ceea ce face. Eu operatia de schimbare vreau sa o fac tot la el. Ca medic, jos pălăria. Mi-a placut cum am fost tratată, dar si implicarea lui, ca doctor.
Mult succes in alegerea medicului potrivit ptr tine!
0
10-03-2018, ora 22:49
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Da Adellyna, ai si de ce sa fii mulțumită, sunt superbi si sincer arata foarte naturali. :D ce marime sunt Implanturile?
0
10-03-2018, ora 22:51
Cristina456
Nu este medic/terapeut
Cristina456
Eu mi-am schimbat poza de profil, dar aici imi apare tot cea veche. Voi puteți sa o vedeți? E făcută astăzi poza...eu pot sa o vad doar daca dau click pe poza mea, făcându-mi mare poza cealaltă.
0
10-03-2018, ora 23:00
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Multumesc mult Cristina. Am implanturi anatomice 380cc, Mentor. Mâine am să completez datele de profil. Nu se vede poza noua
0
10-03-2018, ora 23:00
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Adelina frumos rezultat natural ! Là cine esti operata si c’è implant ai?
1
10-03-2018, ora 23:07
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Multumesc Alexandra. Si tu ai un rezultat frumos! Sunt operată de d-na dr. Cristina Brezeanu. Am implanturi anatomice cu profil înalt, 380cc, de la Mentor.
0
10-03-2018, ora 23:09
Bubb
Nu este medic/terapeut
Bubb
AndreiAndreea multumesc pentru raspuns!
Auta G, de foarte mult timp imi doresc un implant si recent m-am hotarat sa fac pasul doar ca imi este foarte greu sa ma decid la cine sa ma operez. Cunosc foarte multe fete care si-au facut si nu pot sa spun ca ma impresioneaza foarte mult vreun model... fiecare isi cam recomanda medicul si asta ma ameteste si mai tare. Am inteles ca, conteaza foarte mult forma sanilor pe care o ai si nu stiu daca poate cineva sa garanteze forma finala. Eu as vrea forma anatomica pentru ca am inteles ca au aspectul cel mai natural si asa am si vazut. Cunosc pe cineva care e operata la dr. Ovidiu Grecu de 8 ani si nu a avut nicio problema si ii arata sanii foarte bine, asta m-a facut sa optez pentru el. Tu de cat timp esti operata ? Esti multumita de rezultat?
0
10-03-2018, ora 23:17
Bitrix
Nu este medic/terapeut
Bitrix
Fetele am operația la domnul doctor Lazar Andrei... a fost cineva la el?
0
11-03-2018, ora 00:27
Aura G
Nu este medic/terapeut
Aura G
Bubb, eu sunt o persoana perfectionista si visatoare si recunosc ca in momentul consultatie dr a cam dat cu asteptarile mele de pamant:)) ptr ca eu pana atunci nu constientizasem defectele sanilor mei, ptr ca erau mici si nu ii analizam foarte mult. Asadar, consultatia m-a facut sa imi vad defectele sanilor, si anume asimetria dintre ei, unul fiind pozitionat mai jos, altul mai sus, la fel si mamelonul, se poate observa si din poza, lucru care m-a dezamagita si mi-a spulberat asteptarile, sa zic asa.
Am aproape o luna de la operatie si in momentul de fata ma declar multumita in proportie de 85%, imi place forma, imi place ca sunt ok la atingere, nu se simt “plasticati”. Ceea ce ma nemultumeste este marimea si faptul ca sunt cam departati, insa am speranta ca se vor mai apropia de la bustiera.
Parerile sunt impartite, fiecare fata isi lauda doctorul, insa eu nu sunt genul sa ridic in slavi pe cineva sau sa fac publicitate cuiva. Eu am relatat strict experienta si parerea mea. Te pup si spor in gasirea doctorului potrivit, care sa te ajute sa iti realizezi visul. Mergi la consultatie la dr Grecu, doar asa poti sa iti dai seama daca el e cel potrivit sau nu.
0
11-03-2018, ora 00:32
Aura G
Nu este medic/terapeut
Aura G
Andrei Andreea, de ce vrei sa te reoperezi?
0
11-03-2018, ora 03:31
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Adellyna foarte frumosi sunt sanii! Sa te bucuri de ei
0
11-03-2018, ora 08:34
AndreiAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreiAndreea
Aura G,
M-am obisnuit cu dimensiunea, si as vrea mai mari totusi...
Sunt indecisa, insa ma gandesc destul de mult la asta
1
11-03-2018, ora 10:09
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
Bitrix cauta pe forum dupa numele cris.tinna e o tipa care s-a operat anul trecut la dr. Lazar prin axila. Din cate imi amintesc, a fost multumita, dar citeste mesajele ei.
2
11-03-2018, ora 19:49
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
Buna fetele! Joi ma operez si eu dupa ani si ani de.asteptare. Nu mai am vârstă voastră dar împlinirea unui vis de o viata nu tine cont de varsta. Trebuia sa.Ma.operez la 1.Februarie dar am facut o infecție urinara si am stat intre timp si am mai consultat 2.doctori si m am hotărât ca cea mai mare.chimie o am cu d nul doctor al treilea.consultat de mine si care mi a dat cea mai mare incredere si liniste interioară de care aveam mare.nevoie. Tina sper ca esti bine si te bucuri.de sânii frumosi. Asa ca mai sunt 3.zile si sper sa.fie totul ok si sa.Ma.recuperez destul de.repede. Voi fetele.operate.Sper.sa va bucurați mandre.de.sânii noi va pup cu drag!
1
11-03-2018, ora 20:28
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Buna Martisor! Ma bucur ca te simti mai bine si iti pui sani in sfarsit! Iti doresc succes si deabia astept sa vad poze cu ei..mai ai putin!

Eu sunt super bine si foarte incantata de rezultat...sincer ii simt ca pe sanii mei, nu mai am nici un fel de discomfort si pe zice trece se fac mai frumosi. Am fost iar la consultatie si doctorul chiar mi-a dat voie sa merg la sala de saptamana viitoare.
0
11-03-2018, ora 23:14
Martisor
Nu este medic/terapeut
Martisor
Buna Tina Ma bucur din suflet ca esti bine si ca te ai refăcut aproape complet. Sper sa ma refac si eu intr o lună aproape de Paste. Te pup
2
12-03-2018, ora 09:48
Ram0
Nu este medic/terapeut
Ram0
Buna, bubb.Daca vrei aceasta operatie de ce nu citesti forumul ? Daca gasesti mai multe rezultate care iti plac, ia numele doctorilor, scrie-i pe o foaie si programeaza-te la ei ptr consultatie si vezi cu care dintre ei rezonezi mai bine..Implantul rotund ia forma anatomicului după cateva luni., nu cred ca asta ar trebui sa fie vreo problema. Unii dintre cei mai buni doctori din cate am observat eu sunt :dr Totir, dr Chawi, dr Rachad, dr Nae, dr Vitalie...si...or mai fi :) Informează-te un pic.Succes :)

TinaD, ce sani mari si frumosi ai ! Presupun că ai plecat de la cupa C inainte, nu ? ;)

Bia99, foarte frumos au evoluat sanii tai cei noi.Sa-i porti sanatoasă !
0
12-03-2018, ora 12:01
TinaD
Nu este medic/terapeut
TinaD
Buna Ram! Multumesc, si ai tai sunt superbi!
Da am avut ceva glanda..70 C sau 75 B
0
12-03-2018, ora 14:32
12elena
Nu este medic/terapeut
12elena
Buna fetelor
Va urmăresc din umbră de vreo luna. Am citit forumul aproape din scoarță în scoarță din 2014 până acum.
Am sunat la cei mai in voga doctori pe care i ati prezentat, m-am uitat și pe site-urile lor înainte ca sa imi fac o parere.
Mi am facut programare la Renert Gad, Dumitru Totir, Rachad Hassan, Chawi Youseff. Am incercat sa dau și de dr Radu Ionescu dar abia peste 2 luni mi se făcea programare la consultație. Am refuzat. Sper in 2 luni sa fiu operată și vindecată in mare parte, deja :)) desi mi ar plăcea o operatie cu pensa ellman, care asigură dureri minime față de operatia clasică.

Miercuri ma vad cu dr Hassan și dr Chawi. Spuneti mi va rog, știți cumva daca acesti doctori lucrează la aceeasi clinica împreună? Mi s ar părea ciudat sa ies din cabinetul unuia și sa intru alături la celalalt :)))
Incerc deseară sa urc la profil o poza cu sânii actuali. Sunt destul de mici, goi și căzuți. Am alaptat 2 copii timp 3 ani. Ptoza sper sa nu aiba grad mare, ca sa nu necesite un lifting complicat și care să îmi lase multe cicatrici. Aș prefera lifting periareolar.

Va pup. Sper sa ne mai citim pe aici!
1
12-03-2018, ora 14:36
Mădă02
Nu este medic/terapeut
Mădă02
Buna Elena!! Dr.Chawi opereaza la World Estetica si dr.Rachad la Arcalife, sunt pe aceeasi strada clinicile, la 2 minute distanta.Iti urez bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 279928002801 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •