Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 304530463047 ..... 3218 3219 Înainte ›
2
28-03-2019, ora 15:29
Desiree10
Nu este medic/terapeut
Desiree10
Abiana, si mie mi a prescris același tratament. Nu am avut ciorapi etc. Si a fost f bine, stai liniștita. Unguent il masezi usor pana intra in piele (mi a aratat dr cum, prima data el mi a dat.)
2
28-03-2019, ora 16:03
LuizaF
Nu este medic/terapeut
LuizaF
Abiana stiu ca tigarile, sau nicotina din tigari ingreuneaza cicatrizarea. Eu fumez electronica cu solutie si a zis sa o las macar o saptamana inainte si 2 dupa operatie
1
29-03-2019, ora 02:44
Daisey1
Nu este medic/terapeut
Daisey1
Abiana Nu am avut nici ciorapi nici injecții nici antibiotic am avut arcoxia și paracetamol și apropo nu am acceptat calmare nici la prima nici la a 2 operatie să nu ne ferim că știm că în spitale se folosește Morfina care după părerea mea este cel mai puternic calmant prietenele mele au vrut eu nu pentru că am suportat durerea mai usor nu sunt o fire sensibilă am acceptat toate perfuziile in afară de calmante
1
29-03-2019, ora 03:09
Abiana
Nu este medic/terapeut
Abiana
Sunt spre a treia zi de la operatie.
- respir putin greu, am senzatia ca ma preseaza ceva
- sanul drept e mai umflat si tare in partea de sus, mai bombat asa, e normal?
- au inceput sa ma doare mainile ca o febra musculara usoara
-mi-e putin greu sa ma ridic din pat din abdomen
- ma doare gatul, putina raguseala
1
29-03-2019, ora 08:50
Ecaterinao
Nu este medic/terapeut
Ecaterinao
Abiana, dacă ai probleme cu varicele, atunci se recomandă ceva pe bază de heparină, pentru a evita formarea unor alte cheaguri de sânge. Asta se discută cu anestezistul, fie la un examen preanestezic, fie înainte de operație.
2
29-03-2019, ora 13:08
KataKr
Nu este medic/terapeut
KataKr
Buna! Abiana, e normal. Eu am respirat greu si tușit, vreo 2 sapt.. atunci când trăgeam aer adânc, ma apuca tusea.. sânii se comporta diferit, deci e ok! Eu din pat am reușit sa ma ridic singura abia după 2 sapt jumate.. pentru gât folosește tantum spray. Pe mine m a ajutat !
1
29-03-2019, ora 13:10
LuizaF
Nu este medic/terapeut
LuizaF
Abiana este normal, eu credeam ca am un elefant pe piept asa mare presiune simteam. Si febra musculara am simtit-o. Sanii se aseaza in timp este normal stai linistita
1
29-03-2019, ora 17:15
Desiree10
Nu este medic/terapeut
Desiree10
Abiana, este normal, stai liniștita. Respecta indicatiile dr. Daca ai nelamuriri, scrie i pe wap. Mie mi a răspuns imediat de fiecare data. Eu m am invinetit dupa 3 zile.. Dar m a liniștit, a fost ok. Sa nu ridici brațele, sa nu faci efort! Recuperare usoara!
1
29-03-2019, ora 17:51
Ami_Anca
Nu este medic/terapeut
Ami_Anca
As vrea sa stiu daca s-a operat vreo fata care are astm bronsic
2
29-03-2019, ora 19:06
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Fetele care aveti mentor! Stiti ceva de garantia lor, trebuie cumva inregistrate codurile implanturilor pe site? Eu parca asa am inteles
1
29-03-2019, ora 19:51
Desiree10
Nu este medic/terapeut
Desiree10
Buna întrebarea... Nu mi a zis nimeni nimic.. Ar fi trebuit să ne spuna dr., sau sa ne inregistreze de la clinica, automat, asa mi se pare corect.
2
29-03-2019, ora 19:53
Mairra
Nu este medic/terapeut
Mairra
Noua ne-a zis doctorul ca înregistrează ei, ne.a dat carticelele si atat.
2
29-03-2019, ora 20:26
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
A, si mie mi a dat niste carticele, alea or fi?
O sa intreb si eu cum ajung la consult
1
29-03-2019, ora 22:53
bianca.bia
Nu este medic/terapeut
bianca.bia
buna fetelor! sunt noua pe sitte dar va urmăresc inca dinainte sa ma.operez. am deja 5 saptamani de la operatie, lifting si implant! dureri n am avut absolut deloc, a doua zi am iesit in oras! intrebarea mea este daca silicoanele se mai lasa, mai coboara, pt ca nu sunt prea mulțumită de rezultat desi am observat ceva schimbari, am o teamă că raman asa sus!
1
29-03-2019, ora 23:05
Abiana
Nu este medic/terapeut
Abiana
Fetelor, voi cum va schimbati pansamentele? Ca mie mi-a zis saptamana viitoare ( la o saptamana dupa operatie)sa le schimb sa dau cu betadina sa ii trimit poza pe wts up si sa pun altele sterile.Eu nefiind din Bucuresti.Sper ca nu am inteles eu aiurea..Voi cum ati procedat la cat timp?
1
29-03-2019, ora 23:20
Blairwaldorf
Nu este medic/terapeut
Blairwaldorf
Am schimbat din 2 in 2 zile. La 12 zile am fost sa scoata capetele de la fire. De atunci nu mai am nici un pansament.
2
30-03-2019, ora 03:50
alexandracristina197
Nu este medic/terapeut
alexandracristina197
Eu am o luna si o saptamana si n am stat deloc fara, le am tot schimbat. N as suporta bustiera direct peate taieturi. Daca n ai intelea bine cel mai bine vb cu dr tau si ti mai spune o data. Fiecare dr are indicatiile lui si cel mai bine faci cum spune el :)
1
30-03-2019, ora 07:51
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
Bianca, dar sunt super mișto sanii tai acolo unde sunt!
Eu aș face tot posibilul sa i tin asa sus.
0
30-03-2019, ora 07:58
Crisa8
Nu este medic/terapeut
Crisa8
Dragelor, cochetez si eu cu ideea implanturilor. Am fost la 2 medici si ambii mi-au propus pozitionarea sub glanda si nu sub muschi. Din ce am citit, pozitionarea sub glanda e mai putin sigura pentru mentinerea pozitiei implantului si mai putin estetica in timp. La voi unde a fost pozitionat implantul mamar? Aveti idee de ce medicii prefera azi mai mult implantul sub glanda in defavoarea celui sub muschi? Va multumesc!
0
30-03-2019, ora 08:02
Mony96
Nu este medic/terapeut
Mony96
Fetelor la mn este a 4 zi dar nu ma gândeam ca este atât de grea recuperarea :( eu nu pot sta deloc in picioare :(
0
30-03-2019, ora 08:28
Seren
Nu este medic/terapeut
Seren
Alin Bortolini-clinica Be Perfect- aveți detalii, experiențe?
Preț intervenție 2800 euro.
Dar...
0
30-03-2019, ora 08:36
Seren
Nu este medic/terapeut
Seren
Cum funcționează garanția intervenției?
Din cate înțeleg doar implantul ar avea garanție.
0
30-03-2019, ora 09:41
S0nia
Nu este medic/terapeut
S0nia
Buna fetelor!!! Va urmăresc încă de anul trecut aici pe forum.anul acesta mi am făcut curaj și m am programat la câteva consultații, apoi m am decis ca doctorul care ma va opera sa fie dr Ovidiu Grecu.
Toate bune și frumoase pana aici;)) doar ca aseară am mers sa îmi fac ecografia mamară și mare mi-a fost surprinderea sa aflu ca am un nodul de 2 cm la sânul drept.Medicul ginecolog care m-a consultat aseară mi-a spus ca acest nodul poate fi scos in timpul operației de implant mamar. Am trimis ecografia pe adresa de mail a dr Ovidiu Grecu, însă un răspuns primesc luni.pana atunci stau in mare stres pentru ca îmi doresc operația aceasta de la 13 ani, acum având 27.a mai fost cineva in situația mea?sau ma puteți ajuta din experiența voastră cu un sfat sau o încurajare ?:d
Va mulțumesc !
0
30-03-2019, ora 09:52
Abiana
Nu este medic/terapeut
Abiana
S0nia din cate am citit pe forum, au mai fost fete cu aceasta problema si da au rugat Dr sa le scoata nodulul in timpul operatiei.Daca nu ti s a spus altceva la eco mamar si ai in scor bun, fara probleme vei avea sanii visati.Sunt multe fete cu noduli operate, inclusiv eu am unul dar are 6mm si toti au zis ca fara probleme.Probabil tie ti-l va scoate si aia e, iti indeplinesti si visul. Mult succes.
0
30-03-2019, ora 10:25
bianca.bia
Nu este medic/terapeut
bianca.bia
multumesc camy4 dar ii vreau mai jos plini de volum pt ca zici ca am 4 sani si nu 2! Cand m am uitat prima oară în oglindă dupa ce mi a scos bandajele am plâns 2 zile, un mare soc am avut! Păcat ca nimeni nu ne pregateste psihic pt asta!
0
30-03-2019, ora 10:28
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Sonia si eu am cativa noduli si sa putut face operatia fara probleme, conteaza doar ca scorul bi rhds sa fie intre 0-2.Nodulii mie nu mi a scos atat timp cat nu deranjau si erau ft mici.Si sincer nu as fi vrut sa ii scoata, mai bn sa nu deranjezi ceva care nu te deranjeaza.
1
30-03-2019, ora 10:30
Blairwaldorf
Nu este medic/terapeut
Blairwaldorf
Crisa81, eu am sub muschi. Sunt anumite situatii in care se recomanda sub galanda, ex: daca esti sportiva sau daca ai glanda suficienta etc. Cred ca doctorii stiu ce metoda se potriveste la fiecare. Daca nu esti sigura mai consulta inca un doctor.

Bianca, mie imi place fff mult cum arata sanii tai.
0
30-03-2019, ora 10:32
Crisu29
Nu este medic/terapeut
Crisu29
Bia sanii coboara ft mult, ai mei erau pana in gat si uitate acum la poza mea cat sunt de coborati.Eu una as fi vrut mai in gat :-))
0
30-03-2019, ora 10:51
bianca.bia
Nu este medic/terapeut
bianca.bia
crisu daca si sanii mei ar arata ca ai tai as fi cea mai fericita! Ai sani superbi!
0
30-03-2019, ora 10:52
bianca.bia
Nu este medic/terapeut
bianca.bia
după cate luni ti au coborât?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 304530463047 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •