Implant silicon sani
Fetelor s-a reoperat cineva dupa o luna? A fost riscant?
Bia am 6 saptamani acum de la operatie.si au inceput usor usor sa coboare cam pe la 4 sapt. TU cat ai? Sa stii ca fiecare avem timp diferit de vindecare, cu medicul tau ai vb??Ne ar ajuta mult daca ai incarca o poza cu sanii goi ca sa vedem exact daca a fost vreo fata in situatia ta.Asa prin bustiera nu intelegem despre ce e vb.
Mulțumesc fetelor pentru răspunsuri, parca am mai prins curaj :d.Acum aștept luni răspunsul de la domnul doctor și va țin la curent.Mai sunt fete comunicative pe aici care s-au operat la dr Ovidiu Grecu?cum a fost recuperarea?mie îmi este foarte frica de aceasta recuperare.eu anul trecut mi am făcut o operație de rinoplastie și recuperarea a fost destul de grea și am înțeles ca cea de la implantul mamar este și mai grea.
am 5 saptamani! am.incercat sa pun poza si nu merge sa o schimb..:( ideea e ca eu am avut mameloanele foarte jos, ma duc la masaje la cererea doctorei! Cand am vorbit cu doctora inainte de masaje mi a propus un retus cu care nu sunt de acord si prefer să astept, ca dupa 3 ședințe de masaj am văzut ceva îmbunătățiri!
Abiana, si eu am dat pansamentul jos la 6 zile, sub el mai ai unul fix pe operatie. Dai cu betadina si pui alt pansament. Apoi la 14 zile iti scoate firele. Eu am facut exact cum mi a spus dr si a fost ok. Cel mai greu a fost ca nu puteam face dus in partea de sus.. Am facut cand am schimbat pansamentele, apoi dupa scoaterea firelor. Chiar si atunci mi era frica. Procedeaza asa cum ti a zis, pt orice nelămurire, intreaba l, e de datoria lui sa ti raspunda. Eu l am cam zapacit, cred, la un moment dat cu întrebările, dar decat sa fac ceva nepotrivit mai bine intreb, si mi a răspuns. Ai grija de sânișori !! Te pup
Eu am un lipom, mi a zis medicul ginecolog, nu a împiedicat operatia de implant. A zis sa l las acolo caci este inofensiv. Aveam si mamografie facuta.
Crisu29 m-am lovit rau la san, iau tratament dar nu imi trec durerile. Oricum vroiam sa schimb implanturile pentru ca mi se par mai mici, doctorul a zis dupa 6 luni dar as face-o mai repede daca nu scap de dureri. El a spus ca e cam riscant fiind sanii inflamati.
Blairwaldorf, doi medici mi-au recomamdat acelasi lucru: implant sub glanda...
Da, probabil asa e cel mai indicat in cazul tau.
Crisa81, nu spun ca nu ar fi potrivit sau ar fi ceva gresit cel subglandular dar din ce am inteles de la dr meu in timp are tendinta de lasare.Cel submuscular e mai durabil in timp deoarece muschiul actioneaza ca un sutien de sustinere. Explicatiile astea le am primit de la dr meu.La mine ar fi mers ambele variante pt ca aveam sani, mia explicat ce ti am scris tie mai sus si apoi am ales submuscular chiar daca vindecarea e mai anevoioasa.
Crisa eu am jumatate de implant sub muschi jumatate sub glanda si momentan la nici o luna pare ok, nu se simte implantul si nici nu il vad dc ma aplec.
Elena eu voi face marti un retus, o sa imi ridice implantul, si mie imi este frica sincer dar asta este, sper sa nu am probleme cu operatia.
De schimbat pansamente sincer nu am schimbat, mi-a dat pansamentul jos in clinica si am ramas cu niste plasturi lipiti pe operatie pe care mi i-a dat dr jos la 2 saptamani. De atunci am operatia libera si ma dau cu crema ptr cicatrici
Elena eu voi face marti un retus, o sa imi ridice implantul, si mie imi este frica sincer dar asta este, sper sa nu am probleme cu operatia.
De schimbat pansamente sincer nu am schimbat, mi-a dat pansamentul jos in clinica si am ramas cu niste plasturi lipiti pe operatie pe care mi i-a dat dr jos la 2 saptamani. De atunci am operatia libera si ma dau cu crema ptr cicatrici
LuizaF tot cu anestezie generala? Cat ai de la operatie? Se poate face chiar daca e sanul inflamat?
Nu stiu ce sa spun, marti o sa am aproape o luna. Cred ca o sa imi faca iar anestezie generala ca la locala sigur lesin eu :) sanul nu mai pare inflamat, nu stiu ce sa spun o sa revin marti dupa op cu detalii
Fetele, sanii nu ma dor in schimb am inceput de azi sa simt taieturile, mai ales la dreptul cel mai bombat simt ca ma inteapa, ustura.Sunt in a 4a zi.Voi ce ati simtit la taieturi?
LuizaF multa bafta sa iasa totul cum vrei tu! Imi dai incredere sa insist asipra medicului:)))
Abiana, taieturile tot o sa le simti, eu am trei saptamani jumatate si ma tin taieturile groaznic, ma mananca, ma ustura, ma injunghie., dureri in sani nu am simt doar tensiune din cand in cand ( nu e placut dar suport)
Eu am 3 săpt dar tăieturile inca nu ma deranjează, am junghiuri rar si foarte scurt de la sani. Însă ma mănâncă pielea rau de la bustiera, ma strânge si lasa urme banda aia de sub sani. Fiecare se recuperează diferit, eu una nu am avut dureri mai deloc doar presiune dar acum a trecut si asta, le simt aproape parte din mine.
am scris o gramada si mi a luat decat primul rand vad
Ranya, vad ca ai 2 operatii.a doua operatie cum a fost dpdv al recuperarii comparativ cu prima
eu am vreo 7 noduli si tot m a operat. chiar am fost si operata mai de mult pt scoaterea unui nodul la sanul stang.
Fetele după cat timp v.ati dat singure jos din pat? Nu mai suport sa depind de cineva :( am 4 zile de la operație si in picioare nu pot sa stau deloc :(
Mony, eu din prima zi. Pune-ti multe perne sub tine si stai la marginea patului si te ridici din abdomen
Buna seara, fetelor!
Dupa operatia de lifting cu implant, sfarcurile raman mereu intarite? Precizez ca am o luna de la operatie si la operatie mi-au fost micsorate areolele.
Dupa operatia de lifting cu implant, sfarcurile raman mereu intarite? Precizez ca am o luna de la operatie si la operatie mi-au fost micsorate areolele.
Puteați sa stați culcate ? Sau usor ridicate ?
Ridicata. Culcata mi se parea ca doare taree
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 21vreau silicoane
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 7Probleme sani
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 11Cancer la san
- 3Marirea sanilor
- 14Tumora maligna la san
- 1arsuri ale sanului
- 2sini prea mari
- 4implant mamar
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 0Mancarime mamelon
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 1Implant mamar
- 0Schimbare Implanturi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: