Implant silicon sani
YasmineJ, probabil! In trecut am avut o operatie de rinoseptoplastie si am avut Ekg pt ca citisem undeva ca se cere, insa nici acolo nu s-au uitat la el, ii interesau mai mult analizele la sange, in special coagulograma, fosfatii, creatinina.. Plus ca mi s-au pus multe intrebari referitoare la istoricul medical si concluzia a fost ca nu am nevoie(sunt fete operate la marian simion carora li s-a cerut).
Anyway, vis-a-vis de costurile unui EKG, daca nu ti-l fac ei la clinica, in CT cel putin, ar fi undeva in jurul sumei de 100 lei, ba chiar undeva la 30 lei(?!) la policlinica cu plata.. Nu stiu in alte orase. Fiind un impediment financiar in situatia lui Bubumea, recomand inclusiv trimitere de la medicul de familie pentru o parte din analize!
Anyway, vis-a-vis de costurile unui EKG, daca nu ti-l fac ei la clinica, in CT cel putin, ar fi undeva in jurul sumei de 100 lei, ba chiar undeva la 30 lei(?!) la policlinica cu plata.. Nu stiu in alte orase. Fiind un impediment financiar in situatia lui Bubumea, recomand inclusiv trimitere de la medicul de familie pentru o parte din analize!
Ok...recomandati.mi va rog Arad sau Oradea, va rog mult, imi trebyie urgent sa ma hotarasc! Mtumesc mult!
Bubumea...eu am fost operata de d-ul dr Micluta...dar eu sunt multumita de el...din pacate in Arad nu ai de ales, doar dr Siclovan...am fost la consult pe vremea aia acum 2 ani si la el...de la alte fete din Arad stiam cum e...adica daca vrei rotunde atunci Micluta...daca anatomice atunci Siclovan.asa mi au spus si mie alte fete...intradevar unul vorbeste prea mult, altul deloc.dar eu sunt multumita...oricum daca as intoarce timpul m as duce la Bucuresti la Dr Stan Vitalie sau la Cluj la dr Ivan...mi as lua concediu neplatit ptr tot...inca ceva...la Timisoara nici atat nu ai de ales.imi pare rau, nu am pe cine sa ti recomand in vest...doar nu inteleg, de ce nu iti pune marime mai mare? Ce inaltime ai, cate kg...si sub sani?...de ce nu vrea rotunde?
Dar ce stiti despre dl doctor Porumb de la Oradea?
Mie mi s-a facut EKG inainte de a intra in operatie.
@Bubumea de Dr Porumb am auzit ca e bun dar scump. N-am intrat in detalii, ca eu sunt din Bucuresti.
De ce nu intri in grupul Facebook Implant mamar? Totusi acolo sunt 10000 de femei si primesti mult mai repede raspuns. Daca nu ti se aproba intrarea repede, da-mi mesaj si te ajut.
De ce nu intri in grupul Facebook Implant mamar? Totusi acolo sunt 10000 de femei si primesti mult mai repede raspuns. Daca nu ti se aproba intrarea repede, da-mi mesaj si te ajut.
Este numit grupul implant mamar in Romania, acesta este?
Sunt pe doua grupuri. Unul numit implant mamar Romania si unul Totul despre implantul mamar si buze perfecte. Va jur ca de abia mi.a raspuns 2 fete la o intrebare, pe un site nu mi.a raspuns nimeni. Sunt presata de timp, am manografiile facute, analizele si eu n.am gasit doctor. Si renuntand, am pierdut deja timp si 400 lei. De acea sunt disperata.
Grupul se numește implant mamar și are doua inimioare portocalii. Dacă nu îți Răspunde nimeni folosește butonul de search și vezi ce s a mai scris in grup despre doctorii din Arad
YasmineJ...nu.l gasesc. Am gasit implant mamar oficial...care are 4 inimioare rosii, am gasit Implant mamar...dar nu gasesc grupul vostru.
Da...asta e grupul, doar ca acum are inimioare rosii, nu mai sunt portocalii. TinaLeanMeanFitnessMachine...daca ma poti ajuta pentru un accept rapid, te rog help! Multumesc mult! Pe fb sunt Adina Radu.
Sumar:
Procedura: Mastopexie cu implant mamar 450cc Motiva round full projection (HP) - Doctor Pascal Dameh
6 saptamani
La ultima vizita mi-a zis doctorul sa mai port banda ca sa grabim coborarea sanului stang. Dupa 10 nopti a coborat suficient, asa ca am scapat de tot de banda aia nesuferita. Pe langa asta, de acum am voie sa ridic coatele peste nivelul umerilor. Ura!
Nu prea mai pot sa stau ca molusca toata ziua si am cam reintrat in normal cu serviciul si treburile casei dar am multe limitari. Ma agaseaza ca imediat cum solicit PUTIN pieptul, mi se supara sanii si mai ales stangul se contracta pentru mai mult timp. Stiu ca e normal si asta se poate intampla multe luni de acum incolo dar tot ma enerveaza.
Azi (29.04) am fost la birou sa-mi arhivez documentele si m-am cam chinuit sa le perforez. Dupa un timp m-am oprit fiindca simteam intepaturi in ei desi efortul a fost minim.
Desi am scos deja de 2 ori fire, mi-au iesit alte doua. Unde sunt fire iesite sau aproape de suprafata e mai rosie pielea. Ma agaseaza ca vreau sa sa inchida de tot suturile si din cand in cand imi rasare cate un fir de-asta razlet. Nu vreau sa-mi incurce socotelile, ca eu in iulie am concediu si vreau in piscina. :-) Fiindca s-a mai inmuiat pielea, acum mi se vad si vergeturile dar suntem prietene vechi. :-P Cu ocazia operatiei chiar am scapat de o parte din ele.
Ca senzatii recurente am amorteli, sanii umflati dimineata si stangul contractat in mod special si foarte foarte rar mai am intepaturi dureroase. S-au mai inmuiat si au luat o forma mai anatomica.
In materie de sport am facut:
Antrenament #10 Am facut 55 min exercitii pentru coapse si fund (395 kcal).
Cateva exercitii pe care nu le puteam face culcata le-am facut din picioare, gen leg lift iar pentru Romanian Dead Lift si squats am adaugat o banda elastica de 15 kg (puteam face fara dar am mai prins rezistenta si asa simt ca lucreaza mai bine muschii). A fost un antrenament mai usurel, numai bun sa tina pulsul in marja de ars grasime.
Sunt foarte fericita ca saptamana aceasta am reusit 4 antrenamente normale si nu ma simt extenuata. Ma simt chiar ok.
Antrenament #11
Am lucrat iar 1h cu benzi. Ca de obicei, am fost nevoita sa adaptez cateva exercitii. In loc de saritura la squat doar m-am ridicat pe varfuri/pasit in lateral iar hidrantii i-am facut din picioare insa tot raul spre bine, ca se lucreaza si oblicii la greu.
A fost genul de antrenament lent, cu miscari controlate si incordare continua.
Antrenament #12: 1h Bicicleta/450 kcal Ciudat e sa pedalezi fara sa folosesti deloc mainile!
Antrenament #13: 40 min lower body, 352 kcal
Antrenament #14: plimbare 11500 pasi/370 kcal
Pup
Procedura: Mastopexie cu implant mamar 450cc Motiva round full projection (HP) - Doctor Pascal Dameh
6 saptamani
La ultima vizita mi-a zis doctorul sa mai port banda ca sa grabim coborarea sanului stang. Dupa 10 nopti a coborat suficient, asa ca am scapat de tot de banda aia nesuferita. Pe langa asta, de acum am voie sa ridic coatele peste nivelul umerilor. Ura!
Nu prea mai pot sa stau ca molusca toata ziua si am cam reintrat in normal cu serviciul si treburile casei dar am multe limitari. Ma agaseaza ca imediat cum solicit PUTIN pieptul, mi se supara sanii si mai ales stangul se contracta pentru mai mult timp. Stiu ca e normal si asta se poate intampla multe luni de acum incolo dar tot ma enerveaza.
Azi (29.04) am fost la birou sa-mi arhivez documentele si m-am cam chinuit sa le perforez. Dupa un timp m-am oprit fiindca simteam intepaturi in ei desi efortul a fost minim.
Desi am scos deja de 2 ori fire, mi-au iesit alte doua. Unde sunt fire iesite sau aproape de suprafata e mai rosie pielea. Ma agaseaza ca vreau sa sa inchida de tot suturile si din cand in cand imi rasare cate un fir de-asta razlet. Nu vreau sa-mi incurce socotelile, ca eu in iulie am concediu si vreau in piscina. :-) Fiindca s-a mai inmuiat pielea, acum mi se vad si vergeturile dar suntem prietene vechi. :-P Cu ocazia operatiei chiar am scapat de o parte din ele.
Ca senzatii recurente am amorteli, sanii umflati dimineata si stangul contractat in mod special si foarte foarte rar mai am intepaturi dureroase. S-au mai inmuiat si au luat o forma mai anatomica.
In materie de sport am facut:
Antrenament #10 Am facut 55 min exercitii pentru coapse si fund (395 kcal).
Cateva exercitii pe care nu le puteam face culcata le-am facut din picioare, gen leg lift iar pentru Romanian Dead Lift si squats am adaugat o banda elastica de 15 kg (puteam face fara dar am mai prins rezistenta si asa simt ca lucreaza mai bine muschii). A fost un antrenament mai usurel, numai bun sa tina pulsul in marja de ars grasime.
Sunt foarte fericita ca saptamana aceasta am reusit 4 antrenamente normale si nu ma simt extenuata. Ma simt chiar ok.
Antrenament #11
Am lucrat iar 1h cu benzi. Ca de obicei, am fost nevoita sa adaptez cateva exercitii. In loc de saritura la squat doar m-am ridicat pe varfuri/pasit in lateral iar hidrantii i-am facut din picioare insa tot raul spre bine, ca se lucreaza si oblicii la greu.
A fost genul de antrenament lent, cu miscari controlate si incordare continua.
Antrenament #12: 1h Bicicleta/450 kcal Ciudat e sa pedalezi fara sa folosesti deloc mainile!
Antrenament #13: 40 min lower body, 352 kcal
Antrenament #14: plimbare 11500 pasi/370 kcal
Pup
Esti harnica rau Tina:). Arata super sanii!!! Recuperare usoara in continuare.
Era o fata pe aici (nu i mai retin numele) care zicea ca asteapta ca la sf lui Aprilie-inc lui Mai se va opera la Dr. Grecu. S-a intamplat minunea? Eu astept sa mi spuna cand sa ma duc la consult/operatie.
Era o fata pe aici (nu i mai retin numele) care zicea ca asteapta ca la sf lui Aprilie-inc lui Mai se va opera la Dr. Grecu. S-a intamplat minunea? Eu astept sa mi spuna cand sa ma duc la consult/operatie.
Bubumea, dr Porumb depășește 5000euro...Mai degrabă faci un drum la bucuresti. Întreabă pe grup dc cedează cineva o programare la dr marius Popescu. E sub 3000 euro și are rezultate faine.
Sunt șanse foarte mari ca și Dr Popescu sa ii recomande anatomic și o mărime mică, eu sunt operata la el si sunt foarte mulțumită, dar nu știu dacă e ce își dorește ea.
Tina, esti antrenoare de fitness?! Dacă e așa, imi recomanzi te rog frumos niste exerciții pentru fund pe care as putea sa le fac dupa 4 5 sapt de la operatie care ar avea si rezultate? Mentionez ca e foarte mic din toate partile:)))))Multumesc!
@Yasmine mâine fac 7 săptămâni. Postările sunt retroactive. Scriu despre săptămâna ce a trecut. Cand se încheie săptămâna 7 voi scrie si despre ea. Nu am întotdeauna timp să le scriu fix când se împlinesc. :-)
Bubumea vezi mesaje in privat.
@Alexa antrenoare nu sunt... Mai degraba fitness influencer I guess? :-))) iti dau mesaj.
Tina, te admir maxim, ești foarte tare!! Știu că ai făcut și mult research înainte de intervenție, te-ai documentat serios și temeinic!
Dar ție personal ți-a fost frica de anestezie? A citit pe undeva că au fost probleme cu anestezia generala? Pe forumul de pe FB mai sunt fete care se tem...
Dar ție personal ți-a fost frica de anestezie? A citit pe undeva că au fost probleme cu anestezia generala? Pe forumul de pe FB mai sunt fete care se tem...
Alexa, multumesc! Am vazut. Pana sa intru in acel grup nu am stiut ca e lumea atat de speriata de anestezia generala. Eu personal nici nu m-am gandit la ea dar ce-i drept am mai avut 2 operatii cu anestezie generala si stiam ca inseamna doar un somn zdravan (mult asteptat, ca avusesem o perioada turbata) si ceva greata dupa. Frica mea cea mai a fost sa nu iasa bine operatia (fail) sau sa am cicatrici foarte nasoale dar aici a cantarit mult faptul ca pe masa de operatie m-am dus increzatoare in ce poate realiza doctorul meu, asa ca nu eram speriata ci doar emotionata.
Cat despre research, asa imi e felul. Pana in ianuarie 2020 nu facusem niciodata sport. Il urasem toata viata si evitam activitatea fizica. Cand am facut planul de bataie ca sa imi schimb stilul de viata am inceput sa cercetez in profunzime despre alimentatie, fitness, cum sa cresti masa musculara, cum sa faci sport eficient (pt ca am realizat singura acasa ce n-au facut alte fete in 2 ani la sala cu antrenor si nutritionist - ele au zis). Informatiile sunt acolo dar trebuie cautate si testate/aplicate. :-)
Cat despre research, asa imi e felul. Pana in ianuarie 2020 nu facusem niciodata sport. Il urasem toata viata si evitam activitatea fizica. Cand am facut planul de bataie ca sa imi schimb stilul de viata am inceput sa cercetez in profunzime despre alimentatie, fitness, cum sa cresti masa musculara, cum sa faci sport eficient (pt ca am realizat singura acasa ce n-au facut alte fete in 2 ani la sala cu antrenor si nutritionist - ele au zis). Informatiile sunt acolo dar trebuie cautate si testate/aplicate. :-)
Buna fetele. S.a operat cineva la dl doctor Singh Bhupinder, este si directorul Spitalului din Caransebes si un foarte recunoscut estetician generalist si chirurgie reparatorie si in meseria lui pune si implanturi! Multumesc mult!
Buna fetele, știe cineva ce prețuri are Domnul DR ȘERBAN PORUMB la implantul clasic cu tăietura sub sân? Am văzut ca practica o tăietura foarte mică, de 3 cm; cea de la axila e super dar un pic scumpica.
Calinda tăietura e in funcție de mărimea implantului oricum. Și a mea are 3-4 cm
Calinda...eu am vb cu dl doctor si mi.a spus asa...implant rotund cu taietura sub san ma costa 3808 euro, iar cea prin axila undeva la 5400 parca. Are o reputstie deosebita, ca om si doctor, dar putin scump. Dar ptr cine.si permite si ii se pare ok preturile, eu m.as duce la operatie si l.as alege cu mare incredere.
Bubumea, cu TVA sau fără? Știu ca dr porumb mi a trimis prețurile pe mail acum cv timp și erau fără TVA.
Buna dimineața. Am avut și eu operația marți dimineața, nu pot sa spun că am dureri mari, ci mai mult o febră musculară. Dar ce mă îngrijorează este că prin tuburile de dren îmi curge foarte mult sânge. Este sânge cu limfa, dar mai mult sânge roșu. Se umple un recipient într-o jumate de zi... Chiar daca stau in pat și nu mă mișc, tot curge sânge. Deci azi e ziua a 3a, e normal sa mai curgă atât de mult sânge? Din păcate sunt și la menstruație, știu că influențează. Dar mi-e frica că nu se oprește sângerarea. La voi cum a fost, care zile a curs sânge prin drenuri și cât de mult?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 7Iritatii pe ambii sani
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 14sani mariti natural
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 10chimioterapie
- 14implant silicoane
- 1Am sanii foarte tari
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 3Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 3pete rosii pe sani
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0despre Sani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: