Implant silicon sani
Mi a curs asa timp de o saptamana. Zilinci scoteam undeva la 100 150 din fiecare sange rosu
Mi a curs asa timp de o saptamana. Zilinci scoteam undeva la 100 150 din fiecare sange rosu! Felicitări, Alexa! Cum esti? Cum ti se par, cat ti a pus?
Ah, mulțumesc de răspuns Alexa! Deci și tu ai pățit așa... Deci roșu, fără limfa? Inclusiv noaptea? Ai scos drenurile?
Eu sunt foarte speriata, că mă așteptam să fie cantitatea mai mica și în 3 zile sa scot drenurile. Când îl văd cum curge roșu și destul de mult, îmi trec cele mai negre gânduri prin minte.
Am sunat-o pe doctorita, mi-a răspuns imediat, m-a chemat acum la control, dar ea zice că e normal, mai ales că sunt și la menstruație.
Nu am avut dureri după operație, doar putina greața de la anestezie. Azi sunt in a 3a zi și simt ca o febră musculară.
Mi-am pus mărimea cea mai mica, 290 CC dar inca nu pot sa ii vad că sunt bandajați. Asimetria mea s-ar fi corectat mai bine cu 330 într-unul și 290 in celălalt dar era prea mare pentru toracele meu. In plus cred că evoluau diferit în timp. Deci 10 zile??? Mi se pare enorm...
Eu sunt foarte speriata, că mă așteptam să fie cantitatea mai mica și în 3 zile sa scot drenurile. Când îl văd cum curge roșu și destul de mult, îmi trec cele mai negre gânduri prin minte.
Am sunat-o pe doctorita, mi-a răspuns imediat, m-a chemat acum la control, dar ea zice că e normal, mai ales că sunt și la menstruație.
Nu am avut dureri după operație, doar putina greața de la anestezie. Azi sunt in a 3a zi și simt ca o febră musculară.
Mi-am pus mărimea cea mai mica, 290 CC dar inca nu pot sa ii vad că sunt bandajați. Asimetria mea s-ar fi corectat mai bine cu 330 într-unul și 290 in celălalt dar era prea mare pentru toracele meu. In plus cred că evoluau diferit în timp. Deci 10 zile??? Mi se pare enorm...
Ceau, stati fetele ca nu inteleg...citesc acum ceva ce eu nu stiam pana acum. Despre ce dren este vorba? Unde vine acel dren pus? Cum adica curge sange? Pai eu inteleg ca dupa operatie a doua zi pleci acasa. Cum pleci asa cu drenul dupa tine? Alt doctor mi.a spus chiar ca daca vreau, ma pot intoarce la lucru dupa operatie. Lamuriti.ma si pe mine de fapt despre ce este vorba? Aspectul asta nu l.am.stiut! Multumesc!
Claudela...sincer nu stiu sa ti spun. Pentru ca, chiar daca am aflat ca este un doctor f bun, cand mi.a trimis mail cu preturile, am renuntat, destul de scump.
Este o metoda mai veche, pentru a nu se umfla sânii si a nu se infecta. Sunt niste tuburi legate prin niste fire prin care curge sange si alte substante. Asta Este felul în care reacționează organismul cu un corp străin...scoate această substanță. Tuburile sunt introduse înăuntru, pe lângă implant, sub brat. Nu inteleg ce se intampla cu fetele care nu folosesc tuburile dren.
Nu toți medicii pun drenuri. In general sunt utilizate sa colecteze serozitățile și să scadă riscul de acumulare in interior.
Fetelor, eu am două săptămâni deja de la operatie. S-au mai lasat un pic, dar nu mi iese din cap ideea ca cu 380 ar fi fost ceea ce mi am dorit. Am tot vorbit cu doamna doctor despre acest subiect si mi a explicat că nu ar fi intrat oricum..bla bla. I feel e ca eu am.mai fost la alti doctori unde mi ar fi pus 430 450. Eu am 72 În torace, 48 kg 165 înălțimea. Sunt fete pe aici cu aceleași dimensiuni si cu implanturi mai mari de 330? Mentionez ca aveam un strop de san acolo si piele.
Bubumea, unii doctori folosesc pensa Elmann, un bisturiu electric care taie și cauterizeaza in același timp, cv de genul. Nu curge sânge, nu se pun drene.
Aleexaaa.eu cred ca gaseai doctor care iti punea mai mari...este foarte important sa mergi la mai multi doctori inainte de operatie si nu facut cu graba...cum a facut Tina, exemplu foarte bun...a cautat mult si a gasit ce isi dorea.chiar 450 oricum nu cred ca gaseai, tu fiind foarte slaba...peste 1 an poti sa ti pui marime mai mare...nu stiu ce sa ti spun...eu sunt impacata cu gandul ca am fost la 3 doctori, care au spus marimea maxima la fel 375...si eu nu sunt asa slaba, am 56 kg la 168 inaltime si 75 sub sani
Doctor care îți pune cât vrei tu găsești foarte ușor, dar nu despre asta e vorba. Trebuie sa găsești doctor care îți pune maximul posibil nu maximul dorit. Deși eu am plecat suparata de la primul Dr care mi a recomandat o mărime mică, următorii 3 tot pe acolo s-au situat.
Dacă vrei mari du te direct la Stan Vitalie, îți pune și 600 fără sa insisti
Dacă vrei mari du te direct la Stan Vitalie, îți pune și 600 fără sa insisti
Da Yasmine...asa este..dr Stan Vitalie pune marimi mari...dar interesant este faptul ca nu am citit nimic rau despre el, sau nu s a plans nici o fata ca ar avea probleme dupa operatie.doar de bine se scrie despre el...adevarul este, ca nici eu numai inteleg nimic cu marimile.ca daca ar fi problema ca pune marimi mari din prima, nu s ar duce lumea la el...nu inteleg...
Buna seara, mai sunt fete operate de Dl Dr Marius Popescu / București, cum a fost experiența voastră? Mi-a spus o fată de aici lucruri bune despre dansul, și prețul mi se pare accesibil 2650 EUR.
Buna fetelor! Eu am implant de 3 ani, totul este ok dar de cateva zile simt o durere exact la cicatrice si simt ca si cum este o biluta mica acolo unde este durerea.Sunt fete aici de mai mult timp operate, a avut cineva pana acum asa?(am facut o ecografie mamara chiar ieri, totul a iesit perfect) Va multumesc
Madi, poate e un capăt de fir...cel mai bine lasa-i un mesaj doctorului. Sănătate!
Zoe, pe grupul de Facebook se mai plang, adevarul e ca nu face lumea public
Aleexaaa...eu putin am patit ca tine. Nu am citit nimic, nu m.am informat, nici nu stiam ca exista doua feluri de implanturi...deci tabuu pe acest subietlct. Am aflat de la o cunostinta ca si.a pus, ea era micuta de statura, nu prea avea piept...dar tipa s.a dus la doctor si a stiut ce vrea...rotunde, mari...cam 400...dar dl doctor i.a spus ca maxim ii pune 380...pqna la urma pe sennatura si.a pus 430...este foarte multumita. Asa ca m.am dus si eu...ca rata cu capul inainte...nici n.am stiut ce sa.i spun. M.a luat ca mie imi sta bine anatomice, maxim 320. Eu...am.zis ok. Vin acasa...citesc, incep sa ma informez, sa ma uit la marimi de sani...si realizez ca nu.mi doresc deloc ce.mi recomanda dl.doctor. Specific un doctor chiar f bun. Il sun...ii spun ca eu nu vreau anatomice, vreau rotunde...cam 380...el imi spune nu...va pun rotunde 250 maxim. Si...ne contrazicem vreo sapt. Mai specific aveam deja analizele facute, mamografia, , avans dat ptr operatie, contract semnat...stii ce.am facut, am renuntat la tot. Am pierdut banii pe analize, mamografie, dar mi.a dat avansul inapoi ptr ca i.am spus ca nu.mi pot pune ceva ce nu.mi place. Intr.adevar...m.au ridicat sa zic asa, fetele aici de pe grup...ptr care va multumesc enorm. Am renuntat la tot si mi.am cautat alt doctor. Surpriza...mi.a spus ca doar rotunde mi.ar sta bine...n.am decis inca marimea, ptr ca saptamana asta imi face o simulare sa vad cat mii doresc si daca e ok dpdv medical. Dar...eu nu strang 3000 euro si.mi pun ceva cu care nu sunt de acord...ptr ca banii astia nu.i mai am altadata!
Ma bucur ca ai rezolvat cu avansul, îți ținem pumnii sa iasa cum îți dorești!
Multumesc mult YasmineJ si Tinei...fara voi nu.mi faceam curaj. Am pierdut 400 lei, dar nu.mi pot pune totusi ceva ce nu.mi place, caci este vorba de noi ca oameni, de caracter, de personalitate...si nu vorbesc de a intrece limita a ceea ce.ti spune un doctor si de a ne face rau cu ce hotaram noi, ci...domnii doctori trebuie sa.si mai asculte si pacientii si dorintele lor. Si impreuna...sa se ia o decizie inteleapta! Bafta tuturor, cand voi ajunge sa fac operatia, va spun ce a iesit!
Dar de ce ai pierdut banii pe analize și mamografie? Nu le poți folosi in continuare?
nu am mai intrat de ceva timp pe aici, eu sunt operata la dl dr Vitalie am 8 luni, sanii arata super..am plecat de la un san micut am 1, 69 55 kg si mie din prima mi-a pus maxim 600cc arion, nu am avut probleme abs deloc nici in primele zile nici dupa, dureri abs deloc disconfort primele doua zile atat..Eu cred ca ceilalti aleg marimile mai mici de teama sau nu inteleg..Din punctul meu de vedere Vitalie ramane cel mai bun dr privind marirea sanilor!!!Mi i a fc apropiati, ai mei erau departati micuti, se vad f frumos, egali...Singurul lucru rau a fost ca nu am putut face sala 6 luni..Si acum sunt happy am inceput de o luna sala din nou treptat..Succes tuturor
Exact.. Sunt valabile 3 luni pt interventie si, chiar daca le-ai facut la clinica medicului la care ai renuntat, le poti cere. Mie la Nordestetica, la receptie, mi-au facut copii pe care le-au dat medicului, exact pe ideea "ati dat bani pe ele, sunt ale dvs si poate va mai trebuie!"
Multumim, Iulia pentru informatii ! Si eu cred la fel, am vazut fete care au plecat de la zero și au ajuns la 400 500. În cazul meu discuția era ca o sa incercam o simulare cu 380 si daca nu intra mergem pe 330 ( care este foarte mic in comparatie cu 380 desi este vorba doar de 50 cc, mie asa mi s a parul la control) , însă cu zece minute inainte de operație m a convins că nu intra nici macar 330 si ca sunt de 290 " am noroc daca intra 330". Si eu sunt de vina ca nu m am informat si nu am mers la mai mulți doctori. Însă am observat ca doctorii care sunt experți pe implanturile anatomice sunt foarte reticenți cand vine vorba de mărimi mari. Am m au fost la alti doi doctori care voiau să mi puna rotunde 450, 430. O fi din cauza ca au dimensiunile diferite( baza, înălțime, proiectie). O sa ma mai documentez. Eu imi doresc sa le schimb, 500 cc însă mi as dori sa aiba o formă naturală.
YasmineJ si Bianca.v...i.am spus ca am deja analizele si mamografiile, dar noul doctor...care spun din pacate ca e si directorul spitalului ( din pacate ca este fff ocupat) si astept cu sufletul la gura sa.mi faca o data simularea sa vb de marime...
Spunandu i ca le am, mi.a spus ca mamografiile sunt ok...dar nu.l intereseaza analizele, ptr ca el cand ma va chema in face toate analizele care le crede dansul din cap pana in picioare...asa s.a exprimat. Asa ca da...cam 150 analizele, sunt bani pierduti+ 100 consultatia.
Aleeexaaa...nu te dezamagii, stiu ca e greu si e important sa mai dispui iar de suma necesara, dar ai vazut ca in timp fetele isi pun mai mari. Zi faina tuturor!
Spunandu i ca le am, mi.a spus ca mamografiile sunt ok...dar nu.l intereseaza analizele, ptr ca el cand ma va chema in face toate analizele care le crede dansul din cap pana in picioare...asa s.a exprimat. Asa ca da...cam 150 analizele, sunt bani pierduti+ 100 consultatia.
Aleeexaaa...nu te dezamagii, stiu ca e greu si e important sa mai dispui iar de suma necesara, dar ai vazut ca in timp fetele isi pun mai mari. Zi faina tuturor!
Multumesc Bubumea! Sper sa reușești să găsești ceeea ce ti doresti si sa iasa asa cum vrei. Tina, acum am văzut mesajul de la tine...nu te gasesc pe facebook!
Fetelor, cam cum sunt la voi cicatricile? Eu am 3 săptămâni, nu mai am cojita, însă se vad dubios. Peste o saptamana o sa mi recomande doamna doctor cu ce sa ma dau.Sper sa se cicatrizeze frumos!
Sunt superbi... ce n-aș da sa am și eu așa...
Sumar:
Procedura: Mastopexie cu implant mamar 450cc Motiva round full projection (HP) - Doctor Pascal Dameh
2 luni
Buna!
Ieri am fost la controlul de 2 luni. Vestea proasta e ca mai am de dormit pe spate mult si bine (stiam dar vrabia malai viseaza). Oricum, vestile bune au dominat:
- Unda verde la dus/baie (sa nu fie jetul pe incizii, sa nu frec zona respectiva cu burete/prosop). Nu va puteti imagina cat de bine s-a simtit prima baie normala dupa 2 luni. Vis! Mi s-a acrit de servetele umede!
- Am scapat de bustiera postoperatorie de grad 1. Hello bustiere mai comode si mai decoltate! Acum sa vad unde gasesc niste bustiere misto grad 2. Vreau sa probez, ca nu prea merge bine cu shopping-ul on-line.
- De acum port bustiera doar noaptea iar ziua am voie sa stau fara, doar cu tricou sau cu bustiera simpla, cu sustinere minima. Dansul a zis “ca sa ma obisnuiesc cu greutatea lor”. Eu as fi ramas fara bustiera de la 2 saptamani, ca n-aveam o treaba. Acum chiar uit de ele. Deja fac parte din mine. Rar “le bag in seama” daca mi-e frig si se contracta.
Cu cremele trebuie sa continui pana la 1 an. Tot dupa un an sunt permise si sutienele cu sarme. In ceea ce priveste bronzatul (ca la sfarsitul lui iulie merg in concediu), a zis ca imi va spune la controlul de 3 luni. In functie de culoarea cicatricelor imi va zice cum sa procedez mai departe.
Sunt foarte fericita ca am gasit costum de baie. Mai vreau sa dau fuga in vreo 2 mall-uri sa caut croiala pe care o voiam initial dar macar am ceva de back-up.
Sunt si mai fericita ca mi s-au inmuiat sanii si au o textura foarte misto. :-)
In materie de sport sunt pe drumul cel bun desi mi-e tare aiurea ca nu pot folosi gantere/haltere… dar fac ce pot. Important e sa ma vindec bine.
Antrenament #18, 363 kcal Exercitii cu greutati de glezne.
Antrenament #19, 680 kcal Primul meu antrenament dansat (nu prea am talent). M-am distrat copios cu afro dance si am ars bine. Am bagat si niste spinning la final.
Antrenament #20, 518 kcal Antrenament fund, coapse, gambe.
Facand un colaj comparativ pe care am omis sa-l fac cand am facut pozele pentru progresul de 1 an, am sesizat ca bicepsul femural (hamstring) mi s-a dezvoltat foarte misto. Pacat ca nenorocita de celulita nu se lasa dusa. Dar nici eu nu ma las!
Procedura: Mastopexie cu implant mamar 450cc Motiva round full projection (HP) - Doctor Pascal Dameh
2 luni
Buna!
Ieri am fost la controlul de 2 luni. Vestea proasta e ca mai am de dormit pe spate mult si bine (stiam dar vrabia malai viseaza). Oricum, vestile bune au dominat:
- Unda verde la dus/baie (sa nu fie jetul pe incizii, sa nu frec zona respectiva cu burete/prosop). Nu va puteti imagina cat de bine s-a simtit prima baie normala dupa 2 luni. Vis! Mi s-a acrit de servetele umede!
- Am scapat de bustiera postoperatorie de grad 1. Hello bustiere mai comode si mai decoltate! Acum sa vad unde gasesc niste bustiere misto grad 2. Vreau sa probez, ca nu prea merge bine cu shopping-ul on-line.
- De acum port bustiera doar noaptea iar ziua am voie sa stau fara, doar cu tricou sau cu bustiera simpla, cu sustinere minima. Dansul a zis “ca sa ma obisnuiesc cu greutatea lor”. Eu as fi ramas fara bustiera de la 2 saptamani, ca n-aveam o treaba. Acum chiar uit de ele. Deja fac parte din mine. Rar “le bag in seama” daca mi-e frig si se contracta.
Cu cremele trebuie sa continui pana la 1 an. Tot dupa un an sunt permise si sutienele cu sarme. In ceea ce priveste bronzatul (ca la sfarsitul lui iulie merg in concediu), a zis ca imi va spune la controlul de 3 luni. In functie de culoarea cicatricelor imi va zice cum sa procedez mai departe.
Sunt foarte fericita ca am gasit costum de baie. Mai vreau sa dau fuga in vreo 2 mall-uri sa caut croiala pe care o voiam initial dar macar am ceva de back-up.
Sunt si mai fericita ca mi s-au inmuiat sanii si au o textura foarte misto. :-)
In materie de sport sunt pe drumul cel bun desi mi-e tare aiurea ca nu pot folosi gantere/haltere… dar fac ce pot. Important e sa ma vindec bine.
Antrenament #18, 363 kcal Exercitii cu greutati de glezne.
Antrenament #19, 680 kcal Primul meu antrenament dansat (nu prea am talent). M-am distrat copios cu afro dance si am ars bine. Am bagat si niste spinning la final.
Antrenament #20, 518 kcal Antrenament fund, coapse, gambe.
Facand un colaj comparativ pe care am omis sa-l fac cand am facut pozele pentru progresul de 1 an, am sesizat ca bicepsul femural (hamstring) mi s-a dezvoltat foarte misto. Pacat ca nenorocita de celulita nu se lasa dusa. Dar nici eu nu ma las!
Buna fetelor stiti cumva ce Nu ar trebui sa fac dupa operatia de lifting intern? Am doar la sanul drept... insa nu simt nimic nici o durere si uneori uit ca sunt operata si folosesc mana
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 1implant mamar - recomandari
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 8implanturile mamare - recomandari
- 10Silicoane sani, detalii
- 2sini prea mari
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: