Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 320932103211 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
11-08-2021, ora 18:39
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
@Claudela Le-am sters. Noua admina are o problema cu Dr Pascal si nu-mi mai aproba aproape deloc postarile ce tin de dansul. Plus ca are un comportament de cacao. Tot ce am scris in postari, le am intr-un doc word. Imi poti lasa adresa de e-mail si-ti trimit.
0
12-08-2021, ora 08:16
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Mda, nu mi se pare Ok. Fiecare cu experiența și părerile ei. Nu trebuiesc îngrădite. Am obs Ca și admin anterior avea cv cu dr Totir, de ex, dar parca nici așa încât sa șteargă postări.
1
20-08-2021, ora 18:03
Lauraaaaa
Nu este medic/terapeut
Lauraaaaa
Buna fetelor,

Sunt noua aici si as dori sa stiu niste pareri despre implanturi mamare.

Ma gandesc de mult timp la asta si m-am hotarat sa fac operatia, insa acum nu pot sa ma decid cu care doctor sa merg mai departe. Am citit in ultimul timp pareri si pe forum si m-am informat despre anumite clinici.

Eu am practic sani inexistenti :)) foarte mici.. As dori implanturi anatomice si nu exagerat de mari, echivalentul cupei B. Stiu ca asta voi stabili cu dl doctor.

Pana acum am incercat in Oradea la dl doctor Porumb insa pt implanturi anatomice prin axila mi-a cerut aproape 10.000 euro iar prin procedura normala 4000 plus. De asemena, am auzit ca locatia clinicii ar fi cam dubioasa... Are cineva informatii despre asta?

Cel de-al doilea doctor cu care am vb a fost dl doctor Rachad. Am avut doar o conversatie pe Whatsapp ca sa stabilim cand putem avea o consultatie. A fost ciudat ca mi-a zis ca imi va face consultatia gratuit. :)) Nu am inteles... de ce.

Tin sa precizez ca eu am cerut consultatie online deoarece recent m-am mutat din Romania si as vrea sa merg doar pentru operatie si analize iar cu consultatia sa rezolv online.

Are cineva experienta in aceste clinici?

Imi este si frica de cum vor ramane cicatricile si de durerile post operatorii/recuperare.
Am citit fel si fel de situatii.

Multumesc frumos penru eventualele raspunsuri!
Zi fainaa!
0
20-08-2021, ora 18:32
Maria Olteanu
Nu este medic/terapeut
Maria Olteanu
Salutare fetelor!
Eu saptamana viitoare ma voi opera, marire sani.
Stiti cumva daca am voie sa folosesc autobronzant?
Dar nu o sa intind autobronzantul in zona unde va fi taietura, ci pe mai no, picioare, abdomen?
1
27-08-2021, ora 01:22
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Buna Lauraaaaa.
În cazul implanturilor mânere consultația online nu cred ca poate inlocui consultația. Pentru a stabili mărimea implantelor potrivite in cazul tău, medicul face niste măsurători. In cazul meu, la consultație am avut si o simulare cu implantele pe care urma să mi le pună. Dar asta nu este o problemă. Poti stabili online programarea pentru operatie si consultația poate fi înainte de operatie.
Recuperarea este diferita in functie de fiecare persoana, si de cum este facuta operatia.
Eu am avut o recuperare neașteptat de ușoară. Practic nu am avut dureri, doar ceva asemănător cu febra musculara.
Eu sunt operatia de d-na dr Cristina Brezeanu, la clinica Apolo. Sunt foarte mulțumită de rezultat si de comunicarea cu dânsa. Este un medic si un om deosebit.
0
27-08-2021, ora 09:35
AAncuti
Nu este medic/terapeut
AAncuti
Buna fetelor, m am programat la o consultatie la dr Constantin Stan pt augmentare, anul viitor :(( prin februarie, atunci avea loc pt consult doar.Stiti cumva cat dureaza pana te progr pt operatie?! Daca dureaza atat de mult caut alt medic. Eu vreau ACUM :)))), anul asta zic. Pupic
0
27-08-2021, ora 14:18
Lauraaaaa
Nu este medic/terapeut
Lauraaaaa
Buna Adellyna,

Multumesc mult pt raspuns. O sa intreb daca voi mai avea o consultatie.

Imi place poza ta. Sanii arata frumos, natural si nu par foarte mari.

O sa caut informatii si despre d-na doctor mentionata de tine.

Mersi mult inca o data. :)
1
27-08-2021, ora 15:39
eu.anca
Nu este medic/terapeut
eu.anca
Adellyna, si eu trebuie sa iti multumesc. Ai fost inspirația mea. I am spus pana si doamnei doctor ca sanii tai mi au placut si asa am decis sa aleg implantul anatomic. Sunt operata pe 31.5 tot de doamna doctor Cristina Brezeanu si sunt super multumita
0
30-08-2021, ora 21:14
Rebellles
Nu este medic/terapeut
Rebellles
Buna seara! Este cineva operata de doctorul Ovidiu Grecu de curand? Multumesc
1
01-09-2021, ora 23:00
moni.creatza
Nu este medic/terapeut
moni.creatza
Lauraaaa eu m-am operat la dl dr Porumb si sunt extrem de multumita de sanii mei si in prezent, desi au trecut mai multi ani, fac ecografie anual de control si de fiecare data primesc felicitari de la cel mai bun ecografist din Frankfurt, Germania! Deci foarte multumita de clinica, de dl dr si toata echipa! Operatia tot prin axila, cicatricea nici nu se vede fiind intr-o cuta de sub brat, nu am deloc cicatrici la sani, daca vrei poti sa-mi scrii in privat pentru mai multe detalii.
1
12-09-2021, ora 11:02
adellyna
Nu este medic/terapeut
adellyna
Fetelor, va multumesc mult pentru mesaje si ma bucur ca am putut fi de ajutor. Si pentru mine a fost extrem de util de util acest forum, si desi nu sunt foarte activă, am gasit aici toate informatiile necesare. Va doresc baftă tuturor!
0
12-09-2021, ora 19:13
ElenaV.C
Nu este medic/terapeut
ElenaV.C
Buna fetelor va urmăresc de ceva timp și aș vrea să vă împărtășesc din experiența mea.Maine se fc 3 săptămâni de la operatie și peste o săptămână mă duc iar la control.Primul control a fost la 4 zile după intervenție al doilea la 2 săptămâni pt scoaterea firelor(am fost foarte speriata că o să mă doară eu fiind de fire mai fricoasă dar spre surprinderea mea nu am simțit nimic).Va voi spune etapele prin care am trecut eu până în prezent:prima și a doua zi după intervenție a fost foarte bine asta pt că la clinica mi-au fost administrate calmante, a 3-a zi au început adevăratele dureri (am avut și încă mai am o sensibilitate la sânul drept) la sânul drept atunci când făceam orice mișcare mă frigea atât de tare încât nu puteam sa mă mișc să mă duc la toaleta nu puteam sa stau in picioare
0
15-09-2021, ora 16:52
eu.anca
Nu este medic/terapeut
eu.anca
Elena, nu te îngrijora in privinta sensibilatii, este normala. Si va dura :)
Eu am 3 luni jumate de la operatie si inca ma simt ciudat cand ii las liberi:D
0
21-09-2021, ora 15:23
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Buna fetelor! Doamne de cand nu am intrat pe forum, am 5 ani de la operatie, sunt operata la domnul doctor Totir.
Nu am avut nici o problema cu ele, pana acum, aparent nu am scapat de necazuri, mi-a aparut un fenomen numit double bubble la sanul stang, am prograrea la domnul doctor pe 27, pana atunci, e cineva de aici ce a patit asa ceva? Si daca da, cum a decurs operatia de corectare, stiu ca sunt mai multe variante. Practic implantul a coroborat sub muschi mai jos decat trebuia si imi forteaza sanul sa stea deasupra lui, nu sa il imbrace si formeaza o cuta.
0
27-09-2021, ora 13:41
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Ma gandesc de ceva timp la aceasta operatie. Am inteles ca este foarte dureroasa. Cicatricea de sub sani, cum arata dupa 6 luni ? Sunt fete aici, care sunt multumite de aspectul ei ?
0
27-09-2021, ora 13:45
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Este necesar sa ai o persoana langa tine in prima saptamana, dupa operatie ? Dupa cat timp ati putut dormi pe o parte ?
0
27-09-2021, ora 16:11
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Am fost astazi la Totir, concluzia, nu se stie de ce s-a intamplat asta, mai exact de ce s-a mutat implantul si de ce am cuta de pe lateral, el tot incerca sa dea vina pe sport, dar nu are sens, am implanturile de 5 ani, am inceput sa merg la sala de 2, au avut 3 ani la dispozitie sa se fixeze, zic….sa nu mai zic ca mainile, spatele si pieptul nu le-am antrenat niciodata in adevaratul sens al cuvantului, folosesc greutati doar pentru picioare, eu inteleg ca toti muschii lucreaza cand ne antrenam dar totusi, asta insemna ca toate fetele de lucreaza cu greutati patesc acelasi lucru?
Rezolvarea, se rezolva dar nu prea, se intervine chirurgical dar nu mi se garanteaza ca se rezolva, a mai mentionat si ceva transfer de grasime in cuta de pe lateral sa o umplem, foarte vaga aceasta rezolvare…o sa mai cer si o alta parare.
@Tina, tu esti antrenor fitnesses? ce ti s-a spus in legatura cu antrenamentele? Fiind antrenor tu iti antrenezi toate grupele cum trebuie.
0
27-09-2021, ora 17:32
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
E cineva aici care a avut o recuperare usoara si e multumita de cum arata cicatricile ?
0
27-09-2021, ora 18:48
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Amalia, eu personal am experimentat si acolo o mica problema, cicatricea dreapta era mult mai groasa, facusem un exces de tesut, la consultatia de 6 luni parca, mi s-a recomandat o crema si s-a rezolvat, a durat ce-i drept 1, 5 ani pana sa capete culoarea si grosimea normala
0
27-09-2021, ora 18:52
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Legat de mesajul cu cineva langa tine, depinde foarte mult de la caz la caz, pe cand m-am operat eu, tineam legatura cu mai multe fete si multe din ele deja conduceau sau faceau lucrurile cat de cat normal din prima sapt, eu pe de alta parte am avut nevoie timp de 1 sapt de ajutor sa cobor din pat, nu aveam putere nici sa deschid o usa, am avut o recuperare destul de anevoioasa, sunt destul de “rea de carne” cum s-ar zice…
Teoretic dormit pe spate 3 luni, purtat bustiera non stop 3 luni, ( dupa 3 luni dormeam asa pe spate si inclinata cumva intr-o parte, nu-mi lasam greutatea pe san)am dormit calumea pe pe o parte dupa aproape 1 an, cand am simtit ca nu ma mai deranjeaza
0
27-09-2021, ora 18:53
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
@Amalia
Eram speriata si am asteptam sa doara f tare. Cel mai rau a durut neputinta de a face sport si anumite lucruri uzuale. Fizic, cel mai rau doare spatele (mai ales cand ai centura), din cauza pozitiei si pt ca nu te poti indrepta/intinde. Eu am avut muschiul pieptului ff gros pt ca faceam f multe flotari. Doar acolo unde am avut taietura am simtit putin durere in adevaratul sens al cuvantului dar luam analgezic si ma lasa.
Eu sunt multumita de cum m-am vindecat iar cicatricie care sunt SUB sani, nu prea ma intereseaza pt ca nu se vad. Eu am lifting clasic si imi era teama de cea periareolara si cea verticala.
Desi unele fete stiu ca s-au descurcat singure (nu zic ca nu poti ci ca nu ar trebui), nu e indicat. ABSOLUT TOT ce faci post operator in primele luni va influenta rezultatul final. Eu mi-am luat concediu primele 2 saptamani si am fost ca un copil mic. Mic dejun abia dupa o luna imi faceam singura.
Stiu ca "poti" face anumite lucruri dar muschiul tot lucreaza si tot tragi de suturi (care sunt in 3 planuri) cand faci orice cu mainile.
Dupa 6 luni am primit liber la dormit pe o parte dar ce sa vezi? Dupa o viata de dormit in pozitia fatului, acum ma simt mai bine pe spate. :-)
Apropo de ce zice Ara-Anemona, eu 1 luna NU am avut voie sa deschid usi. Apasatul acela cu rasucire pe clanta solicita considerabil pieptul. Stiu si eu fete care au sofat in prima luna si au avut de suferit in urma. La cat costa, eu zic ca mai bine stai cuminte cateva luni, ca o sa merite. :-)

Eu sunt foarte multumita. Eram pregatita sa arat ca Frankenstein si deja ma gandeam la solutii pt scos cicatricile dupa. In fine. La 2 luni inciziile se sudasera deja extraordinar, deabia se vedeau. Dupa ce a inceput cicatrizarea propriuzisa s-au mai colorat putin iar pe la 5-6 luni s-au si latit dar sunt foarte ok fata de ce asteptari aveam. Pana la un an se vor mai albi. Pot da poze in privat.
0
27-09-2021, ora 19:08
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
TinaLeanMeanFitnessMachine
@Ara-Anemona
Daca nici nu ai lucrat pieptul, e chiar aiurea, ca si cum nu ar fi fost buzunarul muscular facut bine.
Nu sunt antrenoare. Nu am facut deloc sport pana in ianuarie 2020, cand am decis sa imi schimb viata (eram supraponderala si depresiva), m-am apucat de fitness si datorita transformarii wow am devenit cumva fitness influencer fara sa vreau. Am un grup de fitness dar ce am invatat e din citit si testat pe pielea mea. Nu am apelat niciodata la antrenori, nutritionisti etc. Am facut singura, acasa, tot.

Eu ma antrenam intens inainte de operatie. Ex cand am oprit sportul faceam 300 de flotari/ antrenament sau 50/set si reuseam 10 tractiuni. Impins la piept abia incepusem si eram la 36kg parca.
Ideea e ca sunt slabuta si am sternul mai accentuat, motiv pt care din motive estetice am ales implant submuscular si mi-am asumat sa lucrez minim pieptul dupa (minim pare a fi ce ai descris tu ca ai facut...).
Orice exercitiu pt piept incordeaza muschiul care apasa proteza si o impinge de la locul ei dar conteaza f mult greutatea folosita... Ex eu am stat cuminte pana acum. Am 6 luni si acum 2 zile am incercat primele flotari din genunchi (s-au simtit destul de solicitante dar nu m-au jenat sanii dupa) si plansa la unchi mai mare (cu mainile pe marginea canapelei). De obicei imi zice corpul cand nu ii convine pt ca dupa ce fac ceva prea solicitant mi se contracta sanii sau ma jeneaza. De asemenea am lucrat cu greutati de doar 1kg (inainte foloseam ed 7-13kg) si am primit unda verde sa urc treptat pana la 5 kg. Important e sa lasi muschiul sa se adapteze, sa nu fie un soc. Asta dureaza dar sunt sigura ca ai avut grija din ce ai povestit.
De la 7 luni am voie sa fac ceva cu sarituri gen alergat sau usurel coarda (nu am de gand dar tot am intrebat).
Desigur ce am primit eu voie nu e musai pt toate. La mine s-a raportat la faptul ca faceam sport intens inainte de operatie. La o luna dupa operatie deja incepusem antrenamente f usoare desi o plimbare lunga ma obosea teribil.
Ti-a propus si ceva mai invaziv, gen operatie sa repozitioneze implantul? Sper sa rezolvi.
0
27-09-2021, ora 19:28
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Anemona si Tina, va multumesc pentru raspunsul vostru. Curajoase.
0
27-09-2021, ora 19:47
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Deci indiferent de doctor, vor fi dureri, dar am auzit ca cine foloseste pensa Elman are rezultate cu o recuperare mai usoara, durerile fiind mai mici.
0
27-09-2021, ora 19:51
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Felicitari Tina! Si nu felicitari pentru ca arati atat de bine, felicitari pentru ca ai reusit ceea ce ti-ai propus!
Da, operatia e singura ce ar putea rezolva asta dar nu-mi garanteaza ca o sa mai fie ca inainte, atat de brusc s-a intamplat totul, parca nici nu imi vine sa cred, atat de frumoase si acum dintr-o data ma uit in oglinda si plang de ciuda.
Daca nu fac interventia posibil sa ramana asa, posibil sa se deformeze mai tare, daca fac interventia posibil sa se repare, posibil sa nu si sa trec iarasi prin recuperare….
0
27-09-2021, ora 19:51
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Este vreo fata operata la dr. Mazilu Gabriel ? Multumita ?
0
27-09-2021, ora 19:58
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Amalia, pensa ellman se foloseste doar pentru tesutul epidermic, deci tesutul adipos si muschiul se taie tot normal, ca teoretic asta doare cel mai tare, muschiul. Dar si durerea asta are scopul ei, nu te lasa sa faci lucrurile prea in graba, e foarte bine ca e acolo.
0
27-09-2021, ora 20:02
Amalia.
Nu este medic/terapeut
Amalia.
Anemona, la cat timp de la operatie nu ai mai simtit nici o durere si ai revenit la activitatile cotidiene ?
0
27-09-2021, ora 20:23
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Dupa 1 luna am reusit sa ma simt cat de normal, dar sa fac ce facem inainte fara sa simt vreun disconfort, cam 3 luni. A fost asa un roller coaster de emotii primul an, pana s-au asezat, pana au ajuns sfarcurile in pozitia lor normala, pana sa fie forma de “para”a durat, erau atat de umflate si tari si se simteau oribil. Apoi usor, usor, dupa ce mi s-a spus sa le fac masaj, s-au mai inmuiat, am inceput sa le accept.A fost asa love/hate situation…
Dar inca raman la parerea de la inceput, sunt estetice, te simti bine cu ele, iti ofera incredere in tine, in imaginea ta dar tot le simt ca nefiind ale mele, pentru ca nu sunt. Le mai palpez pe lateral, mai simt valurelele ce sunt perfect normale pentru ca e un gel acolo, daca insist putin simt si marginile implantului. Consistenta lor, nu se simt ca niste sani naturali, sunt mai tari…dar daca pornim pe drumul acesta trebuie sa ne asumam.
Sa nu mai zic ca experientele sunt diferite pentru ca plecam de la forme, marimi si corpuri care nu sunt la fel si avem asteptari si standarde diferite.
0
27-09-2021, ora 21:47
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Anemona, ce implant ai?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 320932103211 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •