Implant silicon sani
Scuzati cuvintele scrise greșit...dar am corector pe telefon care vad ca scrie ce vrea el, nu ce vreau eu!
Da, 425 este mărimea, extra haut este proiecta lui, adică este bombat, plin polul superior al sânului
Hello, hello :)
Sunt si eu noua aici, dar de citit va citesc de ceva timp.
Sa incep cu inceputul :d - mi a casunat sa fac aceasta interventie. M am apucat sa mi fac temele deci.
Am avut o lista de medici despre care am citit numai de bine si la care am vazut super rezultate dar nici unul nu avea timp in perioada pe care eu mi o doream, doar doamna doctor Brezeanu.
Am mers la consultatie dupa multe minute la telefon (comunicare 10+), i am spus ce mi doresc, a vazut situatia si am rezonat.
Am programat interventia pe 31mai, doamna doctor mi a facut inclusiv programarile la analize.
In ziua interventiei am mers la clinica, m a pus cu totul la punct si fuga in sala.
Nicio stare de rau dupa anestezie, doar simteam nevoia sa dorm, nicio durere.
Am 1.63 inaltime, 52kg, 69cm sub bust -implanturile s Mentor anatomic, tall hight, high profile 380cc + lifting intern la sanul drept pentru corectia asimetriei.
Sunt super happy cu alegerea facuta si ma recuperez repede. Am inceput sa ma ridic singura din pat dupa 5 zile de la interventie :)
Revin cu 10+ pentru comunicarea si atentia doamnei doctor Cristina Brezeanu de la primul contact pana in momentul de fata.
Sunt si eu noua aici, dar de citit va citesc de ceva timp.
Sa incep cu inceputul :d - mi a casunat sa fac aceasta interventie. M am apucat sa mi fac temele deci.
Am avut o lista de medici despre care am citit numai de bine si la care am vazut super rezultate dar nici unul nu avea timp in perioada pe care eu mi o doream, doar doamna doctor Brezeanu.
Am mers la consultatie dupa multe minute la telefon (comunicare 10+), i am spus ce mi doresc, a vazut situatia si am rezonat.
Am programat interventia pe 31mai, doamna doctor mi a facut inclusiv programarile la analize.
In ziua interventiei am mers la clinica, m a pus cu totul la punct si fuga in sala.
Nicio stare de rau dupa anestezie, doar simteam nevoia sa dorm, nicio durere.
Am 1.63 inaltime, 52kg, 69cm sub bust -implanturile s Mentor anatomic, tall hight, high profile 380cc + lifting intern la sanul drept pentru corectia asimetriei.
Sunt super happy cu alegerea facuta si ma recuperez repede. Am inceput sa ma ridic singura din pat dupa 5 zile de la interventie :)
Revin cu 10+ pentru comunicarea si atentia doamnei doctor Cristina Brezeanu de la primul contact pana in momentul de fata.
Buna fetelor, sunt noua pe forum … m-am operat acum aproape o luna ridicare de sâni cu implant si sunt putina îngrijorată pt ca sânul stâng nu mi se pare Ok este putin mai jos ca dreptul si are o forma pătrată sa zicem asa …. Am arătat domnului doctor care ma operat si mi-a spus ca este normal si sa am răbdare pana se aseaza …. As vrea sa stiu daca vreouna din voi ați avut aceiași problema ca a mea … sunt foarte suparata si îngrijorată putin..
Buna fetele. Revin și eu pe forum cu niște întrebări. Am mâine 3 sapt de la operatia de implant simplu. As vrea sa intreb, este normal sau si la voi a fost la fel, jumătate de san, de la mijloc în jos nu.l simt...adica nu.l simt deloc, ca și cum e amorțit, iar de la jumătate în sus este foarte sensibil, câteodată și la atingere? Mi se par f ciudate senzațiile.
Apoi...la sânul drept, mai precis la tăietură, n.am nici o problema, n.am avut nici o durere niciodată. În schimb tăietură de la stangul, vai Doamne...ma omoară. Ieri am făcut baie, e prima zi când stripurile incep sa se dezlipească. Tot la sânul stâng, când mi.a ajuns apa acolo la tăietură, m.a usturat n.am mai avut curaj sa fac baie. Lămuriți.ma, sunt puțin speriata. Vizual, ambele taieturi arata la fel de bine. Pupici!
Apoi...la sânul drept, mai precis la tăietură, n.am nici o problema, n.am avut nici o durere niciodată. În schimb tăietură de la stangul, vai Doamne...ma omoară. Ieri am făcut baie, e prima zi când stripurile incep sa se dezlipească. Tot la sânul stâng, când mi.a ajuns apa acolo la tăietură, m.a usturat n.am mai avut curaj sa fac baie. Lămuriți.ma, sunt puțin speriata. Vizual, ambele taieturi arata la fel de bine. Pupici!
Buna fetele:) ….mai am o întrebare a avut vreouna din voi fire resorbabile ????…..eu dupa ce am fost sa scot firele cand am ajuns acasa am observat ca la aureola aveam un fir transparent …ma speriasem putin dar mi-a zis domnul doctor ca sa stau linistita ca o sa cada singur daca e transparent si asta sa si intamplat ….doar ca dupa doua zile am vazut ca la operație sub san am altu la fel este transparent doar ca ala încă nu a căzut nu s-a intamplat nimik au trecut 17 zile d atunci …aveți cumva idee cam în cat timp ar trebui sa cada ??? Sau ar trebui sa contactez doctorul din nou ?? Sper sa primesc un răspuns de la voi …. :)
Simo, din cate stiu eu, firele resorbabile sunt de mai multe feluri, cu timpi diferiti de topire.
Eu la operație de implant simplu, am avut fire resorturile. Dar la mine nu se vad. E adevărat, ca sunt mai fricoasa, m.am uitat în oglinda la operație cu jumătate de ochi. Sanatate tuturor!
Hello gagici,
Sunt din nou in cautare de medic. Acum 7 ani mi-am facut un lifting si pus implant mamar la dr. Grecu. Rezultatul nu a fost cel asteptat dar inteleg faptul ca se lucreaza cu materialul clientului deci nu iti poate garanta nimeni rezultatul final. Dupa 7 ani mi-am facut curaj din nou. Am ramas cu niste cicatrici oribile pentru ca am facut reactie la fir iar sanii au fost lasati chiar imediat dupa operatie cand erau oricum umflati din cauza inflamatiei. Ulterior s-au lasat si mai mult. Asa ca acum o voi lua de la capat. Am 150 cc, sunt inca in dubii daca pe langa lifting sa imi schimb si implantul, dar o voi face daca medicul o recomanda. In principiu sunt ok cu marimea, ma deranjeaza doar ca sunt lasati. Cele care aveti si lifting si sunteti multumite, la ce medici ati apelat?
Imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit, probabil ar trebui sa intreb pe un topic destinat liftingului dar as dori sa stiu parerea voastra. Multumesc.
Sunt din nou in cautare de medic. Acum 7 ani mi-am facut un lifting si pus implant mamar la dr. Grecu. Rezultatul nu a fost cel asteptat dar inteleg faptul ca se lucreaza cu materialul clientului deci nu iti poate garanta nimeni rezultatul final. Dupa 7 ani mi-am facut curaj din nou. Am ramas cu niste cicatrici oribile pentru ca am facut reactie la fir iar sanii au fost lasati chiar imediat dupa operatie cand erau oricum umflati din cauza inflamatiei. Ulterior s-au lasat si mai mult. Asa ca acum o voi lua de la capat. Am 150 cc, sunt inca in dubii daca pe langa lifting sa imi schimb si implantul, dar o voi face daca medicul o recomanda. In principiu sunt ok cu marimea, ma deranjeaza doar ca sunt lasati. Cele care aveti si lifting si sunteti multumite, la ce medici ati apelat?
Imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit, probabil ar trebui sa intreb pe un topic destinat liftingului dar as dori sa stiu parerea voastra. Multumesc.
Buna fetele! Pe 01.07 am avut si eu interventia de augmentare mamara la Dr. Chawi Youssef. Analizele de sange le.am facut dimineata direct la clinica la ora 8.30, la fel si Ekg. Am venit doar cu eco mamara si vaccin. Implantul folosit este Arion, 440cc. Personalul a fost amabil, mi s.a raspuns la orice intrebare, externarea s.a facut a doua zi in jurul orei 11.00. Costul a fost de 3500€ inclusa cina, o bustiera si banda elastica. Pentru mine urmatoarele 2-3-4 si chiar a 5.a zi au fost un chin, pot spune ca mai rau decat la cezariana :)), macar acolo ma puteam ridica din brate fara probleme. Momentan nu ma confrunt cu dureri foarte mari de spate, dorm toata noaptea fara probleme.
Buna fetelor!
Voiam sa întreb fetele care au ceva ani de la operație ( la mine au trecut 7)..daca au avut vreodată vreo problema.
Mai exact, la o ecografie mamară mi s-a spus ca am o ușoară contractura capsulara la sânul stâng..iar de curând am ceva dureri in unele nopți, suportabile totuși. Ca niște arsuri/înțepături.
Eu m-am operat in 2014, la dr Totir.
Voiam sa întreb fetele care au ceva ani de la operație ( la mine au trecut 7)..daca au avut vreodată vreo problema.
Mai exact, la o ecografie mamară mi s-a spus ca am o ușoară contractura capsulara la sânul stâng..iar de curând am ceva dureri in unele nopți, suportabile totuși. Ca niște arsuri/înțepături.
Eu m-am operat in 2014, la dr Totir.
@Simo24 am 4 luni, mi-a scos de 3 ore fire, prima data cele care nu se resorb si in alte 2 ocazii capete cum zici tu. Am 4 luni si inca ies fire. Partea care nu se topeste si e aproape de suprafata o respinge corpul si le scoate, nu e nimic anormal.
@IoanaAM incearca Dr Pascal Dameh. A facut niste sani superbi din sosetele mele si e foarte comunicativ. Macar incearca un consult.
@IoanaAM incearca Dr Pascal Dameh. A facut niste sani superbi din sosetele mele si e foarte comunicativ. Macar incearca un consult.
IoanaAM...tot ce.ti pot spune este sa te inscrii în grupul Operații estetice, Implant mamar România și Totul despre implant mamar si buze perfecte! Pe cele trei grupuri, găsești la search foarte multe informații și poți pune acolo întrebări și fetele iti raspund! Sper sa te ajute, sănătate!
Buna fetelor, mă interesează și pe mine păreri despre DL DR Talih el Ahmadie din Constanța? Multumesc!
Buna Tina. La cat timp te ai apucat de sport ca inainte..fara nici un disconfort sau fff mic? Bine..tu faci la un nivel mai profi dar chiar si asa intreb:). Eu chiar nu mai tin minte de acum 10 ani in cat timp eram in stare sa fac biceps cu o gantera de 2 kg sau o alergare pe lo ori un plank. Mersi si te pup. P.s: din poza ta de avatar..nu stiu la ce sa ma uit mai intai: la sani sau la abdomenul mega fit. Te pup!
Buna fetele!
Revin si eu dupa ceva timp in care am fost absenta datorita jobului..
Urmeaza sa fac niste investigatii de rutina la inima, printre care si ecograf dopler. A facut cineva de de grup? Este vreo problema la vederea inimii datorita implanturilor?
Multumesc! Si recuperare usoara fetelor proaspat operate :)
Revin si eu dupa ceva timp in care am fost absenta datorita jobului..
Urmeaza sa fac niste investigatii de rutina la inima, printre care si ecograf dopler. A facut cineva de de grup? Este vreo problema la vederea inimii datorita implanturilor?
Multumesc! Si recuperare usoara fetelor proaspat operate :)
Bună fetelor!
Am făcut pe 26.07 mastopexie și schimbare implant, din 485 în 680 ml mentor.
Nu ma doare foarte tare, a fost ok dar mi se par foarte tuguiate sfarcurile iar implantele sunt foarte sus. Știu ca se lasă dar parca nu mai am răbdare. Cat a durat la voi pana au căpătat o forma normala?
Am făcut pe 26.07 mastopexie și schimbare implant, din 485 în 680 ml mentor.
Nu ma doare foarte tare, a fost ok dar mi se par foarte tuguiate sfarcurile iar implantele sunt foarte sus. Știu ca se lasă dar parca nu mai am răbdare. Cat a durat la voi pana au căpătat o forma normala?
Buna, fetelor! Oare ma puteți ajuta cu niște recomandări de dr in Cluj-Napoca? Mulțumesc
Buna fetele ….va Multumesc pt răspunsuri ….pana la urma am scăpat si de acele fire resorbabile ….acum am doua luni de la operație si sunt nerăbdătoare sa vad rezultatul final sunt putin mai îngrijorată pt ca un san mi se pare Ok dar unu este inca putin cam ciudat mai lasat si mai pătrat…domnul doctor mi-a zis sa am răbdare ca o sa mi se așeze pana la șase luni, acum astept si eu ma uit la ei in fiecare zi si ma rog sa iasa ceva frumos :))) ….. va doresc recuperare ușoară la toate :*
@Loryy32 Buna! Mai dureaza mult pana voi face sport "ca inainte". De la 2 luni am inceput sa fac miscare (5000-12000 pasi treptat, si asa simteam ca mor de epuizare) si exercitii foarte usoare lower body (fara gantere, desigur). De pe la 3 luni am avut voie si abdomene care nu solicita abdominalii superiori iar acum la de 4.5 luni am voie sa incep exercitii foarte usoare de brate cu gantere de 1kg. Mai e mult de tot pana revin la antrenamentele obisnuite dar... merita!
Atentie.. una e de ce sunt in stare si alta e ce am voie. Daca incerc, sigur ridic si gantera de 7kg pe biceps dar nu e indicat. O iau treptat.
Am incercat side plank si dupa 10s m-a deranjat. Clar ce solicita pieptul e No go. Inainte stateam 6 min in plank.
Multumesc mult! Pup
Atentie.. una e de ce sunt in stare si alta e ce am voie. Daca incerc, sigur ridic si gantera de 7kg pe biceps dar nu e indicat. O iau treptat.
Am incercat side plank si dupa 10s m-a deranjat. Clar ce solicita pieptul e No go. Inainte stateam 6 min in plank.
Multumesc mult! Pup
Wow Tina 6 min in plank!! :o. Super tare. Da, merita clar..deci cam 6 luni n o sa ma mai solicit la potential maxim. Mersi de info:*:*
Salut Am progamare pe 19 august pentru un implant mamar la doctorul Sorin Tatulescu.Este un médic bun??Astept raspunsurile voastre Va rog Merci
Buna fetelor O parère despre Sorin Tatulescu??Va multumesc
Tina, nu mai găsesc postările tale pe grupul de implant mamar
Buna ziua. In legătura cu domnul doctor Victor Schwartz, poate sa îmi dea cineva niște păreri? As vrea sa ma operez, pentru implant mamar la el
@Claudela Le-am sters. Noua admina are o problema cu Dr Pascal si nu-mi mai aproba aproape deloc postarile ce tin de dansul. Plus ca are un comportament de cacao. Tot ce am scris in postari, le am intr-un doc word. Imi poti lasa adresa de e-mail si-ti trimit.
Mda, nu mi se pare Ok. Fiecare cu experiența și părerile ei. Nu trebuiesc îngrădite. Am obs Ca și admin anterior avea cv cu dr Totir, de ex, dar parca nici așa încât sa șteargă postări.
Buna fetelor,
Sunt noua aici si as dori sa stiu niste pareri despre implanturi mamare.
Ma gandesc de mult timp la asta si m-am hotarat sa fac operatia, insa acum nu pot sa ma decid cu care doctor sa merg mai departe. Am citit in ultimul timp pareri si pe forum si m-am informat despre anumite clinici.
Eu am practic sani inexistenti :)) foarte mici.. As dori implanturi anatomice si nu exagerat de mari, echivalentul cupei B. Stiu ca asta voi stabili cu dl doctor.
Pana acum am incercat in Oradea la dl doctor Porumb insa pt implanturi anatomice prin axila mi-a cerut aproape 10.000 euro iar prin procedura normala 4000 plus. De asemena, am auzit ca locatia clinicii ar fi cam dubioasa... Are cineva informatii despre asta?
Cel de-al doilea doctor cu care am vb a fost dl doctor Rachad. Am avut doar o conversatie pe Whatsapp ca sa stabilim cand putem avea o consultatie. A fost ciudat ca mi-a zis ca imi va face consultatia gratuit. :)) Nu am inteles... de ce.
Tin sa precizez ca eu am cerut consultatie online deoarece recent m-am mutat din Romania si as vrea sa merg doar pentru operatie si analize iar cu consultatia sa rezolv online.
Are cineva experienta in aceste clinici?
Imi este si frica de cum vor ramane cicatricile si de durerile post operatorii/recuperare.
Am citit fel si fel de situatii.
Multumesc frumos penru eventualele raspunsuri!
Zi fainaa!
Sunt noua aici si as dori sa stiu niste pareri despre implanturi mamare.
Ma gandesc de mult timp la asta si m-am hotarat sa fac operatia, insa acum nu pot sa ma decid cu care doctor sa merg mai departe. Am citit in ultimul timp pareri si pe forum si m-am informat despre anumite clinici.
Eu am practic sani inexistenti :)) foarte mici.. As dori implanturi anatomice si nu exagerat de mari, echivalentul cupei B. Stiu ca asta voi stabili cu dl doctor.
Pana acum am incercat in Oradea la dl doctor Porumb insa pt implanturi anatomice prin axila mi-a cerut aproape 10.000 euro iar prin procedura normala 4000 plus. De asemena, am auzit ca locatia clinicii ar fi cam dubioasa... Are cineva informatii despre asta?
Cel de-al doilea doctor cu care am vb a fost dl doctor Rachad. Am avut doar o conversatie pe Whatsapp ca sa stabilim cand putem avea o consultatie. A fost ciudat ca mi-a zis ca imi va face consultatia gratuit. :)) Nu am inteles... de ce.
Tin sa precizez ca eu am cerut consultatie online deoarece recent m-am mutat din Romania si as vrea sa merg doar pentru operatie si analize iar cu consultatia sa rezolv online.
Are cineva experienta in aceste clinici?
Imi este si frica de cum vor ramane cicatricile si de durerile post operatorii/recuperare.
Am citit fel si fel de situatii.
Multumesc frumos penru eventualele raspunsuri!
Zi fainaa!
Salutare fetelor!
Eu saptamana viitoare ma voi opera, marire sani.
Stiti cumva daca am voie sa folosesc autobronzant?
Dar nu o sa intind autobronzantul in zona unde va fi taietura, ci pe mai no, picioare, abdomen?
Eu saptamana viitoare ma voi opera, marire sani.
Stiti cumva daca am voie sa folosesc autobronzant?
Dar nu o sa intind autobronzantul in zona unde va fi taietura, ci pe mai no, picioare, abdomen?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 7durere persistenta la sani
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 13Sani mici
- 74cancer de san??
- 12Implanturi mamare
- 9nodul la san
- 63Micsorare de sani
- 1Interpretare ecografie san
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 5Mancarime mamelon
- 4implant mamar
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Schimbare Implanturi
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: