Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 343536 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-02-2010, ora 09:37
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
vane felicitari!!!!ce doctor te-a operat?ce norocoasa esti k nu ai avut dureri.pfff.sa le stapanesti sanatoasa :)))
0
10-02-2010, ora 12:22
vane
Nu este medic/terapeut
vane
buna fetele, mersi ptr incurajare aly 23. In cit timp ma obisnuiesc cu ele? ptr sara ma operat doctorul Ionescu, are o alta thenica care nu doare deloc.
0
10-02-2010, ora 14:05
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Hello,
Vane f tare!Felicitari!Nu am stiut ca te operezi luni!Eu ieri am fost la Ionescu si exact cum ai zis, mi-a placut f mult de el.Cum te simti?Mi-a spus si mie ca nu ma va durea deloc.
Mi-am programat operatia peste 1 luna.Am emotii!M-a tinut 2 ore.Cand am terminat nu mai era nici o intrebare de pus:).Singurul lucru care nu este asa cum asteptam, este ca imi va pune 335 matrix.Imi doream mai mari sincer...dar mi-a spus ca nici nu prea are piele unde sa imi puna prea mare si nici nu imi recomanda.
Va astept cu intrebari:)Oricum pana in martie o sa innebunesc.
0
10-02-2010, ora 15:45
Alexandra.5
Nu este medic/terapeut
Alexandra.5
Buna fetelor,
Am cautat peste tot, chiar nu gasesc nici o pacienta car4e si-a marit sanii la doctorul Andrei Lazar din Iasi? Va rog mult, daca este cineva, as dori si eu sa stiu macar un rezultat.Sunt din Iasi si doresc si eu sa ma operez...nu sunt decisa inca ce medic voi alege, dar sunt mirata, iasul e oras mare, chiar nu gasesc nici o fata operata aici si nu avem doctori buni?
Va pup
0
10-02-2010, ora 16:34
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
Felicitari VANE!!! este grozav ca nu ai dureri, sa te bucuri de noul aspect! Eu vreau pe 22 feb sa merg la consultatie si pana pe 15 mar sa ma operez tot la Radu Ionescu.. mai povesteste-ne te roooog cum te simti, ce schimbari sau lucruri care te deranjeaza ai intampinat acum dupa operatie.. cum sunt primele zile dupa, cum te obisnuiesti cu noii sani, esti pansata, te poti imbraca, poti ridica mainile... cred ca si mie imi va fi foarte greu cu dormitul pe spate doar, eu acum dormind aproape numai pe burta si pe o parte. Ce alte restrictii mai ai?
Inca o data felicitari pt alegere, pt cat de repede te-ai miscat cu operatia (parca acum o saptamana doua citeam pe forum ce postai despre operatie) si pentru marime, mi se par mari:)!!!
0
10-02-2010, ora 20:30
anidaionescu
Nu este medic/terapeut
anidaionescu
Buna seara fetelor!
Vane, spune-mi te rog, dl Ionescu unde ti-a pozitionat implanturile? Sub muschi sau sub glanda?
Sweety, eu pe 18 feb. voi avea operatia la Parasca si am ales implant rotund Mentor high profile de 350 cc, pe care vrea sa mi-l pozitioneze sub glanda. Eu am tot aceeasi inaltime si greutate ca tine si imi e teama sa nu fie prea mult 350, dar daca tu zici ca ai 380 si nu e mult, cred ca imi bag cu incredere 350. Eram in dubiu. Avand in vedere ca tu te vei opera pe 15, te astept cu vesti sa stiu cu cat tupeu plec la operatie...
0
11-02-2010, ora 15:49
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Buna anida! Eu am 380 si crede-ma ca nu e mare deloc, daca vrei iti pot da poze sa vezi. id-ul meu adelynav, ti le trimit pe mail daca te ajuta. Intr-adevar vor parea o idee mai mari decat cei cu implant sub muschi pentru ca nu sunt atat de presate implantele dar e absolut ok 350, vor fi niste sani normali. Eu azi am mers sa fac analizele si luni la 17:00 ma opereaza.
0
11-02-2010, ora 17:13
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
350 nu e mare deloc Anida! eu am 345 si mi se par micuti :)
0
11-02-2010, ora 18:56
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Delia 21 stiu ca ai scris pe paginile anterioare, dar sunt atat de multe, incat nu gasesc:).Ce inaltime si ce greutate ai?Ca sa imi dau seama ce inseamna pentru tine 345.Oricum in poza pari mariii, numai micuti nu sunt:D.
Mie imi va pune 335 si cred ca as fi vrut mai mari, dar cum stiti si voi Radu Ionescu nu este adeptul saniilor prea mari si trebuie sa il ascult:(.Oricum fata de ce am acum, sunt imensi chiar si astia 335.
Eu abia peste 1 luna ma operez...pana atunci o sa am timp sa mi se faca si frica:))
0
11-02-2010, ora 19:16
anidaionescu
Nu este medic/terapeut
anidaionescu
Bine fetelor, 350 sa fie atunci!
Desi am inteles ca Ramona Gabor are 350 si mi se pare ca sunt enorm de mari si vulgari. Dar poate la ea se vede asa doar, depinde si de conformatia fiecarei persoane.
Sweety, te astept dupa operatie sa-mi dai toate detaliile, deja nu mai am rabdare. Am luat ID-ul tau de mess.
Numai sani visez, diferite forme si marimi.
0
11-02-2010, ora 19:19
anidaionescu
Nu este medic/terapeut
anidaionescu
Uitasem Delia. Ti se par micuti? Mie mi se par super mari ai tai fi mandra! Pare super OK marimea...
0
11-02-2010, ora 19:52
babycox
Nu este medic/terapeut
babycox
Buna fetelor, vroiam sa va intreb daca si-a facut cineva augmentare mamara la Dr Voicu Radu, Nicolae Antohi sau Horia Siclovan, ei sunt primii 3 ca optiuni si nu sunt hotarata. Ms mult va pup
0
11-02-2010, ora 19:53
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
eu zic ca 350 sun ok, eu am 375 si la inceput mi s-au parut imensi, nu vroiam sani asa mari dar m-am obisnuit cu ei acum si mi se pare chiar marimea potrivita, eu am 167cm ceva de genul si 55kg, uneori prin anumite bluze mi se par si mie mici dar chiar nu as fi vrut mai mari
0
11-02-2010, ora 19:56
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
sweety_21 ce marime iti pui acum ca mi se par deja mari cei pe care ii ai, nu ai implantul sub muschi?care este diferenta dintre operatia care o ai tu si cea cu implant sub muschi?
0
11-02-2010, ora 20:05
babycox
Nu este medic/terapeut
babycox
apropo, sunt doua unitati de masura la implanturile efective, cm cubi si cc. La ce se refera cc?
0
11-02-2010, ora 21:05
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Ok Anida, keep in touch!

Aly, imi pun Mentor rotunde 700 High Profile. Implantul il am submuscular, este operatia de care vorbesti tu. Avantajul este ca este foarte bine ascuns si nu se simte la pipait. Asa va fi si operatia cu 700, numai ca imi va sectiona si muschii centrali ca sa ii apropie si sa incapa bine implantul.
0
11-02-2010, ora 21:14
0544
Nu este medic/terapeut
0544
sara
cat de tarziu ti-a raspuns dr Ivan la primul maill?
maine am o saptamana de cand l-am trimis si inca nu mi-a raspuns
offfffff nu mai am rabdare
0
11-02-2010, ora 21:28
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
0544, -*

sa stiti ca sanii nu sunt mari deloc, sau poate m am obisnuit eu cu ei..eu am 1.68 si 53 de kg, sunt subtirateca asa si am torace f ingust

(*modificat de administrator)
0
11-02-2010, ora 21:31
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Ba sunt mari Delia, mari si frumosi!
0
11-02-2010, ora 23:21
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Buna fetele, azi este a treia zi de la operatie si a fost super OK. Aproape am si uitat de ele, trebuie sa fiu foarte antenta sa nu ridic bratele mai sus de umar, nu am voie sa fac unghi de 90 grade deoarece se pot deslipi firele, nu am voie sa ridic mai mult de 3.5Kg, nu am voie sa conduc. In principiu nu pot face prea multe miscari cu bratele, vreau sa fiu cat mai cuminte ca noi sani sa se aseze cat mai bine. Deja au inceput sa ma manance cusaturile, probabil unde se vindeca. Bella dr.Ionescu merge pe sani naturali, mie personal mi-a spus ca cine vrea sani mari le trimete la dr.Valcu, inseamna ca sani tai sunt mici si daca ti-ar pune o proteza mai mare probabil ar fi inestetic. Eu personal am vrut mai mici, la consultatie am discutat de 290 dar eu am doua nasteri si inainte am avut sanii destul de mari, in sala de operatie dr. a constatat ca cu 290 nu imi umple tot sanul si mi-a pus 335. Anida implatul este pus sub muschi, din cate am inteles este mai bine, nu cred ca este sanatos sa umbli la glanda si iti reduce sansele cu mult sa alaptezi cand vei fi mamica.
0
12-02-2010, ora 09:53
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
0544 delia a incercat sa-ti scrie adresa domnului doctor dar nu stiu dak o vezi. tio scriu eu despartit ca sa nu mai fie modificata de administrator - :))) sper asa sa nu o scoata administratorul. mi-a raspuns si mie cam la o saptamana la mail, dar intr-adevar acela este mailul de contact al clinicii, in schimb aceasta adresa este a lui personala. ar trebui sa-ti raspunda repede.

Vane cat ai platit pt operatie? vai fetelor mai am si eu 10 zile pana merg la cluj. nu mai am rabdare desi imi e frica de dureri :((( Abea astept sa ma laud.hahahaahha :))) pupici EROINELOR sexy! :)))
0
12-02-2010, ora 11:30
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
aia e adresa 0544, pe care ti a scris o dulcik de sara :-). Bafta fetelor care va operati curand! va fi bine!
0
12-02-2010, ora 12:08
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Vane, chiar ma incurajezi!SIncer abia astept operatia asta, dar mi-e frica...si ma tot gandesc la tampeni.
Inseamna ca ai exact reactiile de care a spus doctorul Ionescu ca le vom avea after.Exact ce simptomele tale mi le spunea el ca le voi avea.
Am auzit ieri o chestie care nu mi-a placut, de la o amica care are silicoane sub glanda mamara.Ca dupa operatie a avut un disconfort groaznic, pentru ca ii se dezlipea pielea dupa stern...Avusese sanii mici inainte si in primele zile dupa operatie ii se dezlipea pielea dintre sanii.
La 1.73 si 59 kg vi se par mici 335 cat o sa imi puna mie?
0
12-02-2010, ora 14:59
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
Vane, cat timp nu ai voie sa ridici mainile mai mult de 90 grade sau sa conduci? Cum iti sunt sanii, s-au mai desumflat? Mai am o intrebare: miercuri ma duc la consultatie la dr Radu Ionescu si vreau sa stiu, cat costa consultatia/se plateste pe loc - stiu ca in final este inclusa in costul celor 4000 euro, dar nu stiu daca miercuri tb sa am banii pt consultatie la mine.
0
12-02-2010, ora 15:07
0544
Nu este medic/terapeut
0544
Mersi Delia si Sara
am trimis un mail si pe adresa lui personala, sper sa-mi raspunda ca nu mai am rabdare
0
12-02-2010, ora 15:10
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
Vane, inca doua intrebari:
- daca nu poti ridica mainile cum te poti imbraca sau spala la subrat zilele astea?
- acum dupa operatie, ce impresie ti-a lasat medicul, una profesionista de om care vrea intai calitate pe termen lung si nu doar bani imediat? ca am vazut ca este foarte tanar...Multumesc! :)
0
12-02-2010, ora 16:13
heba
Nu este medic/terapeut
heba
irina..am vazut ca ai pus mai multe intrebari..hai sa-ti raspund si eu...efort fizic cu bratele nu ai voie 5 luni..dupa care poti incepe f usor..ma refer la sport...in schimb de la jumatate in jos poti incepe dupa 2 luni.
de imbracat nu o sa poti decat cu haine incheiate in fata..asta depinde de tine pt. cat timp dar macar 2 saptamani nu o sa poti ridica bratele..adica poate ca o sa poti dar nu e indicat..sa nu se deschida operatia sau sa o fortezi. de spalat te speli si fara sa ridici bratele deasupra capului..le ridici si tu putinin lateral..dar dupa 6 zile poti face dus.
0
12-02-2010, ora 16:45
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
multumesc Heba
0
12-02-2010, ora 18:01
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
la 1.73 si 59 kg 335 mi se pare relativ mic, dar depinde si de torace si umeri
0
12-02-2010, ora 18:08
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Bella, itradevar pielea se unfla, dar nu e chiar asa rau in 2-3 zile incepe sa se desunfle cu ajutorul antiinflamatoarelor si cu gheata astazi aproape ca nu ma mai deranjara deloc.
Irina mie nu mi-a luat nici un ban pt ca m-am programat la consultatie acum nu stiu daca asa procedeaza cu toata lumea. vorbim mai tarziu
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 343536 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •