Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 333435 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
03-02-2010, ora 16:15
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Buna! Nu o fac la dumneaei pentru ca nu ar fi de acord cu marimea pe care o vreau acum, este una foarte mare. Du-te cu incredere la consultatie, e foarte draguta si profi, eu am fost multumita de cum a decurs totul legat de prima operatie, doar ca vreau niste proteze mult mai mari si ea nu e adepta sanilor huge. Ti-o recomand cu caldura pentru niste sani naturali si niste cicatrici insesizabile, cum am eu acum. Si raportul calitate-pret e mai mult decat bun (eu am dat 2400 E pe mentor 380cc, anatomice High Profile).
0
04-02-2010, ora 00:14
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Mersi Sweety.Nu te supara in poza esti tu???Daca da sunt deja superrrrrrrrrr SEXY, pari destul de slabuta, nu ti-e frica ca vei avea probleme cu coloana?
0
04-02-2010, ora 07:20
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Da, eu sunt in poza. Iti multumesc, dar aveam un sutien push-up si de aia stau asa, plus ca in poze ies intotdeauna mai mari. Sper sa nu am probleme cu coloana, oricum slabuta nu sunt cine stie ce, am 75 sub sani, 94 peste, 170 si 58kg.
0
04-02-2010, ora 21:33
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Hello all,
Stiu ca sunt a nu stiu cata fata care intra cu acelasi si acelasi probleme:), dar pentru asta exista formuri.Imi doresc de f f mult timp sa imi maresc sanii dar abia acum am prins curaj si m=am hotarat sa fac acest pas.Nu stiu ce sa aleg intre Ionescu si Stan.Am citit, m-am documentat, am intrebat...si inca nu stiu.Am intalnirii cu ambii...Dupa ce o sa am aceste intalniri, revin cu impresii.
Am o mare intrebare, care cred ca a fost pusa de 1000 ori...dar mai intreb si eu:).Va rpg spuneti-mi cum este cu durereaaa;Este singurul lucru de care imi este frica...De asta tind sa il aleg pe Stan, unde am auzit ca nu doare deloc dupa.

Multumesc si astept feedback:)
0
04-02-2010, ora 21:45
0544
Nu este medic/terapeut
0544
atunci cand se folosesc tuburi pentru dren raman cicatrici mai urate?
0
04-02-2010, ora 22:41
Darena87
Nu este medic/terapeut
Darena87
eu am avut tuburi de dren...si nu mi-a ramas urma de la el
0
05-02-2010, ora 02:03
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
am auzit si eu povestea cu stan ca nu te doare dar nu cred in primul rand ca dupa operatie, cel putin in cazul meu, nu te doare operatia in sine ci te doare pieptul si simti o apasare foarte grea pe piept dupa care te doare foarte tare spatele pentru ca nu poti sa stai altfel decat pe spate si parca amortesti, pe mine nu m-au durut operatiile si am prietene care s-au operat la stan si au avut dureri ceva timp, una statea numai cu pungile de legume inghetate pe sani iar alta nu putea sa se indrepte de spate de durere, oricum durerile trec si se uita, sunt acolo cateva zile mai groaznice si apoi mai suportabile dar cu calmante se rezolva totul si in legatura cu tuburile de dren cred ca nu au nicio treaba, eu am avut tuburi de dren cateva ore dar nu mi se vede altfel unde au fost ele puse, cicatricile sunt la fel peste tot
0
05-02-2010, ora 09:35
0544
Nu este medic/terapeut
0544
multumesc pentru raspunsuri
0
05-02-2010, ora 12:18
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
eu n am avut dureriu mari deloc, decat o senzatie de presiune pe piept, k o febra musculara, iar de la drene n am nicio urma
0
05-02-2010, ora 14:43
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Multumesc pentru raspunsuri Aly23 si Delia!
In legatura cu Stan, am inteles ca nu orice metoda a lui este nedureroasa.Are una speciala, care costa si mai mult si despre ea se stie ca nu doare.Am o amica, care s-a operat la el, in urma cu cateva luni si nu a durut-o aproape deloc dupa...De asta am prins curaj.
In schimb am inteles la Radu Ionescu da o forma foarte frumoasa saniilor...dar nu stiu nimic de evolutia postoperatorie la el.Doare.nu doare?
Oricum mai mi-ati dat curaj fetelor.
Saptamana care urmeaza am programare la Ionescu.Sper sa nu ma sperie:))
0
05-02-2010, ora 16:56
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Buna, Bella12 ieri am fost la Ionescu la consultatie mi-sa parut super profesionist am stat 1, 15 min. in cabinet.Este specializat in reconstructie de san, si mie asta i-mi trebuie deoarece am doua nasteri, am inteles ca face sanii foarte naturali si nu este deacord cu sinii mari.Eu m-am programat la operatie si sper sa fiu multumita de alegerea facuta. Parerea mea este sa te informezi foarte bine si sa mergi la mai multe consultetii, numai asa te vei lamuri si vei vedea daca medicul respectiv i-ti poate stisface cerintele. Nu toate avem aceleasi standarte pentru un san frumos, unele vor naturali, altele super bombe sexy, altele rotune sau anatomice. Sper sa-l gasesti pe cel potrivit pt tine.
0
05-02-2010, ora 17:13
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
salut fetelor! eu vreau sa imi fac operatia tot la radu Inescu si intentionez in urmatoarele 2 saptamani sa ajung la bucuresti la consultatie asa ca as dori daca aveti mai multe detalii - in cat timp de cand ati sunat v-a facut programarea pt consultatie, cat mai costa acum o operatie la el etc...
0
05-02-2010, ora 17:14
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
Radu Ionescu - scuze de greseala :)
0
05-02-2010, ora 22:58
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Programarea pt. consultatie mi-a facut-o cam la o saptamana si operatia la cateva zile pt ca am avut noroc dar asa la doua saptamani din cate am inteles.Operatia costa 4000E cu absolut tot (bustiera, consultati pana la 6 luni, 24 ore spitalizare, mancare ) Protezele sunt Matrix, anatomice profil inalt 290, din ce am inteles pe forum sunt putin mai scumpe ca Mentor, la atingere sunt mai fine si mai naturale cele Matrix. Eu am fost super incantata de conultatie sper sa fiu la fel si de operatie.
0
05-02-2010, ora 23:24
0544
Nu este medic/terapeut
0544
pt sara
am inteles ca te vei opera la dr Ivan la Cuj.Mult succes!!!Eu am trimis un maill in seara asta domnului doctor dar inca nu mi-a raspuns.Te rog spune-mi tu cat costa operatia?Pretul include si consultatia, analize, spitalizare, bustiera sau sunt separat?Tu le faci acolo(analizele)?Esti din Cluj?
0
06-02-2010, ora 00:37
carmen.ch
Nu este medic/terapeut
carmen.ch
Fetelor sunt noua pe acest forum. Imi doresc f. mult o marire de sani dar in cazul meu cred ca este putin mai complicat pentru ca am o asimetrie destul de mare. Imi puteti recomanda un medic bun in Bucuresti. Ma gandeam la domnul Prof. Lascar dar nu imi permit. As vrea sa rog fetele operate in Bucuresti sa-mi recomande si mie un medic bun. Multumesc
0
06-02-2010, ora 11:59
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
0544, iti raspund eu ca sunt in tema: op costa 2500 all inclusive, iti face acolo analize si tot-tot, inclusiv bustiera si alte vizite post op, plus doua zile d e internare in clinica, in niste conditii super. sa ai rabdare ca poate dura cateva zile, dl Ivan e f ocupat dar in principiu iti raspunde sigur
0
06-02-2010, ora 12:21
0544
Nu este medic/terapeut
0544
Multumesc mult Delia, esti tare amabila.Stiam ca te-ai operat la dr.Ivan pt ca ti-am urmarit postarile si de aici si de pe celalalt forum iar sanii tai sunt ca o carte de vizita pt doctor, nu au cum sa treaca neobservati.Nu te-am intrebat pe tine direct pentru ca stiam ca te-ai operat cu un an in urma, daca nu ma insel, si am crezut ca nu mai esti la curent cu preturile actuale.Daca intr-adevar pretul e 2500 all inclusive cred ca am sa ma operez la el?Oare daca vorbesc zilee acestea cu doctorul cam in cat timp as putea face operatia ?
Am inteles bine, pot sa fac analizele in aceeasi zi cu operatia ?
0
06-02-2010, ora 12:33
0544
Nu este medic/terapeut
0544
Cu siguranta e o intrebare tare aiurea dar ma preocupa.
Delia, eu nu sunt din Cluj oare ar trebui sa-i trimit si niste poze pt asi face o parere in legatura cu implanturile ca sa le poata comanda sau are la cinica stoc de implanturi de diferite marimi?Parca nu as vrea sa fac doua drumuri.
0
06-02-2010, ora 17:53
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
mersi tare mult..esti o scumpik :*:*., iti stau oricand la dispozitie pt ajutor. sa stii ca am o prietena care a venit tot din arad la dl Ivan dupa ce m a vazut pe mine si e mai mult decat multumita.
te poti programa cat de repde la dl dr, si eu zic ca e idee buna sa i trimit pozele si datele tale sa ti faca o recomandare, zici k nu esti din cj si e mai usor asa pt tine. da, eu stiu k poti face si analizele si op in aceeasi zi ! nu pot decat sa ti l recomand cu mare caldura.. eun medic si un om deosebit, clinica la fel!
0
08-02-2010, ora 18:26
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
0544 scuze ca iti raspund cu intarziere.nu sunt din cluj, sunt in Italia si in 21 februarie merg la cluj.pfff ce emotii am. domnul doctor o sa-ti raspunda. mi-a raspuns si mie cu intarziere la inceput, dar apoi, imi raspundea zilnic daca aveam intrebari.cum ti-a spus si delia op costa 2500 cu cheltuieli incluse, in schimb nu stiu daca in aceste cheltuieli intra si consultatia.intra sigur spitalizarea, analizele, operatia... pe mine in 22 (luni) ma interneata pentru analize (mamografie, analize de sange si nu mai stiu ce), pentru consultatie sa hotaram marimea si eventual sa dea comanda implanturilor daca nu le are, iar in 23 dimi ma opereaza...pfff nu astept momentul :))) mi-a spus ca am sa stau in clinica pana pe 25. dupa aceea, mi-a recomandat sa stau 10 zile in cluj pentru a-mi scoate firele. asta e in cazul meu fiindca nu sunt din cluj.nu stiu cand vrei sa faci operatia, dar te anunt ca domnul doctor nu este in cluj in perioada 5-19 martie. pupici si succes!
0
08-02-2010, ora 18:35
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
0544 acuma am vazut k ai scris k nu esti din cluj...nu am fost atenta.referitor la poze, sa stii ca dupa ce i-am explicat doctorului prin mail cat de cat care e situatia mea, fiindca nu vroiam sa fac un drum pana in romania doar ca sa merg la consultatie, drept urmare, el mi-a sugerat ca ar fi foarte bine daca i-as trimite niste poze si desi sunt pudica de mor :))) i-am trimis, ce sa fac? hmm.sper ca le-a sters :)))) Nu stiu dak o sa reusesti sa te programezi atat de repede, fiindca si mie mi-a spus sa ma hotarasc repede ca nu mai are locuri libere prea multe pana sa plece din cluj.daca totusi reusesti sa te programezi inainte de plecarea lui, inseamna ca o sa fim colege de suferinta :))))
0
08-02-2010, ora 21:25
oti22
Nu este medic/terapeut
oti22
Buna fetelor,
Sunt din Alba Iulia si m-am hotarat sa imi pun si eu silicoane :)... Unde m-ati sfatui sa merg la Sibiu sau Timisoara? Cred ca as prefera Sibiul ca e mai aproape :D... si poate merita si ca bani.
Pupici,
Oti
0
08-02-2010, ora 22:34
0544
Nu este medic/terapeut
0544
multumesc sara !
iti tin pumnii, sa ma ti la curent
of dupa data de 5 martie ma gandeam.Doamne nu mi se arata. cand as putea lipsi de la servici nu am banii toti, cand am banii nu pot lipsi sub nicio forma de la servici iar cand pot pot lipsi si am si banii.pleaca doctorul.
crede-ma ca as vrea sa ma operez si maine dar nu se poate
probabi va fi atunci dupa data de 19 martie. offfffffff vine vara peste mine
Spune-mi te rog 2500 este pretul indiferent daca sunt rotunde sau anatomice?Eu inca nu ma pot hotara, dar parca as opta pentru anatomice care in general sunt putin mai scumpe
0
09-02-2010, ora 00:22
monique8207
Nu este medic/terapeut
monique8207
Buna Oti
Eu m-m operat la Sibiu in septembrie, la domnul doctor Horia Siclovan...iti recomand sa mergi acolo, pune-te in legatura cu dansul si nu o sa-ti para rau, iar cum spuneai tu Sibiul e si mai aproape.
Pt. mai multe detalii iti stau la dispozitie
Multa bafta!
0
09-02-2010, ora 09:57
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
0544 nu stiu dak 2500 costa indiferent de tipul de implant.eu sincer nici nu m-am gandit la ce tip vreau, cred k doctorul poate sa-mi recomande mai bine.eu l-am intrebat daca poate sa imi spuna un pret aproximativ, iar el mi-a spus 2500 cu toate cheltuielile incluse.mai mult am sa aflu apoi.auzi, dar daca doar in perioada asta ai putea si vezi k el nu-ti raspunde la mail, de ce nu suni? si asa vezi exact daca mai are timp pana in 5 sau nu.sper sa fie ok totul ok si sa fiu multumita si sa nu am cine stie ce dureri, k se apropie momentul si parca imi e putin frica mai ales k merg singura la operatie si cred k o sa ma simt f neajutorata :)))
0
09-02-2010, ora 12:13
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Hello,

Vane multumesc mult pentru mesaj.Imi pare rau ca raspund cu intarziere, dar am fost plecata din Buc si cum m-am intors am intrat pe forum:).
Sa inteleg ca ti-a placut la doctorul Ionescu?Astazi ma duc si eu la el si revin cu informatii maine.
Ceva despre durere ti-a spus?Am inteles ca iti spune toate riscurile si urmarile "fara perdea".
Multumesc si revin maine cu informatii noi fetelor
0
09-02-2010, ora 13:33
irina04
Nu este medic/terapeut
irina04
Vane multumesc pentru raspuns, eu intru mai rar pe forum si de asta vad raspunsurile poate la cateva zile, dar oricum le urmaresc cu atentie:). Vane, cand te operezi, esti hotarata pentru Radu Ionescu, ce dimensiuni ai si ce marime iti pui? Multumesc anticipat si mult succes, sa iasa bine! Eu vreau luni pe 22 febr sa merg la consultatie la Radu Ionescu si cam pana pe 15 martie sa fac operatia daca o sa am toti banii.
Bella 21, astept cu nerabdare sa vad ce impresie iti lasa Radu Ionescu si daca iti faci la el!
Dupa cat timp dupa operatie credeti ca o sa mai putem face exercitii fizice, avand in vedere ca in 3 - 4 luni vine vara?
0
09-02-2010, ora 21:30
vane
Nu este medic/terapeut
vane
buna fetele, luni m am operat, am pus 335 Matrix si operatia a fost OK. Nu am avut dureri dupa, dar acum sunt unflati si ma doare spatele, deoarece nu am voie sa ma intorc. O luna jumate dorm numai pe spate. Va pup si va povestesc mai multe peste 2-3 zile.
0
09-02-2010, ora 23:43
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
felicitari vane, sa le stapanesti sanatoasa si multa rabdare, stiu prin ce treci, sunt momentele cele mai grele dar durerea trece si se uita
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 333435 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •