Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 373839 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
17-02-2010, ora 17:43
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Bafta deya!!! mama deci ma sochez pe zi ce trece cate fete isi fac aceasta operatie. acuma cativa ani te gandeai ca doar o vedeta isi permite sa faca o astfel de operatie, iar acum iata-ne.si pe vreme de criza, una dupa alta :))) OK, deci recapitulam
23 febr : ma operez eu
2 martie: 0544
martie: deya.
Sa fie intr-un ceas bun fetelor si sa ne intoarcem cu vesti bune pe acest forum :D
0
17-02-2010, ora 17:47
justy86
Nu este medic/terapeut
justy86
sto bene cara.grazie!:))sara ai timp liber rau la birou ca vad ca postezi mereu comentarii..hehe ce n-as da si eu sa fiu mai libera.dar nu le putem avea. pe toate.bine macar ca vom putea avea tatuci frumoase ))hehe
sa stii ca mi-am revenit si inca prea bine.cred ca sunt de zece ori mai zambitoare ca ieri.nu stiu cum voi avea rabdare pana in toamna.dar ma gandesc sa ma intorc de tot in tara.de aceea prefer sa mai astept.
hmm..tatuci normale.eu te-as sfatui sa le pui mai mari sa nu regreti mai tarziu.."minunea forumului"(sper ca nu te deranjeaza delia)mereu ne repeta asta.iti spun asta doar ca sa nu regreti mai tarziu, caci pe la anii cand ii vei schimba nu iti vei mai dori cu siguranta mari.
Oricum din cate comentarii am postat nu am intrebat nimic concret.sunt inca aiurita si cred totusi ca am citit cam tot.diseara am sa ma apuc de research cu pixul si nootebookul langa mine.oricum foarte multe informatii le voi culege de pe forum pe care il voi reciti cap-coada.cu siguranta cele mai de folos sunt experientele tuturor fetelor pe care le felicit inca o data.
p.s.multumesc pentru email sara.sper ca imi va raspunde
scuzati comenturile de o pagina dar scriu de pe telefon ca nu am net la cabinet..pupici
0
17-02-2010, ora 18:02
justy86
Nu este medic/terapeut
justy86
in roma sunt.tu pe unde esti?
Sunt sigura ca dupa primele doua zile vei fi ca noua.eu am mai trecut printr-o operatie zic eu mai grea:anestezie totala, reanimare 3 zile si o saptamana de spital :-D..dar nu mi-am revenit pana nu am avut noroc de colega de salon care a inceput sa ma scoata pe afara la o tigara(fumam pe atunci) si in jumatate de zi parca imi trecusera toate.eram ca noua.conteaza asta foarte mult pentru recuperare iar autosugestia e esentiala..daca tii cont de micile mele sfaturi sunt sigura ca a doua zi chiar te vei simti deja foarte bine.plus urarile noastre ce mai, vei fi ca noua.
0
17-02-2010, ora 18:04
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Dupa cum spuneam, criza e de vina ca am atata timp liber :)) Tocmai de aia profit sa fac acum operatia.Oricum peste o ora plec acasa si pana maine nu mai scriu.
Stiu ce zice delia referitor la implanturi mai mari, dar nu vreau sa arat ridicola dupa ce toata lumea ma stie in vreun fel. daca cumva am sa regret ca nu am pus mai mari, o sa stau sa ma gandesc cum arat acum si-o sa ma multumesc cu ce am :) In plus, cu implanturi mai mici, te vindeci mai usor... chiar nu vreau sa ma pronunt. eu in principiu, vreau o marime normala, astept sa vad ce spune si doctorul si hotaram apoi. justy, unde esti in italia? :D
0
17-02-2010, ora 18:07
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
hehhe, justy, doamne da sa fiu ca noua.moralul cred ca o sa-l am ridicat fiindca in aceeasi zi cu mine, logodnicul meu se opereaza de deviatie de sept.deci conteaza enorm! si in plus, gandindu-ma si la durerea lui, n-o sa ma concentrez atata la ce se intampla cu mine :))) Eu sunt in nord, in Bergamo. Nice ca esti la roma...vreau sa ajung si eu candva acolo sa vizitez :)
0
17-02-2010, ora 18:24
justy86
Nu este medic/terapeut
justy86
ei pai atunci lui ii va fi mai folositoare experienta mea de la maxilo-faciale.aveti grija sa nu ajungeti sa va plangeti unul de mila cailuilalt in loc sa va incurajati reciproc.oricum e foarte bine.ai cu cine iesi la plimbare:D recuperare usoara amandurora si eu va astept oricand pe la roma sa va fiu ghid.este frumoasa intr-adevar.merita vizitata ;)
0
17-02-2010, ora 18:35
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
iti dai seama k o sa fim varza amandoi si poate era mai bine sa avem grija unu de altu nu sa ne "admiram" fara a putea sa ne acordam vreun ajutor reciproc. asta e, pt mine e foarte bine asa fiindca il constider un sprijin foarte mare si simpla lui prezenta o sa ma faca sa ma simt mult mai bine, sunt sigura de asta :) Daca eram singura si ma uitam pe pereti cred ca m-as fi consumat mult mai tare la tot ce se urmeaza sa se intample.
va pup fetelor, ne auzim maine :*
0
17-02-2010, ora 18:41
justy86
Nu este medic/terapeut
justy86
si nu exagerezi cu postarile.mie una imi face placere sa discut cu tine si imi si tii de urat pentru ca eu mai am de stat pana la 8.ferice de tine, again :D.te puup
0
17-02-2010, ora 20:22
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
Timea si eu am tot 225cc Mentor anatomice, la inceput si eu eram dezamagita de marime si nu intelegeam de ce medicul nu vroia sa imi puna mai mult, dar acum dupa 5 luni de la operatie i dau dreptate. Pt corpul meu sunt perfecte, intr-adevar daca imi punea mai mari nu arata foarte estetic. Pentru orice alte intrebari iti stau la dispozitie
0
17-02-2010, ora 20:53
ANA.
Nu este medic/terapeut
ANA.
Buna fetelor!! am si eu o intrebare s-a operat cineva la domnul doctor Dumitru Totir? Stiti ceva de el ?Pe mine m ar interesa o operatie de marire a sanilor dar nu stiu ce doctor sa aleg!
0
18-02-2010, ora 00:29
vio74
Nu este medic/terapeut
vio74
buna nu am mai intrat de ceva vreme, , , azi am 3 saptamani de la operatie, , astept sa i-mi cada cojile sa ma pot da cu cimesil, , , sunt un pic trista ca nu mi-am pus mai mari, , am pus 395 mentor anatomice, , , sau poate sa mai astept sa se aseze sanii?ca am inteles ca dupa 5 saptamanii voi vedea rezultatul final, , , , , , , , , nu stiu ce e dar mi se par ff mici, , nu stiu cum de vad aici poze cu fete care par ce sanii faini si au pus mai putin ca mine, voi ce stiti ca se mai lasa muschiul?eu m-am recuperat fff repede, , , , , , , , , dar inca tot dorm pe spate mi-e teama sa dorm altfel, bafta celor care nu au facut-o inca si un sfat ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;puneti-va mai mari decat v-ati hotarat.va pup
0
18-02-2010, ora 00:42
VERAS
Nu este medic/terapeut
VERAS
AM LUAT SI EU POSTINOR 2 PE DATA DE 1 FEB SI PE 15 AU INCEPUT SA AM NISTE SANGERARI CARE NU PAR A FII CICLU. ACESTEA PERSISTA SI ACUM ADICA DE VREO 3 ZILE.DIN CATE STIU TREBUIA SA IMI VINA DUPA 5 ZILE DE LA ADMINISTRAREA PILULEI.CE SE INTAMPLA. AM FACUT SI UN TEST NU SUNT INSARCINATA.PE 26 FEB AR TREBUI SA IMI VINA.VA MULTUMESC
0
18-02-2010, ora 10:00
timeakinga89
Nu este medic/terapeut
timeakinga89
deea87- nici eu nu inteleg de ce nu vrea sa imi puna mai mari:( si mi frica k o sa fiu dezamagita...bravo tie dak acum asa zici k esti multumita:) oare o sa fiu si eu ?...k eu tare m-am saturat cu sanii mici mici aproape zero! si eu exact 225 o sa imi pun mentor. dak iti dau adresa mea de email nu imi poti trimite o poza cam cum arata acum sanii tai cu implant???k eu nici macar nu imi pot imagina cum o sa arat:(
1
18-02-2010, ora 10:03
timeakinga89
Nu este medic/terapeut
timeakinga89
sara- ok am s-o caut sa vad cum arata...chiar dak ea are un pic mai mari...decat cum o sa am eu...doctoru mi-a zis k fortat ar merge si un 250.poate k o sa ii zic sa imi puna atat...totusi is mai mari un pic...nu verau sa fiu nerecunoscatoare dar vreau sa am si eu un pic de sani:P:)cum aveti si voi
0
18-02-2010, ora 12:48
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Timea...am o amica care are 245 si sunt micuti rau.,..de ce nu incerci sa mai mergi la un consult? eu am fost la un dr care mi a zis ca mai mult de 280 nu imi pune nici sa l rog in genunchi, apoi am ajuns la medicul meu minunat care mi a pus aproape 350 fara pb...e pacat, eu zic ca sub 300, chiar daca poate iesi un rezultat frumos, nu merita. nu zic, heba are niste sani super cu 280, dar eu zic ca merita sa mai incerci si la altul, poate se poate mai mult un pic
0
18-02-2010, ora 13:06
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
Timea iti las aici id-ul meu antonia.szasz, te poti uita si pe site-ul dr-lui Horia Siclovan, acolo mai este o fata care are tot 225cc, prima pacienta, daca esti mai ingusta in torace nu are cum sa iti puna o marime mai mare pt ca risti sa se simta lateral siliconul, mie asa mi-a zis
0
18-02-2010, ora 13:45
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
deea apropo de asta..eu am torace ff ingust, cam, 68-69 cm, si mi a zis k riscul de care vb tu ar aparea daca ar pune mai mult de 350. intr adevar, depinde de conformatia fiecareia, dar si de flexibilitatea medicului. la mine nu se simte si nu se vede nimic urat in lateral sau altfel
0
18-02-2010, ora 14:43
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
Nu stiu ce sa spun delia...cum zici tu totul depinde de conformitatea fiecaruia eu sunt ff slabuta am 46 de kg si 1, 63, la torace nu stiuh sa iti spun exact. Marimea pe care o am acum se potriveste corpulu meu, desi nu mint cand spun ca mi-as dori si eu sa fie mai mari. Deocamdata medicul mi-a recomandat sa raman la marimea asta si eventual dupe ce o sa am un bebe putem incerca o marime mai mare
0
18-02-2010, ora 15:34
timeakinga89
Nu este medic/terapeut
timeakinga89
hm...sunt f f cunfuza...de abia astept sa ma duc inapoi la doc cu analizele facute sa mai discut cu el sa vad care e treaba ? chiar nu poate sa imi puna mai mari pt k si eu am numai 48 kg si 1, 60 ori nu vrea sa se chinuie sa-mi baga mai mult :P:)
k dak problema ii numai cu aspectul fizic nu ma deranjeaza dak se vede un pic k nu sunt naturali..ori cum nu tre sa ma dezbrac de fata de toata lumea...
0
18-02-2010, ora 15:37
timeakinga89
Nu este medic/terapeut
timeakinga89
pt sara- nu mai stii pe care pagina apare heba???
0
18-02-2010, ora 16:49
justy86
Nu este medic/terapeut
justy86
timeakinga89 pe pagina 36 apare heba.are sutien albastru:)
0
18-02-2010, ora 17:23
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Buna fetelor. justy ai cobit ieri si tot ma invidiai ca stau degeaba.na azi am treaba de numa, uite ca abea postez si eu un amarat de mesaj :)))) hahaaha
Pt timea si dea. eu zic ca daca sunteti micute de inaltime, e normal sa aveti marimea mai mica. daca sa zicem este o tipa super inalta si lata in spate si ii pune 600, eu cred ca nu ii arata prea mari. ceea ce vreau sa spun e ca asa daca e sa compari cu delia de exemplu care are 1.68 si 345 implant si voi fiind mai micute, eu zic ca stie doctorul ce va recomanda.
Sunt de-acord cu voi ca daca tot suferi k nu ai sani, cand pui, sa pui ceva sa se vada totusi, dar pe de alta parte eu sunt sigura ca nu o sa-mi para rau ca nu vreau marime mare. nu mi-am dorit niciodata sani mari, ci NORMALI!si in plus, ma las pe mana doctorului ca stie el mai bine ce marime se potriveste.nu vreau sa ma incapatanez sa pun o marime prea mare care poate mi-ar aduce ceva probleme mai tarziu si sa-mi dau cu pumnii in cap mai tarziu ca am fost inconstienta.
0
18-02-2010, ora 17:29
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Ciudat este intr-adevar ca fiecare care si-a pus, regreta acum ca nu a pus mai mult... nu e oare din cauza ca la inceput fiind mai umflati v-ati obisnuit cu imaginea aceea si apoi apare dezamagirea ca dupa 3 luni sunt mai mici????
Eu zic fetelor (cele care v-ati pus si vreti mai mari), sunteti super norocoase cu ce aveti.sunteti sanatoase, aveti sani frumosi, ati trecut cu bine peste aceasta operatie.intr-o idee, v-ati implinit visul!!! omul in general asa e, niciodata multumit...sau romanul in general :)))) Eu sincer si cred k si celelalte fete care nu au facut inca operatia, va invidiem. sunteti tari ca ati avut curaj, sunteti tari cu ce aveti si credeti-ma pe cuvant ca eu in locul vostru as fi foarte multumita!
0
18-02-2010, ora 17:38
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Scria cu cateva pagini in urma Bogdan sau cum il chema.scria ca noi femeile in general avem o parere cam proasta despre noi si ca barbatii nu ne vad asa cum ne criticam noi. si chiar cred ca are dreptate. In plus, sanii prea mari se lasa si nu cred ca ati mai fi atat de incantate cu inaintarea in varsta sau dupa un bebe.Bucurati-va de ce aveti si nu va mai consumati cu nemultumiri prostesti, ci savurati anii astia frumosi, ca sunteti tinere, frumoase si sexy cu noul look :) vai doamne abea astept sa fac si eu parte din tabara voastra :))))
0
18-02-2010, ora 18:41
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
Cata dreptate ai sara!!!!! Nu mai e mult nici la tine, ai sa vezi ce repede trece si cat de usor va fi totu...
0
18-02-2010, ora 18:42
0544
Nu este medic/terapeut
0544
Sara mai ai 5 zile pana la operatie cum stai cu moralul?eu am mult de lucru si ajung acasa franta, cred ca de asta nu am nicio problema.
cand ajungi in tara?
0
18-02-2010, ora 18:48
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
mersi deea si ma bucur tare ca sanii tai sunt numa buni pt constitutia ta...la fel imi doresc si eu :))
0544 ma pregatesc incetut... ieri am fost sa-mi cumpar pijama cu nasturi.hahahaha :))) ca nu aveam asa ceva in dotare... Am emotii iti dai seama! Sper sa iasa totul bine, ma consolez cu ideea ca atatea fete si-au facut aceasta operatie si pana la urma a fost ok, doar nu o sa patesc chiar eu ceva... dar pe de alta parte fiecare zice asa :))) Oricum, mai cu morcov, mai fara, tot ma duc asa ca trebuie sa fac bine sa ma mobilizez ca doar astept asta de un secoolllll :)))) Ajung in tara duminica dupa-masa :))) iar luni dimi deja sunt asteptata la internare.pfff :)) Deci cred k dupa ce ajung la cluj, nu mai dorm de griji :)))
Eu ma pregatesc de mers acasa imediat asa ca ne auzim maine! pupici, o seara frumoasa!
0
18-02-2010, ora 20:30
timeakinga89
Nu este medic/terapeut
timeakinga89
multumesc fetelor care mi-ati scris sunteti f f de treaba...si chiar imi sunteti de ajutor...k nu am de la cine altcineva sa aflu atata lucruri:* :)
0
18-02-2010, ora 20:36
0544
Nu este medic/terapeut
0544
Sara
nici eu nu aveam o pijama cu nasturi si mai.serioasa.Am cautat de am inebunit prin magazine si abia am gasit una marimea L, eu purtand S sau M, dar lasa ca ce ramane in plus poate umplu cu silicoanele.hihihihi
Mi-am dat jos si gelul de pe unghii...si eu incep pregatirile
Nu mai gandii negativ!!!Am inteles ca si prietenul tau se opereaza pt deviatie de sept, el cum sta cu moralul?Tot la Artis3 se opereaza?
Luni te internezi?Eu credam ca marti, sau atunci e operatia
Nici eu nu am facute analizele si le fac acolo dimineata, dar eu am inteles ca tot in acea zi fac si operatia.Pe maill mi-a spus ca poate ma interneaza cu o zi mai devreme pentru analize, dar a doua zi cand am vorbit la telefon mi-a zis ca fac si analizele tot un data de 2
Tu cum platesti in lei sau in euro?
Daca iti iei leptopul cu tine si ai net acolo poate ne spui si noua luni primele impesii inainte de operatie
0
18-02-2010, ora 20:52
bella12
Nu este medic/terapeut
bella12
Fetelor pe mine nu m=ati luat in calcul, pt ca si eu ma operez in martie!!!Si am emotii!ERam sigura ca asa se va intampla!Cu cat astept mai mult, cu atat mai iau gandurile mai tare:)).
Va spuneam si eu, cu ceva pagini anterioare in urma, ca desi am1, 73 si 59 kg, doctorul Radu Ionescu, nu vrea sa imi puna mai mare de 335, pt ca zice el, am sanii f mici acum.Ma tot gandesc cum se vor vedea si sper din suflet sa nu mi se para mici:(.Dupa ce induram"atat chin" cu aceasta operatie, macar sa iasa ceva frumos!!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 373839 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •