Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 383940 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-02-2010, ora 20:58
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Nu contest ca o marime mai mare se lasa mai repede in timp. dar fete dragi: un 350 NU e marime mare deloc!!!!! in fine, eu nu mai insist, si eu voiam sani normali la inceput, dar dupa ce am trecut prin toate cele si am dat atatia bani, imi pare rau ca nu m am ales cu ceva mai mult. In SUA de ex, patria silicoanelor, de marimi sub 300 aproape ca nu s a auzit...faceti cum credeti, nu intru in polemici cu nimeni, dar o sa vedeti ca un 200 si ceva o sa vi se para un rezultat relativ neglijabil. Nu zic ca niste sani mai mici par mai naturali si pot fi f frumosi, dar mi se pare ca daca iti maresti sanii, o faci pt a avea sani apetisanti, nu ceva acolo sa fie :)
0
18-02-2010, ora 20:59
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Bella vezi ca pe la pag. 37 ti-am raspuns
0
18-02-2010, ora 21:12
0544
Nu este medic/terapeut
0544
buna Bella
Scuze...pusesem ochjj pe Sara pentru ca si ea se opereaza la acelasi doctor ca si mine.In ce data te operezi?Daca te operezi dupa mine poate te pot ajuta cu mai multe amanunte
Eu am 1, 68 cm, 50Kg, 75cmsub piet, 84cm peste si 6cm de la sfarc pana la baza.Dr doctor mi-a spus ca m-as incadra intre 350-400cc
Tu cat ai sub piept?Dar peste?
0
18-02-2010, ora 21:35
0544
Nu este medic/terapeut
0544
fetelor hai sa nu intramam in polemici ca ar fi pacat
in fond chiar nu conteaza daca ai un 200cc sau un 700cc atata vreme cat ti se potriveste si asta ti-ai dorit
ceea ce eu as numi frumos multora poate li se va parea banal, ceea ce eu numesc mare in viziune multora poate fi catalogat mic, etc.
respect parerile tuturor
cereti sfatul tuturor celor de aici, analizati bine toate raspunsurile, vorbiti cu medicul, dar hotararea va apartine in totalitate
va doresc tuturor sani deosebiti, asa cum va doriti voi
traiasca siliconul!!!!!!!!
0
18-02-2010, ora 22:36
justy86
Nu este medic/terapeut
justy86
:D Imi pare rau sara.Chiar nu a fost cu rea intentie.
Da, au si internet la clinica la artis3, dar nu cred sa fie inclus in pretul operatiei:)
Insa nu scrie nimic de preturi.Va trebui sa ii trimit email sa il intreb si de cazare.Precizeaza totusi ca este regim de lux, deci va costa ceva:D
0
19-02-2010, ora 10:18
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Buna dimi gagici :)) 0544 ce-am mai ras cand ai zis de pijama, fiindca exact asa am patit si eu, ABEA AM GASIT si mi-am luat M nu stiu de ce si imi e mare.incerc azi sa merg sa o schimb dar daca nu are S, asta e, vorba ta, o sa imi incapa noile achizitii :))))
Referitor la primele impresii de dupa operatie, eu imi duc laptopul la cluj insa am vazut ca pe site scrie ca nu raspunde nimeni de la clinica daca iti dispare ceva :))) Net presupun ca este si sincer nu vad de ce sar plati daca esti wirless...dar daca se plateste, asta e ! la ce plictiseala o sa bag, o sa simt nevoia sa imi ocup mintea cu ceva.era mai beton daca era un chat, nu forumul asta si asa, vorbeam in timp real :)))
0544 da, prietenul meu se opereaza in aceeasi zi cu mine :))) tot doctorul ivan il opereaza si pe el pt deviatie.pe mine ma opereaza dimineata si pe el seara in aceeasi zi :))) Deci o sa fim o familie "fericita" :)))
Mie mi-a spus ca luni in 22 ma interneaza pt analize si in 23 dimi ma opereaza, apoi nu stiu...eventual o sa vedem acolo :)))
justy86 nu stiu cat poate costa cazarea dar cred ca iesi mai ieftin decat daca ai fi intr-un hotel...
0
19-02-2010, ora 10:22
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
...scuze pt greselile de ortografie, acuma am vazut ca am mai scapat cate una :)))
0
19-02-2010, ora 12:13
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
este net la clinica si nu tb platit extra
0
19-02-2010, ora 13:26
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Sara ma regasesc tare mult in atitudinea ta :D sau m-as fi regasit inainte de operatie. Si eu mi-am dorit sani normali, ba asta i-am cerut si doctorului. Dar lucrurile s-au schimbat. Cu delia am vb si eu inainte sa ma operez, am urmarit si alte forumrui 2-3 ani. Sanii ei la 345 cc si un corp asemanator mi se pareau prea mari for me! Din cauza conformatiei toracelui mi-era teama ca o sa iasa si ciudat...99% din cele operate si-ar fi dorit ceva mai mari decat si-au pus, drept pt care am les 350 cc (recomandarea doctorului era ori 325 ori 350..in fct de cum va incapea) Azi am aproape 3 luni de la operatie iar sanii sunt medii spre mici. Imi pare rau ca nu sunt mai maricei dar speranta mea e ca, o data cu timpul se lasa si devin mai moi, prind volum. Fara sutien sunt mici, speram sa nu fiu dependenta de ele..dar sa vedem :)
Am 1.68 m, 72 cm sub sani, 90 peste acum (86 inainte), 55 kg
0
19-02-2010, ora 14:15
timeakinga89
Nu este medic/terapeut
timeakinga89
buna fetelor!stie cineva dupa cat timp dupa operatie ai voie sa mergi la solar :)?
0
19-02-2010, ora 14:36
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
La solar doctorul mi-a recomandat sa merg decat dupa 3 luni, si atunci f putin, cam atunci cicatricea interna este vindecata. Este posibil sa se pigmenteze cicatricile externe si prin bustiera sau pansament si nu cred ca iti doresti asta. Cel mai bine intreaba-l pe doctorul tau cum e mai bine pt tine.
0
19-02-2010, ora 15:22
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
fallenstar ma innebuniti deja cu regretele voastre. si delia spunea la fel, k inainte de operatie isi dorea sani normali :)))) Eu nu stiu ce masuri am ca nu am metru acasa :))) dar am 1, 68 si eu si 56 kg...chiar ieri m-am cantarit si m-am ingrasat 1 kg ca m-am lasat de fumat :((((((
Timea la solar nici eu nu as risca sa merg prea curand dupa operatie, chiar si dupa 3 luni.s-ar putea sa regreti cateva minute de solar, daca cumva cicatricea ta va lua vreo culoare ciudata.
0
19-02-2010, ora 15:36
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Subscriu si eu la ce spun delia si FallenStar, nu mergeti pe marimi prea mici pt ca veti fi dezamagite apoi. Eu mi le-am schimbat de 4 zile pe cele de 380 cu 700 si abia cum pot spune ca sunt multumita de cum arata sanii mei. Si nu sunt deloc niste "bombe", cum mi-am imaginat, chiar si dr care m-a operat a ramas surprins ca nu au iesit imensi. deci, sincer va spun, ganditi-va de doua ori inainte sa va operati.
0
19-02-2010, ora 15:43
0544
Nu este medic/terapeut
0544
Sara nu poti stii ce masura ti se potriveste avand doar inaltimea si greutatea...conteaza foarte mult cat ai circumferinta toracelui(sub piept)si peste piept
de exemplu aceeasi marime de implant se va vedea diferit la persoane care nu au aceleasi dimensiuni
heba are 280cc(cred) suntem tentate sa spunem ca e putin dar daca ne uitam la poza ei nu sunt mici deloc O persoana inalta si lata in spate cu un implant de 280cc va avea sanii inradevar mici
Delia are 350cc si nu ni se pare o marime mare dar pt ca este ingusta in torace sanii ei sunt mari
Eu o sa am 350-400cc.Daca imi pune 350cc ca si Deliei veti vedea ca va fi diferenta intre noi pt ca eu am toracele mai lat, poate nici cu 400cc nu ma apropii de ea
Si mai conteaza si ce ai avut inainte si forma lor
0
19-02-2010, ora 16:12
0544
Nu este medic/terapeut
0544
sweety, recuperare usoara!
acum pot sa-ti spun ca ai facut-o deja
cand ti-am vazut sanii(380cc care mi-au placut foarte mult) si am auzit ca vrei sa-i schimbi cu o marime aproape dubla m-am cam socat...eu imi imaginam niste sani dublii fata de ce aveai, dar nu este deloc asa, sunt mari intradevar dar nu niste bombe cum ma asteptam(ti-am vazut sanii pe celalalt forum) este diferenta intre 380 si700 vizibil vorbind dar nu asa cum mi-am inchipuit
acum incep sa inteleg unele lucruri
1)fetele cu sani fff mici isi doresc niste sani normali(adica tot mici in viziunea celor care au sani normali)
2)fetele care au sani normali considera ca ii au mici si accepta cu usurinta niste sani mari(fata de noi cele cu...platfus...)
nu cred ca cineva cu sani zero ar indrazni din prima 700 si daca i-ar intra
3)la fetele cu sani mari si lasati un 280cc de exemplu( care hebei ii vine de minune)nu i-ar marii ci doar ii va face mai fermi si cu un implant rotund ii va ridica

va rog cele care va-ti operat deja sa ma corectati daca am spus numai prostii.mintea mea obosita de atatea informatii legate de silicoane atat a priceput.aveti mila.))).hihihi
1
19-02-2010, ora 16:31
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
0544 ai dreptate ce spuneai.si eu sunt de aceeasi parere cu tine, dar am impresia k e doar chestia k omul e vesnic nemulmit. normal k eu ma multumesc cu o marime normala din moment ce sunt "platfus" vorba ta :))) ehh si cand ai sani normali, ai vrea sa-i ai mari si cand ii ai mari mari ai vrea sa-i fi avut mai mici cand vezi ca se lasa si tot asa. deci sincer eu mai degraba cred k pe chestia asta se bazeaza toata teoria. plus ca e obisnuinta ta cu tine, in ideea ca eu dak nu am nimic, m-as simti ridicol sa le am mari.probabil k dupa stadiul de normal, nu m-as simti deloc ridicol sa le am mari :)))
Referitor la marimea implantului, stiu ca nu pot sa stiu daca nu am masuratorile, tocmai de aia nu m-am pronuntat niciodata ce marime o sa pun, am spus doar normale :)))
In concluzie, mai ales k pe mine ma mai despart cateva zile de "transformare", eu merg pe mana doctorului...din cate cazuri a avut, sunt sigura ca stie mai bine cate s-au plans ca nu le-a pus mai mari, sau ce probleme au mai fost.
Pe mine sincer nu ma intereseaza atata marimea, cat ma intereseaza sa am o recuperare usoara, si sa nu se vada lateral implanturile si nici sa nu sara in ochii nimanui ca am implanturi.
0
19-02-2010, ora 16:33
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
0544 eu sunt perfect de acord cu tine asa cum am fost si cu sara. Parerile sunt impartite, nu conteaza cat de mici sau cat de mari sunt, important e sa iti placa tie si sa fi multumita. Eu cred ca si doctorul are rolul lui si daca a zis ca nu se poate mai mari stie el de ce zice asta, nu are nimik de pierdut sau de castigat, depinde foarte mult de corpul fiecareia, de constructia sa. Multa bafta va doresc fetelor!!
0
19-02-2010, ora 16:33
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
sweety felicitari si recuperare usoara! cum stai cu durerile si la cat timp ai refacut operatia?. apropo de asta, eu am vazut postarile unui doctor care spunea ca el mai mult de 2-3 operatii de acest gen in viata, nu recomanda. voi ce stiti despre asta?
0
19-02-2010, ora 16:42
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Corect deea, parerile sunt impartite, fiecare e cu gusturile ei! mie de exemplu nu imi plac sanii foarte mari, asta e. este strict parerea mea la fel cum altora nu le plac sanii mici :))) si eu sunt de aceesi parere ca fiecare implant ce il pune un doctor, il pune in functie de o gramdata de factori si stie el mai bine de ce o face si daca doctorul mi-ar spune ca nu se poate sa-mi puna mai mult decat nu stiu cat, nu as trece peste cuvantul lui oricat de mult mi-as dori mai mari decat spune el. conteaza sa iasa bine totul si sa nu am probleme mai tarziu.

Dupa cum scria delia mai sus, se pare ca este net la clinica unde merg eu, asa ca iau laptopul cu mine, sper numai sa fiu in stare sa scriu, ca eu sunt destul de sensibila de felul meu si tare ma tem ca mi-oi plange de mila. si apropo, daca vedeti ca imi plang de mila, sa nu puneti la suflet cele care urmeaza sa va operati, ca poate nu e chiar asa rau cum scriu :))) Va scriu acuma asta cat sunt lucida :)))
0
19-02-2010, ora 16:46
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Daca totul e ok si ma simt cat de cat ok si am moralul ridicat, dupa ce ma trezesc, am sa va las id-ul meu de mess pentru cele care sunteti pe net, sa vorbim in direct. daca nu sunt prea ok, nu va las nici un id sa nu va speriati :))))) hahaha
0
19-02-2010, ora 16:51
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
0544, merci!

Multumesc, Sara! Am facut prima operatie in iunie 2009, acum 8 luni. Durerile sunt incomparabil mai mici fata de prima operatie. Am dureri doar sub sani, unde a largit buzunarul cu 1 cm si intre ei f putin, pt ca i-a apropiat. Iau Ketonal, 2 pe zi si sunt ok. Eu am facut si rino in acelasi timp si mai mult ma deranjeaza nasul ca e umflat si ochii ca sunt mov, decat silicoanele :)) N-am auzit nicio recomandare in sensul acesta, eu stiu doar ca le voi scoate de tot undeva pe la 60 :))
0
19-02-2010, ora 16:54
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
In privinta marimilor alese de doctori... pot sa va spun doar ca prima reactie a dr meu a doua zi dupa op cand m-a pansat a fost "nu sunt asa mari, e bine sa te mai iei si dupa paciente!", dupa ce se speriase initial cand a vazut ce marime cer :))
0
19-02-2010, ora 17:29
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
sweety adevarul e ca nu sunt asa mari, da cand auzi de 700...te astepti sa fie mari de tot!
Scumpele mele, apropo de ce spunea sweety k la 60 de ani le scoate de tot, tare mult as vrea sa tina acest forum pana atunci si sa tinem legatura.hahahahaha imi si imaginez ce discutii de genul :" doamne dar inconstiente mai eram" o sa avem :))) oai nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa aratam pe langa pielea zbarcita :))) si lasssaaaaaatttttaaaaaa si taiata etc. pfff NE-OR PARASI BARBATII FETELOR! :))))
dar sa ne consolam cu ideea ca pana la varsta aia, cine stie ce tipuri de operatii s-or face...pe luna sau pe soare :))) hahahha ce imaginatie bogata am :)))
0
19-02-2010, ora 17:32
deea87
Nu este medic/terapeut
deea87
:)))))))))))))))))))
0
19-02-2010, ora 18:15
0544
Nu este medic/terapeut
0544
ei, aici va contazic
eu la 60 doar le inlocuiesc.si probabil un liftig )))
imi place sa cred ca nu imi arat varsata si sper ca la 60 sa arat macar ca la 40.he, he, vise maiaca, vise...
0
19-02-2010, ora 18:27
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
:)))) 0544 gandeste-te k la 60 nu te recuperezi ca acum... si doamne fereste apar si alte probleme de sanatate cu varsta...nu stiu daca mai e asa fun.plus k eu sunt foarte sigura ca o sa am capu pe umeri (macar la 60 de ani) :))) hahahahhaa si m-as mira sa-mi mai trebuiasca.
0
19-02-2010, ora 18:47
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Scumpelor, a venit vremea sa-mi iau ramas- bun. pffff :(((( Plec imediat de la birou si acasa nu am net, iar duminica plec la cluj. Tineti-mi pumnii ca am emotii mari, sper sa nu patesc nimic rau :)) Daca totul e ok, va scriu cat de repede o sa fiu in stare sa va spun cum a fost. va pup, sa aveti un weekend frumos!
0
19-02-2010, ora 19:27
oxana_c
Nu este medic/terapeut
oxana_c
buna fetelor ! de mult timp stau si citesc acest forum, multumita voua am aflat multe detalie in privinta implanturilor. imi doresc enorm sa ma operez si eu, am fost la consultatie la Radu Ionescu, am facut programare pentru operati la inceput de martie... dar tot mai stau pe ginduri, sa o fac sau nu,... mi-e foarte frica. si mi-e frica de complicatii. admir pe cele curajoase care sau operat...
0
19-02-2010, ora 19:37
mika_oana25
Nu este medic/terapeut
mika_oana25
buna fetelor sunt noua pe acest forum si am o rugaminte stie cineva ceva despre dr ovidiu grecu am trimis miercuri un email sa ma programez pt un consult si nu am primit raspuns imi doresc sa fac cat mai repede posibil aceasta inerventie dar nu stiu la ce dr sa apelez si despre dr brezeanu am vazut ca ati scris numai lucruri bune dar pozele de pe sait sunt cam uratele in comparatie cu dr ovidiu grecu care are niste poze f reusite si bafta celor care se pregatesc de interventie sa iasa totul asa cum isi doresc
0
19-02-2010, ora 19:59
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Sweety sanii tai sunt deja superbi! recuperare usoara si felicitari pt acest pas!!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 383940 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •