Implant silicon sani
lina super poza ti-ai pus, super fain se vad pup
mersi moni si ai tai se vad super si eu vreau sa merg sa imi iau un sutien pe masura. sa il am acolo :) foarte frumos sutienul si decolteul :) pupici
Eu stiu ca nu trebuie sa te dai cu cimeosil sau orice alt cictrizant daca mai ai cruste asa ca eu stiu ca trebuie sa astepti pana cad toate crustele.
Lelle succes luni la operatie.
Karinakaia tu esti o vanatoare de oferte bravo tie si multumim se pare ca tot mai mult doctori ofera tot felul de reduceri probabil ca a ajuns criza si la doctori.
O zi buna tuturor!
Lelle succes luni la operatie.
Karinakaia tu esti o vanatoare de oferte bravo tie si multumim se pare ca tot mai mult doctori ofera tot felul de reduceri probabil ca a ajuns criza si la doctori.
O zi buna tuturor!
imi plac sanii tai miruna.de-ar iesii si ai mei asa!
Eu am acordul parintilor si am sunat la dr Octavian Badea care m-a trimis la plimbare, acum caut alt doctor si v-as fi recunoascatoare daca mi-ati lasa niste numere de telefon de la doctorii la care ati fost sau la care vreti sa mergeti. Multumesc!
miruna85 merci pt sfat. am sunat la asistenta si mi-a spus acelasi lucru.
lina, bella, miruna super rezultate felicitari.
lina, bella, miruna super rezultate felicitari.
MUltumesc Miruna (cu intarziere),..gratie dr.Totir! ai pm
Succes fetelor care intentioneaza sa se opereze! Aveti grija la ce medici apelati !
Succes fetelor care intentioneaza sa se opereze! Aveti grija la ce medici apelati !
.si ca sa completez.mie imi par cam mari sanii mei !
ioana 212 sa stii ca eu am 415 cc matrix si nu sunt asa de mari ca ai tai si tot de la 75b am plecat. cred ca mai conteaza si forma initiala. eu sunt f multumita de marime si sunt destul de mica de inaltime dar nu foarte slaba.
Corina, ai drepatate, conteaza de la ce pleci.Mie dr.mi-a zis ca imi merge si 350 si 375 si ca va lua decizia atunci cd ma va opera.Se pare ca a intrat 375.deci nu a fost decizia mea.Totusi mi se par maricei, dar tp e consumat.
Tu ai optat ptr.incizia periaureoloara ?
Tu ai optat ptr.incizia periaureoloara ?
da eu am optat. dr mi-a zis ca este posibil de realizat la mine ca am areola mare si ca cicatricea se va estompa in maxim 1 an aproape de tot. ceea ce am vazut pana acum (am 2 sapt) ma face sa cred ca asa va fii- nu se va mai vedea aproape deloc in unele locuri unde nu mai am coaja, ma chinui sa imi dau seama unde este taietura. cred ca la 1 luna o sa pot spune cu certitudine cum arata cicatricea.
Ioana 212 si mie imi plac sanii tai f.mult si nu mi se par mari. Cat ai peste sani? Te doare spatele de la ei? Poti sa stai dreapta ? Mai am putin si imi scot si eu firele. De-abia astept !!! :)
Miruna85 intr-adevar imi place sa ma uit pe net la tot ce inseamna oferte. Unele sunt chiar super bune si avantajoase si chiar se merita !!! Dovada stau chiar sanii mei care i-am dobandit printr-o astfel de oferta :))). Chiar sunt super incantata de de tot ceea ce mi s-a oferit in acea oferta si de faptul ca domnul doctor nu a facut diferenta intre paciente. M-a tratat la fel ca si cand as fi platit intregul pret :)
Anamaria96 sincer mi se pare ca esti prea mica pt.o astfel de interventie. Sanii tai nu sunt inca complet dezvoltati. Parerea mea este sa mai astepti cativa ani si sa iti acsezi acum atentia pe alte parti frumoase ale corpului tau. Poate ai piceoare frumoase, poate ai un abdomen plat, o taliuta mica, ochi frumosi, buze frumoase... scoate aceste parti in valoare acum si lasa sanii sa se mai dezvolte. Fa sport cel putin de 2-3 ori pe saptamana si vei vedea ca te vei simti mult mai bine si mai implinita in corpul tau! Iesi cu colegii tai in parc, in oras... bucura-te de viata si nu te simti complexata din nici un punct de vedere. Ai toata viata inainte iar durerea prin care vrei sa treci este prea mare, prea groaznica, insuportabila la o varsta atat de frageda!!!
Miruna85 intr-adevar imi place sa ma uit pe net la tot ce inseamna oferte. Unele sunt chiar super bune si avantajoase si chiar se merita !!! Dovada stau chiar sanii mei care i-am dobandit printr-o astfel de oferta :))). Chiar sunt super incantata de de tot ceea ce mi s-a oferit in acea oferta si de faptul ca domnul doctor nu a facut diferenta intre paciente. M-a tratat la fel ca si cand as fi platit intregul pret :)
Anamaria96 sincer mi se pare ca esti prea mica pt.o astfel de interventie. Sanii tai nu sunt inca complet dezvoltati. Parerea mea este sa mai astepti cativa ani si sa iti acsezi acum atentia pe alte parti frumoase ale corpului tau. Poate ai piceoare frumoase, poate ai un abdomen plat, o taliuta mica, ochi frumosi, buze frumoase... scoate aceste parti in valoare acum si lasa sanii sa se mai dezvolte. Fa sport cel putin de 2-3 ori pe saptamana si vei vedea ca te vei simti mult mai bine si mai implinita in corpul tau! Iesi cu colegii tai in parc, in oras... bucura-te de viata si nu te simti complexata din nici un punct de vedere. Ai toata viata inainte iar durerea prin care vrei sa treci este prea mare, prea groaznica, insuportabila la o varsta atat de frageda!!!
"Axezi" - scuze, am scris gresit mai sus. Acum am vazut...
Oricum, multa bafta in luarea celei mai bune decizii anamaria96.
Oricum, multa bafta in luarea celei mai bune decizii anamaria96.
buna kainakaia.si eu tot 380 cc imi pun la dr calota.mi-e frica sa nu fie prea mari pt mine.nu ai o poza de dinaintea operatiei ca sa-mi dau seama cum vor arata si ai mei?
karinkaia suntem operate in aceeasi zi si nu ti-ai scos firele? eu le-am scos din 13.07.
Corinap19 nu mi s-au scos firele pt.ca domnul doctor este in concediu. Luni le scot. El mi-a spus ca acest lucru nu influenteaza cicatrizarea... Sper sa fie totul ok.
alenoi74 o sa incarc poza cu sanii mei inainte de operatiei. Sa-mi spui daca ai vazut-o.
alenoi74 o sa incarc poza cu sanii mei inainte de operatiei. Sa-mi spui daca ai vazut-o.
daaa.sunt mai mari decat ale mele.multumesc.
difera forma finala si de marimea initiala a sanilor, nu?
luni vii la fire?o sa fiu acolo suferinda de la 8 dimineata:(
difera forma finala si de marimea initiala a sanilor, nu?
luni vii la fire?o sa fiu acolo suferinda de la 8 dimineata:(
Bafta la operatie ! Sa inteleg ca luni dimineata esti programata?
Monica28 iti vine super sutienul !!! De unde l-ai luat? Deja ma gandesc si eu sa un sutien... Dar cred ca ar fi mai bine sa mai astept pana se aseaja sanii mai bine... Nu stiu daca dupa 2 spatamani pot spune ca asta va fi marimea lor... Crezi ca mai scad?
wow, de cand n am mai intrat sau scris o gramada de pagini, felicitari tuturor fetelor operate recent s succes celor ce urmeaza sa se opereze.
Pt fetele veterane am s eu o intrebare, doctorul mi a recomandat un an fara soare s nici sa nu ma gadesc l mare, am o luna s trei saptamani d l operatie, totusi vreau l mare:((( a fost vreuna dintre voi l scurt timp de l operatie l mare chiar daca doctoru a recomandat sa nu?s e ceva vreo schimbare l cicatrici?
Pt fetele veterane am s eu o intrebare, doctorul mi a recomandat un an fara soare s nici sa nu ma gadesc l mare, am o luna s trei saptamani d l operatie, totusi vreau l mare:((( a fost vreuna dintre voi l scurt timp de l operatie l mare chiar daca doctoru a recomandat sa nu?s e ceva vreo schimbare l cicatrici?
neata fetele karinakaia sutienul este de la Jolidon, si eu la-m luat asa sa vada daca imi este bun deabia astept ssa il pot purta pupici fetelor
Buna fetele azi am cumparat un sutien, eram tare curioasa sa vad cum e fara burete.ruxii nu am gasit modelul pe care il ai este tare frumos.
buna fetele!ma numesc elena si sunt noua pe aici!am si eu o intrebare la fetele mai vechi...la voi amundoi sani sau vindecat in acelasi timp?sunt operete acum 3 saptamani si la sanul drept doctorul m ia spus sa mai tin un bandaj mic jos sub san...am ridicare si inplant...crede ti ca e ceva in neregula?astept mesaje de la voi...
pt kiss elena, nu ti faci griji e normal ca un san sa se vindece mai repede s altul sa fie mai lenes, s eu am patit l fel.
ptr mariposa_locka iti multumesc frumos...chiar imi faceam griji...pana acum nu am avut probleme sau dureri nu am avut... nici nu am zis ca mi-am pus silicoane:)) nu am luat nici un calmant...decat in a 2 zi m ia bagat o perfuzie cand m-am trezit...mai am o intrebare cum sa imi dau cu contractubex?cum se da jos dupa sani?va pup si va multumesc ptr raspunsuri.
mariposa eu am 2 luni si am fost la plaja si mare si tot mai ales ca eu nu stau in tara iar mie nu mi-a interzis medicul sa merg la plaja doar ca nu am voie sa fac topless un an de zile.
va pup pe toate veteranele!
va pup pe toate veteranele!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 30Implantul mamar
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 11Cancer la san
- 4sinii prea mari
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 3Marirea sanilor
- 4durere de sani de trei saptamani
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 1tumora mamara dreapta
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 4Augumentare Mamara
- 2implant mamar
- 0Mancarime mamelon
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: