Implant silicon sani
Am postat si poza aniversara la 2 luni :D oare se mai micsoreaza dupa 2 luni?
pt kiss elena, s eu tot cu contratubez ma dau s mi a zis sa ma dau d cate 2 ori p zi s sa tin crema cate o jumatate d ora dupa care sa o sterg cu un disc demachiant dar eu mai degraba fac dus pt ca, crema se usuca s degeaba o mai sterg.
ms mult corinaInna
ms mult corinaInna
Buna, tuturor!!!sunt nou p site!!!:)sunt plekta din tara, dar peste o luna am sa vin pentru a-mi marii sanii.as vrea shi eu nishte nume d doctori din bucuresti, recomandati d fetele deja supuse operatiei.am citit deja vreo 20 d pag...si am notat deja cate nume d doctori.cum nu am mult timp la dispozitie, d pierdut prin doctori..as vrea sa ma ajutati un pic.mersi
CorinaInna sant perfecti, sa asezat de minune, oricum si dupa operatie aratau foarte bine, sa-i stapanesti sanatoasa, Monica 28 am vazut la profil ca esti multumita 60% de ce ? vroiai mai mari, arata tare bine, sant apropiati, plini arata tare bine, sa va bucurati de ei sanatoase.
neata fetele diana gabriela am uitat sa modific profilul, 60% era in a 2 saptamana, mi se pareau prea ridicati, acum sunt 100% au iesit cum vroiam, doar sa nu se mai micsoreze...:)))
prt mariposa_locka iti multumesc frumos...va pup pe toate sa aveti o zi frumoasa...
CorinaIana, super frumosi sanii tai !!! S-au asezat super! Ce fel de implante ti-ai pus? Rotunde sau anatomice? Nu ai scris la profil. Mie mi-e frica sa nu ramana asa bagati in gat... S-au mai desumflat putin sus dar tot asa bagati in gat mi se par. Oare n-o fi din cauza ca mi-am pus Ultra High Profile?
Salut frumoaselor :-)
Felicitari pentru rezultate asa frumoase si succes aspirantelor !
LadyinRed am raspuns !
Karinakaia sanii sunt inca ´´in gat´´ pentru ca sunt inca recent operati !! Mai ai rabdaaaaaaaaaaaare : ti-am mai spus ca se vor dezumflaaaaaa si au mai pierdut volum in partea de sus ( asa cum ti-am spus :-)) !! Acum in urmatoarea perioada de o saptamana-doua cu siguranta ca sanii se vor aseza mai frumos pe implant, muschii se vor mai relaxa si ´´vor mai cobora din gat ´´ :-). Bucura-te de ei cat mai stau asa ridicati, pentru ca vor mai cobora ; iar profilul ultra high de la arion este echivalentul profilului high de la mentor.deci esti super ok...nu vor ramane asa de high :-)) mai da-le o saptamana -doua si vor fi mult mai naturali de ridicati...cu siguranta !!
Raspunsul la multe intrebari pline de nesiguranta si de teama este : rabdare fetelor, timpul le rezolva pe toate (in cazul celor recent operate :-))) !!!
Felicitari pentru rezultate asa frumoase si succes aspirantelor !
LadyinRed am raspuns !
Karinakaia sanii sunt inca ´´in gat´´ pentru ca sunt inca recent operati !! Mai ai rabdaaaaaaaaaaaare : ti-am mai spus ca se vor dezumflaaaaaa si au mai pierdut volum in partea de sus ( asa cum ti-am spus :-)) !! Acum in urmatoarea perioada de o saptamana-doua cu siguranta ca sanii se vor aseza mai frumos pe implant, muschii se vor mai relaxa si ´´vor mai cobora din gat ´´ :-). Bucura-te de ei cat mai stau asa ridicati, pentru ca vor mai cobora ; iar profilul ultra high de la arion este echivalentul profilului high de la mentor.deci esti super ok...nu vor ramane asa de high :-)) mai da-le o saptamana -doua si vor fi mult mai naturali de ridicati...cu siguranta !!
Raspunsul la multe intrebari pline de nesiguranta si de teama este : rabdare fetelor, timpul le rezolva pe toate (in cazul celor recent operate :-))) !!!
Multumesc wapa. Ma bucur ca ai revenit! :)! Nu ai mai scris de o buna perioada de timp... Ti-am simtit lipsa :). Ce mai faci ? Cum te mai simti ? Pe mine inca ma mai doare. E o durere constanta ca o febra musculara. Tu cu ce crema de cicatricii te dadeai sau te mai dai...?
Karinakaia
Ma bucur sa pot sa ma conectez fie si mai rar si sa mai stiu de voi :-) Si eu te pup cu mult drag :-)
Am pus si eu poza aniversara la 2 luuuuni :-))) Ma simt bine in general, dar mai am uneori dureri de genul intepaturi scurte sub sani, chiar la operatie.
Eu masaj la sani nu le mai fac.pentru ca sunt suficient de mobili si au o miscare naturala ( de exemplu, la mers...hehehe..tzopaie dragutii de ei de atrag toate privirile de pe stradaaaaa.trebuie sa incord spatele si sa merg mai ´´intzepata´´ ca sa nu mai sara sanii asa de veseli.hehehe ).
Iar pentru cicatrici, am cumparat de la Calota de la clinica Silimark si inca mai am putin din el..imi merge foarte bine cu el..si mai pun acum o data pe zi, dimineata si fac masaj la cicatrici cu el :-)
Ma bucur sa pot sa ma conectez fie si mai rar si sa mai stiu de voi :-) Si eu te pup cu mult drag :-)
Am pus si eu poza aniversara la 2 luuuuni :-))) Ma simt bine in general, dar mai am uneori dureri de genul intepaturi scurte sub sani, chiar la operatie.
Eu masaj la sani nu le mai fac.pentru ca sunt suficient de mobili si au o miscare naturala ( de exemplu, la mers...hehehe..tzopaie dragutii de ei de atrag toate privirile de pe stradaaaaa.trebuie sa incord spatele si sa merg mai ´´intzepata´´ ca sa nu mai sara sanii asa de veseli.hehehe ).
Iar pentru cicatrici, am cumparat de la Calota de la clinica Silimark si inca mai am putin din el..imi merge foarte bine cu el..si mai pun acum o data pe zi, dimineata si fac masaj la cicatrici cu el :-)
Buna fetelor,
M-am operat acum 2 saptamani si vroiam sa va intreb dupa cat timp de la operatie v-ati masat sanii.Multumesc
M-am operat acum 2 saptamani si vroiam sa va intreb dupa cat timp de la operatie v-ati masat sanii.Multumesc
karinakaia am anatomic
stai linistita ca nu raman in gat!:)))
mai ai rabdare vreo 2-3 sapt
va pup fetelor!
stai linistita ca nu raman in gat!:)))
mai ai rabdare vreo 2-3 sapt
va pup fetelor!
stie careva la cat timp dupa operatie poti sa calatoresti cu avionul?
simi_misi
Eu am calatorit dupa 4 zile cu avionul, iar Lela_Blue (de care nu mai stiu nimic ) dupa 3 zile.
Eu am calatorit dupa 4 zile cu avionul, iar Lela_Blue (de care nu mai stiu nimic ) dupa 3 zile.
ptr simi_misi mie doctorul m ia spus sa nu conduc masina timp de o luna...cu avionul cred ca nu e nici o problema binenteles daca nu ai dureri si nu ridici greutate...si sa ai grija sa nu te loveasca cineva din greseala...dar poate te ajuta fetele care sunt operate de mai mult timp...
mersi fetelor!!pt condus nu e problema...are cine sa ma duca:P...dar cum nu pot sa raman mult in tara...trebuie sa ma intorc inapoi...daia va intrebam.problema e aku nu stiu la ce medic sa ma duc...am auzit d doctor Calota vorbind mult aici.va pup
cu placere simi_misi!eu m-am operet la dr cristian nitescu...si a decurs totul k pana in acest moment...sunt multumita.
fetele am si eu o intrebare dc nu pot pune poza?
simi_misi
Multumesc de aprecieri.
Voiam sa iti sugerez sa iti faci o ´´lista´´ de potentiali medici care te-ar putea interesa (vazand rezultatele la care au ajuns alte fete...de exemplu)..
Apoi ai putea sa iei legatura cu medicii care se adapteaza cel mai bine necesitatilor tale si sa le spui ca tu vei putea ramane in Romania X zile. ( Pentru ca sunt medici care nu te vor opera daca nu ramai o anumita perioada ca sa te urmareasca, iti spun asta din experienta proprie !! )
Mult succes
Multumesc de aprecieri.
Voiam sa iti sugerez sa iti faci o ´´lista´´ de potentiali medici care te-ar putea interesa (vazand rezultatele la care au ajuns alte fete...de exemplu)..
Apoi ai putea sa iei legatura cu medicii care se adapteaza cel mai bine necesitatilor tale si sa le spui ca tu vei putea ramane in Romania X zile. ( Pentru ca sunt medici care nu te vor opera daca nu ramai o anumita perioada ca sa te urmareasca, iti spun asta din experienta proprie !! )
Mult succes
kiss elena
Poza trebuie modificata si reduse dimensiunile in Paint !
:-)
Poza trebuie modificata si reduse dimensiunile in Paint !
:-)
mersi frumos wapa!!!am inceput deja sa fac lista..:)...e bine de stiu.eu sunt un pic mai delicata:P..si chiar am nevoie d un medic care sa-mi inspire incredere si sa ma lamureasca bine inainte d operatie...eu nu pot sa zic k nu am sani...m-ar bate d-zeu..:Pdoar k am diferenta d marimi care ma dispera, sunt un pic lasati shi moi.vreau doar sa-i aranjez un pic...sa pot purta rochite shi haine fara sutien..shi sa nu mi-i se mai vada dif d marimi intre ei...
ptr wapa33 multumesc frumos acum incerc...
elena-dr cristian nitescu este in buc?.eu sunt din cta dar vreau sa ma operez in buc.
pt simi-misi.si eu sunt din cta si ma operez in bucuresti.sunt mai de incredere medicii de acolo.la dr calota.maine dim la ora 8.00
alenoi-ti-as fi recunoscatoare dak mi-ai spune un pic cum a decurs controlul cu dr calota.am vazut k multe fete au fost la el si au fost incantate.eu ajung in tara luna viitoare..asa k mai am putin timp sa ma decid..succes maine si mult curaj...:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 7durere persistenta la sani
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 7Mana umflata dupa operatie
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Gustul sfarcurilor
- 3chisturi la sani
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 5Mancarime mamelon
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 3Implanturi mamare
- 0Nelamuriri dupa augumentarea mamara
- 0Implant mamar
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: