Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 481482483 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
16-07-2011, ora 22:40
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
Am postat si poza aniversara la 2 luni :D oare se mai micsoreaza dupa 2 luni?
0
16-07-2011, ora 23:33
monica28
Nu este medic/terapeut
monica28
poza la o luna... sper sa imi ramana sa
0
17-07-2011, ora 04:13
mariposa_locka
Nu este medic/terapeut
mariposa_locka
pt kiss elena, s eu tot cu contratubez ma dau s mi a zis sa ma dau d cate 2 ori p zi s sa tin crema cate o jumatate d ora dupa care sa o sterg cu un disc demachiant dar eu mai degraba fac dus pt ca, crema se usuca s degeaba o mai sterg.
ms mult corinaInna
0
17-07-2011, ora 05:00
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Buna, tuturor!!!sunt nou p site!!!:)sunt plekta din tara, dar peste o luna am sa vin pentru a-mi marii sanii.as vrea shi eu nishte nume d doctori din bucuresti, recomandati d fetele deja supuse operatiei.am citit deja vreo 20 d pag...si am notat deja cate nume d doctori.cum nu am mult timp la dispozitie, d pierdut prin doctori..as vrea sa ma ajutati un pic.mersi
0
17-07-2011, ora 09:07
diana gabriela
Nu este medic/terapeut
diana gabriela
CorinaInna sant perfecti, sa asezat de minune, oricum si dupa operatie aratau foarte bine, sa-i stapanesti sanatoasa, Monica 28 am vazut la profil ca esti multumita 60% de ce ? vroiai mai mari, arata tare bine, sant apropiati, plini arata tare bine, sa va bucurati de ei sanatoase.
0
17-07-2011, ora 09:26
monica28
Nu este medic/terapeut
monica28
neata fetele diana gabriela am uitat sa modific profilul, 60% era in a 2 saptamana, mi se pareau prea ridicati, acum sunt 100% au iesit cum vroiam, doar sa nu se mai micsoreze...:)))
0
17-07-2011, ora 10:33
kiss elena
Nu este medic/terapeut
kiss elena
prt mariposa_locka iti multumesc frumos...va pup pe toate sa aveti o zi frumoasa...
0
17-07-2011, ora 10:43
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
CorinaIana, super frumosi sanii tai !!! S-au asezat super! Ce fel de implante ti-ai pus? Rotunde sau anatomice? Nu ai scris la profil. Mie mi-e frica sa nu ramana asa bagati in gat... S-au mai desumflat putin sus dar tot asa bagati in gat mi se par. Oare n-o fi din cauza ca mi-am pus Ultra High Profile?
0
17-07-2011, ora 12:19
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Salut frumoaselor :-)

Felicitari pentru rezultate asa frumoase si succes aspirantelor !

LadyinRed am raspuns !

Karinakaia sanii sunt inca ´´in gat´´ pentru ca sunt inca recent operati !! Mai ai rabdaaaaaaaaaaaare : ti-am mai spus ca se vor dezumflaaaaaa si au mai pierdut volum in partea de sus ( asa cum ti-am spus :-)) !! Acum in urmatoarea perioada de o saptamana-doua cu siguranta ca sanii se vor aseza mai frumos pe implant, muschii se vor mai relaxa si ´´vor mai cobora din gat ´´ :-). Bucura-te de ei cat mai stau asa ridicati, pentru ca vor mai cobora ; iar profilul ultra high de la arion este echivalentul profilului high de la mentor.deci esti super ok...nu vor ramane asa de high :-)) mai da-le o saptamana -doua si vor fi mult mai naturali de ridicati...cu siguranta !!

Raspunsul la multe intrebari pline de nesiguranta si de teama este : rabdare fetelor, timpul le rezolva pe toate (in cazul celor recent operate :-))) !!!
0
17-07-2011, ora 12:37
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Multumesc wapa. Ma bucur ca ai revenit! :)! Nu ai mai scris de o buna perioada de timp... Ti-am simtit lipsa :). Ce mai faci ? Cum te mai simti ? Pe mine inca ma mai doare. E o durere constanta ca o febra musculara. Tu cu ce crema de cicatricii te dadeai sau te mai dai...?
0
17-07-2011, ora 12:57
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
Karinakaia

Ma bucur sa pot sa ma conectez fie si mai rar si sa mai stiu de voi :-) Si eu te pup cu mult drag :-)

Am pus si eu poza aniversara la 2 luuuuni :-))) Ma simt bine in general, dar mai am uneori dureri de genul intepaturi scurte sub sani, chiar la operatie.

Eu masaj la sani nu le mai fac.pentru ca sunt suficient de mobili si au o miscare naturala ( de exemplu, la mers...hehehe..tzopaie dragutii de ei de atrag toate privirile de pe stradaaaaa.trebuie sa incord spatele si sa merg mai ´´intzepata´´ ca sa nu mai sara sanii asa de veseli.hehehe ).

Iar pentru cicatrici, am cumparat de la Calota de la clinica Silimark si inca mai am putin din el..imi merge foarte bine cu el..si mai pun acum o data pe zi, dimineata si fac masaj la cicatrici cu el :-)
0
17-07-2011, ora 13:05
andreea.MARY
Nu este medic/terapeut
andreea.MARY
Lela_Blue ai pm
0
17-07-2011, ora 13:51
andeyutzza07
Nu este medic/terapeut
andeyutzza07
Buna fetelor,
M-am operat acum 2 saptamani si vroiam sa va intreb dupa cat timp de la operatie v-ati masat sanii.Multumesc
0
17-07-2011, ora 13:54
RebeccaDubai
Nu este medic/terapeut
RebeccaDubai
karinakaia am anatomic
stai linistita ca nu raman in gat!:)))
mai ai rabdare vreo 2-3 sapt
va pup fetelor!
0
17-07-2011, ora 15:41
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
stie careva la cat timp dupa operatie poti sa calatoresti cu avionul?
0
17-07-2011, ora 15:50
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
simi_misi

Eu am calatorit dupa 4 zile cu avionul, iar Lela_Blue (de care nu mai stiu nimic ) dupa 3 zile.
0
17-07-2011, ora 15:52
kiss elena
Nu este medic/terapeut
kiss elena
ptr simi_misi mie doctorul m ia spus sa nu conduc masina timp de o luna...cu avionul cred ca nu e nici o problema binenteles daca nu ai dureri si nu ridici greutate...si sa ai grija sa nu te loveasca cineva din greseala...dar poate te ajuta fetele care sunt operate de mai mult timp...
0
17-07-2011, ora 16:03
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
mersi fetelor!!pt condus nu e problema...are cine sa ma duca:P...dar cum nu pot sa raman mult in tara...trebuie sa ma intorc inapoi...daia va intrebam.problema e aku nu stiu la ce medic sa ma duc...am auzit d doctor Calota vorbind mult aici.va pup
0
17-07-2011, ora 16:06
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
wapa...sunt superbi sanii tai...:)
0
17-07-2011, ora 16:10
kiss elena
Nu este medic/terapeut
kiss elena
cu placere simi_misi!eu m-am operet la dr cristian nitescu...si a decurs totul k pana in acest moment...sunt multumita.
0
17-07-2011, ora 16:12
kiss elena
Nu este medic/terapeut
kiss elena
fetele am si eu o intrebare dc nu pot pune poza?
0
17-07-2011, ora 16:16
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
simi_misi

Multumesc de aprecieri.

Voiam sa iti sugerez sa iti faci o ´´lista´´ de potentiali medici care te-ar putea interesa (vazand rezultatele la care au ajuns alte fete...de exemplu)..

Apoi ai putea sa iei legatura cu medicii care se adapteaza cel mai bine necesitatilor tale si sa le spui ca tu vei putea ramane in Romania X zile. ( Pentru ca sunt medici care nu te vor opera daca nu ramai o anumita perioada ca sa te urmareasca, iti spun asta din experienta proprie !! )

Mult succes
0
17-07-2011, ora 16:32
wapa33
Nu este medic/terapeut
wapa33
kiss elena

Poza trebuie modificata si reduse dimensiunile in Paint !

:-)
0
17-07-2011, ora 16:33
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
mersi frumos wapa!!!am inceput deja sa fac lista..:)...e bine de stiu.eu sunt un pic mai delicata:P..si chiar am nevoie d un medic care sa-mi inspire incredere si sa ma lamureasca bine inainte d operatie...eu nu pot sa zic k nu am sani...m-ar bate d-zeu..:Pdoar k am diferenta d marimi care ma dispera, sunt un pic lasati shi moi.vreau doar sa-i aranjez un pic...sa pot purta rochite shi haine fara sutien..shi sa nu mi-i se mai vada dif d marimi intre ei...
0
17-07-2011, ora 16:36
kiss elena
Nu este medic/terapeut
kiss elena
ptr wapa33 multumesc frumos acum incerc...
0
17-07-2011, ora 16:37
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
elena-dr cristian nitescu este in buc?.eu sunt din cta dar vreau sa ma operez in buc.
0
17-07-2011, ora 17:21
kiss elena
Nu este medic/terapeut
kiss elena
ptr simi_misi in bucuresti...
0
17-07-2011, ora 17:43
alenoi74
Nu este medic/terapeut
alenoi74
pt simi-misi.si eu sunt din cta si ma operez in bucuresti.sunt mai de incredere medicii de acolo.la dr calota.maine dim la ora 8.00
0
17-07-2011, ora 18:13
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
alenoi-ti-as fi recunoscatoare dak mi-ai spune un pic cum a decurs controlul cu dr calota.am vazut k multe fete au fost la el si au fost incantate.eu ajung in tara luna viitoare..asa k mai am putin timp sa ma decid..succes maine si mult curaj...:)
0
17-07-2011, ora 18:16
Blueyes Oana
Nu este medic/terapeut
Blueyes Oana
alenoi74 ai pm..te pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 481482483 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •