Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 627628629 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
28-11-2011, ora 22:21
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
cris ms mult!acum pot sta si eu altfel de vb cu voi...ma uitam la sanii vostri si va "invidiam" acum mi-am revenit :)
cat despre recunoscut, eu da am cam spus ca mi-am pus...pt ca acum nu se vede dar la vara sigur toata lumea ar fi sarit cu gura ca am sani!asa le-am zis de acum si pana la vara se vor obisnui cu ideea, desi majoritatea m-au incurajat si s-au bucurat pt mn.
0
28-11-2011, ora 23:38
roxy84
Nu este medic/terapeut
roxy84
Oki, dar solar cu cicatricea acoperita se poate face?
Dar plaje topless? La cit timp dupa operatie?
0
29-11-2011, ora 00:36
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Buna fetele!!!
Karina, prity mersic...
Capri felicitari pt sarcina.ashteptam evolutzia sanilor.
mik86...super...altceva nu pot zice, felicitari shi bucura-te d ei k sunt f frummoshi
va pooop
0
29-11-2011, ora 00:45
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
simona_unghii ai PM...scz...aku l-am vazut...:D
0
29-11-2011, ora 00:50
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
multumesc simi misi, dr noastra chiar face treaba buna.nu am vazut nici un rezultat urat la ea, ci numai sani frumosi!
0
29-11-2011, ora 01:03
simi_misi
Nu este medic/terapeut
simi_misi
Dap..ai dreptate mik86..este o Dr excelenta...d kre eu am fost shi sunt f multzumita.
A venit shi randul tau sa te bucuri d rezultat.era-i f trista la inceput.din kuza k erau f umflatzi...shi nu mai aveai rabdare sa se dezumfle odata.
a meritat tot pt un asha rez...zic eu...nu?:)pooop
0
29-11-2011, ora 01:33
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
buna fetelor am pus si eu poza cu noii mei sanii, va pup
0
29-11-2011, ora 09:25
GiuliaGreece
Nu este medic/terapeut
GiuliaGreece
Neata,
Capri..felicitari!!Sarcina usoara!!
Mik..vezi ce mult s-au schimbat???S-au mai desumflat si au coborat, arata mult mai bine, si inca se vor mai schimba putin..Sunt foarte, foarte frumosi acum!!Cat porti la sutien acum..sau inca nu stii?
Lela..fata asta cu 1200 de la avatar..cate operatii a facut? banuiesc ca 3, nu?Nu par chiar asa huge, dar nici mici nu sunt :))))
Saptamana viitoare ma duc si eu la controlul de 2 luni..sa vedem ce mai zice.
0
29-11-2011, ora 09:50
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
fetelor eu nu mai pun poze ca asa m-am enervat de dimineata..Nu stiu daca mai este vreo fata ca mine dar, , , frateeee, cand imi vad sanii in poza ma apuca depresiile iar.Chiar nu inteleg ce naiba se intampla.Cand ii vad in oglinda sunt chiar frumusei dar in poze dezastru.L-am rugat pe sotu azi dim sa imi faca niste poze sa mai vin si eu cu noutati la voi, adica sa ma laud si acum cand sa le urc pe forum am crezut ca mor.
Acum am o intrebare pt fetele care poarta banda aia nenorocita.Credeti ca e posibil un san sa coboare mai mult decat buzunarul?adica eu port banda strict pt sanul drept dar imi este foarte frica sa nu imi coboare si stangu prea mult.
In ceea ce priveste darea de stire a operatiei mele eu am spus la toata lumea.Nu ma ascund cu faptul ca am implant, chiar ma mandresc cu faptul ca am avut curaj sa fac aceasta operatie si ca am putut prin munca mea sa mi-o permit.
0
29-11-2011, ora 10:16
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
buna lela, deci cele natrelle sunt implantele matrix.modelul de care ti-am zis este natrelle inspira(cea mai noua linie de implante matrix).catalogul il poti vedea pe www.pulse-norge.no
mersi de urari ralucut sper sa mi iasa bine de data aceasta.mai sunt putine zile
o sa incerc sa va tin la curent, problema e ca nu am internet cand vin in tara
o sa incerc sa ma conectez de pe telefon cand o sa intru undeva unde au wireless.
si eu sper sa nu am dureri ca la prima operatie.
vladescuelena o sa-ti dau pm cu nr. meu de tel.daca faceti vreo intalnire sa-mi dai si mie un sms, in caz ca nu pot intra pe net.(e nr.strain)
va multumesc de urari si va doresc si voua multa bafta in continuare.
va pup fetelor
0
29-11-2011, ora 10:30
iarina88
Nu este medic/terapeut
iarina88
Buna fetelor revin si eu dupa mai bine de o luna in care nu am postat.
Am avut ceva probleme slava Domnului sanii mai arata bine si ei sunt bucuria mea, de fapt m-am certat cu iubitul si am fost putin cam suparata dar precum stim toate barbatii sunt niste porci.
Felicitari fetelor noi operate si zau nu are rost sa va mai certati fiecare are pareri diferite dar ele trebuie spuse intr-un mod decent fara a jigni pe cineva.
Promit sa revin si eu cu poze noi cat mai curand.
Pupici!
0
29-11-2011, ora 10:55
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Elene si mie mi se par cateodata urati in poze. Adik eu zic ca in realitate arata mai bn. Nu stiu ce sa zic cu banda. Presupun ca daca ti-a dat-o doctorul sa o pori...nu se intampla nimic rau. '
Iordache felicitari, par mari, ce marime ai? Scrie si tu mai multe detalii.
0
29-11-2011, ora 11:46
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
Mersi amedea, cred oricum ca o sa-mi iau si eu de acasa, sper sa nu uit nimic, la cat de zapacita sunt acum si mai ales ca la ora 8 dimineata trebuie sa fiu la clinica.
0
29-11-2011, ora 13:48
ana_me
Nu este medic/terapeut
ana_me
elena, stai linisita, si eu inca intampin aceeasi problema cu pozele, doar ca atunci cand imi mai face prietenul meu arata ceva mai ok decat cele facute de mine insa nu am pus pozele facute de el pt ca par foarte mici in ele, iar nu stiu de ce.

si nici cu banda nu te ingrijora, eu o port aproape non-stop, o mai dau jos doar la dus dimineata si seara, sa mai respire si pielea :). eu am observat ca oricum sanul care e mai sus ia o amre parte din presiunea benzii (tocmai pentru ca e mai ridicat decat celalalt) si nu simt celalalt san foarte presat. am observat si cand imi dau banda jos ca raman urme mai pregnante pe sanul care e mai sus.

de coborat mai mult decat trebuie nu prea cred, pentru ca mie cel putin mi se pare ca banda ofera oarecare suport. ca sa fiu sincera, dupa ce m-am obisnuit pot spune ca ma simt mai bine cu banda decat fara ( la mine inca e umflat muschiul la sanul stang si simt disconfort pe partea dreapta cand stau fara banda).

nu te ingrijora de poza, incearca sa-ti faci singura cu telefonul, s-ar putea sa iasa mai bine plus ca oricum noi vom stii ca in realitate sunt mai frumosi decat in poza.

missy24, si eu am spus in principiu tocmai pentru a evita diverse comentarii dupa (plus ca la mine e greu sa-mi iau concediu fara sa spun de ce iar daca inventam o minciuna se observa clar dupa). in plus, e ceva ce am facut pentru mine si de care sunt foarte bucuroasa :)
0
29-11-2011, ora 14:16
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
simi_misi eu o admir foarte mult!chiar si sotul meu care e mai misogin...i-a placut f mult de ea, a spus ca e foarte tehnica in tot ceea ce face, face totul foarte calculat.si eu o apreciez pt cum arata sanii mei dar si pt cum a vb cu mine si rabdarea ei.

Giulia inca nu stiu ce numar port cred eu ca un B plin...mi-ar place sa cred ca C :) dar inca nu mi-am luat nici un sutien...inca mi-e frica sa pun ceva peste cicatrici...abia astept sa imi cummpar o lenjerie sexy :) sper sa reusesc sa mai si slabesc pana atunci, offf nush ce sa mai fac...mi-e foame intr-una si nu reusesc sa tin un regim..:(

Iordache Maria sunt super sanii...cat ai?
0
29-11-2011, ora 16:07
iordache maria
Nu este medic/terapeut
iordache maria
mersi mik86 si ai tai st foarte frumosii, am 375 mentor
0
29-11-2011, ora 16:16
ana_me
Nu este medic/terapeut
ana_me
fetele, am pus poza asta sa vedeti cum au mai evoluat sanii si nu ati zis nimic nici de bine nici de rau :) ce parere aveti (nu va sfiiti sa spuneti si de rau, e ok). mie mi se pare ca s-au mai asezat un pic fata de cum erau la inceput. poza e la 5 saptamani. voi ce ziceti, mai coboara, nu?
0
29-11-2011, ora 16:27
Lela_Blue
Nu este medic/terapeut
Lela_Blue
hello girls!!!!
oooooo, iordache maria.ma bucur sa te "revad"...a facut treaba super calota!!!!!!!cum te simti?multumita de rezultat?tu parca ai facut si lipo...cateva impresii.dureros???
miki86.ai deschis un subiect foarte delicat cu regimul.mda...si eu tot vreau sa ma apuc...si pana la urma cre ca ma apus fix knd o zbura porcul!!!!!si..foarte frumosi sanii.mai d-na brezeanu numai rezultate super are...nu-mi aduc aminte vreo fata care sa nu fii avut rezultat frumos!bravos!!!
elena banda aia pacatoasa chiar da rezultat!!!eu am purtat-o 4 luni jumate!!!!nu are unde sa coboare mai mult sanul decat este deja coborat!!!si mie imi era frica sa nu-mi ajunga pana la buric, simteam cum i-i apasa in jos, dar dupa ce implantul a coborat cat trebuia, nici nu o mai simteam...si o purtam 24 din 24!
kisses 4 all!!!!!
0
29-11-2011, ora 17:20
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
fetele eu vreau sa iesim.Ce ziceti de treaba asta?Care vrea?
0
29-11-2011, ora 18:00
alexandra sibiu
Nu este medic/terapeut
alexandra sibiu
fetelor e vreuna dintre voi care si-a bagat grasime in fund??? imi doresc foarte mult si sunt curioasa daca e ok!!!

cu sanii sunt ok ma refac tot mai bine...nimanui nu ii vine sa creada ca am 2 saptamani de la operatie si sunt atat de bine!!
mergeti cu cea mai mare incredere pe mana dr Horia Siclovan e suuupeeerrr medic!!! daca vreti sa faceti ceva klumea pentru voi mergeti pe mana lui!!
va pup
0
29-11-2011, ora 18:16
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Ana s-au mai rotunjit sanii tai, arata f bine, numai ca pana acum ai avut poza din fata si nu-mi dau seama exact cat au evoluat.
Elena si eu tot astept o intalnire ceva...numai ca eu nu pot spune nimic exact, in mare si eu vin daca se stabileste ceva. POOOP
0
29-11-2011, ora 18:39
Geo Alina
Nu este medic/terapeut
Geo Alina
Buna seara, fetelor!
am reinceput munca si ma simt fb. Nu am dureri, doar ma tin putin bratele si am observat ca nu prea suport frigul, ma strange usor la operatii. Dar la 8 zile de la operatie...sunt ffff multumita,. sincer ma asteptam sa fie mai greu...asa ca...aspirantelor, curaj, nu e greu!

Mik86, foarte frumos s-au asezat sanii!
0
29-11-2011, ora 18:50
vladescuelena
Nu este medic/terapeut
vladescuelena
eu ma gandeam la un Zvon pe Decebal.Pana acum ipotetic suntem 2 care vrem, adica eu cu crislevarda.Din cate stiu face tot posibilul sa ajunga si sabry, deci 3.Se mai inscrie cineva?
0
29-11-2011, ora 19:13
angela g
Nu este medic/terapeut
angela g
andrada.V ai pm
0
29-11-2011, ora 19:37
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
eu, bine inteles(nu putea sa lipseasca martie din post:)). imi place la Zvon. nu vreti sa ne vedem joi?

mik86, foarte frumos rezultat. sa te bucuri de ei.
ana_me, nu mi pot da o parere din poza asta. de ce nu pui o poza din fata?
0
29-11-2011, ora 20:07
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
ByaBby, ai pm
0
29-11-2011, ora 20:40
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
georgia si miki va multumesc!ma bucur asa tare cand vad ca primesc laude :*:*:*

ana_me nu se vede f bn, trebuie sa pui o poza din fata si fara bluza pe tine ca sa se vada exact cum arata, oricum cred k esti pe drumul cel bun, si nu dispera daca nu primesti nici un raspuns...si eu eram la fel la inceput, fetele evitau sa-mi raspunda pt ca nu vedeau mare lucru decat niste sani umflati sus dar mici, si acum primesc numai laude, asa k ai rabdare, pupici!
0
29-11-2011, ora 21:38
Nymphettamine
Nu este medic/terapeut
Nymphettamine
Nu putem sambata? Eu nu pot joi si vineri. :(
0
29-11-2011, ora 23:32
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Iordache maria sunt suuuuuuper sanii tai !!! Par f.f.mari pt. 375 cc ! Imi plac la nebunie !!! Cat ai de la operatie? Poti sa-ti completezi profilul cu mai multe detalii? Ca inaltimesi ce greutate ai ? Cati cm.ai in torace? Ai avut ceva glanda inainte? Sunt super !!! Felicitari si tie si doctorului !!! :))

Fetelor, distractie placuta weekendul acesta daca va intalniti. Tare mult as vrea sa vin si eu, dar din pacate nu pot :((
0
30-11-2011, ora 08:48
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Neata fetelor !

La Multi an tuturor celor care poarta numele de Andreea :) !!! Petrecere frumoasa !
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 627628629 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •