Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 628629630 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
30-11-2011, ora 09:18
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
Nymphettamine, ai pm!
0
30-11-2011, ora 09:22
angela g
Nu este medic/terapeut
angela g
Multumesc, Andrada
Ai pm
0
30-11-2011, ora 10:22
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
La multi ani pentru sarbatorite!!!
Karina ai pm!
0
30-11-2011, ora 11:25
ByaBby
Nu este medic/terapeut
ByaBby
La multi ani tuturor celor care poarta numele andreea!!!
0
30-11-2011, ora 19:29
Miky_80
Nu este medic/terapeut
Miky_80
seara buna fetele.
la multi ani sarbatoritelor!
0
30-11-2011, ora 19:42
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
La multi ani celor cu numele Andreea!
Iordache Maria, felicitari si sa-i stapanesti sanatoasa si fericita!
Sabry, multa bafta, sa-ti iasa rezultatul dorit!
Capri, o poza cu sani de gravida?!.:) Sa aveti sarcini usoare fetelor!(Lina si Capri).
Pooop!:)
0
30-11-2011, ora 19:54
nyko_nkl
Nu este medic/terapeut
nyko_nkl
La multi ani ! tuturor celor care poarta acest nume frumos
Sarcina usoara fetelor! E cel mai frumos eveniment in viata unei femei, bucurati-va de perioada asta!
0
30-11-2011, ora 22:06
KatG
Nu este medic/terapeut
KatG
hello fetele :)
Daca va vedeti sa-mi ziceti si mie! ( asta daca ma vreti :P ).
0
01-12-2011, ora 00:20
Melutza
Nu este medic/terapeut
Melutza
...Multumesc mult pentru raspuns LadyinRed...intru foarte rar ca am un bebe de 2 anisori si nu ma lasa deloc:))))).stiti cumva care firma e mai buna..matrix, mentor, natrelle...ma refer care pare mai naturala la atingere..am inteles ca sunt tari sanii dupa interventie...in tp se mai inmoaie?.in primavara vreau si eu sa fac aceasta interventie...de un an ma tot uit pe forum cat imi permite tp..ma hotarasem la dr Dumitru Totir si le stiu pe fetele cele vechi ralucut, miruna.s.a mai operat cineva recent la acest doctor?.va pupacesc pe toate si numai rezultate frumoase am vazut..:*:*:*:*:*:
0
01-12-2011, ora 11:05
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Ciao,

Merlutza, Matrix si Natrelle sunt una si aceiasi firma. Matrix s-a convertit in Natrelle:))
Branduri de top: Mentor si Natrelle. Sunt implante de cea mai buna calitate, garantate pe intreaga durata de viata pana in momentul in care doresti sa ti le schimbi.
Eu am Mentor rotunde si sunt un pic mai dure, mai soft sunt Natrelle, dar eu imi doream ceva sa arate mai conturat nu neaparat sa fie foarte moi.
Cat despre dr eu ti-l recomand mai ales ca acum are o promotie la Natrelle Inspira rotunde pe dr Calota Radu de la clinica Nordestetica Bucuresti. Operatia costa 2500 euro, include toate costurile.
Daca iti doresti Mentor, la clinica dr Turcu este oferta, 1700 euro Mentor rotunde, insa nu include toate costurile. Clinica se numeste Zone Medical Estet.
Dr Dumitru Totir are rezultate exceptionale.
0
01-12-2011, ora 11:08
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Va multumesc inca o data pentru urari. Deocamdata ma simt bine. Se pare ca am sarit peste etapa cu greturile... Sunt deja la foame si mult somn :) Si deja s-a cam dus cu talia mea subtire :(
Promit ca pun in scurt timp si poza :) azi implinim 9 saptamani.
Puuuup
0
01-12-2011, ora 11:09
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Si la Care Zone, clinica dr Adina Alberts are oferta in luna decembrie la implant mamar, doar 2800 euro operatia, insa pe site nu scrie care este tipul de implant utilizat si asta conteaza foarte mult. Daca suni la clinica poate ii ofera mai multe informatii.
0
01-12-2011, ora 12:23
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
Momentan mie nu are cine sa imi faca poza, nu prea il apuc pe al meu cu timp, am incercat singura dar ies oribile :)) nu imi vine sa le pun..le simt pline si la palpare nu se mai simte mai deloc implantul. de durut nu ma mai dor, mai pe la 4-5 sapt era o presiune asa in ei... Eu am 11 sapt si 3 zile eri am fost la control :) La multi ani romanilor :)
0
01-12-2011, ora 16:18
ice_girl
Nu este medic/terapeut
ice_girl
Buna fetelor!Am revenit si ma simt mai bine!Am avut dureri mai mari decat la prima interventie...Deocamdata am sanul umflat si un pic mai ridicat decat celalalt, dar sper sa coboare...
Prity, am vazut ca avem aceeasi marime, ai tai sunt mai rotunzi, imi plac, fellicitari!
Karinakaia, tineam mana ca sa nu se vada pansamentele, voi face poze mai recente de indata ce voi fii mai bine! Va pup
0
01-12-2011, ora 16:32
lina885
Nu este medic/terapeut
lina885
baby_doll da ce ti-a facut? te-a cusut din nou? cu anestezie locala? din cate am inteles tot la sicolvan ai fost si tu operata nu ? astept rasp..
0
01-12-2011, ora 16:35
ice_girl
Nu este medic/terapeut
ice_girl
Da, tot la Siclovan.Mi-a facut anestezie locala si mi-a recusut totul de la inceput...imi erau desfacute si atele din interior...Apropo, nu am voie efort, dar ma gandesc ca lucruri simple precum imbracatul, spalatul pe cap, sunt permise activitatile astea minore cu mainile, nu?
0
01-12-2011, ora 17:41
ice_girl
Nu este medic/terapeut
ice_girl
si inca ceva:e interzis sa te apleci? Astept raspuns.
0
01-12-2011, ora 17:47
ice_girl
Nu este medic/terapeut
ice_girl
si inca ceva:e interzis sa te apleci?Mana cu sanul operat in urma cu 2 luni o pot folosi normal si o menajez doar de cea cu sanul operat acum? Astept raspuns.
0
01-12-2011, ora 21:38
Geo Alina
Nu este medic/terapeut
Geo Alina
Baby Doll, nu face efort, mai bine te menajezi total, nu te imbraca singura, nu te spala etc...lasa sa se prinda operatia bine, mai ales ca ai avut probleme.
Eu sunt bine, deja nu prea mai simt ca mi-am pus implant, le simt ale mele, azi-noapte m-am trezit ca dormeam pe o parte. Sper sa nu dauneze implantului, sa se miste sau asa ceva.
Cu intarziere, felicitari gravidutelor, sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Pun si o poza facuta la 8 zile (desi azi am deja 11) :)) Deranjeaza pe cineva ca se vad bandajele? :))
0
01-12-2011, ora 22:57
xylya
Nu este medic/terapeut
xylya
Baby_dols, a trebuit sa platesti suplimentar cusatura?
Controalele de dupa interventie trebuiesc platite?
Astfel de controale se fac anual?
0
02-12-2011, ora 00:34
stefy11
Nu este medic/terapeut
stefy11
Baby doll ce fel de implante ai si cat cc si de la c cupa ai plecat dak nu t superi..ms
0
02-12-2011, ora 00:43
Horhelutz
Nu este medic/terapeut
Horhelutz
Fetelor,

Am gasit la Debenhams (Mall Vitan) un intreg raft de sutiene fara sarme, foarte frumoase. Pe unde am mai cautat pana acum, fara sarma sunt numai cele din dantela.
Au acum o oferta la majoritatea sutienelor, unul alb si unul negru (acelasi model) la 80-110 RON.

In cazul in care vreuna dintre voi este interesata!
0
02-12-2011, ora 02:57
Melutza
Nu este medic/terapeut
Melutza
...multumesc mult ladyinred..esti foarte draguta..din pacate vreau sa mi le pun prin primavara..acum fac niste cursuri de tehnician maseur si le termin in martie...acum m.ar incurca foarte mult...inca nu sunt decisa rotunde sau anatomice.tu ce zici o sa imi recomande dr.care sunt mai bine pt mine?...inca odata multumesc pt raspuns..pupiciii:*
0
02-12-2011, ora 09:12
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Melutza asa cum zicea si ladyinred matrix sunt de fapt natrelle iar din cate mi-a zis mie doctorul Totir ele sunt ceva mai moi decat Mentor.
Cat despre rotund sau anatomic o sa alegi tu si doctorul deoarece conteaza foarte mult si cum ai tu sanul, toracele etc.
Pana in primavara ai timp sa te decizi.
O zi buna tuturor fetelor !
0
02-12-2011, ora 10:37
LadyinRed
Nu este medic/terapeut
LadyinRed
Merlutza, conteaza forma sanilor tai in alegerea implantului.
Depinde cum vrei sa arate, mai natural sau mai ferm. Anatomic- mai natural, rotund- mai ferm.
Si proiectia este importanta si forma implatuluii: profil moderat, profit inalt, ultra high profile...
Desigur mai este si nivelul de coeziune.
Gradul I de coezivitate, implantul este foarte moale, placut la atingere, gradul II este potrivit, gradul III este un implant mai ferm.
Textura implatului este o alta carateristica: neteda sau texturata.
Cu siguranta cand vei merge la o consultatie, dr. iti va recomanda implatul potrivit cerintelor tale.
Te pup:*
0
02-12-2011, ora 12:07
sabry_27
Nu este medic/terapeut
sabry_27
buna fetelor am fost la consultatie o sa pun natrelle 445g ultra high profile.este echivalent a 500cc.de abia astept.maine la 7:30 ma operez.va pup si o sa va tin la curent cum reusesc sa ma contez la wi fi prin oras.va pup
0
02-12-2011, ora 12:38
mik86
Nu este medic/terapeut
mik86
Wow 500cc...super...Succes si recuperare usoara.Sa ne scri si noua cum e dupa a doua interventie, daca e la fel de dureros, si daca te recuperezi mai rpd ca prima data.pupici!
0
02-12-2011, ora 12:44
Emili24
Nu este medic/terapeut
Emili24
Ceau fetelor!:)...peste o saptamana si ceva ma operez:)...nu ma pot decide.. mare diferenta ii intre 290cc si 330cc?...vara cand am fost doctoru mia recomandat 290.saptamana trecuta a zis ca intra si 330...vreau sa pare maai natural..deci nu stiu care ar fi mai bun.ajutatimaa! Va pup:*
0
02-12-2011, ora 12:50
cris.levarda83
Nu este medic/terapeut
cris.levarda83
Emili eu am 300 si par foarte naturali dar aveam sani inainte si lasati adik aveam piele. Daca vrei naturali trebuie sa alegi marimea mica, dar depinde mult de ce sani ai acum daca vrei sfaturi mai multe poti pune o poza.

Sabry bafta, iti tinem pumnii sa ai rezultatul pe care ti-l doresti si sa te simti si bine!!!
0
02-12-2011, ora 13:29
alinuk
Nu este medic/terapeut
alinuk
Succes Sabry...asteptam cu interes impresiile de dupa:))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 628629630 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •