Implant silicon sani
Sweety_21...ce'mi place poza ta...s-au asezat fff frumos sanii tai.presupun k si nasucu a evoluat la fel de bine...ma bucur pt tine.in iunie merg si eu la un control la Parasca sa vad ce o sa zica.si sper sa fiu eu la fel de norocoasa k si tine...sa'mi iasa si nasu asa cum mi'l doresc..!daca te rog cand mai intri pe mess sa'mi mai trm ceva poze..cu nasu...ms frumos!!!:*
Alexandra, iti multumesc mult! Intr-adevar, si nasul e perfect pt fizionomia mea, sunt f happy k am avut noroc sa imi iasa ambele f bine. Am id-ul tau sa iti trimit?
Heba, in primul an nu e recomandat sa stai la soare ca sa nu se pigmenteze cicatricile. Primele 3 luni trebuie sa acoperi si partea de jos a sanului, unde este cusatura internaexterna, apoi doar cicatricile le acoperi cu plasturi. Eu personal am fost la solar pe la 2 luni si 2 saptamani, dar m-am bronzat cu sutien, se vad si urmele in poza :)))) n-am avut curaj sa pun doar plasturi.
da il ai..id este...vio68b..k'am in ce interval de ore intri..sa stiu sa intru si eu?...pusi..!
Buna fetelor, si eu sunt noua, si eu imi doresc niste sani mai mari. Am inceput sa citesc de pe la pagina 33 si m-am cam lamurit. Inca nu m-am hotarat la ce doctor sa merg. Probabil Grecu sau Brezeanu.
Vin si eu cu niste intrebari: Dintre voi nu are chiar nimeni implant cu profil moderat? In cat timp v-ati obisnuit cu noile achizitii? Cum s-au obisnuit partenerii cu ele ? :)
Va multumesc ca existati pe acest forum, sunteti de real folos! Felicitari posesoarelor, sa le purtati cu mandrie! Sper ca in curand sa ma numar si eu printre voi
Vin si eu cu niste intrebari: Dintre voi nu are chiar nimeni implant cu profil moderat? In cat timp v-ati obisnuit cu noile achizitii? Cum s-au obisnuit partenerii cu ele ? :)
Va multumesc ca existati pe acest forum, sunteti de real folos! Felicitari posesoarelor, sa le purtati cu mandrie! Sper ca in curand sa ma numar si eu printre voi
cum a aparut ea asistenta lu parasca, "lucy- lulu"...a tacut cat a tacut si n-a mai rezistat, cand a vazut ca nu se mai vorbea de sefsu de cateva pagini :))))). ntz, ntz, ntz. La ora 7, cand a iesit din tura :)):):)):))
atat am sa ii transmit : bla-bla-bla
atat am sa ii transmit : bla-bla-bla
Buna Capri, eu sunt mai veche pe forum si am tot cules informatii...Vineri am fost la consultatie.Am zis ca voi incepe cu dr. Grecu si apoi sa mai merg si la altcineva insa mi-a placut cum a decurs discutia.mi-a inspirit incredere asa ca eu l-am ales pe dumnealui si mi-am si programat operatia.Este foarte de treaba, i-am spus ce as dori eu apoi mi-a placut ca mi-a explicat pas cu pas tot ce se va intampla cu mine...am stat vreo 2 ore de vorba ... Mie la o inaltime de 1.65 si greutate 58 kg cu sani lasati mi-a recomandat implant cu profil moderat de 245 si pozitionat sub muschi.Mi-a zis ca astfel vor fi mai apropiati ( ca acum ii am si departati) chiar daca ma va durea mai mult.Eu, sincer i-as fi preferat mai mari dar mi-a zis ca fiind si sanii mici si toracele ingust n-ar iesi la fel de frumosi cu o marime mai mare.Tot dumnealui mi-a zis ca daca tin neaparat, poate sa mi-I faca mai mari dar dupa un an, dupa ce se relaxeaza pieptul si se obtine rezultatul definitiv- este optiune personala-, insa nu imi recomanda pentru ca nu sanul cel mai mare este si el mai frumos... De-acum eu intru in linie dreapta, saptamana viitoare ma operez si sper sa iasa totul bine, Doamne ajuta!
Daca vreti sa ma atacati personal, puteti scrie aberatiile voastre pe p.m.
Altfel sunteti cam off topic.
Altfel sunteti cam off topic.
Oana, eu am sanii f mici spre deloc, 1.63 si 53 kg in scadere. Nu stiu cum e cu dimensiunile astea, o sa vad ce recomanda doctorul. Banuiesc ca mai mult de 280 - 300 nu o sa puna. Din pacate la clinica pe site nu sunt f multe exemple, insa am vazut la dr Brezeanu si cum e cu profilele.
Eu sambata viitoare o sa plec in concediu, insa cand ma intorc o sa ma programez la consultatii. Cam in cat timp te-a programat? Adica e cazul sa sun de acum pt peste 2 sapt? In ce zi ai operatia?
Muta bafta si ne mai auzim intre timp
Eu sambata viitoare o sa plec in concediu, insa cand ma intorc o sa ma programez la consultatii. Cam in cat timp te-a programat? Adica e cazul sa sun de acum pt peste 2 sapt? In ce zi ai operatia?
Muta bafta si ne mai auzim intre timp
Buna fetelor!Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie dupa 3 saptamani de la operatie...M-am trezit ca imi curge un fel de lichid, stiti ca acela din tubul de dren, de la sanul drept, aveam o gaurica de la taietura de sub san care nu s-a prins...Am sunat doctorul si mi-a spus sa tin pansament, sa folosesc bandaje elastice deasupra si sub san continuu pana se opreste.Am avut 2 zile problema asta acum s-a inchis gaurica aceea si nu mai curge nimic.Mi-e groaza sunt inca speriata fiindca eu eram convinsa inaintea operatie ca nu mi se poate intampla nimic rau, doar se fac zilnic numeroase astfel de interventii, nu pot fi tocmai eu ghinionista.Insa imediat dupa prima interventie, in noaptea respectiva am avut un hematom la sanul stang, am intrat a 2a zi dimineata in operatie si abia dupa mi-a pus tub de dren doar la acel san.Acum am probleme la cel drept si ma gandesc ca daca se punea tub de dren evitam atatea.Mi-e sa nu ajung iarasi pe masa de operatie, mi-e asa frica sa nu mai am parte de complicatii.Daca stiam ca se va ajunge asa cu siguranta nu imi mai faceam nimic.Acum indiferent ce va fi nu pot renunta la aceste implante, ce sa fac, sa raman cu sanii ca inainte plus 2 taieturi?ganditi-va bine ce doctor alegeti...
Draga Liliana89, intradevar e groaznic ca ti s-a intamplat asta si mai ales ca suferi emotional de pe urma incidentului. Iti doresc din suflet ca ghinionul tau sa se opreasca aici si sa te poti bucura la foarte scurt timp de niste sani foarte reusiti. Si sper sa dai uitarii repede sperietura pe care acuma inca o mai ai.
Si eu m-am operat recent si desi operatiile astea au devenit deja o rutina pentru doctori, inca am emotii sa nu fiu eu una din ghinionistele de care auzim uneori ca au complicatii sau sufera de diverse probleme. Pana trec hopul de 2-3 luni macar de la operatie si apoi hopul cu contractura capsulara, si eu sunt fricoasa ca un iepure. Tresar la orice senzatie sau disconfort pe care il am cu sanii mei. Totusi daca mi se va intampla ceva cu sanii mei, cu siguranta voi povesti ca si tine pe forum totul pentru ca toata lumea sa se familiarizeze cu posibilele complicatii ce tin de aceste operatii. Si mai ales ca sa primesc sfaturi utile bineinteles de la fetele experimentate.
Liliana89 sa nu iti para rau de operatie, nu trebuie sa incepem sa avem regrete. Din contra, odata intrata in hora, trebuie sa-ti aduni energiile pentru ce va urma si sa te imbarbatezi cu curaj. Gandeste-te doar ca la capatul acestor incercari vei avea totusi o pereche de sani frumosi de care foarte repede vei fi mandra. Bafta in continuare pe perioada de refacere. Si cum am zis si mai devreme, mult curaj!
Si eu m-am operat recent si desi operatiile astea au devenit deja o rutina pentru doctori, inca am emotii sa nu fiu eu una din ghinionistele de care auzim uneori ca au complicatii sau sufera de diverse probleme. Pana trec hopul de 2-3 luni macar de la operatie si apoi hopul cu contractura capsulara, si eu sunt fricoasa ca un iepure. Tresar la orice senzatie sau disconfort pe care il am cu sanii mei. Totusi daca mi se va intampla ceva cu sanii mei, cu siguranta voi povesti ca si tine pe forum totul pentru ca toata lumea sa se familiarizeze cu posibilele complicatii ce tin de aceste operatii. Si mai ales ca sa primesc sfaturi utile bineinteles de la fetele experimentate.
Liliana89 sa nu iti para rau de operatie, nu trebuie sa incepem sa avem regrete. Din contra, odata intrata in hora, trebuie sa-ti aduni energiile pentru ce va urma si sa te imbarbatezi cu curaj. Gandeste-te doar ca la capatul acestor incercari vei avea totusi o pereche de sani frumosi de care foarte repede vei fi mandra. Bafta in continuare pe perioada de refacere. Si cum am zis si mai devreme, mult curaj!
Capri, la tine rezultatul va fi spectaculos, cred, neavand sani acum, va iesi ceva foarte frumos dupa... In cazul meu, dupa ce mi-a facut masuratori mi-a recomandat doctorul dimensiunea si profilul implantului... Am intrebat si eu cum este cu implantul sub muschi, sub glada...am insistat deoarece am vazut pe aici tot felul de comentarii si am inteles ca in cazul sanilor foarte mici este indicat sa se pozitioneze sub muschi, daca sunt foarte lasati se face lifting apoi se pune implantul sub glanda sau doar implant sub glanda.Deci doctorul hotaraste ce se potriveste fiecarei paciente in parte.Eu sunt lamurita dar nu stiu daca pot explica prea bine informatiile pe care le-am primit la consultatie. Am inteles ca atunci cand nu exista sani deloc implantul nu poate fi prea mare (din prima interventie) ca nu ar iesi frumos, natural... Daca esti hotarata sa faci acest pas eu cred ca ar fi bine sa-ti programezi o consultatie asa incat in concediu sa te gandesti linistita in cunostinta de cauza...ca doar discuti cu doctorul strict situatia ta iar pentru consultatie iti poti gasi rapid un loc la orice doctor...Bafta si tie si tinem legatura...
Liliana, as vrea daca se poate sa imi spui si mie numele doctorlui care ti-a facut interventia, nu de alta dar sa stim pe cine sa evitam. Eu am vazut multe comenteraii de lauda despre medicul Radu Voicu din Bucuresti, Clinica Bendis si as vrea sa merg la el, si-a facut cineva la el interventia? M-ar interesa daca nu la cine v-ati facut si cat va costat cu tot cu analize. Multumesc! :)
ArianaCh merci pentru incurajare, asa e ma gandesc ca voi ajunge sa ma bucur de rezultat sper sa fie cat mai devreme!Lina 885 m-am operat la domnul doctor Sorin Parasca insa dumnealui a fost foarte atent si mi-a tratat repede orice complicatie.Sunt atatea fete operate la dansul si nu s-au plans de probleme, am fost eu ghinionista poate.
Liliana89, imi pare sincer rau pentru tine si pentru faptul ca treci prin asa ceva si iti doresc sa depasesti cat mai usor si mai repede aceste momente.Imediat dup ce te-ai operat ai postat aici foarte fericita ca totul a decurs bine si erai foarte multumita dar uite, sunt complicatii ce pot aparea, exista riscuri ca in cazul tuturor operatiilor, care nu tin neaparat de profesionalismul sau experienta mediclui.De aceea este bine ca persoane ca luky-lu de pe acest forum sa nu mai comenteze rautacios anumite "probleme" ale altor medici - este clar ca se poate intampla oricui. Doar cel ce nu intra in sala de operatie nu risca, fie el medic sau pacient... Asa ca Lina885, eu nu sunt de accord ca trebuie sa " ne ferim de doctor", eu sunt convinsa ca doctorul ei va rezolva aceasta problma, pacat ca avut ea ghinionul sa treaca prin asa ceva.Multa sanatate, Liliana89!
Oana, cat costa consultatia si care este pretul estimat pentru operatie? Nu stiu daca mai am timp saptamana asta sa ma programez. Oricum ma gandesc numai la asta si abia astept sa revin din concediu sa incep demersurile. Initial ma gandisem pentru toamna, dar nu mai am rabdare. Am vazut atatea fete fericite aici si atatea rezultate frumoase incat si maine as face operatia. :) o sa-mi sacrific vara asta. Tu cand esti programata pt operatie?
andreaburlacu si elenal, cred ca aveti mare dreptate. Intradevar nu toata lumea este multumita de rezultatul operatiei si tocmai asta merita subliniat. Cred ca sunt multe cazuri nu tocmai satisfacute de aceste operatii dar in mod ciudat nu prea vor sa-si impartaseasca experientele. Eu si multe fete de aici am fost multumite de rezultat si de cum s-au comportat medicii nostrii. Alte fete nu au fost la fel de norocoase. Si cazurile lor nu au fost auzite de nimeni, exceptand situatile cand erau vedete si au facut scandal!
Intotdeauna exista riscuri si trebuie sa vb cu dr pe care l-ati ales f serios despre rezultat si despre ce va doriti voi si despre ce ar putea sa mearga prost.
Intotdeauna exista riscuri si trebuie sa vb cu dr pe care l-ati ales f serios despre rezultat si despre ce va doriti voi si despre ce ar putea sa mearga prost.
Fetele care v-ati operat la Dr Grecu mai recent, ne dati si noua ceva detalii de cum decurge operatia? Analize inainte, unde se fac? Ecografia mamara? Cat a durat operatia? Drene? Consultatii ulterioare? Costuri totale (incluse in pretul operatiei)? Stiu ca sunt multe intrebari deodata :) dar plsss help. Multumim
Sau la dr. Brezeanu recente. Nu ma pot decide inca. Va rog, ajutati-ma :) Pentru o persoana cu sani foarte mici, cazurile de pe site-ul Dr Brezeanu m-au impresionat pozitiv. Cele de e site-ul dr Grecu sunt mai mult cu sani mai mari dar lasati. Sunt intr-o mare dilema. As vrea sa fac o comparatie intre cei doi, cu totul. Procedura, preturi, tot. Multumesc
Buna fetelor. Gata am facut-o si pe asta. azi e ziua 5 de dupa operatie, ma temeam de niste dureri mari, dar am avut noroc. ma recuperez f f repede. Adoua zi dupa operatie eram in mall sa-mi caut un sutien cu prietenul meu si prietena ea. Nu mai spun ca am probat si niste toale. ma miscam un pic mai cu totul asa dar eram ok. Sunt din ce in ce mai bine- ieri am condus masina( motorul inca nu pot :)) ) ma imbrac singura, chiar si cu toale fara nasturi in fata, ma ridic singura din pat, pot trage aer in piept cu usurinta, pot chiar sa stau pe o parte in pat.ma mai tin epieptul dar pentru ziua 5 sunt extreb de bucuroasa de felul in care imi revin. cat despre sani. Am mai multe de zis: 1. Marek a fost f ok in sensul ca desi agreasem sa punem 495 s-a sucit si a zis ca totusi nu e sigur pentru un san asa mic cum aveam eu si nu vrea sa am probleme- mi-a explicat ce complicatii pot avea si mi-a sugerat sa merg la altul daca insist cu 495. MI-a pus 440 cu conditia ca la 2 zile sa fiu la el sa ii vada/monitorizeze si sa-i aranjeze.
2. Sanii...nu arata foarte frumosi. Nici una dintre voi nu a precizat ( sau poat enu am vazut eu) cat de nashpa arata la inceput. Sunt deformati, departati si destul de mici. Dupa ce am cautat pe net am inteles ca asa sunt la inceput pana se dilata muschiul si pielea si incep sa capete forma fireasca. Oricum a fost f fun can dm-am uitat in oglinda si i-am vazut. Sunt oricum mai mari de vreo doua ori decat ii aveam dar m-am speriat :)) acum astept sa imi scoata pansamentele si toate cingatorile aste ape carenu le mai suport si sa ma apuc de masaj.
3. Cicatricile mnu le-am vazut dar am inteles ca arata f bine; sunt subtiri, cam de 5-6 cm - nu imi fac griji ca se vor vedea urat, ca ma vindec frumos de regula.
Cam atat pana acum...le fac poze la 2 zile ca sa vad cum evolueaza. iar pentru cele ce se tem nu pot spune decat GO 4 IT ! avand in vedere experienta mea port operatorie.
va pup.
2. Sanii...nu arata foarte frumosi. Nici una dintre voi nu a precizat ( sau poat enu am vazut eu) cat de nashpa arata la inceput. Sunt deformati, departati si destul de mici. Dupa ce am cautat pe net am inteles ca asa sunt la inceput pana se dilata muschiul si pielea si incep sa capete forma fireasca. Oricum a fost f fun can dm-am uitat in oglinda si i-am vazut. Sunt oricum mai mari de vreo doua ori decat ii aveam dar m-am speriat :)) acum astept sa imi scoata pansamentele si toate cingatorile aste ape carenu le mai suport si sa ma apuc de masaj.
3. Cicatricile mnu le-am vazut dar am inteles ca arata f bine; sunt subtiri, cam de 5-6 cm - nu imi fac griji ca se vor vedea urat, ca ma vindec frumos de regula.
Cam atat pana acum...le fac poze la 2 zile ca sa vad cum evolueaza. iar pentru cele ce se tem nu pot spune decat GO 4 IT ! avand in vedere experienta mea port operatorie.
va pup.
Buna Oana 1706, felicitari, sa le porti cu placere. Sunt anatomice introduse submuscular? Cat de mare era bazinul tau, inaltime? 440 cred ca sunt destul de maricei. Este foarte bine ca te-ai recuperat atat de repede. Esti genul de persoana mai sportiva?
Multumesc capri. da, sunt Mentor 323- anatomice, submucular. Bazinul...habar nu am.am 1, 73/62 kg, sunt destul de lata in umeri...sportiva...hmmm- fac chestii gen inot si sala ocazional sau mai alerg.
Din cate stiu conteaza si asta in refacerea organismului dupa diverse interventii... Chiar daca ocazional, un organism sportiv isi reface musculatura mult mai usor. Sau cel putin asa sper :) Banuiesc ca e putin mai dureroasa decat o apendicita :) Te-ai imprietenit cu ei ?
Ai dreptate capri, refacerea dupa orice fel de interventie este mult mai rapida la o persoana care face sport. O spun din proprie experienta, eu fiind sportiva...de performanta, la fel ca si Ralu24, care posteaza pe paginile anterioare unde poti vedea si poza cu rezultatul implantelor ei dupa numai o luna de la operatie.Amindoua suntem operate de acelasi medic(eu in urma cu aproape 4 ani), care in felul acesta are si o experienta in plus in a opera fete care fac sport cunoscind particularitatile specifice ale unui corp sportiv, reactia, precum si refacerea acestuia, la, si dupa operatia de implant mamar.Durerile sunt suportabile si la doar o saptamina dupa operatie am putut sa-mi reiau activitatile cotidiene normale, iar antrenamentele chiar la nivel de performanta le-am facut fara nici o problema dupa maxim o luna.In cazul meu implantele sunt Mentor, de 275 ml, forma anatomica, pozitionate subglandular-acest lucru fiind recomandabil de asemenea femeilor care fac sport.
Mult succes in alegerea medicului si in rezultatul operatiei tale.
Mult succes in alegerea medicului si in rezultatul operatiei tale.
Eu nu fac sport de performanta, ci doar de mentinere dar regulat. Eu avand sanii foarte mici, nu cred ca mi le poate pune subglandular, dar as vrea sa-mi reiau activitatile sportive cat mai repede. Cum se comporta dupa 4 ani? S-au modificat? S-au mai lasat? Am vazut si sanii lui Ralu si sunt absolut superbi.
Fetelor, cat costa operatia la Dr Grecu cu anatomice? Si ce este inclus in pret? Este o noapte de spitalizare, consultatii de dupa, bustiera?
Buna Capri, eu sunt " una din fetele operate recent la dl dr Grecu", adica am aproape doua saptamani de la operatie.Mie mi-a placut doctorul inca de la consultatie...chiar am intrat aici pe forum foarte entuziasmata ( ...si intre noi fetele...este si foarte frumusel..) Acum, lasand gluma la o parte, voi incerca sa-ti raspund pe scurt la intrebari:
1 analizele pe care mi l-e cerut le-am facut la Bios diagnostic si m-au costat in jur de 100 lei
2.ecografia mamara eu mi-o facusem dar nu mi-a cerut-o..am inteles ca nu este obligatorie
3.operatia a durat cam o ora jumatate
4.drene nu mi-a pus si pana acum n-am avut niciun hematom, nimic..nu stiu daca de acum incolo mai exista pericolul acesta, voi intreba..
5.la control si pansat m-am dus de doua ori in prima saptamana, apoi pentru ca-mi era greu sa ma mai duc, mi-a aratat cum sa ma pansez singura si m-am descurcat..saptamana viitoare merg dinnou si-mi va scoate si firele.
6.am platit 2800 euro dar in acesti bani mi-a facut si marire de buze si mi-a spus ca sunt incluse controalele la 1, 3, 6 luni, un an, apoi anual si bineanteles, Doamne fereste!oricand am nevoie, daca apre vreo problema... Daca te mai intereseaza ceva, ma poti intreba ca incerc sa mai intru din cand in cand pe aici.
1 analizele pe care mi l-e cerut le-am facut la Bios diagnostic si m-au costat in jur de 100 lei
2.ecografia mamara eu mi-o facusem dar nu mi-a cerut-o..am inteles ca nu este obligatorie
3.operatia a durat cam o ora jumatate
4.drene nu mi-a pus si pana acum n-am avut niciun hematom, nimic..nu stiu daca de acum incolo mai exista pericolul acesta, voi intreba..
5.la control si pansat m-am dus de doua ori in prima saptamana, apoi pentru ca-mi era greu sa ma mai duc, mi-a aratat cum sa ma pansez singura si m-am descurcat..saptamana viitoare merg dinnou si-mi va scoate si firele.
6.am platit 2800 euro dar in acesti bani mi-a facut si marire de buze si mi-a spus ca sunt incluse controalele la 1, 3, 6 luni, un an, apoi anual si bineanteles, Doamne fereste!oricand am nevoie, daca apre vreo problema... Daca te mai intereseaza ceva, ma poti intreba ca incerc sa mai intru din cand in cand pe aici.
A, scuze, nu ti-am zis de spitalizare si bustiera...mie mi-a dat ( in pretul operatiei doua bustiere, una alba una neagra) si am stat in clinica pana a doua zi pe la pranz cand mi-a facut controlul si m-a externat.
Oaau, multumesc pentru raspunsul complet.
Felicitari! Acum cum te simti? Ce tipuri de implante ai? Cum a fost perioada de refacere? Ti-ai reluat activitatile cotidiene?
Felicitari! Acum cum te simti? Ce tipuri de implante ai? Cum a fost perioada de refacere? Ti-ai reluat activitatile cotidiene?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 97cancer de san
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 3marirea sanilor
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 1Am sanii foarte tari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 0Mancarime mamelon
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 0Implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 1Mastopexie cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: