Implant silicon sani
Capri, chiar daca nu faci sport de performanta ci numai de intretinere, asta inseamna ca ai un tonus muscular foarte bun, si acest lucru te va ajuta foarte mult la refacere.Pozitionarea si dimensiunile implantelor le va stabili medicul cu acordul tau bineinteles, dar in functie de ce ti se potriveste tie.
In cazul in care alegi sa te operei la dr.Grecu, este bine sa asculti recomandarile lui, si sa ai incredere ca esti pe maini bune si rezultatul va fi mai mult decit multumitor.
Dupa 4 ani de la operatie, sanii mei arata la fel de bine ca dupa primul an, s-au lasat exact cit trebuia si au un aspect foarte natural, desi in acest timp eu am supus organismul si pielea la multe oscilatii de greutate si deshidratari impuse de sport evident(nu va fi cazul la tine...cu atit mai bine).Eu sunt foarte multumita si mindra cu sanii mei si le doresc din tot sufletul tuturor fetelor care au luat aceasta decizie de a-si marii sanii, sa aiba parte de aceeasi multumire si implinire si dupa 4, 6, 10 ani de la operatie, indiferent de cine sunt operate.
Programarea la consultatie ti-o poti face de pe o zi pe alta capri, sau chiar in ziua in care suni iar pt operatie cred ca se poate si intr-o saptamina.
Curaj!!!
In cazul in care alegi sa te operei la dr.Grecu, este bine sa asculti recomandarile lui, si sa ai incredere ca esti pe maini bune si rezultatul va fi mai mult decit multumitor.
Dupa 4 ani de la operatie, sanii mei arata la fel de bine ca dupa primul an, s-au lasat exact cit trebuia si au un aspect foarte natural, desi in acest timp eu am supus organismul si pielea la multe oscilatii de greutate si deshidratari impuse de sport evident(nu va fi cazul la tine...cu atit mai bine).Eu sunt foarte multumita si mindra cu sanii mei si le doresc din tot sufletul tuturor fetelor care au luat aceasta decizie de a-si marii sanii, sa aiba parte de aceeasi multumire si implinire si dupa 4, 6, 10 ani de la operatie, indiferent de cine sunt operate.
Programarea la consultatie ti-o poti face de pe o zi pe alta capri, sau chiar in ziua in care suni iar pt operatie cred ca se poate si intr-o saptamina.
Curaj!!!
Si-a facut careva operatia de marire de sani la doctorul Horia Siclovan? As vrea sa stiu mai multe pareri despre el ca medic, daca stie carreva ceva. M-ar interesa cum lucreaza si cat costa interventia la el. va rog mult. multumesc anticipat
salut lina885!
eu mi-am facut operatia la dr HORIA SICLOVAN. daca l-ai ales pe el poti sta linistita! e un medic foarte foarte bun! eu sunt mai mult decat multumita de felul in care imi arata sanii.. rezultatul final fiind cu mult peste asteptarile mele. daca mergi la consultaie vei realiza ca e un tip destept si foarte responsabil.
daca ai intrebari iti raspund cu mare drag! putem vb si pe mess (sa iti arat si poze)!
pentru pret eu iti recomand sa trimiti un mail dnului dr.
multa sanatate tuturor!
eu mi-am facut operatia la dr HORIA SICLOVAN. daca l-ai ales pe el poti sta linistita! e un medic foarte foarte bun! eu sunt mai mult decat multumita de felul in care imi arata sanii.. rezultatul final fiind cu mult peste asteptarile mele. daca mergi la consultaie vei realiza ca e un tip destept si foarte responsabil.
daca ai intrebari iti raspund cu mare drag! putem vb si pe mess (sa iti arat si poze)!
pentru pret eu iti recomand sa trimiti un mail dnului dr.
multa sanatate tuturor!
manu11, ma bucur nespus de mult ca ai raspuns la mesajul meu. Mi-ar place daca se poate sa vorbim pe mess, cum facem sa iti dau adresa mea? Bineinteles ca vreau sa vad si poze:D. Imi este foarte frica de aceasta interventie pentru ca sunt foarte emotiva dar mi-e doresc din tot sufletul. Astept raspuns de la tine. Pupici.
Multumesc Capri, acum ma simt bine...cat se poate de bine in conditiile date...ma mai dor, ii mai simt inca umflati si m-a durut parca mai tare sanul drept care a fost un pic mai mic. Mi-am reluat activitatea, sa zic asa, dar cu grija, incerc sa nu fac efort si in general sa respect ceeace mi-a spus doctorul- ca nu prea am chef de complicatii. Oricum, din zi in zi este mai bine, durerea pot spune ca fost suportabila, stiam la ce sa ma astept... si atata timp cat nu apar probleme eu sunt foarte fericita. Mie mi-a pus implante anatomice de 330 si sanii arata bine chiar si asa umflati.Mai vorbim daca doresti...
Astazi am fost la consultatie la Dr Grecu. Din pacate pentru mine rezultatele nu au fost chiar favorabile, in sensul ca din cauza sanilor foarte mici si a musculaturii dezvoltate, nu-mi poate pune decat maxim 250cc, anatomice, profil moderat. Dl Dr mi-a facut o impresie foarte buna, consultatia a durat 2 ore, m-a masurat foarte atent, are destul de mult de lucru la mine, deoarece parca nu era suficient ca sunt mici, mai sunt si usor asimetrici... unul mai sus si mai mare, celalalt mai jos si mai mic... si destul de departati..., desi am bazinul mic. Tot din cauza musculaturii durerile vor fi mai mari si de mai lunga durata, deoarece muschiul va trebui intins destul de mult. Important este ca dl dr a spus ca va face tot ce este posibil sa iasa bine, sa arate bine si cat este tehnic posibil mari. Asadar fetelor, pe data de 7 iunie sunt programata la operatie.
Mult succes capri.O sa arati bine oricum. iar asta cu durerile e relativa ca poate ai un organism care se vindeca repede. Si mie mi-au spus o poveste silimala: sunt mari protezele si o sa doara destul de rau si mult- si iata ca nu a fost asa.
Felicitari capri! Sa inteleg ca iti va pune implantele sub muschi.de aceea si refacerea va fi un pic mai greoaie si durerile putin mai mari decit daca ar fi puse subglandular.Oricum ar fi, trebuie sa mergi cu incredere si curaj la opertie, va fi bine cu siguranta si vei uita repede de dureri si disconfort cind iti vei privii sanii pe care ti i-ai dorit atit de mult.
Concediu placut si apoi, mult succes la operatie!Asteptam rezultatele si impresiile tale :)
Concediu placut si apoi, mult succes la operatie!Asteptam rezultatele si impresiile tale :)
Da, stiu ca povestea cu durerea e relativa. Nu de asta mi-e teama. Nici macar nu-mi pare rau ca vor fi asa mici implantele, desi recunosc ca mi-as fi dorit un pic mai mari, dar dc nu este loc... nu este. Imi doresc sa iasa bine, frumosi, naturali, apropiati... si nu foarte ridicati. Si din nou din cauza musculaturii mele dezvoltate, se pare ca la inceput vor fi destul de sus... adica in primele luni, pana se mai intinde muschiul. Si am primit bonus o injectie cu botulina in jurul ochilor, pt riduri. E un fel de promotie acum :)
Multumesc de incurajari! Se pare ca de pe plaja o sa vin direct pe masa de operatie :):)
Manu nu stiu daca am reusit sa iti trimit PM, sunt noua pe site, astept un PM de la tine cu id-ul tau de mess sa vb. mai multe. Mersi frumos :*
Capri felicitari! Spune-mi putin ai avut si drene? Cum te-ai simtit dupa anestezie?
Capri felicitari! Spune-mi putin ai avut si drene? Cum te-ai simtit dupa anestezie?
a facut cineva operatia de implant mamar la dr radu adriana de la medlife?poata sa imi dea cineva informatii despre dansa?
Fetelor revin si eu sa va povestesc experienta mea. Operatia am facut-o in urma cu 3 saptamani, la doamna dr Brezeanu, o doctorita superdraguta si capabila. Am implante anatomice, puse sub muschi, si desi se spune ca operatia este mai dureroasa, va spun ca durerea este absolut suportabila. Doare cand folosesti bratele, sau cand te te ridici sau te asezi in pat, in rest este OK. Dupa anestezie nu m-am simtit deloc rau. Dupa vreo 3-4 ore de la operatie m-am dat jos din pat, iar seara am plecat acasa. Am avut drene, in primele 3 zile, ceea ce zic eu ca a fost foarte bine pentru ca recuperarea a fost destul de rapida. Acum sanii arata foarte bine. Nu mai sun umflati aproape deloc. Pentru mine aceasta operatie a fost o experienta fericita, si sincer va spun ca a fost mai usor decat imi imaginam. Celor ce urmeaza sa treceti prin aceasta experienta, va urez bafta multa si curaj, pentru ca merita!
carmen felicitari si multa sanatate!
eu vreau sa mentionez pt cele care citesc acest forum.. ca nu suntem toate la fel de norocoase ca si tine...si ar fi bine sa avem in vedere si varianta in care ne va fi greu sa suportam durerea din primele zile (dar exista calmante..deci nu-i stres) si vom avea nevoie de ajutor.( spre ex eu nu puteam sa apas nici macar butonul de tras apa la baie.. in primele 4 zile... am depins de sotul meu..)
dar asta depinde de organismul fiecaruia!!
dupa aceasta interventie am constientizat cat de mult ne folosim muschii pectorali!!! :)))
curaj mult si sanatate tuturor!! :*:*:*:*
eu vreau sa mentionez pt cele care citesc acest forum.. ca nu suntem toate la fel de norocoase ca si tine...si ar fi bine sa avem in vedere si varianta in care ne va fi greu sa suportam durerea din primele zile (dar exista calmante..deci nu-i stres) si vom avea nevoie de ajutor.( spre ex eu nu puteam sa apas nici macar butonul de tras apa la baie.. in primele 4 zile... am depins de sotul meu..)
dar asta depinde de organismul fiecaruia!!
dupa aceasta interventie am constientizat cat de mult ne folosim muschii pectorali!!! :)))
curaj mult si sanatate tuturor!! :*:*:*:*
Lina, inca nu am facut operatia, urmeaza. Din cate am inteles de la Dr Grecu, dansul nu pune drene. Carmen, felicitari. As merge si eu la o consultatie si la Dr Brezeanu for a second opinion. Eu ma astept la dureri foarte mari, pt ca am musculatura destul de dezvoltata si rigida. Nu cred ca va fi usor sa intinda muschiul, iar presiunea va fi destul de mare.
Lina885 -- Eu sunt operata de doctorul Radu Voicu, am implinit 6 luni. Poti vedea detaliile dand click pe pseudonimul meu. M-a costat 3200 Euro anul trecut. Si eu am urmarit mult timp cazurile dlui si are multa experienta, plus ca raspunde oricand la orice intrebari. Operatia am facut-o la o clinica particulara, dar opereaza si la spital. Poti stabili o consultatie si astfel iti faci o parere in mod direct. Succes!
Multumesc Manu11. Felicitari si tie! Intr-adevar am fost norocoasa, poate si pentru ca imi doream foarte mult aceasta operatie, si ai dreptate cu ajutorul. Si eu am avut un ajutor de nadejde in sora mea care a stat cu mine primele 5 zile. Puteam sa ma misc dar aveam dureri. la miscarile mainilor. Este bine sa aveti pe cineva care sa va ajute in primele zile, ca sa va puteti menaja.
Capri poti merge cu incredere. Poate iti recomanda mai mari. Mi se par destul de mici cele de 250. Si eu am fost la mai multe consultatii inainte, ca sa pot face cea mai buna alegere pentru mine. Cel putin merita sa incerci. Multa bafta si te asteptam cu vesti bune.
Capri poti merge cu incredere. Poate iti recomanda mai mari. Mi se par destul de mici cele de 250. Si eu am fost la mai multe consultatii inainte, ca sa pot face cea mai buna alegere pentru mine. Cel putin merita sa incerci. Multa bafta si te asteptam cu vesti bune.
Ce marime ai tu? Si mie mi se par destul de mici, dar asta a iesit din masuratori. O sa incerc sa ma programez si eu la dansa. Tu la ce doctori ai mai fost inainte? Acum te-ai recuperat? mai ai dureri?
Buna tuturor. Capri, ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi sa vorbesti cu doctorul.Acum l-ai cunoscut, ai discutat situatia ta, si sti clar cum stau lucrurile.Eu imi amintesc cum am fost in periada aceea ...cand imi intrase aceasta idée in cap, imi doream s-o fac, dar aveam o groaza de intrebari, temeri... Iti dau un sfat...mergi linistita in concediu, relaxeaza-te, odihneste-te si mai ales..gandeste pozitiv.Nu-I chiar atat de rau precum se zice si daca implantele sunt potrivite, deci nu vor "forta "prea tare nici durerile nu vor fi atat de mari.In privinta doctorului nu-ti face griji, este foarte bun, meticulos si lucreaza foart ingrijit, eu m-am hotarat sa-mi pun implant dupa ce am vazut cateva persoane ce "trecusera " pe la, dumnealui si aratau senzational. Acum nu intentionez sa-I fac reclama ci sa te incurajez pe tine.In privinta tuburilor de dren, mie nu mi-a pus si nu am avut probleme..dar oricum, doctorul hotaraste daca este sau nu cazul sa se puna, cred si in functie de cum decurge operatia..Toate bune si ne mai intalnim pe aici...
Mi-as dori sa vad si eu niste rezultate... Nu am vazut niciodata de aproape.
Nu e vb de reclama ci de niste pareri si rezultate obiective. Dezamagirea mea este ca nu intra mai mari, dar asta nu e vina doctorului. Am primit toate explicatiile de care aveam nevoie si am inteles care sunt limitele mele. Din acest punct de vedere este un adevarat profesionist, pentru ca motiveaza tot ce sustine. Astazi am facut si analizele, mai am maine ecg-ul... si cam gata. Vineri o sa merg si la Dr Brezeanu pentru a doua opinie. Oricum pe 7 sper sa ma operez, indiferent unde. Nu ma asteptam sa fie atat de repede :)
Nu e vb de reclama ci de niste pareri si rezultate obiective. Dezamagirea mea este ca nu intra mai mari, dar asta nu e vina doctorului. Am primit toate explicatiile de care aveam nevoie si am inteles care sunt limitele mele. Din acest punct de vedere este un adevarat profesionist, pentru ca motiveaza tot ce sustine. Astazi am facut si analizele, mai am maine ecg-ul... si cam gata. Vineri o sa merg si la Dr Brezeanu pentru a doua opinie. Oricum pe 7 sper sa ma operez, indiferent unde. Nu ma asteptam sa fie atat de repede :)
Draga Capri, daca pe tine te ajuta sa iei o decizie e bine sa mergi si sa afli si "o a doua opinie " cum spui tu...macar pentru linistea ta.Mie mi-a fost usor din punctul acesta de vedere deoarece eu am ajuns acolo la recomandarea unor persone cunoscute si vazusem cu ochii mei rezultatele deci stiam clar la cine merg.In plus, atunci cand am fost la consultatie venise la control o fata operata in urma cu 6 luni- spunea ea-si stand de vorba pe hol, am intrebat-o una, alta...in sfarsit...si mi-a permis, atunci cand a intrat la control sa-i vad sanii.I-am atins, am vazut cicatricele care erau niste dungute fine in pliul sanului dar usor pigmentate ca fusese la solar.Asa ca ai dreptate una este sa asculti parerile noastre, persoane pe care tu nu le cunosti sau sa vezi poze si alta este sa vezi sanii "pe viu" si mai ales sa-i si atingi... Eu atunci nu am simtit nicio diferenta la palpare fata de un san natural si asta mi-a dat si mai mult curaj...
Eeee vezi? Asta face diferenta :) :) Si de fapt sa vezi cum arata dupa mai mult timp, nu imediat dupa operatie, sau macar si asa, dar sa vezi... sa atingi. Bine, asta cu atingerea e relativa, avand in vedere ca eu nu am avut, va dati seama ca nu am palpat nici foarte multi sani naturali =))=))
Nu zic ca nu am incredere in dr Grecu, dar vreau eu sa fiu cu inima impacata, ca doar nu aleg intre 2 bluze :)
Nu zic ca nu am incredere in dr Grecu, dar vreau eu sa fiu cu inima impacata, ca doar nu aleg intre 2 bluze :)
.si este foarte important cand pleci la un astfel de drum sa fi cu inima impacata. Numai bine!
va rog.o parere despre dr adriana radu de la medlife.
Buna, M-am opreat acum 2 saptamini la MedSport la DR. Grecu, si azi am fost sa-mi scot firele.. am implant anatomic 323 de 390 ml.. sinii mei aveau toate probleme posibile inainte de operatie.. am alptat 1 an si 4 luni plus ca am tinut si un regim dupa.. asa ca ramasasem cu niste piei...am fost un caz destul de dificil dar rezultatul este neasteptat de bun!! doctorul ma pregatise psihic de mult mai rau dar au iesit super plus ca m-am refuct ff repede. inca nu s-au desumflat si inca nu au coborit, am abia 2 sapt. de la operatie, dar deja imi plac..:)
poate ne cunoastem maiababy.si eu m-am operat acum trei sap.a spune ca sunt fericita este putin.multumesc domnului doctor OVIDIU GRECU.totul a decurs perfect.nu reusesc nici acum sa gasesc cuvintele de multumire.dar inca odata multumesc domnului doctor si personalului clinicii MEDSPORT! fetelor nu ezitati.
Fetelor, imi dati si mie curaj, multumesc :) Si eu o sa fiu un caz dificil, din cauza marimii. A fost cineva operata de Dr Grecu cu tehnica dual plane?
Cum decurge sederea peste noapte? Vin asistentele sa va intrebe daca sunteti ok, daca aveti dureri, daca va e rau? Ati primiti calmante?
Mayababy - wow arata super tare in poze. ce inaltime ai?
mama mama deci ma intreb daca mai cresc si ai mei - la mine a trecut o saptamana si incep sa ia forma - si nu arata rau deloc- incep sa-mi placa :)
mama mama deci ma intreb daca mai cresc si ai mei - la mine a trecut o saptamana si incep sa ia forma - si nu arata rau deloc- incep sa-mi placa :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 6novynette-sani
- 2sani - mameloane ombilicate
- 3Probleme la san!
- 13Sani mici
- 7Probleme sani
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 3Vreau silicoane, dati-mi sfaturi/recomandari
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 11Implant cu silicon
- 1Marire si ridicare de sani
- 1Simptome false?
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: