Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 707172 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
08-06-2010, ora 14:36
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, esti chiar sweet ca mi=ai raspuns atat de repede si parca m=ai linistit cumva.Oricum n=as castiga sa port toata vara bustiere si sa ma ascund sub haine, pt ca in sutien am un decolteu foarte frumos.Mai astept pana prin august daca am rabdare:) si vad ce e de facut.La cat timp s=au asezat ai tai in forma finala dupa prima operatie?Eu am o prietena care s=a operat la acelsi medic, cand am vazut=o avea 6 luni de la operatie ca tot avea o idee sfarcurile in jos, dar n=am bagat asta in seama cand am decis sa merg la acelasi dr pt ca ea avea forma de para la sani de la inceput, asa ca am considerat ca ai mei vor fi ca inainte de alaptat, adica rotunzi, exact de forma lunguiata am fugit.De ce ti=e frica...de aia nu scapi, nu?
0
08-06-2010, ora 14:41
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly23, eu am fugit de catve achestii, adica sa nu arate ca doua baloane umflate si sa nu fie lunguieti, ca doar putinul ce=l avusesem inainte era rotund, dar n=am scapat...Sti, ma gandesc ca cel mai rau e sa nu=i tolereze corpul si sa trebuieasca sa ajung iar plata.Cred ca asta ar fi cel mai rau.Asa ca sa vedem partea plina a paharului, pana corpul ii accpta, mai avem o sansa candva sa reparam.Hai sa ne ridicam moralul, si noi putem fi mandre de noi la un moment dat.Oricum, eu eram asa ingrozita inainte de operatie si toti imi spuneau toti ca am innebunit, cu doi copii sa risc asa, ca sunt chiar mandra ca am avut curaj sa fac pentru mine asta.
0
08-06-2010, ora 14:43
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, chiar se vede diferenta de marime destul de bine pana la final in cazul primei operatii.Macar o veste buna...:)
0
08-06-2010, ora 14:51
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, te=a lamurit cineva de ce stateayu sfarcurile in jos?Dar de era rasucit?In sensul ca le=a pus medicul gresit?Eu ma gandesc ca daca pe trage fortat in jos in locul lor firesc ar trebui sa ia forma normala sfarcul.Ce crezi?Nu e normal sa atarne asa chiar daca e forma anatomica, vad multe poze pe tot felul de site=uri la diferiti medici si sunt cu forma anatomica de te apuca invidia atat de frumos arata.
0
08-06-2010, ora 14:54
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Aly, nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca daca taietura nu vine pe sant si e facuta mai jos e din cauza ca nu ti-a mutat santul, dar ti-a plasat taietura. Nu stiu daca ma intelegi ce vreau sa zic... Adica nu e decupat muschiul pana la taietura, deci teoretic nu au unde cobori. Vorbeste cu medicul tau si explica-i ce te nemultumeste si intreaba-l si de chestia asta, daca ti-a plasat santul pe linie cu taietura.

Eu una am taietura pe san pentru ca dr Parasca nu a vrut sa imi faca o cicatrice in plus si a taiat peste cea veche, iar sanul fiind mai jos nu are cum sa mai vina in pliu. Cealalta era exact in pliu, asa a fost de la inceput, diferenta in timp a fost doar ca s-au lasat mai mult peste pliu si au acoperit taietura, dar nu a fost pozitionata mai jos.

La operatia facuta la dr Brezeanu forma finala a fost cam la 5-6 luni, la 8 luni erau destul de ok, dar tot forma alungita aveau pt ca asa era modelul protezelor.

Eu una am specificat la ambii doctori - si aici stiu ca sunt in asentimentul vostru - ca NU vreau sani naturali, am vrut sa se observe schimbarea pt ca era totusi o investitie si un efort financiar. Deci eu am vrut sa imi stea "ca doua baloane umflate" :))) dar nu stau nici cu astea, cred ca doar la marimi de peste 1000 se vede efectul acela fake gen Pamela Anderson.
0
08-06-2010, ora 15:00
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Sfarcurile stateau in jos din cauza ca implantele erau inalte si era necesara mutarea santului submamar mai jos ca sa fie mai pe centru. Cum dna dr a tinut sa imi pastreze santul natural al muschiului au luat aspectul acesta. Nu, nu au fost puse gresit, s-a rasucit intre timp, e un risc la toate implantele anatomice. Nu aveau cum sa se centreze din moment ce nu aveau loc sa mai coboare.

Toate pozele sunt puse in paralel, una cu 700-una cu 380, nu stiu daca se vede bine scrisul k e cam mic.
0
08-06-2010, ora 15:00
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, te zapacesc acum, dar am citit in paginile anterioare ca iti stateau in jos sfarcurile ca nu ti=a mutat santul.Fi buna si explica=mi ce inseamna ca habar n=am si ma intereseaza foarte tare detaliile despre sfarcurile in jos, devin o obsesie deja...
0
08-06-2010, ora 15:05
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
pai nu stiu la mine care e problema, la mine a fost periareolara incizia.Sa fi fost aceeasi?Implantele mele sunt mai mici oricum, doar de 320, dar nu stiu profilul, am acasa carnetelele, o sa ma uit daca e trecut.Multumesc oricum
0
08-06-2010, ora 15:08
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
se vede destul de bine.Ai fost foarte inteleapta ca ai recurs la a doua interventie, doferenta e foarte mare si arati super acum.Sa ai noroc de ele si sa ai sanatate multa.
0
08-06-2010, ora 15:13
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Adik pliul acela care se formeaza sub san la contact cu toracele, linia curba de sub san. Daca proteza este mare, trebuie decupat din muschi si in jos, trecand peste pliul natural, pentru ca alfel nu au cum sa stea sfarcurile centrate. Proteza are si ea niste dimensiuni, dimensiuni care se potrivesc sanului tau mai mult sau mai putin.

Spre exemplu, eu am la astea de 700 diametrul de 15 parca, iar ca sa fie pe centru sfarcurile, distanta de la sfarc si pana la nivelul axilei (cam acolo se termina implantul) trebuie sa fie egala cu cea de la sfarc la santul submamar. Adica cea de la sfarc in sus=cu cea de la sfarc in jos.

Eu am 12cm cu 12cm (k pe langa volumul implantelor mai e si glanda mea), deci e perfect centrat. Chiar acum m-am masurat cu centimetrul k l-am avut la indemana:))))), deci exemplul e concret. Daca nu mi-ar fi mutat santul in jos cu 2 cm, as fi avut 14cm in sus si 10cm in jos, deci e logic ca sfarcurile erau in josul sanului, nu mai erau pe centru.

Asa si la anatomice, daca de exemplu proiectia e de 5, 8 (cum am avut eu la 380 daca retin bine), iar eu aveam distanta sfarc-sant de doar 4 cm, automat sfarcul priveste in jos. La rotunde e un pic mai simplu ca proiectia lor e chiar pe mijlocul implantului, la anatomice vine undeva mai jos, in forma unei lacrime.

Sper ca nu te-am zapacit si ti-am fost de ajutor. :-)
0
08-06-2010, ora 15:15
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, nu vreau sa te superi ca am facut remarca asta, dar eu in partea de sus sunt foarte slaba si mi se vad doar oase, asa ca o pereche de sani foarte umflati si mari nu m=ar fi ajutat foarte mult si e adevarat ca nu am vrut sa se vada asa diferenta mare, de la nimic la foarte mari in cazul meu nu ar fi fost alegerea prea buna.Dar imi plac foarte tare ai tai, ai o structura mai bine pusa la punct, nu esti scoaba :) ca mine, asa ca ti se potrivesc.Ti=am si scris mai devreme ca a fost o miscare foarte buna operatia nr 2.
0
08-06-2010, ora 15:20
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
N-am de ce sa ma supar :-) Eu nu sunt slaba, sunt mai grasunica si imi vin ok asa. Merci frumos :-)
0
08-06-2010, ora 15:23
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
Nu, chiar ai fost explicita acum, doar ca nu stiu cum se poate face chestia asta avnd incizia pe sub sfarc.O sa vad cand merg la control peste vreo 3 saptamani ce zice dr.O sa=i zic exact, pt ca pana acum am dat vina pe faptul ca n=au coborat, dar si daca vor mai cobori forma nu cred ca si=o schimba, n=au cum, sunt mult prea in jos sfarcurile si nu cred ca se lasa atat cu totul ca sa aiba forma buna, adica dansele sfracurile :))))))) pe mijloc.Mersi mult, mai fac haz de necaz...
0
08-06-2010, ora 15:26
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aha, vezi de ce nu arata ca doua baloane umflate?:)))))))))))Chiar arati foarte frumos.Fi mandra si multumesc pt tot.Mi s=a trezit juniorul, s=a dus cu statul la calculator..:)
0
08-06-2010, ora 15:43
katte
Nu este medic/terapeut
katte
Sweety, multumesc mult pentru raspuns si pentru poze. Acum m-am linistit. Intr-adevar nu sunt mari cei de 380 gr, mai ales ca eu sunt ceva mai inalta (am 1.75 si 52 kg) si cred ca acest lucru conteaza. M-am uitat inca odata pe site-ul d-nei dr. Brezeanu si chiar primul caz are modelul de 380 (Mentor). Arata chiar foarte bine. Eu dimpotriva imi doresc niste sani cat mai naturali posibil. De cateva zile ma tot uit pe tot felul de poze, si am constatat ca este foarte importanta forma initiala a sanilor. In cazul tau mie personal mi se par reusite ambele operatii. Intradevar parca ti se potrivesc mai bine cele rotunde, si chiar mi se par foarte mari. Cat despre modelul, , pamela Anderson", nu cred ca se poate din prima operatie. E clar ca nu au cum sa incapa niste implante atat de mari din prima. Eu acum nu-mi doresc niste sani mari (maxim cupa C). Sper sa nu ma apuce si pe mine dupa operatie, dorinta de a le avea din ce in ce mai mari...ca vad ca asta este tendinta pe aici.Eu oricum am o lista intreaga de, , defecte" ce trebuie corectate! Sanii sunt primul pas! Bafta multa tuturor si multumesc mult pentru raspunsuri.
0
08-06-2010, ora 17:21
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
katte, eu am de 320, dar cand i=am pus la consulatie pareau foarte mari avand in vedere ca eui n=am mai avut decat putina piele.M=am speriat de cele de 350 si pareau foarte mari la proba, dar acum regret ca n=am ales macar cele de 350.Sunt foarte naturali ai mei, doar ca forma inca nu ma multumeste.Eu am 1, 72 si 58 de kg, dar sunt slaba in partea de sus.Oricum dofera mult ce vezi in poze si ce e in realitate.Am o prietena care are ca si mine, dar pt ca ea mai avea ceva pe la sani de la mama natura, ai ei arata mult mai mari, nu exagerat, dar intre noi e o diferenta destul de mare.Cat despre defecte, stai linistita, cred ca majoritatea dintre noi isi doresc tot felul de schimbari:)Bafta, sa iasa asa cum iti doresti.
0
08-06-2010, ora 18:25
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
@ capri
ma bucur ca totul este ok si te asteptam cu vesti. Recuperare rapida si fara dureri...:-)
@ denisac
Ma bucur pentru tine si bafta in continuare. Cat despre deraj.nicidecum! Si ca un mic amanunt (ptr ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni): nu am fost singura care am avut ceva comentarii in ceea ce te priveste!
Sper sa iasa totul bine si in cazul tau si sa te bucuri de rezultate!
0
08-06-2010, ora 20:39
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
eu nu mai stiu ce sa zic decat ca si eu aveam aceeasi dorinta ca si sweety_21 sa fie rotunde si dar nu asa mari ca ale pamelei si tocmai de asta am optat pentru rotunde si eu le aveam tot rotunde inainte si tot degeaba...
0
08-06-2010, ora 21:14
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
aly23 imi pare sincer rau pt ce ti se intampla. Parerea mea este sa mai astepti cateva luni, si daca nimic nu se remediaza, strange bani si mergi la un chirurg cu adevarat bun..sa ai siguranta ca vei avea un rezultat pe masura..stiu ca sunt niste bani la mijloc, dar ce e mai important? E pacat sa nu te bucuri de o schimbare in bine, pe tot restul vietii..si mai cred ca a fost implantul un pic cam mare pt tine, pt prima operatie, de aceea nu s-a fixat cum trebuie, deci din start nu e vb de organismul tau, ci de alegerea doctorului. Nu e profi sa accepti orice cere pacientul/ clientul, stiind ca riscurile in cazul asta sunt f mari. Just my opinion
0
09-06-2010, ora 09:28
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
marimea mi-a ales-o dr-ul nu eu si da cred si eu ca e cam mare si am mai facut si sport de performanta in urma cu cativa ani si ma gandesc ca am muschii prea dezvoltati si din cauza asta cedeaza mai greu, zic si eu nu ma pricep doar incerc sa ma consolez...si sa merg la alt dr chiar nu-mi permit sa platesc inca o operatie pentru ca m-am interesat si pretul este acelasi ca la o operatie normala doar ca probabil nu mai platesti protezele
0
09-06-2010, ora 10:09
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
sweety_21 sanii mei arata exact cum arata ai tai in fotografia 2 de pe randul 2, petine nu te deranja ca erau asa?
0
09-06-2010, ora 11:49
adellinne
Nu este medic/terapeut
adellinne
M-am operat la bioterra. Ti-am mai raspuns dar cred k nu ai vazut :p
. Conditiile au fost foarte bune si asistentele superr dragutze. Succes
0
09-06-2010, ora 15:20
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly23, cam la fel imi stau si mie ca in poza a doua de la sweety, dar nu ma multumeste, iar de bani pt un alt medic, nu poate fi vorba in urmatorii ani.Asa ca ne alegem cu ce putem acum;)))))))))Tu ai vorbit cu dr tau despre nemultumirea asta?Ce ti=a indicat? Mie la unul mi=a zis ca se poate cu o anestezie de 30 de minute, dar amandoi au aceeasi orientare ca sa zic asa, prin urmare, daca merg iar la cutit merg pt amandoi, e stabilit.
0
09-06-2010, ora 18:28
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Fetelor gata am facut primul de fapt primii pasi am fost la consultatii la Prof.Lascar a fost super OK un profesionist desavarsit dar cu mai putin timp si rabdare decat doctorul Stana la care am fost in aceeasi zi.
Cu toate acestea nu m-am decis astept sa merg si maine la Bioterra la Dr Totir care am aflat ca a lucrat cu profesorul vreo doi ani si a fost mana lui dreapta in clinca privata.
Lascar este destul de scup iar Stana mi-a dat impresia ca vrea sa ma convinga sa ma operez cat mai repede.
Addelline multumesc de raspuns merg si eu maine acolo. Toate cele bune
0
09-06-2010, ora 19:08
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
nici pe mine nu ma multumeste deloc, mi se par foarte naspa asa cum ii am acum.eu am fost la dr si mi-a zis ca in cateva minute se rezolva, ca nu se mai compara cu prima operatie si ca nu o sa am dureri si in aceeasi zi pot pleca si acasa.pe mine practic ma distruge psihic o a 2 a interventie dar nici asa nu le pot lasa pentru ca la fel...ma distrug.daca as sti sigur ca dupa asta o sa fie super acum m-as duce sa o fac :), daca nu-mi iese operatia bine acum cred ca mi le scot de tot :(
0
09-06-2010, ora 19:12
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
miruna 85 cred ca majoritatea dr-ilor au lucrat cu prof.lascar ca la cat de batran este sigur a fost profu multora din astia la care ne-am operat noi.cat mai ia lascar p[entru o operatie?eu zic sa te duci la cat mai multi dr-i sa-ti faci o parere ca eu nu am fost si acum cam regret...succes
0
09-06-2010, ora 21:34
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Aly imi pare rau pt tine si pentru problema ta cred ca trebuia sa-ti spuna ce se poate si ce nu se poate obtine.
Nu toti au lucrat cu Lascar pt ca el este la Floreasca iar ceilalti Grecu, Parasca etc sunt de la Spitalul de Arsi.Eu am ales sa merg la cei de la Floreasca pentru ca mi se pare ca Lascar a facut o scoala buna acolo.Pretul la prof este cuprins intre 4000-5000 euro. Abia astept sa merg si la Dr Totir si apoi ma decid.
0
09-06-2010, ora 22:14
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
buna fetelor!sunt noua pe aici.am si eu o intrebare, cunoaste cineva clinica hyperion din galati?cum sunt doctorii?e pentru o mastopexie cu augmentare.va rog mult daca stiti ceva?multumesc
0
09-06-2010, ora 22:15
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
stie cineva de clinica hyperion din galati ceva?vreau sa ma duc in august sa vad cum e?
0
09-06-2010, ora 22:25
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
la clinica din galati hyperion stiti cumva ce preturi sunt pentru o mastopexie?sunt din braila.si de aceea optez pentru galati e mai aproape de casa.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 707172 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •