Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 717273 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
09-06-2010, ora 22:36
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
buna fetelor!Va rog din suflet dati_mi sfaturi despre clinica din galti hyperion. sunt din braila e pentru o mastopexie cu implant, am 29 de ani/va multumesc mult de tot.astept raspunsul vostru.
0
10-06-2010, ora 12:30
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
scuze elena1982 dar eu nu stiu nimic despre aceasta clinica.citeste si tu pe paginile anterioare ca fiecare fata care scrie aici a scris si unde s-a operat si poate gasesti ceva
0
10-06-2010, ora 12:37
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Buna fetelor, incerc sa scriu putin, desi nu prea pot. Ma recuperez destul de greu, asa cum am zis, sunt destul de musculoasa si a fost destul de greu sa intinda muschiul si pielea, mai ales ca nu aveam nimic inainte. Sunt foarte multumita de rezultat, am mers pe mana doctorului si a ales implantul cel mai potrivit pentru mine, pt un rezultat cat mai natural. Modelul este foarte gol sus, ca e muschiul gros si destul de plin jos. La sanul stang mi-a coborat un pic santul ca era mai sus, si i-a apropiat foarte mult. Parerea mea e ca a scos maximul din ce se putea, un artist.

Despre operatie a durat 2 ore si ceva.. ca a fost mai mult de munca, mi-am revenit destul de greu din ametala anesteziei, iar noaptea a fost destul de grea. Am avut 2 tentative de voma, nevoie la baie, dar de fapt la plosca, greu. Am si amortit pe spate. Cred ca am terorizat-o pe asistenta de noapte ca am cam chemat-o din ora in ora. Imi pare rau, dar... n-am avut de ales... A doua zi am avut voie sa mananc si sa beau lichide, m-am si ridicat, am mers la baie, iar pe la 2 m-a externat. Eu am avut si drene, desi Dr Grecu nu pune, tot pt ca eram mai musculoasa... Mi le-a scos inainte sa plec. Ieri am fost la control si evolueaza bine. Mai greu cu dormitul, si cu miscatul bratelor. Abia azi am reusit sa merg singura la toaleta si sa ma asez pe canapea. Nu ma pot ridica. Va tin la curent cu evolutia.
0
10-06-2010, ora 13:07
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
capri, bine ai revenit printre noi, cu noile si superbele tale "achiziti.Mie mi se pare ca arata foarte bine chiar si din pozitia aceasta.Nu s-ar zice ca sunt atit de mici cum spui ca sunt, iar daca din culcat arata asa, cred ca in pozitie verticala se vad superb.Intr-adevar Dr.Ovidiu Grecu este un artist:))Felicitari!!!
Refacere usoara si rapida iti doresc, si sper sa ne arati poze pe masura evolutiei si asezarii finale a implantelor.
0
10-06-2010, ora 15:04
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly 23, sa nu crezi ca mie imi face placere, mai ales la modul in care imi dau viata peste cap, trebuie sa dau copiii in grija cuiva, nu stiu sigur ce v=a iesi, dar si daca nu se poate altfel nu renunt, pt ca eram groaznica, sau cel puitin asa ma vedeam eu inainte de operatie.Asa ca indiferent de rezultat nu renunt.Nu te laa, ca merita tot efortul
0
10-06-2010, ora 15:08
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly23, si mie dr mi=a spus ca e o chestie foarte simpla fata de prima data, ca e poate un sfert din ce=am indurat prima data, dar am rezerve mari legate de rezultat, mi=e teama sa nu fie o diferenta mai mare decat acum intre ei, asa ca cu un drum poate mi face frumosi pe amandoi.La mine ar trebui la unul sa puna proteza mai mare ca e mult mai mic, dar asat probabil costa, si chiar nu mai am bani pt asa ceva.Scria cineva un pret de 4=5 mii de euro, mi se pare o suma enorma, dar se pare ca prin bucuresti asa se plateste.Nu inteleg de ce sunt asa scoruri mari.
0
10-06-2010, ora 15:14
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
felicitari capri, arata superb.Si eu m=am recuperat destul de greu si am reusit sa ma ridic din pat fara ajutorul nimanui dupa vreo 3 zile.Fetelor nu va panicati, nu doare chiar asa crunt, e mai mult incomod ca nu te poti misca normal.Cat despre dormit, cred ca de teama vreo luna am dormit doar pe spate, asa ca ma durea spatele. Nu stiu cum spun unele ca dorm pe burta dupa 2=3 saptamani, eu am doua luni dar nu am curaj sa ma las pe burta de tot.
0
10-06-2010, ora 15:17
andraalex
Nu este medic/terapeut
andraalex
Oaaauuu! Capri, ce frumosi sunt! Am dat click pe poza si se vad foarte bine...Felicitari! Acum Doamne ajuta sa te recuperezi usor si repede, Mayababy, pe o pagina anterioara spunea ca dupa 10 zile deja isi ridica fetita in brate... Merci pentru poza si pentru toate aceste informatii, imi dai un curaj extraordinar...
0
10-06-2010, ora 15:21
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, doar doua tentative?:) Esti tare, eu am vomat direct de vreo 4 ori desi nu mancasem din cauza stresului si a copiilor cu vreo 3 zile inaintea operatiei.Inainte sa intru la taiere:)mi s=a facut rau de la oboseala si nemancat.Dar a trecut repede, desi nu am decat doua luni de la operatie si un rezultat nu tocmai satisfacator as putea spune ca le am de o viata:).Nici eu nu mai aveam nimic dupa mult alaptat, doar 1 cm de piele:), asa ca schimbarea e oricum importanta.Cat de mari sunt ale tale, ca in poze par intotdeauna mai big ca in realitate...Eu am de 320 anatomice.
0
10-06-2010, ora 17:03
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
recuperare usoara capri, eu nu am avut nicio problema dupa operatie, nu am vomitat, m-am ridicat de cateva ori singura ca asistenta pana trecea pe la mine faceam pe mine si la 6 ore de la operatie nu mai puteam de foame si am mancat foarte mult si au urmat durerile de noapte de care nu am scapat decat dupa o saptamana.anca multumesc pentru incurajare dar la tine nu este prea devreme sa-ti dai seama cum sunt sanii?se mai aranjeaza cred ca pana la 6 luni si chiar daca nu se mai aranjeaza mi se pare prea devreme sa te operezi iar...
0
10-06-2010, ora 17:37
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
e adevarat ca e putin devreme.In iulie trebuie sa merg la controlul de 3 luni si decid, dar dupa cum arata sanul stang ca un cioc de rata ascutit nu mai rezist.Celalalt e destul de dragut si ii dau sanse sa se aranjeze bine, dar cel cu probleme, in loc sa se aranjeze se face parca tot mai urat.Oricum, dupa ce trece si iulie, ma programez pt interventie.Oricate sanse i=as da, nu vad cum ar putea reveni la normal.De fapt orientarea in jos o au amandoi, asa ca daca se poate repara prefer sa=i rezolv odata si am scapat.Eu dupa alaptat nu am mai avut nimic, eram ca femeia barbat, fara sani deloc.In perioada in care alaptam ii aveam ca acum, dar frumosi si perfect rotunzi, apoi a ramas doar putina piele, asa ca desi nu sunt multumita, macar sunt mandra ca pot pune sutienul pe ceva.In decolteu e foarte frumos, asa ca vara asta trece asa, nu ma vede lumea dezbracata:)
0
10-06-2010, ora 19:31
alexanndra.b
Nu este medic/terapeut
alexanndra.b
Sweety.zimi re rog in ce interval de ore intri tu pe mess??.am id tau..am mai vb noi.,..mi'ai trm si ceva poze...si as vrea..daca se poate..sa'mi mai trimiti...mai ales cu nasucu.ms frumos..:*:*:*
0
10-06-2010, ora 20:50
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Andraalex tu cand te operezi? Am 225 anatomic profil moderat plus. Nu sunt foarte mari, dar mie mi se par frumosi, si cred ca imi vin bine, mi se potrivesc. Astept cu nerabdare sa pot sta dreapta si sa ma pot ridica singura din pat. Stiu ca Mayababy scria ca isi ridica fetita, eu nu am aspiratii asa inalte :) m-as multumi sa nu mai depind de cineva. Azi ma luasera iar niste dureri asa... S-au mai linistit cu gheata.. Si dimineata e mai greu... dupa cateva ore de stat pe spate, cand ma ridic mi se cam taie rasuflarea :) deodata simt chestiile grele pe piept.. desi au doar 225 :)
Dar fetelor, sa nu va speriati, eu am stiut de la inceput ca recuperarea o sa fie dureroasa in cazul meu. Nu toate sunt asa, si nu e asa rau. Poti rezista si fara calmante, doar ca simti greutatile de pe piept :) Si deja sunt de parere ca merita toate zilele astea mai grele... desi inca nu am trecut de ele. Nu-mi pot lua ochii de pe sani :) Operatiile mai simple dureaza o ora si un pic (la mine peste 2) implicit anestezicul a fost mai puternic... Am avut o colega de pat care a trecut mult mai usor. Operata dupa mine, o ora, noaptea nu a vrut nici macar la baie, nu mai zic de voma, iar a doua zi era toata un zambet, s-a externat mai devreme decat mine, ca era fresh, in timp ce eu eram palida si somnoroasa si abia faceam cativa pasi.
0
10-06-2010, ora 21:03
carmendinca
Nu este medic/terapeut
carmendinca
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu Livhen plan. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Ce tratament naturist cunoasteti?
0
10-06-2010, ora 21:11
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
@capri
ne luam de manuta amandoua!
Ce ai trait tu in noaptea dupa operatie am patit si eu. In plus eu nu am putut manca vreo 2 zile dupa operatie, eram fff slabita si mai aveam si ameteli cand reuseam sa ma ridic la marginea patului, ajutata de mama.
O sa treaca si asta si o sa uiti! Eu am fost mai cocolosita probabil...:-) ca am dus-o asa stand in pat pe spate cam o saptamana si doar cand aveam nevoie la toaleta ma ridicam cu greuuuuuuuuuuuuu. Si la fel ca si tine, nu am cine stie ce mari dimensiuni, ci 300cc, anatomice, submuscular+mastopexia de rigoare.
Spre deosebire de tine eu am stat cam 3 ore daca nu si mai bine in operatie ptr ca a avut dl dr muuuuult de lucru cu mine dar ceea ce conteaza este rezultatul. La fel ca si la tine! FELIITARI! ARATA SUUUUUUUUUPER!
0
10-06-2010, ora 22:52
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
buna fetelor! stiti vreo clinica din galati buna?pentru o mastopexie cu implant
0
10-06-2010, ora 22:54
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
aly 23 iti multumesc oricum.o sa mai caut pe pagini poate cineva stie ceva.ca imi este greu nustiu unde sa ma duc.la ce doctori, nu am nici un fel de idee.
0
10-06-2010, ora 22:57
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Intai de toate felicitari capri pentru curaj si rezultat.Asa cum am mai spus eu am mers la Prof Lascar si Dr Stana iar azi am fost la Dr Totir la Clinica Bioterra Med din Primaverii.
Vreau sa spun ca am fost stapanita de ceva emotii si am ajuns ceva mai repede.Surpriza mea a fost ca am dat de o ditamai clinica in care se fac tot felul de proceduri de la kinetoterapie la analize si ecografii mamare.Personalul este super OK iar acolo miroase ca intr-o clinica din vest adica a proaspat si ce mi-a placut mie cel mai mult era foarte curat.
Cand am ajuns Dr Totir era cu altcineva si ma gandeam ca sa vezi cat stau eu si astept, din fericire nu a fost asa am intrat la fix.
M-a intrebat ce stiu despre implante dupa care s-a pus pe povestit mi-a explicat totul cu lux de amanunte cum decurge operatia ce se intampla imediat dupa operatie cat o sa ma doara omul a fost sincer si a spus ca doare dar ca totul este sa nu stau incordata caci asa doar mai tare daca stai crispata adica eu trbuie sa fiu relaxata.
Cum o sa stau eu relaxata nu stiu da sper sa ma descurc.
Apoi m-a intrebat cat de mari ii vreau si ca marimea este data de proiectie si nu de volum si ca daca depasesc o limita riscurile complicatiilor cresc proportional.
Dupa care mi-a spus ca acum stiu destule lucruri sau de fapt stiu aproape tot si sa merg acasa si sa ma gandesc daca mai vreau sa ma operez.
M-am socat am crezut ca nu vrea sa ma opereze dar mi-a explicat ca el nu accepta pacientele decat dupa ce se gandesc bine la toate consecintele si ca niciodata decizia nu se ia la prima intalnire.
Am mai stat un pic de povesti mi-a aratat si poze m-a vazut si pe mine cum arat si mi-a zis ca este OK si ca se poate obtine un rezultat OK.
Mie mi-a placut ca m-a pus sa ma gandesc si ca a avut rabdare.
Cred ca merg la el trebuie sa merg sambata ca sa facem masuratori si sa-mi dea setul de analize care-l fac in clinica si sa programez operatia.
Din pacate nu ma poate opera decat dupa 22 pt ca pleaca la un congres la Istambul.
Cam asta a fost experienta mea de astazi si sincer m-am simtit rasfatata, inteleasa si nu in ultimul rand nefortata sa fac operatia.
Intr-un cuvant suuuuuuper dr care-si face meseria din pasiune !
Mama cat am scris scuze ca va plictisesc cu experientele mele.Noapte buna si weekend placut tuturor!
0
10-06-2010, ora 23:01
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
clinica hyperion va suna ceva?aveti vreo experienta ?
0
10-06-2010, ora 23:07
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Elena1982 trebuie sa aiba site si poate au si poze dar nu intotdeauna sunt relevante dute acolo la o consultatie si vezi ce parere iti inspira daca sare pe tine si iti spune opereazate cat mai repede si ca totul o sa fie roz fuuuuuuuugi cat mai repede.
Nu exista operatie fara consecinte cicatrici etc asa ca deschide bine ochii! Noapte buna
0
11-06-2010, ora 14:07
danuta 967
Nu este medic/terapeut
danuta 967
Buna fetelor si felicitari Capri! Ai scapat de ce era mai greu iar acum vei vedea, din zi in zi va fi mai bine.Incearca sa nu fortezi chiar daca dupa niste zile vei simti ca esti bine si ca poti face lucruri..., menajeaza-te si incearca sa respecti ceeace iti recomada tie doctorul, ca o perioada va veti vedea destul de des. Ma bucur mult ca esti bine si esti multumita mai ales ca poate sunt una dintre persoanele care te-au indrumat in aceasta directie.Sunt foarte reusiti! Toate cele bune si sa ne reantalnim cu bine pe aici.
0
11-06-2010, ora 14:59
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
capri, si la mine recuperarea a fost destul de indelungata si am ametit si dupa 3 saptamani daca faceam vreun efort pt ca eram deja foarte slabita inainte de operatie.De mancat am reusit abia cu greu si cu noduri dupa vreo 2 zile, asa ca se explica de ce am fost atat de ametita asa mult timp.Eu n=am facut sport, dar a fost destul de greu primele 3 saptamani.Apoi am purtat banda aceea nesuferita, dar desi m=am chinuit cateva saptamani cu ea n=a folosit.Si eu am tot anatomice, de 320, dar in primele zile de la operatie aveam impresia ca cineva mi=a pus o stanca pe piept si respiram cu greu, noroc cu paturile din spital care se ridicau electric si am dormit opractic aproape in sezut.Ai putina rabdare, o sa vezi schimbari pozitive de la o zi la alta, ca un copil care reuseste sa realizeze ceva:)Merita oricum...Sa te recuperezi repede, dar sa ai rabdare.Bafta.
0
11-06-2010, ora 23:08
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
buna fetelor! ce clinica imi recomandati pentru o mastopexie cu implant.deocamdata sunt in anglia.dar ma intorc in august si nustiu unde sa ma duc.eu sunt din braila si as vrea ca este aproape la galati dar nustiu nimic pe acolo.are cineva vreo idee de galati?
0
11-06-2010, ora 23:17
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
miruna 85. iti multumesc mult de sfat.pentru moment sunt in anglia si am sa vin in tara in august vacanta o am doar de 3 saptamani.eu sunt din braila si de aceea ma gandeam cum e mai aproape de oras.nici nu stiu ce sa vb cu ei.ce sai intreb..nu am nici o idee.
0
12-06-2010, ora 15:19
ArianaCh
Nu este medic/terapeut
ArianaCh
Buna Elena1982, si eu am venit din strainatate sa imi fac operatia in Bucuresti. Si nu stiam NIMIC de doctori si mai ales de operatia in sine. Rasfoieste si tu paginile anterioare ale forumului, vezi prin ce experiente au trecut fetele si alege doctorul care ti se pare mai apropiat de profilul tau. Din pacate, nu imi aduc aminte sa fi citit ceva despre fete sau doctori din Braila, respectiv Galati, majoritatea suntem operate in Bucuresti.
Cat despre prima consultatie la doctor, nici eu nu stiam nici cum arata un silicon, nici ce presupune operatia in sine. Cand am vazut prima data siliconul in fata mea pe masa doctorului, ma holbam ca o proasta la implant si imi era rusine sa il iau in mana sa-l simt, asa cum imi cerea doctorul... Insa i-am lasat pe doctori sa vorbeasca singuri, ei isi stiu lectiile si in mare parte discuta toate aspectele operatiei, cu avantaje si dezavantaje. Iar pe parcursul discutiei iti vin in minte mici curiozitati sau neclaritati pe care sa le aduci si tu in discutie.
Bafta si mai tine legatura cu noi prin intermediul forumului. La un moment dat sper sa iti fim mai de folos decat acum. Pe curand.
0
12-06-2010, ora 15:30
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
buna :) cred ca am citit vreo 3 ore comentariile voastre. Ma bucur ca va faceti timp sa dati detalii de dinainte si dupa operatie; chiar daca toate citim una alta, e mult mai bine sa afli despre cazuri concrete, reusite sau chiar cu probleme. Eu am facut o rinoplastie, acum 4 ani, la Dr.Antohi, e iesit foarte bine, am un nas foarte frumos, normal..fara nici o complicatie. Deci stiu ce inseamna anestezie si durerile de dupa...vreo saptamana nu prea am mancat, am stat mai mult in casa..apoi, mi-am revenit foarte repede. Acum, sunt programata, luni, 14.06, la marire de sani. O sa-mi pun implant Mentor, anatomic, de 250 cc. Sunt destul de slaba si nu vreau sani mari. Dintre cele care scrieti aici, am observat ca doar Capri si-a pus mai mici, adica 225 sau 250..in rest peste 350. Capri, poza care o ai la profil, cand ai facut-o? Arata superb sanii tai!!! sa-i porti sanatoasa! sper sa-mi iasa si mie asa! :) Daca ati mai facut vre-una rinoplastie inainte, ma intrebam...oare o fi mai mare durerea la rinoplastie? ori la sani ? Merci pt toate sfaturile si parerile ! Revin, cand voi putea si cu impresiile mele :)
0
12-06-2010, ora 15:52
ArianaCh
Nu este medic/terapeut
ArianaCh
Mimi_me, eu mi-am pus 195 cc pentru ca sunt foarte slaba, am 45 kg si 163 inaltime. La operatie nu am avut DELOC dureri si nici nu am zacut la pat. Cand am fost externata, mergeam pe picioarele mele fara niciun ajutor. Chiar din primele zile dupa operatie ma ridicam singura din pat cu ajutorul picioarelor, ma ridicam ca si cum ai face abdomene, incerci sa ridici spatele fara sa incordezi muschii pectorali. Singurul disconfort a fost greutatea implantelor, dimineata te trezesti cu bolovani pe piept. Asadar m-am confruntat mai mult cu greutatea implantelor si singurul stres era sa nu deranjez "bijuteriile" din fasa. Durerile operatiei au fost prea nesemnificative ca sa le dau importanta. Mult succes cu operatia si curaj! Daca vei avea totusi dureri, cum spun si fetele vor fi mult mai suportabile decat rinoplastia prin care ai trecut deja.
0
12-06-2010, ora 16:03
mimi_me
Nu este medic/terapeut
mimi_me
Ariana, ma bucur sa aud ca nu ai avut dureri!! ma gandesc ca tot sub muschi ti-ai pus. Intr-adevar, ma astept si eu sa simt " elefantul " pe piept vreo cateva zile :)) cum mi-a spus o prietena... in rest, sper sa fie ok, si sa pot manca, ca asta nu-mi lipseste...sa slabesc. ( am 52kg, 1, 71, dar oase grele).
0
12-06-2010, ora 16:13
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Buna tuturor ! Am tot citit zilele astea ce ati postat si acum mi-e si mai greu sa ma decid la ce doctor sa merg. Am o prietena operata la dr dan calota si imi place rezultatul asa ca miercuri merg si eu la consultatie la dansul dar as vrea sa merg si la alt doctor inainte sa ma hotarasc. FallenStar imi plac f mult sanii tai, de fapt asa sper sa iasa si ai mei dar stiu ca depinde de forma sanului si nu pot iesi la fel. Oricum vroiam sa-mi spui te rog cat te-a costat la voicu?Ar mai fi optiunea cu dr parasca caci vad ca tot mai multe fete sunt multumite de dansul si probabil o sa ajung si la dansul dar nu sunt de acord sa ma operez in spital. Chiar imi doresc operatia asta si sper sa o fac cat mai curand. Orice sfat e binevenit.
0
12-06-2010, ora 18:11
adellinne
Nu este medic/terapeut
adellinne
miruna ma bucur ca ai fost incantata de domnul totir. Daca te decizi sa te operezi la el nu o sa regreti. Eu una sunt foarte foarte multumita de rezultat si nu regret nicio clipa k m-am operat la dansul.pupici
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 717273 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •