Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 777879 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
20-06-2010, ora 18:37
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
criss08 mai ai pana la forma finala..si ai tai capri se vor schimba destul de mult, acum se vad sus, o sa se centreze sfarcul:P mai coboara... iar la tine criss se inmoaie si se mai apropie, castigand si putin volum. Cam asa erau si ai mei criss, pe la 2 luni:D
0
20-06-2010, ora 18:55
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
myx eu zic sa-i ceri parerea si dlui dr. Grecu. Sunt curioasa ce raspuns iti va da.
0
20-06-2010, ora 21:40
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Fetelor voi unde v-ati facut analizele si cat v-a costat? A facut vreuna ecografie mamara? Vad ca e in jur de 160 ron.
0
20-06-2010, ora 23:11
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
myx - eu am facut ecografia mamara la Medlife anul trecut cu 100 lei. Iar analizele le poti face la orice clinica particulara sau la stat cu trimitere de la medicul de familie. Eu am facut in plus fata de cele date de doctor si tot am platit pana in 200 lei la Mediclin.ro
0
20-06-2010, ora 23:17
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen merci. Eu mergeam de regula la medsana dar daca e 100ron la medlife ma duc acolo. O sa sun sa vad...thx:P)
0
21-06-2010, ora 10:28
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Myx, tu vrei sa iti faci analizele pentru operatie? Daca inca nu ai ales medicul, de ce vrei sa le faci deja? Pot sa difere in fct de medic. De ex la mine, Dr Brezeanu imi ceruse si altele pe langa cele pe care mi le-a cerut Dr Grecu. Iar ecografia mamara de asemenea nu este obligatorie la toti doctorii. In general analizele costa 80-100 de lei.
0
21-06-2010, ora 13:26
elena1982
Nu este medic/terapeut
elena1982
imi spuneti si mie va rog la cat timp inainte de interventie se opresc anticonceptionale?

irinico ma-m uitat anterior la mesajele tale si pozele tale cam asa arata si sanii mei.chiar imi plac.am optat ptr acelasi medic.dar mai e deja am emotii.
0
21-06-2010, ora 13:41
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
criss08, arata foarte bine, super, te invidiez:)Sa le porti cu mandrie...si eu am 2 luni jumate de la operatie, dar nu arata nici pe departe atat de bine...
0
21-06-2010, ora 13:43
myx
Nu este medic/terapeut
myx
Capri, inca nu le fac dar eram curioasa cam cat costa, iar ecografia e recomandata dupa 30 de ani si ma gandesc poate ar fi bine sa o fac. Cat costa consultatia la dr grecu?
0
21-06-2010, ora 13:46
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Elena, anti se opresc cu minim 2 saptamani inainte de operatie.
0
21-06-2010, ora 13:47
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
elena1982, eu citisem undeva ca inainte cu doua saptamani sau o luna.Cel mai sigur intra pe site=ul unei clinici pe net si vezi acolo tot ce trebuie sa faci inainte de operatie.Analizele eu le=am facut la spital inainte cu o zi de internare, acum nu stiu in bucuresti, depinde de dr.Mie mi=a spus neaparat sa=mi fac o ecografie mamara, nu=ti face mamografie decat dupa 40 de ani parca.Nu stiu cum gandesc medicii, dar eu cred ca asta ar trebui facuta prima in cazul unei astfel de interventii...cu atat mai mult cu cat putine femei merg sa faca asta, doar atunci cand au probleme merg...specific noua:)Abia astept sa vad ce rezultate o sa ne arati, iti tinem pumnii.
0
21-06-2010, ora 13:51
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
criss80, cum de la asemenea dimensiune ti le=a pus submuscular?N=am prea vazut, de regula se pun asa cei micuti.Oricum, ti=am spus, arata super.Unde te=ai operat?
0
21-06-2010, ora 13:57
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Anca, nu conteaza dimensiunea implantelor atunci cand se alege locul unde vor fi plasate. Si ale mele sunt total submuscular si sunt maricele. Mai degraba conteaza dimensiunea glandei mamare, daca este suficient de dezvoltata incat sa acopere bine proteza, se opteaza pt plasarea subglandulara, daca nu, implantele se pun subpectoral.
0
21-06-2010, ora 13:58
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, pe mine nu m=a operat pana nu a vazut rezultatul ecografiei mamare.Se face ecografie mamara pana la 40, dupa 40 intra mamografia.Eu zic sa nu te joci cu sanatatea ta, multe fete au descoperit tot felul de ghestii neplacute, asa ca pe masa de operatie totul trebuie sa fie lamurit.Cred ca te=ai simti mai sigura daca ai face tot ce tine de tine.Eu am platit pt ecografie 90 de lei, dar sunt locuri in cj in care e si 130.In bucuresti habar n=am, eu una n=as ezita.Acum vezi ce zice si dr...
0
21-06-2010, ora 14:00
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
elena1982, ma bucur ca ai optat deja sa te opereze dr Ovidiu Grecu, si te asigur ca ai facut cea mai buna alegere si nu vei regreta nici un moment.Te-ai programat deja la consultatie?
Mult succes!

capri, multumesc...si la tine a fost ceva de lucru din cite se vede, dar a iesit suuuper.
Ideea de a pune poze before-after, mi se pare extraordinara si cred ca in felul acesta, cele interesate isi pot face o idee despre ce ar trebui sa se adstepte de la operatia de implant, regasindu-se poate, intr-unul din cazurile expuse de noi.
Toate cele bune tuturor!

click pe poza pt detalii;)
0
21-06-2010, ora 14:01
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, vezi nu sunt asa bine documentata, doar ce citeam de forum de la fete.Mersi oricum ca m=-ai lamurit.Arata foarte frumos si ai tai.Cat ai de la operatie? ca nu mai retin...
0
21-06-2010, ora 14:05
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
myx, consultatia la Dr.Grecu, la clinica Medsport, costa 100ron.
Succes!

click pe poza pt detalii;)
0
21-06-2010, ora 14:09
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Anca, merci! In februarie m-am operat, am 4 luni si ceva.
0
21-06-2010, ora 14:26
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
sweety este foarte evidenta schimbarea, si faptul ca implantul rotund te avantajeaza mai mult dar cred ca e mai relevant before - after:D
0
21-06-2010, ora 14:39
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
O am doar pe aia de pe forumul nostru dar am schimbat avatarul si nu o mai am nici in laptopul asta de la Buc, so... e buna si asta :)) Tot un fel de before/after e :P
0
21-06-2010, ora 14:49
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
da, fetelor, e foarte tare ca ati pus pozele before si after, eu nu am poze dinainte, sunt la dr si am sa le cer cand o sa=mi faca pozele de la 3 luni cand merg la control.Apoi daca o sa ma ajute cineva o sa le postez si eu ca voi, e cu adevarat de ajutor pt cele care se vor opera sau care nu sunt multumite si pot face o comparatie.
0
21-06-2010, ora 15:00
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, ti=as urma exemplul, dar chiar nu mai am bani.Si stau si ma gandesc zilnic ca poate daca merg la acelasi dr n=o sa fie schimbari in bine.Daca nici a doua oara nu se repara...chiar nu mai am alta solutie..poate peste cativa ani cand trece criza.Cat te=au costat operatiile?Macar informativ...
0
21-06-2010, ora 15:11
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Prima m-a costat 2400 euro, a doua 2500 (implantele+rinoplastie).
0
21-06-2010, ora 15:15
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
elena, eu stiam ca trebuie sa renunti la anticonceptionale inainte cu o luna.
0
21-06-2010, ora 15:15
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Nu cred ca sunt un exemplu de urmat, eu am avut piticii mei de m-am operat a doua oara, plus ca mai era si nasul de rezolvat, deci am avut pretext sa mi le schimb. Dar daca tu consideri ca nu arata ok si ca nu te poti obisnui cu ei asa cum ii ai acum, strange bani si mergi la un alt dr ca sa eviti un rezultat asemanator. N-am retinut, la ce dr te-ai op?
0
21-06-2010, ora 16:28
criss08
Nu este medic/terapeut
criss08
Anca2010, sa nu iti faci probleme. Forma sanului este definitiva abia dupa 6 luni-1 an de la operatie. Nici eu nu am avut incredere in ceea ce citisem pe forum despre schimbarile sanilor dupa operatie, dar iti pot spune ca ma surprind (sanii), placut, odata cu trecerea timpului. Deci, ai rabdare si fii optimista!
0
21-06-2010, ora 16:50
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Elena, eu am retinut la consultatie ca trebuie oprite cu 2 sapt inainte. Cel mai bine ar fi sa-l intrei pe dr.
Myx, si eu am 30 de ani, iar mie mi-a spus ca nu este necesara ecografia. Tu alegi, sau dr care te opereaza pana la urma.
Irinico, la mine a fost destul de lucru, pt ca nu erau doar mici. Erau departati, iar stangul era mai sus, putin mai mare si oasele putin mai in afara; pe cand dreptul, saracul... avea o baza de doar 8 cm. Deci pt a putea introduce un implant cu baza de 9.5, a trebuit sa croseteze ceva. A dezlipit muschiul de pe stern, pt a-i apropia, stangul l-a coborat, si a ales implantul cel mai potrivit.
Maine scoatem firele. Ma uimeste faptul ca nu se vede cusatura :) ci doar 2 fundite in capete. Doare la fire?
0
21-06-2010, ora 17:13
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
capri - si eu am avut capetele de scos, firele sunt resorbabile. Cicatricile in primele 4 saptamani sunt ca doua firicele, apoi pielea incepe sa se sudeze, si se inrosesc de regula, semn ca se vindeca. La maturitate ajung la 6-12 luni, cand se albesc. A mea cea stanga e alba de ceva timp, pe cand cea dreapta e mai roze. Sunt 2 interventii diferite, asa ca se vindeca separat. Mie nu mi se pareau prea departati sanii tai in poza before, doar ca erau mici. Cat despre coaste..uff si eu la fel..am un torace denivelat pe toate partile:)))
0
21-06-2010, ora 17:18
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
capri,..doua ciupituri;))...floare la ureche;)).la cit ai suferit tu.!!!...scoaterea firelor ti se va parea o gidilatura;))
0
21-06-2010, ora 17:36
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Doar capetele? Oaau. O sa vad maine si va povestesc. Mi-am vazut si eu operatiile ieri. Sunt fff subtiri si finutze. Sper sa nu se mai ingroase.
Stiu ca durerile operatiei nu se compara, dar nu mai vreau :)) Am suferit suficient pt anul asta.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 777879 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •