Implant silicon sani
sweety, eu sunt din cj, asa ca nu prea am legatura cu medicii din bucuresti:).Oricum asta e, treaba e facuta.Daca le=ar cobori putin s=ar aseza bine, sa vad ce zice la consultatie.Unul clar trebuie, ramane de vazut cu celalalt...O sa incerc odata aici si daca nu iese, in timp o sa adun bani, numai nu stiu in cat timp o sa reusesc sa adun iar atatia bani cu criza asta...vedem.
criss08, daca in primele 3 luni evolutia nu e cea dorita ma indoiesc ca in 6 se rezolva.E mai mult de explicat si acum nu pot, dar intru maine si o sa intelegi.Mutumesc pt incurajare oricum.
stai linistita capri ca nu doare, taie cu forfecuta nu smulge. pe mine m-a gadilat un pic..am avut fire si la buza si tot nu a durut :-)
sweety, de ce sa nu fi un exemplu?Aceeasi pitici poate ii am si eu.O data nu=mi place forma iar apoi cred ca sunt o idee mici.M=as vedea acum cu o marime ceva mai mare, mi=ar place chiar tare.M=am pacalit eu, nu credeam ca sunt asa mici dupa ce intra sub muschi...Ideea e ca n=am fost informata ca lumea, imi e ciuda ca am descoperit forumul abia dupa operatie, as fi procedat cu totul altfel...m=am grabit tare sa nu pierd banii si sansa de a fi mandra de mine, sa scap de complexul asta nasol.Oricum si daca peste 10 ani, dar tot nu ma las pana nu arat asa cum imi place:))))))
Fetelor va urmaresc demult dar nu am postat pana acum. Locuiesc in Italia, dar sunt romanca, motiv pentru care am ales sa vin sa ma operez in Romania. Operatia am facut-o la clinica Apolo, care nu este deloc, , o constructie modesta", cum o descrie dana.vl, ci o clinica ultramoderna si dotata cu tot ceea ce exista si aici, in Italia. Si vorbesc in cunostiinta de cauza, pentru ca am fost operata acolo si nu am fost doar la o simpla consultatie. Intradevar dupa operatie, seara am plecat acasa la sora mea, care locuieste in Bucuresti, dar asta pentru ca am fost foarte ok. Dupa operatie nu mi-a fost rau deloc. La 3 ore m-am dat jos din pat ajutata de asistenta, si ceva mai tarziu am si plecat. Am avut dureri suportabile, cam 2 zile dupa operatie. Am fost la control din doua in doua zile, doua saptamani, apoi m-am intors in Italia. Acum am aproape 4 saptamani de la operatie, si sunt foarte multumita de rezultat. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, ci pur si simplu am vrut sa-mi exprim parerea in urma unei experiente personale si nu doar pe baza unor simple presupuneri
anca2010 nu vad datele tale.cat timp a trecut, si-au revenit, au forma finala? cati cc ai? daca intri pe www.justbreastimplants.com ai sa vezi ca majoritatea au "boobie greed" dupa operatie, si multe sunt si la a 3-a..doar pt marire..si tot nu sunt happy. E ciudat cum ne dorim sani, sa fim normale apoi vrem mari daca tot ne-am operat :))))) te inteleg pe de o parte, am trecut si eu prin asta..dar incerc sa nu ma las complesita de acest sindrom al operatiilor estetice, ca parca vad ca uit sa mai traiesc lol
Nu uita ca riscurile cresc o data cu volumul protezelor.
Nu uita ca riscurile cresc o data cu volumul protezelor.
eu deja le-am oprit de acum anti sa fie cava mai sigur, dar totusi vroiam si sfatul vostru.
irinico deocamdata tin legatura cu domnul dr prin telefon.ramane sai trimit catava poze.si cand ajung in tara atunci.cam dupa data de 16 august.dar am o frica si niste emotii...dar oricum ale tale arata superb na-m cuvinte cat de mult imi plac.tu stii cumva daca analizele se fac la clinica la dansul acolo?
anca chiar nu am cuvinte cat de mult astept sa fac pasul asta.
irinico deocamdata tin legatura cu domnul dr prin telefon.ramane sai trimit catava poze.si cand ajung in tara atunci.cam dupa data de 16 august.dar am o frica si niste emotii...dar oricum ale tale arata superb na-m cuvinte cat de mult imi plac.tu stii cumva daca analizele se fac la clinica la dansul acolo?
anca chiar nu am cuvinte cat de mult astept sa fac pasul asta.
Elena, analizele le poti face la Medsport, unde opereaza si dr Grecu, costa 80 de lei (analize de sange+EKG).
Elena, in urma cu 3 ani jumate cind m-am operat eu, analizele se faceau la clinica dr-lui Grecu...-Medsport, insa din cite am inteles de la fetele operate mai recent, acum analizele (singe si EKG) se fac la clinica BIOS din str.Roma.undeva in zona Dorobanti si costa 100 ron.Oricum cind vei veni in tara, te va lamuri dr.Grecu cel mai bine unde si ce analize va trebui sa faci.
Mult succes!
Mult succes!
Irinico, tu cam la cat timp ti-ai reluat activitatea sportiva cu efort sustinut? Bine, tu oricum ai subglandular, dar m-ar interesa orientativ, ca deja imi lipseste sportul
capri, eu am inceput sa ma misc usor in sala si sa innot, dupa 2 saptamini, bicicleta stationara am facut chiar mai devreme...cam dupa 8 zile, pt ca nu solicitam deloc trenul superior, dar activitatea sportiva la potential maxim, am inceput-o dupa fix o luna.Este adevarat ca avind implante pozitionate subglandular, refacerea a fost mult mai usoara decit in cazul in care as fi avut sub muschi, dar eu cred ca odata disparute durerile, poti incepe sa faci sport fara stress.
Spor la treaba!:))
Spor la treaba!:))
criss08 intradevar rezultatul final se vede dupa 6 luni un an dar eu vreau sa spun ca nu s-a modificat nimic la sanii mei de la 2 luni sunt la fel si am 9 luni de la operatie si nu cred ca o sa se mai modifice ceva la ei pana la un an, eu as vrea dar nu cred...ai niste sani superbi, asa mi-as dori si eu sa fie daca nu acum macar dupa a 2 a intreventie...
Aly23, sincer imi pare rau pentru faptul ca nu esti multumita de forma sanilor. Am urmarit ceea ce ai postat si am observat ca de la inceput au fost ceva probleme (legate de coborarea implanturilor). Trebuie sa recunoastem ca operatia de marire de sani e si putin "loterie". Nimeni nu stie, nici macar doctorul, care va fi evolutia sanului (daca va cobori, daca se va forma capsula, etc.). E vorba de putin noroc si multa vointa de a ajunge la forma finala dorita, chiar daca asta implica inca o operatie. Nici mie, daca nu mi-ar fi iesit cum as fi vrut, cu siguranta as mai fi intervenit o data. Parerea mea e sa nu iti pierzi speranta, ca intr-o zi vor iesi asa cum vrei tu. Macar noi facem parte dintre cele care au avut curajul de a se supune unei astfel de operatii (chiar daca este destul de riscanta). Oricum se simte ca esti hotarata si nu te dai batuta. Multa bafta!
Buna fetelor. remember me? M-am intors cu info noi.
In primul rand p vreau sa-i uresc lui capri sa-i poarte sanatoasa- arata foarte faini :)
Eu am facut o luna de la operatie. M-am recuperat in proportie de 95 %. Dupa 3 saptamani am mers cu motorul si puteam alerga. Pot dormi pe burta, dar cu o foarte mica jena pe lateral. Sanii au inceput sa arate fain- incep sa se ridice- implantul fiind anatomic. De doua saptamani fac masaj si port banda elastica numai noaptea. Marek mi-a impus ca 3 luni sa nu port sutien. Considera ca implantul meu - 440- este destul de mare si sanii trebuie sa stea liberi o vreme pentru a se putea lasa si intinde muchiul pana sa ajunga in forma finala. pana acum doua saptamani ma panicasem un pic pentru ca nu imi placeau- acum incep sa-mi placa si sa arate din ce in ce mai bine. Isi intra greu in forma pentru ca nu aveam sani deloc si dureaza pana se aranjeaza. Conteaza foarte mult masajul pentru ca de 2 sapatamani, de cand mi-a dat liber la masaj, s-au mai aranjat.
Am pus o poza in avatar - sper sa fie concludenta- oricum o sa mai pun una cand s-or mai aranja cu inainte si dupa.
V-am pupat si
In primul rand p vreau sa-i uresc lui capri sa-i poarte sanatoasa- arata foarte faini :)
Eu am facut o luna de la operatie. M-am recuperat in proportie de 95 %. Dupa 3 saptamani am mers cu motorul si puteam alerga. Pot dormi pe burta, dar cu o foarte mica jena pe lateral. Sanii au inceput sa arate fain- incep sa se ridice- implantul fiind anatomic. De doua saptamani fac masaj si port banda elastica numai noaptea. Marek mi-a impus ca 3 luni sa nu port sutien. Considera ca implantul meu - 440- este destul de mare si sanii trebuie sa stea liberi o vreme pentru a se putea lasa si intinde muchiul pana sa ajunga in forma finala. pana acum doua saptamani ma panicasem un pic pentru ca nu imi placeau- acum incep sa-mi placa si sa arate din ce in ce mai bine. Isi intra greu in forma pentru ca nu aveam sani deloc si dureaza pana se aranjeaza. Conteaza foarte mult masajul pentru ca de 2 sapatamani, de cand mi-a dat liber la masaj, s-au mai aranjat.
Am pus o poza in avatar - sper sa fie concludenta- oricum o sa mai pun una cand s-or mai aranja cu inainte si dupa.
V-am pupat si
Se vad foarte frumos Oana.Felicitari! Sa-i porti sanatoasa!:)
Mama cat de mari par sanii vostri, eu nu am sa pun decat 325 cat mi-a recomandat Dr Totir si cand ii vad cat sunt de mari, sweety si oana1706, ma felicit ca am fost de acord sa-i pun mai mici.Eu sunt si mai mica de inaltime.
Arata f bine sanii vostri dar pt mine nu cred ca s-ar potrivi.
De joi seara sunt asa cum mi-am dorit intotdeauna adica am sa am si eu sani.
Arata f bine sanii vostri dar pt mine nu cred ca s-ar potrivi.
De joi seara sunt asa cum mi-am dorit intotdeauna adica am sa am si eu sani.
Buna fetelor, m-ati ajutat foarte mult in luarea deciziilor inainte de punerea silicoanelor. Eu sunt din Galati am fost la doctorul Dobos si nu sunt foarte sigura de modul cum acesta lucreaza. Eu am 1, 75, 60 kg, si 85cm la torace. mi-a recomandat maxim 350 ca altfel mi se vor lasa si vor arata urat in timp, dar dupa cum vad fetele pe site cu aceeasi marime in torace medicul le recomanda 400 500 cc, pentru a se vedea bine. Si eu mi as dori mai mari totusi, la marimea toracelui meu 350 mi se par mici. tin sa precizez ca marca silicoanelor este matrix, nu stiu daca e vreo diferenta intre 350cc marca matrix si 350 cc mentor de exemplu. M ati putea ajuta si pe mine cu un sfat? si in plus, ar fi posibil ca dupa 5 zile de la operatie sa pot da un examen la scoala?voi fi capabila din punct de vedere fizic si psihic dupa operatie sa fac acest lucru?sau ar fi recomandat dupa examen, sa fac si acest pas? multumesc, as fi recunoascatoare daca m ar ajuta si pe mine cineva cu cateva informatii.
Leon86 vezi ca si eu am avut problema asta, dr Totir mi-a zis ca la Matrix este in grame iar la Mentor in cmc asa ca 350 grame la Matrix inseamna peste 400la Mentor trebuie sa te uiti pe dimensiuni adica diametre si proiectie.
Bine ai venit!
Bine ai venit!
Eu as amana dupa examen, totusi este o operatie care am inteles eu ca doare, am sa-ti spun cu siguranta din propria experienta saptamana cealalta cand am sa am 5 zile de la operatie.
Leona, eu as zice sa o lasi pt dupa examen, n-ai sa poti invata cu dureri, mai ales ca 5 zile nu sunt suficiente ca sa fii in apele tale dupa op... Eu m-am operat prima data fix acum un an si am asteptat sa treaca toate examenele ca sa nu stau cu grija dupa aceea. Bafta!
Buna Oana !! Bine ai revenit. Chiar ma intrebam ce e cu tine. Sub maieu se vad foarte bine si ai tai, dar cred ca trebuie sa mai coboare. Asteptam poze before / after. Sa-i porti sanatoasa si fericita. Dupa cum ai citit, eu am doar 225 cc, ca mai mult nu au incaput.
Astazi am fost si eu la scos firele. Nu am simtit nimic. Desi mi-a fost mai greu la inceput, se pare ca acum operatia se vindeca foarte bine. Mie nu mi-a recomandat sa fac masaj si nici nu mai e nevoie sa port bustiera. De acum pot sa fac si eu baie, si sa dorm si pe o parte... daca pot :)). Sport peste o luna, de asemenea daca pot :)). In principiu mi-am cam recapatat toate functiile, ridic si mainile din ce in ce mai sus, imi prind parul si ma ridic din pat fara niciun fel de problema.
Astazi am fost si eu la scos firele. Nu am simtit nimic. Desi mi-a fost mai greu la inceput, se pare ca acum operatia se vindeca foarte bine. Mie nu mi-a recomandat sa fac masaj si nici nu mai e nevoie sa port bustiera. De acum pot sa fac si eu baie, si sa dorm si pe o parte... daca pot :)). Sport peste o luna, de asemenea daca pot :)). In principiu mi-am cam recapatat toate functiile, ridic si mainile din ce in ce mai sus, imi prind parul si ma ridic din pat fara niciun fel de problema.
Leona, sigur nu o sa poti sa dai ex dupa 5 zile, mai ales daca e de scris !! Eu dupa 5 zile nu puteam nici sa ma ridic singura din pat, abia reusisem sa merg la toaleta si sa ma sterg cu niste servetele umede pt igiena... Iar vineri, dupa aproape 2 sapt, am fost la serv, dar nu prea am putut sa folosesc mainile. Am avut si eu de completat cateva plicuri, si nu am putut.
sweety, spune-mi te rog, la tine primul implant cum a fost facut...subglandular sau tot submuscular ca si cel de-al doilea?Ie-ai schimbat doar pentru ca le-ai vrut mai mari?Multumesc.
Irinico, da, a fost si acela tot submusculat total. Le-am schimbat in primul rand pt ca le-am vrut mai mari, apoi ca aveau o forma cam aiurea fata de cum mi i-as fi dorit eu. Nu m-a avantajat forma anatomica, mi-a ramas mamelonul mult prea jos, nu era centrat.
multumesc foarte mult pentru sfaturi fetelor, imi sunt de mare ajutor in perioada asta. eu dau examenul de licenta, si desi nu este in scris este destul de important pentru mine. cat despre 350 g marca matrix, credeti ca sunt foarte mari..greu de suportat? cam care ar fi riscurile? am inteles ca se lasa mai mult...nu as vrea sa imi stea pana la buric in timp hehe..dar nici nu mi imaginez ca dupa 1 an 2 imi vor fi fermi ca sanii fetelor la 17 ani. Ce ma sfatuiti?
si cum ar fi de preferat total submuscular daca sunt mai mari? Medicul meu nu pune decat jumatate sub muschi...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 6silioane si virusul HIV
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 13Chisturi la san
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 1Marire sani si scolioza?
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Silicoane anatomice 270
- 0Implant mamar
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: