Implant silicon sani
Anca, acolo unde e mesajul de la Elena, apesi pe avatarul ei si iti va aparea profilul. Sub poza si descriere, apare spatiul pt mesaj. Si gata, poti scrie :)
Nyca, eu mor de frica de pe acum. Mai e asa putin pana pe 8... Si ma tot gandesc, cum o sa dorm noaptea, pt ca eu dorm pe o parte, foarte cracanata si intinsa in tot patul sau tinuta in brate de iubitul meu, foarte strans. Niciodata nu am dormit pe spate sau pe burta. O sa imi fie greu. Apoi am o obsesie cu curatenia: cine va face curatenie la 2 zile? Cine va aspira in camera mea cate 45 de minute, pt ca e singura cu mocheta si nu se aspira cu una cu doua? NIMENI! Cine va spala baie ca MINE? :)) etc etc etc
Am fel si fel de probleme...si chiar ma gandesc mereu la ele, ma chinuie incet, incet...
Am fel si fel de probleme...si chiar ma gandesc mereu la ele, ma chinuie incet, incet...
al 3 poz hahahah chiar ma bucur ca mai sunt fete in situatia mea eu am de pe acum ochii carpiti de somn sper sa ma pot odihni, eu pe 11 am prima consultatie..darrrrrrrr eu mai am o problema tre sa maschez totul inclusiv eventualele dureri pt ca nu creau ca parintii mei sa afle...nush cum o sa fac dar tre sa ma descurc...mult succes si tine_ma la curent
Iuliana, Karly felicitari pentru rezultate.Aratati super.Recuperare usoara in continuare.
Nyca, al3poz nu va mai ingrijorati, o sa treaca repede totul :)
Anca ai pm
Nyca, al3poz nu va mai ingrijorati, o sa treaca repede totul :)
Anca ai pm
Avand in vedere ca nu imi pun silicon, cred ca va fii mai usor ca la voi. Dar asa sunt eu de fel, foarte panicoasa. Imi e frica de orice: caini, avioane, condus cu viteza, criminali :)) Sunt foarte ciudatica si greu de suportat. Dar am mare noroc cu oamenii din viata mea, ca ma suporta asa si culmea, ma mai si iubesc enorm :))
buna fetelor! ma numesc Irina si va urmaresc de un an si jumatate si trebuie sa recunosc ca imi plce f. mult acest forum! aici am gasit multe sfaturi si pareri utile care m-au ajutat enorm !imi doresc de 5 ani sa fac aceasta operatie, dar mai intai mi-am dorit sa fac un bebe si apoi operatiapt. ca am gandit ca sanii se vor lasa.asa a si fost!baietelul meu are 3ani acum iar eu m-am ales cu sanii lasati. marele pas vreau sa il fac la inceputul lunii decembrie. am mari emotii mai ales ca vreau sa fac totul repede.eu nu locuiesc in tara de aceea ma grabesc sa fac acesta operatie sa ma pun pe picioare repede!
felicitari tuturor fetelor pt ca ati avut curaj sa faceti acesta operatie! sunteti superbe toate!Deea, Karly, Vladulescu sunt superbi sanii vostri!
Buna Irina, bine ai venit pe forum! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! Pentru orice problema te ajutam cu mare drag:)
Buna seara. Fetelor, am mare nevoie de un sfat de la una dintre voi care a trecut prin ce voi trece si eu. Urmează pe 11 oct sa mă operez la dr Totir. Îmi va face reductie, ridicare si implant de 310 cc. Cum credeti ca va fi? A trecut vreuna dintre voi prin astfel de operaţie? Este complicata? Eu încă nu ştiu ce înseamnă aceasta mărime? Am 2 copii. Nu intentionez sa mai am vreunul. Va multumesc. Astept cu mult interes un răspuns.
Oho Sonia...super ! boobies fac multe pt noi, asa-i?
Pai d c nu reusesti sa postezi poze acolo? tte invatz eu: te duci pe Photobucket.com...iti faci un cont ( k sa nu-ti stearga pozele incarcate dupa cateva ore)...e f usor, ai nev doar de e mail si parola...apoi dai Upload..si alegi din computer..incarci pozele...apoi dai click p o poza dupa c ai incarcat-o si alegi codul de la IMG- ii dai copy...apoi ii dai Paste in postare! si voila! apare poza in postare.
Daca ti se pare complicat ce zic eu aici...vezi ca ai p forum pe operatiiestetice.net explicatia cu IMAGINI: dai la augmentare mamara - cum se adauga imagini pe forum
SI GATA! acolo gasesti tot c iti trebuie! te asateptam :*:*::*.Pupici.
p.s:ACUM am uploadat poze cu before/after sanii mei :))).Pup
Pai d c nu reusesti sa postezi poze acolo? tte invatz eu: te duci pe Photobucket.com...iti faci un cont ( k sa nu-ti stearga pozele incarcate dupa cateva ore)...e f usor, ai nev doar de e mail si parola...apoi dai Upload..si alegi din computer..incarci pozele...apoi dai click p o poza dupa c ai incarcat-o si alegi codul de la IMG- ii dai copy...apoi ii dai Paste in postare! si voila! apare poza in postare.
Daca ti se pare complicat ce zic eu aici...vezi ca ai p forum pe operatiiestetice.net explicatia cu IMAGINI: dai la augmentare mamara - cum se adauga imagini pe forum
SI GATA! acolo gasesti tot c iti trebuie! te asateptam :*:*::*.Pupici.
p.s:ACUM am uploadat poze cu before/after sanii mei :))).Pup
Sonia, e foarte important sa ai albumul privat; altfel iti va sterge pozele.
Ai o optiune acolo, la album, sa il modifici din public in privat.
Ai o optiune acolo, la album, sa il modifici din public in privat.
buna Irina, esti binevenita printre noi. Eu zic ca in maxim o saptamana de la operatie esti ca noua, eu personal m-am simtit f bine din a 4-a zi. Aveam dureri doar cand ma ridicam din pat. Eu dupa aceasta operatie ma simt muuult mai sexy si am mai multa incredere in mine. Deci dupa parerea mea merita tot efortul atat financiar cat si fizic (ma refer la dureri).
carmencita25, am o prietena care si-a facut ridicare si implant, rezultatul este foarte frumos, si recuperarea a fost rapida, o sa iti ramana ceva timp un roz mai aprins in zona mamelonului, insa in decurs de 1 an devin aproape invizibile inciziile! durerile in cazul ei au fost aproape de 0! multa bafta
salut gasca frumoasa :*
am implinit 1 sapt si 2 zile de la operatie, azi mi-a scos firele. ma simt ok, cu mici dureri suportabile, in tot acest timp am luat un singur ketonal.
cicatricile arata mai mult decat super, iar rezultatul ma fascineaza pe zi ce trece...sunt mega happy!
carmencita, cum iti face taietura? in ancora, lolipop sau doar in jurul areolei?
am implinit 1 sapt si 2 zile de la operatie, azi mi-a scos firele. ma simt ok, cu mici dureri suportabile, in tot acest timp am luat un singur ketonal.
cicatricile arata mai mult decat super, iar rezultatul ma fascineaza pe zi ce trece...sunt mega happy!
carmencita, cum iti face taietura? in ancora, lolipop sau doar in jurul areolei?
Me-myself felicitari! Poate pui si o poza ceva..?:). Ma bucur k n ai avut dureri mari. Eu am avut dureri fff mari, dar a meritat 100%. as repeta ORICAND experientza!.
Te pup
Te pup
me-myself, te referi la operatia de ridicare? Taietura se face in jurul areolei si ancora, adica in toate 3 locurile. Practic iti "dezveleste" sanul.
am pus poze pe celalalt forum...
al3poz, nu tot timpul e necesara aceea taietura in 3...eu am in jurul areolei si in jos, adica lollipop :)
al3poz, nu tot timpul e necesara aceea taietura in 3...eu am in jurul areolei si in jos, adica lollipop :)
Mie mi-a zis ca imi taie si sub, dar foarte putin. La cine te-ai operat tu? Si ridicare si implant?
Probabil ancora dar a zis ca se hot pe moment
mi_am facut curaj.._(pt ca iti trebuie curaj sa te fotografiezi dezbracata cu asemenea sani)si am pus o poza cum arat acum...as vrea si eu o parere de la fetele deja operate ce marime mi_ar trebui ca idee...eu nu as vrea nici MAR Inici ce am acum.am 1.63m...si vreo 52 kg.mersiiiiiiiiiii
Nyca, din greseala ti-am trimis pm...
Am vrut sa iti dau raspuns la intrebarea ta insa cu ochii la poza, nu mi-am dat seama si am trimis private message in loc sa scriu pe forum :)
Am vrut sa iti dau raspuns la intrebarea ta insa cu ochii la poza, nu mi-am dat seama si am trimis private message in loc sa scriu pe forum :)
nu_i problema cleo...ahahhahaha nu_i nici o asimetrie doar ca sunt un pic TURTITIca aveam sutien..binenteles un super sutien ahahahahah.sunt dreapta din natura...merci mult ..deci fetelor stiu ca e penibila poza dar asa arat...oribil
Rog moderatorul acestui forum sa tina cont ca acum 2 min am apasat din greseala pe butonul de raportare ca spam. A fost pur si simplu o greseala. Eu am scos azi firele si in sfarsit am facut un dus. Sanii sunt superbi in continuare. Voi reveni cu noi poze fara bandaje
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 1implant mamar - recomandari
- 4Implant mamar la 18 ani
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 63Micsorare de sani
- 2traumatism san
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 1Interpretare ecografie san
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 1Simptome false?
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: