Implant silicon sani
Felicitari doctorului Vladescu elena !!!! Super ti-au iesit sanii !!! Sa-i stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei ! Imi plac f.f.f.mult. Nici nu se compara cu ce ai avut ! Acum sunt frumosi, simetrici si mari :)
Te puuup si sper sa ne vedem :)
Te puuup si sper sa ne vedem :)
Karly imi plac saniii tai. Ce marime ti-ai pus si ce forma?
Nyca nu mai fii asa complexata, ai doar sani mici, nu e penibila poza, nu mai vorbii prostii. Va spun eu fetelor k mai bine cu sani mici si fermi, decat mari si lasati.
Karina, de ce zici ca ai sani mici? Am citit la profil. Mie imi par marisori.
My_myself multumesc pt pm, dar nu iti pot trimite, ai profilul restrictionat.
Karina, de ce zici ca ai sani mici? Am citit la profil. Mie imi par marisori.
My_myself multumesc pt pm, dar nu iti pot trimite, ai profilul restrictionat.
Fetele, la cat timp dupa operatie ati putut sa va plimbati? Adica, are ceva daca ies sa ma plimb, daca merg mult pe jos?
deea mersi frumos!karly si tie mersi pt incurajari!sunteti tare dragute!sper ca aceata operatie sa imi dea si mie mai multa incredere in mine si sa ma faca sa ma simt bine in pielea mea!vreu si eu sa ma simt Sexy!stiu ca suna ciudat!eu acum am sanii mici, 1.64 inaltime si 47 kg.mi-as dori sa imi pun max.cat se poate.
Va multumesc f mult celor care mi ATI răspuns. Deşi am vb destul de mult cu medicul care mă va opera, Totir, sunt totuşi extrem de stresata. Ecografia si ecgul mi au ieşit bine, iar luni 1 oct mă duc sa fac si hemoleucograma si restul la sânge. Sper sa iasă bine. Oricum ca si mărime nu sunt lamurita cum vor arata, dar nu mai am asa de mult pana pe 11 cand voi vedea. Credeti ca îmi fac analizele prea repede sau nu are legătura ? Va pup si încă o data mersi:*
Karinakaia am 370 cc anatomice natrelle allergan, moderate height - extrafull projection (proiectie 6 cm)
Carmencita, eu am operatia pe 8 oct si mi-am facut analizele lunea trecuta. Mi-a zis dl dl ca trebuie cam cu 2 sapt inainte. Rezultatele mi-au iesit marti, mai putin la ionograma, care nici pana acum nu au venit. Asa ca fa-le luni, nu e deloc devreme. Ce alte analize mai ai? Le stii numele?
Da le ştiu! Ionograma nu am:) nu ştiu nici ce înseamnă. Mie mi a dat hemoleucograma, uree, glicemie, timp de coagulare si eco san si ekg! Atât. Nu urina, nimic altceva. Au mai rămas 11 zile. Si emotiile cresc. Deşi pe cei 2 copii i am născut prin cezariana. Si ştiu cât de cât ce înseamnă:) dar nu am făcut niciodată anestezie generală. Sper sa îmi placa rezultatul. Eu am sânii fff lăsaţi, si am si vergeturi. Deşi dacă ii ridic in sutien nu se mai vad. De asta vreau sa ii umplu mai repede. Sa nu se crape de tot!:)))) are cineva anatomic 310 cc? Sa îmi dau seama de cum arata? Tu la cine te operez?
Irina e perfect normal sa iti doresti sa te simti bine in pielea ta, nu suna deloc ciudat :)
Ti-am dat si PM. Te pup
Ti-am dat si PM. Te pup
Am uitat sa va întreb. Dacă fumez e vreo probl? Ca nu mă pot lasa nicicum:( am fost la analize. Voi ATI făcut si altceva pe lângă mm
Buna Carmencita25, inceaca sa nu fumezi macar in ziua operatiei.
CristinaCri iti dai seama ca este kim kardashian. insa imi doresc sani ca a i ei, voluminosi.
M-am uitat la Marek, ce parere aveti de el ca doctor?
M-am uitat la Marek, ce parere aveti de el ca doctor?
Maria Toader, daca ai mai citi pe forum, despre Marek nu ai sa auzi de la fete lucruri prea bune. In afara faptului ca este si cam scump si cam necioplit ca om, nu stiu ce ai mai putea auzi. Mai orienteaza-te si catre alti doctori, parerea mea.
carmencita, eu ma operez la dl Antohi pe 8 oct, dar imi fac numai ridicare, fara implant. Eu, spre deosebire de tine, nu am niciun copil si tot am sanii foarte lasati. A devenit un mare complex. In sutien se vad f frumos, dar mi-as dorii sa port si eu rochii/bluzite cu spatele gol, sau mai decoltate, unde sutienul nu are ce cauta. Asa ca mi-am luat inima in dinti, ca de 3 ani imi doresc sa fac si mereu imi gaseam scuze sa mai treaca un an... Si daca acum nu ma simt bine in pielea mea, atunci cand?
Eu sunt fumatoare, fumez de la 15 ani, din pacate. Si fumez cam un pachet pe zii, dar de cateva zile, nu am depasit 6-7 pe zii. Sa ma las nu pot, dar am incercat sa le raresc. Incearca si tu. Oricum, ziceau fetele ca nu e bine nici sa te lasi din scurt, ca poti tusii si nu face bine la operatie.
Eu sunt fumatoare, fumez de la 15 ani, din pacate. Si fumez cam un pachet pe zii, dar de cateva zile, nu am depasit 6-7 pe zii. Sa ma las nu pot, dar am incercat sa le raresc. Incearca si tu. Oricum, ziceau fetele ca nu e bine nici sa te lasi din scurt, ca poti tusii si nu face bine la operatie.
Draga Maria Toader, sa stii ca are dreptate Justty, mai citeste si tu pe acest forum si vei afla ca sunt doctori mult mai buni decat Marek. intrebi de el pentru ca l-ai vazut la televizor? Nu ai vazut ce silicoane ia pus Margheritei?
Eu m-am operat la Dr. Grecu si sunt foarte multumita, mai sunt doctori buni, totir, nae, antohi...etc. Uita-te la profilul fiecarei fete si vei afla de cine este operata.
Succes!
Eu m-am operat la Dr. Grecu si sunt foarte multumita, mai sunt doctori buni, totir, nae, antohi...etc. Uita-te la profilul fiecarei fete si vei afla de cine este operata.
Succes!
Al 3: mie îmi e greu fara fumat, dar o sa încerc. Ce zice doctorul tau? Cum vor fi după? La mine nu merge decât plus implant ca sunt terminati. Nici măcar nu pot sa îmi fac o fotografie. Nici nu vreau sa ii vad. E grea operatia, ASA e? Cât ţi au spus ca durează? Eu nu am vb despre asta deloc si as fi curioasa. Ştii, cateodata mă gândesc ca dacă nu as mai sti atât de multe, m as duce mult mai relaxata la operaţie. Îţi urez mult succes si doamne ajuta sa fim toate bine.
In primul rand, vreau sa stii ca sunt foarte speriata, dar chiar cred in ce iti spun. Sunt sigura ca o sa fie bine.
Mi-a zis dr. ca dureaza cam 5-6 ore, ca nu e practic operatia in sine grea si de lunga durata, cat e asezarea sanului, astfel incat sa iasa cat mai bine. In astea 5-6 ore mai intra si desenatul sanilor, care dureaza cam 45 min. Probabil si la tine va dura cam la fel, ca introducerea implantului nu dureaza f mult. Operatia de ridicare de sani se zice ca nu doare, doare la limite normale...ca na, e operatie, taietura. Dar implanturile dor...deci sa te astepti la dureri, dar oricat de mari ar fii, sa te gandesti numai la rezultatul final.
Ai facut cezariana, ca altfel ti-as fii dat exemplul nasterii: oricat de tare te doare, cand te gandesti ca in cateva minute o sa ai bebelul in brate, chiar nu mai conteaza.
Nici nu o sa ai timp sa realizezi cat dureaza. Eu am facut anestezie generala la apendicita si vreau sa spun ca mi-a placut maxim senzatia, parca pluteam. A durat cateva secunde, maxim 5, ca apoi nu mai stiu nimic :)) decat ca m-am trezit si eram foarte bine. Au venit a doua zii sa imi faca injectie si eu nefacand nicio injectie pana atunci, am fugit acasa :)) Atat de bine ma simteam. Cicatricea abia mi se vede.
Asa, asta alta problema: cicatricile! Or sa fie...dar pe mine nu ma deranjeaza deloc, pudica am fost o viata, chiar si cand aveam sani superbi. Asa ca in afara de mine si iubitul meu, nu o sa le vada nimeni :))
Sa stii ca asta cu fumatul e cu dus si intors. Asa credeam si eu, ca nu le pot rarii deloc. Dar in august am renovat apt si pt ca fumam foarte mult si de 10 ani era nerenovat, am scos foarte greu galbeneala din pereti. Si am decis sa fumez pe balcon. Si de atunci fumez mai putin, pt ca imi e lene sa ies mereu...asa in living, pe canapea, intrau una dupa alta.
Orice intrebare sau nazbatie iti trece prin cap, aici suntem. :)
Mi-a zis dr. ca dureaza cam 5-6 ore, ca nu e practic operatia in sine grea si de lunga durata, cat e asezarea sanului, astfel incat sa iasa cat mai bine. In astea 5-6 ore mai intra si desenatul sanilor, care dureaza cam 45 min. Probabil si la tine va dura cam la fel, ca introducerea implantului nu dureaza f mult. Operatia de ridicare de sani se zice ca nu doare, doare la limite normale...ca na, e operatie, taietura. Dar implanturile dor...deci sa te astepti la dureri, dar oricat de mari ar fii, sa te gandesti numai la rezultatul final.
Ai facut cezariana, ca altfel ti-as fii dat exemplul nasterii: oricat de tare te doare, cand te gandesti ca in cateva minute o sa ai bebelul in brate, chiar nu mai conteaza.
Nici nu o sa ai timp sa realizezi cat dureaza. Eu am facut anestezie generala la apendicita si vreau sa spun ca mi-a placut maxim senzatia, parca pluteam. A durat cateva secunde, maxim 5, ca apoi nu mai stiu nimic :)) decat ca m-am trezit si eram foarte bine. Au venit a doua zii sa imi faca injectie si eu nefacand nicio injectie pana atunci, am fugit acasa :)) Atat de bine ma simteam. Cicatricea abia mi se vede.
Asa, asta alta problema: cicatricile! Or sa fie...dar pe mine nu ma deranjeaza deloc, pudica am fost o viata, chiar si cand aveam sani superbi. Asa ca in afara de mine si iubitul meu, nu o sa le vada nimeni :))
Sa stii ca asta cu fumatul e cu dus si intors. Asa credeam si eu, ca nu le pot rarii deloc. Dar in august am renovat apt si pt ca fumam foarte mult si de 10 ani era nerenovat, am scos foarte greu galbeneala din pereti. Si am decis sa fumez pe balcon. Si de atunci fumez mai putin, pt ca imi e lene sa ies mereu...asa in living, pe canapea, intrau una dupa alta.
Orice intrebare sau nazbatie iti trece prin cap, aici suntem. :)
Vai îţi multumesc din tot sufletul. Ai rapid din tp tau sa îmi scrii ASA de mult. Si nu ştiu, pe mine mă inspaimanta si riscurile, dar si faptul ca o operaţie durează 5 ore:( tu de ce nu pui si implant? Deja ai sânii mari, asa i? Zi mi un pic dacă analizele ce le am scris mai SUs sunt suficiente? Adică eco san, ecg, uree, coagulare, glicemie, hemoleucograma. Eu am avut 98 kg însărcinată, acum am ajuns la 65, încă sunt grasuta, dar vreau sa ii umplu ca se lasa si prea tare se crapa pielea. Îţi urez mult succes. Deci tu eşti lunea viitoare. Si eu joi. Tu ai copiii?
Nu imi multumii, nu ai de ce :) E datoria noastra sa ne "ajutam" reciproc.
Eu am facut asa: EKG, eco mamara, hemoleucograma, glicemie, bilirubina, transaminaze, coagulograma, uree, creatinina si ionograma.
Nu vreau implant, pt. ca am sani mari, port 85b sau c la sutien, e de ajuns pt mine. Si nici copii nu am. Au ajuns asa ca am stat multi ani fara sutien (am sani marisori din clasa a 4a), apoi de 3 ani am slabit si m-am ingrasat mereu...am avut 53, am ajuns la 65, apoi 60, apoi 71 si acum 57. Iti dai seama in ce hal arata. Bine...nu sunt foarte rau, dar sunt...si pe mine ma deprima :(
Nu stiu cat de grasuta esti la 65, eu am avut 71 maxim si eram plinuta, dar nu grasa. Am 1.73 inaltime. Oricum, sa ai grija apoi cat slabesti, sa nu slabesti f mult si repede. :)
Acum plec, dar daca mai ai ceva, iti raspund mai tarziu, cand revin. Pupici!
Eu am facut asa: EKG, eco mamara, hemoleucograma, glicemie, bilirubina, transaminaze, coagulograma, uree, creatinina si ionograma.
Nu vreau implant, pt. ca am sani mari, port 85b sau c la sutien, e de ajuns pt mine. Si nici copii nu am. Au ajuns asa ca am stat multi ani fara sutien (am sani marisori din clasa a 4a), apoi de 3 ani am slabit si m-am ingrasat mereu...am avut 53, am ajuns la 65, apoi 60, apoi 71 si acum 57. Iti dai seama in ce hal arata. Bine...nu sunt foarte rau, dar sunt...si pe mine ma deprima :(
Nu stiu cat de grasuta esti la 65, eu am avut 71 maxim si eram plinuta, dar nu grasa. Am 1.73 inaltime. Oricum, sa ai grija apoi cat slabesti, sa nu slabesti f mult si repede. :)
Acum plec, dar daca mai ai ceva, iti raspund mai tarziu, cand revin. Pupici!
Deci crezi ca te mai poţi juca după cu 5 kg? Adică mai poţi sa slabesti, încet!? Ar fi super. Te întrebăm pt ca nu vei mai putea alapta după astfel de taietura. O sa fie bn. Cand mă voi trezi cu sâni voi fi fericita
Buna seara fetelor !!!!
Draga Carmencita 25, daca citesti un pic mai sus, poate nu ai mai avea atatea nelamuriri..just saying
operatie exact ca a ta am avut eu, acum 3 sapt, si ghici ce ? M-a operat chiar dl Dr.Totir !!!!!
Eu am incecat sa scriu cat mai multe detalii ca sa pot ajuta pe cele in situatia mea !
Mi-a explicat ca operatia o sa fie facuta in forma de ancora, insa la momentul propriuzis, a hotarat sa o faca in lollipop pt ca asa a fost mai bine pt mine ! Cicatricile sunt mari, insa or sa se atenueze ! Rezultatul este mai mult decat multumitor, doctorul deosebit, durerile groaznice in primele 3 zile !!!! toate astea insa pot varia de la persoana la persoana...op mea a durat 5 ore, insa nu este o regula !
Am intrebat deja doctorul si dupa operatie se recomanda slabitul lent, adica 1kg pe luna maxim.
Sansele de alaptat dupa aceasta operatie sunt minime !
Si apropo AL3 POZ si pt mine a fost un mare complex, insa acum ma simt atat de relaxata si fericita cu noua forma !!!! si mai ales iubesc faptul ca pot purta un top fara sutien !!!!
Va doresc succes si sanatate la toate !!!!!
Draga Carmencita 25, daca citesti un pic mai sus, poate nu ai mai avea atatea nelamuriri..just saying
operatie exact ca a ta am avut eu, acum 3 sapt, si ghici ce ? M-a operat chiar dl Dr.Totir !!!!!
Eu am incecat sa scriu cat mai multe detalii ca sa pot ajuta pe cele in situatia mea !
Mi-a explicat ca operatia o sa fie facuta in forma de ancora, insa la momentul propriuzis, a hotarat sa o faca in lollipop pt ca asa a fost mai bine pt mine ! Cicatricile sunt mari, insa or sa se atenueze ! Rezultatul este mai mult decat multumitor, doctorul deosebit, durerile groaznice in primele 3 zile !!!! toate astea insa pot varia de la persoana la persoana...op mea a durat 5 ore, insa nu este o regula !
Am intrebat deja doctorul si dupa operatie se recomanda slabitul lent, adica 1kg pe luna maxim.
Sansele de alaptat dupa aceasta operatie sunt minime !
Si apropo AL3 POZ si pt mine a fost un mare complex, insa acum ma simt atat de relaxata si fericita cu noua forma !!!! si mai ales iubesc faptul ca pot purta un top fara sutien !!!!
Va doresc succes si sanatate la toate !!!!!
Lory sanii mei arata aproape ca ai tai, nu sunt atat de lasati. Dar de ce ti-ai bagat implat? A fost dorinta ta, sau ti-a recomandat dr.?
Lorry, sânii tai sunt piesa:))) doamne ajuta sa îmi iasă la fel măcar:) cel Putin la fel:) te rog sa nu te superi ca nu am timp sa citesc prea mult, am apucat doar f Putin. Am 2 copii:) si ştii ce Putin timp mai am eu la dispoziţie. Spune nu acum, dacă nu te deranjează, cum a fost la clinica. Si dacă ai avut nevoie de ceva de acasă. Suplimentar, eu ştiu apa sau mâncare. Eu mă duc singura. Crezi ca pot trage o geanta după mine la ieşirea din clinica? La mine sunt mai lăsaţi Putin, si cu siguranţă, distanţă mai mare între ei. Mersi mult.
Buna !
Draga Al3poz eu m-am documentat f mult inainte de op !!!! asta inseamna ca am citit 6 luni forumuri si din Rom si din State, ca sa aleg cea mai buna varianta pt mine ! Aici am fost la 3 doct la consult si pt rezultatul cerut de mine, adica sani la fel de mari ca inainte ( 75-80 D), fermi si ridicati, singura varianta ( in recomandarile tuturor medicilor ), era sa scoata cat mai mult din sanul meu lasat, sa taie surplusul f mare si ca sa ajungem la aceeasi marime ( altfel se micsorau si ei destul ) a trebuit sa inlocuiasca cu implante.
M-am gandit si eu la varianta fara, insa dupa ce am judecat mai bine, am realizat ca nu vreau sa ma duc peste 6 luni sa imi pun si implant ca sa am sanii mai mari !!!!! dar ma scuzati ca ma repet astea au fost dorintele mele si cazul meu !
Carmencita, clinica este ok, ai toate conditiile acolo, nu ai nevoie de mancare, nu ai nevoie de apa, iti dau ei !!! iti recomand niste pantaloni comozi cu care sa stai dupa operatie si un top f lejer sau deschis in fata ! In rest nu ai nevoie de nimic !!!!!
Acum referitor la intrebarea daca poti pleca singura acasa.????????????????
Nici nu stiu ce sa iti spun, la mine a fost nasol...desi tipa operata cu mine in aceeasi zi, a plecat acasa la 7 dimineata si mergea singura la baie la 2 ore dupa operatie, eu in prima zi am facut numai la plosca, si nu m-am putut misca de durere !!!!De aceea m-au tinut pana a 2a zi seara, si aproape ca am vrut sa stau si noaptea acolo contra cost !!!!Cat despre plecat singura ( presupun cu taxiul ) iti dorec succes, insa mie mi-ar fi fost imposibil !!!! Abia am putut sa merg tinuta de mama mea :(((((
Deci imi pare rau dar nu stiu e sa iti recomand !!!!?????
Bafta multa !
Draga Al3poz eu m-am documentat f mult inainte de op !!!! asta inseamna ca am citit 6 luni forumuri si din Rom si din State, ca sa aleg cea mai buna varianta pt mine ! Aici am fost la 3 doct la consult si pt rezultatul cerut de mine, adica sani la fel de mari ca inainte ( 75-80 D), fermi si ridicati, singura varianta ( in recomandarile tuturor medicilor ), era sa scoata cat mai mult din sanul meu lasat, sa taie surplusul f mare si ca sa ajungem la aceeasi marime ( altfel se micsorau si ei destul ) a trebuit sa inlocuiasca cu implante.
M-am gandit si eu la varianta fara, insa dupa ce am judecat mai bine, am realizat ca nu vreau sa ma duc peste 6 luni sa imi pun si implant ca sa am sanii mai mari !!!!! dar ma scuzati ca ma repet astea au fost dorintele mele si cazul meu !
Carmencita, clinica este ok, ai toate conditiile acolo, nu ai nevoie de mancare, nu ai nevoie de apa, iti dau ei !!! iti recomand niste pantaloni comozi cu care sa stai dupa operatie si un top f lejer sau deschis in fata ! In rest nu ai nevoie de nimic !!!!!
Acum referitor la intrebarea daca poti pleca singura acasa.????????????????
Nici nu stiu ce sa iti spun, la mine a fost nasol...desi tipa operata cu mine in aceeasi zi, a plecat acasa la 7 dimineata si mergea singura la baie la 2 ore dupa operatie, eu in prima zi am facut numai la plosca, si nu m-am putut misca de durere !!!!De aceea m-au tinut pana a 2a zi seara, si aproape ca am vrut sa stau si noaptea acolo contra cost !!!!Cat despre plecat singura ( presupun cu taxiul ) iti dorec succes, insa mie mi-ar fi fost imposibil !!!! Abia am putut sa merg tinuta de mama mea :(((((
Deci imi pare rau dar nu stiu e sa iti recomand !!!!?????
Bafta multa !
Draga mea, eu mă duc singura din Galati sunt. Acolo am o verisoara care ar putea sta Putin cu mine, insa are si ea 2 copii si nu vreau sa o chinui. Îmi e teama de cele 5 ore. Îmi doresc sâni frumosi! Ai tai sunt mari într adevăr si arata f bine. Mie îmi va pune 310 cc. Cum arata?! Nu îmi pot face o părere. Te as mai ruga tare mult sa îmi spui cand au fost următoarele vizite la medic după externare. Mă gândesc aici la fire, la schimbarea pansamentelor... Eu mă gândeam sa mai raman o noapte si o zi in buc. In plus fata de cea internata:) nu ştiu cum voi face. Zi mi te rog, te ai trezit îndată ce au terminat operatia? Cât te a costat pe tine?Mie mi a zis 3700 euro. Îţi multumesc pentru răspunsuri.
Fetelor, raspunde-ti-mi si mie va rog frumos: daca am sanii lasati, trebuie neaparat implant cu lifting? sau pot sa pun un implant mai mare si se estompeaza?
maria toader, asta doar medicul tau iti va putea spune.Banuiesc ca iti e teama de o operatie de lifting+implant si iti doresti sa auzi ca se poate ceva mai simplu, adica ori... ori. Iti repet numai un cadru medical adecvat iti va putea raspunde la intrebare, pe baza unor masuratori si a unui consult amanuntit
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 9Noduli la sani
- 13Sani mici
- 14implant mamar cu silicon - avantaje si dezavantaje
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 27implant silicon sani
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 13Chisturi la san
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 11Implant cu silicon
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 0Implant mamar salin
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: