Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 898899900 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
14-10-2012, ora 14:37
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Pai si iti ajunge un tub? Ca banuiesc ca ai de 10ml. Mie mi-a zis ca mi-ar trebuii 50 ml si ca ma costa 650lei. Eu nu am plasturi, am bandaje si cred ca mi le da jos sapt ce vine. Adica nu stiu, se dau jos atunci cand ti se scot firele? Oricum, ma duc maine sa-mi schimbe bandajele iar si o sa vad atunci.
Oare cat era la clinica cel de 50 ml? Mi se pare cam mult 650 ron..offf :)
0
14-10-2012, ora 15:05
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
pai imi ajunge pt ca se pune fff putin - scrie pe el pt cate aplicari iti ajunge - acum nu am crema la mine ca e acasa dar ma uit si iti spun exact. la prima operatie nu am folosit crema deloc si cicatricile s-au vindecat fff frumos, asa ca depinde si de pielea ta, de puterea de vindecare si cicatrizare. mie mi-a pus doar plasturi dupa operatie nu am avut bandaje desi am si eu taietura in lollipop, deci am cicatrici...
si mie mi se pare f mult 650 ron, sincer.
0
14-10-2012, ora 15:33
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Nu stiu deloc ce sa fac...3 mi-a recomandat: stratamed, dermatix si cimeosil. Toate cam la acelasi pret.
Tu de ce esti la a doua operatie? Prima a fost la fel, tot lifting si implant?
0
14-10-2012, ora 15:59
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
prima operatie a fost lifting dar facut doar periareolar si implantul...acum am facut liftingul ca lumea :)))
0
14-10-2012, ora 16:28
lorypiessa
Nu este medic/terapeut
lorypiessa
Paula sa nu mergi cu transportul in comun te rog !!!!!! este imposibil crede-ma ! eu am mers cu tatal meu cu masina si ma deranja orice denivelare in strada :(
Al3poz si eu am aceesi bustiera de la trimph ca si Rozetka...e f buna, eu o port de la o saptamana de la operatie, mi-am luat si a;lba si neagra, pt ca dupa un timp cand o sa incepi sa porti sutien norma, bustierele de la Triumph sunt recomandate atunci cand faci sport ! Magazinul Unirii este cel mai " aprovizionat " !!!!!!
P.S poti dormi pe o parte de cand te simti tu confortabil sa o faci ! asa mi-a spus mie Dr. Totir !!
Va pup
0
14-10-2012, ora 18:32
Paula10
Nu este medic/terapeut
Paula10
Multumesc lorypiessa! Am citit ce mi-ati transmis si am inteles ca trebuie sa folosesc autoturism personal. Cum eu nu dispun de el acum, nu-mi ramane decat sa folosesc taxiul. Am sa platesc probabil dublu (pt ca am sa-i spun sa mearga foarte incet) dar nu am de ales.
Eu mai am putin, 2 zile. Incerc sa nu ma gandesc. Atunci cand o fac ma apuca tremuratul.
De nervi manac tot timpul.
Eu am citit tot forumul si tot am o gramada de intrebari. Insa imi este frica sa le mai pun.
Numai bine la toata lumea!
0
14-10-2012, ora 19:35
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Paula pune toate intrebarile care le ai. Nu te sfii. Eram tot panicata ca tine, ma durea in piept de atata frica si simteam ca imi creste tensiunea si crede-ma ca o data ajunsa la spital (am ajuns la 6:50 si am intrat in sala la 8:20), nu am stiut cum a trecut timpul. Imi disparuse orice teama. Si chiar nu ai de ce sa fii asa, crede-ma ca nu vei regreta o secunda!
Eu am facut si de apendicita si pe cuvant ca mi s-a parut mai grea.
Fii tare si fara teama, e floare la ureche :)
0
14-10-2012, ora 20:53
clauditza27
Nu este medic/terapeut
clauditza27
fetelor maine e ziua cea mare si pentru mine. sincer acum nu mi-e frica dar sunt convinsa ca maine dimineata voi intra in panica :-(. abia astept sa treaca totul si sper sa fie bine. sa imi tineti pumnii si va multumesc pentru toate sfaturile care m-au ajutat enorm. va pup :-*
0
14-10-2012, ora 21:26
Cleop@tra
Nu este medic/terapeut
Cleop@tra
Trebuie sa dai click pe 'trimite' o singura data, cu toate ca uneori ai impresia ca nu s-a trimis comentariul.
Da o eroare dar se posteaza.

Bafta maine!
Fara emotii :)
0
14-10-2012, ora 22:00
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
buna fetelor.inca nu mam programat la consultaie dar sunt decisa sa ma duc la domnul dr grecu as dori si eu pareri sfaturi...in cat timp te opereaza de la consultatie eu as dori repede pentru ca pe 5noiembrie dau de permis si nu stiu daca mi.ar trece durerile pana atunci???????????ce ma sfatuiti
0
14-10-2012, ora 23:00
Carmencita25
Nu este medic/terapeut
Carmencita25
Am o burta enorme! As putea zice ca sunt însărcinată in măcar 6 luni. Paula, nu te mai gândi la absolut nimic. Amvazut ca eşti destula femeie matura! Vei vedea ca va fi mai bn ca acum. Eu am născut si sincer asta a fost mai usurica. Hai încurajează te singura. Ce dacă nu ai pe nimeni cu tine? Nici nu îţi trebuie. Tu trebuie sa fii puternica cu tine. Nu te mai gândi cu ce pleci. Poate nici nu o sa te doara deloc. De unde ştii tu? Ia nu mai întrebări ca ASA mă gândeam si eu, mai bn nu ştiu prea multe. Succes mult. Si curaj. Ca detaliile nu mai contează. Eu am luat taxi de la clinica, asistenta m a ajutat cu trolerul si m am oprit la farmacie mi am cumpărat singura med si apoi am plecat la verisoara mea. Fii tare. Si anunţa ne. Pup
0
14-10-2012, ora 23:54
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
buna seara fetelor..miine dimineata ma operez, deocamdata nu am nici o senzatie de frica dar cine stie, , urati_mi succes..pooop
0
14-10-2012, ora 23:56
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Nyca. muuuuult succes!!!! FARA FRICA...GANDESTE-TE ce sani frumosi vei avea dupa :).pup.Bafta!@ t astptam cu impresii "la cald":):*
0
15-10-2012, ora 00:02
oany2106
Nu este medic/terapeut
oany2106
Urgenttttttttttt!!!!!
Vreau sa imi spuneti daca v-ati confruntat cu o problema pe care eu am ajuns sa o traiesc dupa interventie.
La 2 saptamani dupa operatie pielea era intinsa la maxim..apoi a redevenit la normal...de atunci au inceput problemele ptr mine..mi-a aparut pe piept si pe ei niste cosuri mici si f multi...apoi mi-au aparut pe mandibula pe ambele parti..ce-i drept fff durerosi...daca-i storceam iesea sange sau un puroi si cativa dintre erau ca niste galme...am dat cu spirt, cu creme de galbenele, cu pudra mentolata de talc...am sperat ca imi va trece..si uite-ma ca acum pe 19 oct fac 3 luni d la operatie si nu am scapat de ei..m am dus la dermatolog acum cateva zile si mi-a spus ca am acnee...in urma operatiei mi-au izbucnit...:( si s ar putea sa fie de la materialul implantului care doct dermatolog a zis k ori nu e bun ori eu sunt alergica si sensibila la el...acum fac tratament o luna si sunt la regim :( dar mi au aparut si pe spate pana la fund...eu care niciodata un cos nu am avut...:( spuneti mi daca vi s int..va pup
0
15-10-2012, ora 00:07
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
merci mult lory, foarte draguta..da abia astept sa schimb poza asta
0
15-10-2012, ora 00:11
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Clauditza, Nyca multa bafta maine!
Sheryne ai PM din nou.
0
15-10-2012, ora 10:40
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Neata Fetele!
Oany2106, eu nu am auzit pana acum pe cineva sa se planga de o astfel de problema aparuta in urma implanului.nu vreau sa te sperii, dar cred ca ar trebui sa discuti cu medicul care te-a operat si eventual sa mai consulti un dermatolog.Succes!
Micky felicitari pt alegerea ta:).Dr Grecu te opereaza si de pe o zi pe alta, daca este graba, sau in decursul aceleiasi saptamani in care ai facut consultatia, important este sa aiba analizele tale in regula.Pana atunci poti sa ne pui o poza before sa vedem de la ce pleci tu.Bafta multa!
Clauditza27, iti tinem pumnii si te asteptam cu etalarea noilor sani si evolutia lor.cred ca se vor armoniza foarte bine cu frumosul si lucratul tau abdomen:).
Refacere usoara fetelor si sa aveti o saptamana de vis!:)Pup.
0
15-10-2012, ora 10:51
Nicole82
Nu este medic/terapeut
Nicole82
Buna fetelor!vreau sa va spun ca sunt noua pe aici si v-am urmarit cu mare atentie pe fiecare si dintre voi!!!urmez a ma opera si eu undeva prin luna ianuarie la doamna dr Ina isac, as dori sa-mi spuneti si mie daca cineva a auzit de dansa!!Opereaza la spitalul clinic de urgenta chirurgie plastica reparatorie si arsuri Steaua, este situat undeva pe calea Grivitei!!si a doua intrebare ar fi...a făcut cineva abdominoplastie in acelaşi timp cu implantul mamar?ptr ca asta urmez sa fac eu si mi-e teama putin ca o sa fiu anesteziata prea mult timp(in jur de 6 ore)..VA MULTUMESC si PS:toate aveţi nişte sâni superbi!!!abia astept sa fiu si eu ca voi!!!XXX
0
15-10-2012, ora 11:21
maryl
Nu este medic/terapeut
maryl
Si eu sufar de problema cosurilor, dar am mai citit pe forum la un moment dat de asta, asa ca, cand au aparut, mi-am spus ca e normal si vor trece ele de la sine..
Oricum, folosesc o crema ce contine 10%benzoyl peroxide (crema e americana, nu stiu daca se gaseste in Ro, se numeste "persa-gel 10"; dar o alta cu aceeasi substanta activa cred ca se gaseste). Usuca rapid cosurile, mi s-au dus mai mult de jumatate din ele deja (mi-au aparut cam in ziua 4, 5 de dupa op., acum am aproape 3 saptamani si nu se mai arata altele noi la orizont).
Si imi cer scuze ca nu am postat o fotografie cu noile achiziti, dar cosurile astea m-au scos si pe mine din minti!!
0
15-10-2012, ora 12:01
ROZETKA
Nu este medic/terapeut
ROZETKA
buna fetelor,

de burta cam in cit timp ati scapat, eu 12 zile de operatie si parca tot mai am ceva burta...?!
0
15-10-2012, ora 12:06
Sonia Albu
Nu este medic/terapeut
Sonia Albu
Mai oany nu stiu ce ar putea sa fie in cazul tau insa ceva nu este in regula. Poate este de la anestezie? Suna-ti doctorul si intreaba-l asa ceva nu am mai auzit.
Micky25 si eu m-am operat la Dr. Grecu si iti spun cu mana pe inima ca merita tot respectul, ca om si ca si chirurg. Te ajuta sa intelegi procesul si iti este aproape. Eu eram debusolata inainte de operatie si crede-ma ca dansul ma ajutat sa inteleg ce inseamna si ce implica aceasta operatie, atat de importanta pentru mine.
Lory24 ce ma bucur sa te revad, ai niste sani superbi. Ce mai faci? ai inceput sa faci sport?
Iri-nico nici pe tine nu te-am mai vazut de mult timp pe forum chiar aveam nevoie sa te intreb un mic sfat despre sport. As vrea sa incep niste serii de abdomene insa nu stiu daca trebuie sa ma incalzesc inainte sau pot sa trec direct la actiune.
Mariacri ma bucur ca ai ales acelasi doctor la care mi-am implinit si eu visul. Asteptam vesti si sa ne tii la curent cu poze inainte si dupa.
0
15-10-2012, ora 12:28
Codruta86
Nu este medic/terapeut
Codruta86
Buna fetelor. sunt i a 4A ZI dupa operatie, incep sa ma simt din ce in ce mai bine doar dureri de spate mai am,...si e cam deranjant, Vineri urmeaza sa ma duc la control imi scoate si firele...apropo de asta, nu doare?cA PE mine sincer si tuburile m-au terminat!
Cand se mai alina durerile de spate? Si ce credeti cand am sa p:ot sa-mi ridic copilul in brate?are 10 kg... dar e groaznic ca in afara sa ii dau de mancare nu pot face nimic cu el saracul si el e derutat
Am inteles ca pt dormitul pe o parte mai trebuie sa astept...vreo 4 sapt pt ca poate deforma sanul, e adevarat?
Am sa pun poza zilele urmat. doar sa se mai aseze un pic sanul pt ca inca e putin sus. Apropo, centura cat timp ati folosit-o?Medicul meu a zis o sapt dar deja m=am saturat de ea.Cu bustiera nu am probleme
0
15-10-2012, ora 12:50
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Sonia :*:**:.Da, m am apucat d sport...abdomene usoare..am ridicat kiar si greutati d 1 kg...exercitii usoare pt piept..si nu m-a durut absolut deloc.Singuru lukru p care nu l am reinceput este alergatul.In rest...masaj, sala d 3 ori p sapt...tot c cuprinde.Eu zic sa te apuci fara frica, mai ales k ai mai mult timp decat mine d cand te ai operat :*. O sapt frumoasa!
0
15-10-2012, ora 12:51
babytsa
Nu este medic/terapeut
babytsa
Am promis ca va dau de veste ce mi-a spus domnul doctor..in legatura cu contractura capsulara..nu musculara cum am scris eu..mi-a spus ca este exclus sa fie vb despre contr.caps. si ca este probabil o reactie a capsulei..gen un ganglion..care nu necesita interventie mai ales ca nu este vizibila..si nu produce diacomfort..mi-a spus ca daca ma duc la un alt doctor pentru un control aici, posibil sa ma bage in sperieti sa zica cine stie ce, si nu este cazul..mi-a recomandat repaus total 10 zile, un antiimflamator dim si seara, ketonal. si sa tin gheata acolo.. a spus ca este tot ce-mi poate spune prin telefon fara sa vada si sa palpeze el..sa-i trimit niste poze fata, profil si tinem legatura..repaus am sa am de sapt viitoare, mi-am luat concediu..astazi am sa ma duc la o farmacie sa-mi cumpar un antiimflamator..iar aseara am stat cu un cub de gheatza pana s-a topit..m-am speriat dupa, pentru ca mi se umflase cicatricea...dar era de la gheatza..la o radiografie tot am sa ma duc ca nu cred ca strica..si sa vedem.. :( Doamne ajuta..
Bafta fetelor care urmeaza sa va operati..daca va operati la Dl Grecu sunt 100% sigura ca o sa aveti niste sani de nota 20.
0
15-10-2012, ora 12:54
mariacri
Nu este medic/terapeut
mariacri
multumesc Sonia, sa stii ca in mara parte datorita voua l-am ales aveti toate niste sani superbi si foarte naturali, maine e marea scimbare, sper sa fie totul bine si va voi tine la curent si cu poze, va poooppp
0
15-10-2012, ora 13:12
julia07
Nu este medic/terapeut
julia07
M-am intors de la clinica dupa primul control si nu imi desfacusem bustiera pana astazi. Am fost foarte cuminte si am ascultat recomandarile d-lui doctor.
Am cei mai frumosi sani!!!! Sunt foarte happy! :)
Fetele care sunt in cautare de Doctori pentru implanturi eu cred ca cel mai bine este sa incercati la 2-3 medici si in urma consultatiei sa decideti unde va operati.
Mie dl doctor Dan Mihail Stana mi-a castigat increderea in urma consultatiei si ma bucur pentru decizia luata.
Conditiile din clinica au fost la un standard ridicat. Impecabil as putea spune!
0
15-10-2012, ora 13:28
julia07
Nu este medic/terapeut
julia07
nyca multa bafta! Si o sa vezi ca trece repede si o sa fii mandra de ce achizitie ai facut :)

oany2106 cel mai bine este sa vorbesti cu medicul care te-a operat. In mod sigur el stie ce ar putea determina aparitia acneei.
0
15-10-2012, ora 13:33
micky25
Nu este medic/terapeut
micky25
multumesc frumos pentru sfaturi tuturor..o sa postez si o poza sa vedeti de la ce plec.va doresc tutturor insanatosire grabnica aratati superb abia astept sa prind si eu curajul sa ma duc la consultatie si dupa aceea la OP..bafta tuturor
0
15-10-2012, ora 13:52
Deea.E
Nu este medic/terapeut
Deea.E
Nicole82 a mai intrebat cineva de doamna dr, claudia23dy parca...eu una nu am auzit de ea.Oricum iti urez mult succes o sa ai ceva dureri daca le faci pe amandoua...
Rozetka o sa-si revina la normal dar mai greu, depinde si de organism, poate sa dureze 2-3 saptamani.
Babytsa ma bucur ca nu e cazul de contractura, dar nu iti mai pune gheata direct pe piele, ia-ti eventual niste comprese cu gel sau pune gheata in ceva, prosop sau ceva mai subtire.multa sanatate!
0
15-10-2012, ora 14:12
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Rozetka si eu am o burta groaznica...imi provoaca mare discomfort. Arat exact ca un somalez, picioare mici, talie mica si ditamai burtoiul...si cum mananc ceva, mai mare se face :(
Nyca, te asteptam cu vesti :)
Da, Babytsa, Deea are dreptate: gheata NU se pune niciodata direct pe piele. Pune-o intr-un prosopel ceva, sa simti doar raceala ei, nu sa ingheti.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 898899900 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •